21038
a tema adott:)
-
high life #10548 1X-er volt részem Underword live acton jo néhány évvel ezelott vmelyik Timewarp-on felejthetetlen élmény
-
high life #10547 hogy ezt meg se elmlitsem
-
high life #10546 ez is nagy tanulmány volt emláxem a club speedbe mindig ugy peak timeba esettbe vajon miért
volt is nézés -
#10545 felküldhetnél néhány ilyen mixet,mert nekem is megvolt régen rengeteg ilyen mix ,sok olyan kazettám is volt ami abszolút névtelen ,azt se tudtam ki és hol mixelhette.hát gondolhaton milyen zenék voltak.és régen amikor én is voltam itt a fórumon,akkor ténykedett itt egy 1xtrafabio nevü srác én kimondottan kedveltem,na neki az volt a betegsége hogy szerintem még a mai napig mixkazettákat gyüjt és digizi őket.tőle rengeteg ilyen zene volt,de sajna nem tudom hová lett a gyerek ,egyszercsak elfáradt innen.na mindegy.
ha az előző feltöltéseim tetszettek,akkor talán ez is eltalál:
reysan
ezt a zenét annó még a juventus rádióból vettem fel kazettára ,természetesen dj schulz vezette műsor alatt,az időpont '95
-
batanfacudo #10544 :) Köszi, de ez nem az a csilla -
high life #10543 Acapella hmm nekem ilyenem is van
Peat Jr. & Fernando feat. Csilla - Itt a nyár (Acapella) -
batanfacudo #10542 Sam Mollison - Cry (DJ Gogo Mix)
download -
Mein Kampf #10541 Dj Junior tette fel sokat 96 nyarán. -
#10540 de kibaszott nagy zene volt ez barátom!!ezen a mixlemezen rajta volt :
house party '96
nem volt rossz kis lemez -
Mein Kampf #10539 Sőt énabból az ídőszakból keresek két dj nek a mixeit, Dj Blaze , Dj Cyberwolf ők is házigazdái voltak azoknak az bizonyos X-Lab partyknak Törökbálinti katlanba... -
Mein Kampf #10538 Már akartam írni neked hogy komoly feltöltés volt a Demons a multkor, és a mostani Sundance is nagyon kellett már lezli.
Itt kérdezném meg neked nincs meg a Titusz & Portásfej - Elypsilon mix ? Pontosabban a Portásfej oldal kéne , mert a titusz meglett közbe.
Abból a 93-94 es időszakból van pár party felvételem, szabadégalatti buli. -
Mein Kampf #10537 Megvan kazettán is és mp3 ba is X-Lab Titusz & Tadeusz címmel. -
Mein Kampf #10536 Van egy acapellám, ha érdekel batan felteszem ide.
Fingers Inc - My House Acapella (Jack Had a Groove) -
#10535 ja én is sokára találtam rá,de van még rengeteg ilyen muzsika amit jó lenne fellelni.neked nincs valami hasonló ebből '94-'95 ös korszakból,amit ajánlhatnál.amúgy azt a mixkazit vágod amiről beszéltem ,tádeusz & titusz - x-ray ez a voodoo child volt a második szám rajta agyon flangerezve és az első pedíg ez a zene volt rajta sundance
komoly kis progressive trance a hőskorból -
Mein Kampf #10534 Nekem ez a változata van meg.
F.U.S.E. - Promissed Land (Get To The People) -
batanfacudo #10533 Köszi Vinyl, de engem konkrétan az acapella érdekelne. elég hard to find cucc -
Mein Kampf #10532 Elkezdtem mostantól gyüjteni a trackeket is, eldöntöttem. Van 24 eddig :D amiket bármien körülmények között, szivesen meghallgatnék. -
Mein Kampf #10531 Az eredeti az teljesen más, az jó kis filmzene amire még én is dudolászok még megkezdödik a film. De 4/4et tenni alá és lakodalmasítani, az már gáz :D -
Mein Kampf #10530 Így már ismerem, van ennek egy nagyon jó verzioja, de nekem nincs meg. -
kepo #10529 köszönöm -
high life #10528 pedig sajna elöfordult de hát vannak ilyen mellé nyulások nemek egyböl anyámék ugrottak be vas du-tán a tv elött a refrénre
-
Mein Kampf #10527 EZ nem neked szól, hanem aki kitalálta :D -
high life #10526 Mondtad de sebaj több is veszett mohácsnál figyuzd csak
BLUNT FUNKERS - Move Around
sajna jobb minöségbe kéne de ez is halgathato de hát: CES'T LA VIE -
Mein Kampf #10525 OMG high life, emlékezni? most hallom életemben először ezt az ízlésromboló gagyi parádét :DDDDDD aki ezt kitalálta :D -
Mein Kampf #10524 A legmegfelelőbb változata szerintem ez lesz, schulz is ezt eröltette.
Aurora Borealis - The Milky Way
letöltés -
high life #10523 Nem tudom mennyien emlékeztek erre a trackre beszaráás
vazze aki ezt kitalálta háát nem egy altato dal az tuti -
kepo #10522 Vagy az aurora borealis féle eredetit.Bár azzal az a gondom,hogy túl gyors. -
Mein Kampf #10521 Imádom a promise land t, van egy rmix amit én keresek de lehet meg is van. -
kepo #10520 Szeretném,ha valéaki feltöltené nekem ezt a dalt Cyrus & The Joker - Milky Way.Előre is köszi és minden verzió érdekel,mert nem tudom,hogy melyik a legmegfelelőbb. -
Mein Kampf #10519 Őszintén megmondom neked, nem tudom melyik az. Nem emlékszem rá, hogy mondtam volna :D bár lehet, ha te mondod. Megnéztem , nincs nekem olyanom. -
kepo #10518 Laurent Garnier X-mix 2 -
high life #10517
asszem elöszedem ezeket a trackeket jo ujra hallani öket -
high life #10516 Mein Kampf a BLUNT FUNKERS - Move Around-al mi a helyzet meg van? Mintha 1x emlitetted volna nem mintha sürgetnélek hisz hol van még karácsony -
kepo #10515 Bizony kötelező! -
Mein Kampf #10514 tedd fel, ismerje meg mindenki, elvégre kötelező volt ez is. -
Mein Kampf #10513 ez mi ???
-
kepo #10512 Egyébként érdekel valakit?Mert akkor feltöltöm majd. -
Mein Kampf #10511 Az elsö 5 rész vhs n a polcomon porosodik ... 3lux 1 2 3 al eggyütt :D -
Mein Kampf #10510 Vinyl a Work 6 os csak mixbe létezik? Ami azon van Criminal.... - Go Around (Gusto move the party) érdekelne róla -
Zokni #10509 Igaz, ez "csak" jó 2 éves, de azért hátha sikerrel járok. :)