21038
a tema adott:)
-
Zokni #10508 michael burkat - redefined
című számot keresgélem nyakra-főre, de egyszerűen nem járok sikerrel. Nem tudom, lehet még bármit remélni ezzel kapcsolatban? -
kepo #10507 Ez csak a hanganyag lesz,de már a videó is érkezőben. -
Mein Kampf #10506 Készítem is a 3d szemcsit :D -
#10505 Artist: Joe T. Vannelli Feat. Csilla
Title: Voices In Harmony (Remixes)
Label: Sorted Records
Cat#: [SO20124]
Date: 1995
Source: Vinyl
Quality: 320 Kbps
Tracks / Comments
1. Voices In Harmony (Progression Remix)
2. Voices In Harmony (Csilla In Wonderland Rmx)
Download -
kepo #10504 -
kepo #10503 Jó hír annak aki szereti.'994-es Laurent Garnier x-mix 2 érkezőben.Nagyon finom. -
Mein Kampf #10502 Spensane - Soul Power (Soulfunkin' Mix) ezt találtam eddig, de ez se rossz. -
Mein Kampf #10501 Azt kiabálja benne a faszi: buj be , buj be , buj be to .... :D -
Mein Kampf #10500 Czr Chicago (paul Johnson) stimmel, köszönöm.
Spensane - Soul Power ez viszont még mindig aktuális mert szerintem ez egy nagyon keresett zene lesz, mondom arany selected side A utolsó előtti(9.) zene, a (8. Father & The Professor - Housematic (Superdisco Mix)) utánni. -
Mein Kampf #10499 Ez a Joe T. Vannelli ft. Csilla - Voice In Harmony Acapellas ez nekem megvan de sajna csak 1 jutasi mixbe , ha kell, csak szólj. -
Mein Kampf #10498 Rendben batan várom, és töltöm is felfele, hátha más is kedvet kap hozzá :D -
batanfacudo #10497 http://www.discogs.com/Shampale-Cartier-I-Got-A-Man/release/2530651
Ez se rossz, ugyanez van az Olav Basoski - Got a Man -ben. Itt van acapellája. De lehet meg kell ezeket rendelnem bakeliten :)) -
batanfacudo #10496 Ne aggódj küldöm a mixet...:))
Égen földön keresek régóta két tracket, de nincs youtube-on se, de hátha valaki talál:
ez az Andrew J - 4th kazin van rajta
Joe T. Vannelli ft. Csilla - Voice In Harmony Acapellas (discogs)
Ez az acapella végig magyar szöveg, Sm:)e játszotta Mendén anno. "Első versszak helyett, inkább bulizzunk, ugyan már minden rendben, hisz együtt vagyunk...."
Shampale Cartier - I'm Talkin To You (Bitch) (95 North Vocal Mix)
ez az Andrew J - 4th kazin van rajta
-
Mein Kampf #10495 Nekem is, csak nekem korábban kezdődött minden, ezért szeretem a rave és acid zenéket is. Közbe a palotai és tommyboy tehetnek arról hogy a drum n bass t is szeressem. Ezért is rimánkodom a Futuristic Drum N Bass mixed by Tommyboy felvételért annyit :D -
#10494 Nekem ezek alapművek, vagy Tommyboy, vagy Andrew J pörgette őket. -
#10493 Na amiket mostanában linkelsz azokat imádom, ezt a fajta house-t kedvelem, és ezért járok ebbe a topikba. -
Mein Kampf #10492 Volt már? ha nem itt van :D
-
Mein Kampf #10491 Köszönöm Vinyl. még nemtudom megmondani ezeket kerestem v nem mert 15 min waiting suck van :D -
Mein Kampf #10490 mageska itt van egy zene az in the kitchen röl.
-
#10489 Criminal Element Orchestra - Go Around X - Press 2 Way 2 Deep Mix)
Czr - Chicago Southside (Roadkill Mix)
Czr - Chicago Southside (Paul Johnson Mix)
Summer Junkies - I'm Gonna Luv You (Funkie Junkie Beats)
-
biztoshmunkas #10488 Üdv mindenkinek!
Újra segítséget szeretnék kérni, három számot sehogyan sem tudok megszerezni :
Rhythm Masters - La cocaina (Fulla flava grooves e.p.)
Groove Connektion - 2 (a lemezről a b1 és b2)
Segítségeket előre is köszönöm : biztoshmunkas -
Mein Kampf #10487
ez a három ige az. nem tudom meik remix kellene de te szerintem rájössz meiket keressük
Spensane - Soul Power /ez az arany selected A oldal utolso vagy utolso elötije csak jó rmix kell
CZR - Chicago Southside
Summer Junkies - I'm gonna luv you
a másik kettő is valahonnan ismerős csak a jó rmix be kell meghallanom. :D thx -
Mein Kampf #10486 Vinyl feltennéd a múltkor említett criminal element orchestra - go around t a sessions seven röl? Később döntöttem el hogy kell mindegyik remix belőle. Csak ha van időd. thx -
#10485 Lökd az igét, miről van szó? -
Mein Kampf #10484 Olyankor mi van ha rátalálok egy keresett zenére, de nem az a remix kell. ? -
#10483 Az egyik mixem nyitózenéje, persze hogy meg van :D -
Mein Kampf #10482 Ez is meg van . Vagy meg is volt ?
-
Mein Kampf #10481 A progressive jegyében :D -
Mein Kampf #10480 Nagyon jó, köszönöm ezt is ..... -
high life #10479 Top 5
-
#10478 Itt a másik is, ne keresgesd. :D
[URL=http://www.filesonic.com/file/61290381/Session_#9_-_Welcome_To_The_Magic_Sessions.zip]Session #9 - Welcome To The Magic Sessions[/URL] -
Mein Kampf #10477 Ezer hála Vinyl, pont keresgettem :D -
#10476 Laidback Luke - SLK EP -
Mein Kampf #10475 na még 1
ma jó napom van !!! -
Mein Kampf #10474 Keresgélek és találgatok, már három szívemhez közel állót is.
kühl tette fel többször
lauer fiestája
-
Mein Kampf #10473 Már rég nem :D -
Mein Kampf #10472 :DDD köszi -
high life #10471 Dont Panic!!
HU de imádom ennek a számnak a kiállását oda vág!
-
biztoshmunkas #10470 Üdv mindenkinek!
Egy régi mix a Cool vibes Dj Kühl-től nagy kedvencem, de nem találtam sehol tracklistet. Jópár számot sikerült előhalásznom, de van még így is amit nem ismerek róla. Nagy segítség lenne, ha valaki még ismerne valamit róla.
Az általam ismert számok (majdnem sorrendben) :
Alex Neri - Planet funk 2
3 dubbs in a sleeve - Un-da-ground
Ian Pooley - Higgledy Piggledy!
Fulla Flava Grooves - Murder tune
Daft Punk - Revolution 909
Thomas Bangalter - Spinal beats
Daft Punk - Burnin'
Daft Punk - Phoenix
Nuyorican Soul - Runaway
The Artist - Belo Hotizoni
Party Crashers - Ang my pikcha
Sharp Boys - Sharp tools vol2 part3
Queer - Get up, stand up
Energy 52 - Cafe del mar
Nagyon bejött zeneileg ez az időszak, sokat hallgattam ezeket a zenéket. Most mennem kell holnap megyek két tárgyból vizsgázni, de délután (vagy inkább este), ha kell linkeket is teszek a zenékhez, bár három kivétellel fellelhetőek a youtube-on is.
A segítségeteket előre is köszönöm: biztoshmunkas -
#10469 Nem kell úgy a szívedre venni. :D
Egyébként - nem azt mondom, hogy nem esik jól - nem tetszik, hogy mesternek hívtok, én ennél szerényebb vagyok, maradjunk az egyszerűbb formánál.