House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Azt hozza kell tenni, hogy altalaban kompresszalva van..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

szia Prohasca :-)

megkérdezhetem, hogy mivel csináltad ezeket a mixeket? nagyon szépen szólnak semmi sercegés olyan mintha vadi új bakelitek lennének minõségileg bedigizve de nem tudom csak 1 vacak monitor hangfalon hallgatom a a techno-house classicnál mégis nagyon feltûnt a jó minõség de a másik is olyan ahogy hallgatom ;-)
Dundidio
Szerintem a "mindenki"-t a lemezlovasokra vonatkoztatta,akik a mixet csinálják...

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Fatboy Slim
1. Az, hogy mindenki figyel élõben egy ilyen dologra, erõs túlzásnak tartom, pláne miután visszaemlékszem a régi törzsközönség jellegére.
Nem hogy zeneszakértõk nem jártak ilyen helyekre, hanem drogjunkyk, akik csak a basszusra ugráltak. Az a pár ember aki értett hozzá, az általában a pult elõtt vagy mögött tömörült, kb 5%-ára a tömegnek teszem ezt a mennyiséget.
2. Sterbyvel kapcsolatosan, énnekem is feltûnt, hogy szinte tökéletesek az átkeverések, nincs átmenet és digizve vannak ezek a szakaszok, dehát ilyet hallottunk korábban ugye nem egy esetben Ministry Annual-okon nagy DJ-k produkcióin is.

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

Mi bajod van velem??

Tetsuo
Koszonom szepen! <#worship><#taps> yuppie!! 😄

PROHASCA majd hallgasd meg az enyémet is! Lejebb megtalálod!
ProHasca
Íme:

ProHasca - Hits From Club E-Play 1998.rar

http://www36.zippyshare.com/v/91959099/file.html

ProHasca
Megérkezett végre, el sem hiszem:

http://rapidshare.com/files/416291098/ProHasca_-_Techno_House_Classics_Of__93-_96.rar

Minnyá jövök a Sterbinszkyvel is ...

Perfekt mix és ez a lényeg. Szerintem a mai napig frissnek hat és nem lehet megunni.

Semmi más, csak melódiák

ProHasca
Most éppen a Rapidshare-t próbálom (27%)
hátha felmegy...

Ja kimaradt az y zippyshare.com :-)
Probáld a zippshare.com-ra Én oda tettem fel az enyém!
ProHasca
Ez már nevetséges, hogy másfél órája próbálom a 2 mixemet feltolni és már 3-szor összeomlott az Adobe Flash Player. Mi a f... van vele?
Lehet nem kapjátok meg egy hamar.

VinylToy
Félreértés ne legyen, engem nem zavarna, ha segítségül hívták volna a HD Recordert, mert most már nevezzük inkább így, mint PC-nek. Attól még ez a mix tökéletes!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ProHasca
Sys32! Úgy teszek mintha ezt nem is hallottam volna. Illetve olvastam volna.

Dundidio
A fene sem ért ehhez...<#nevetes1>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

ProHasca
Szerintem meg Budai nem keverhette pc-vel, mert nekem minden track meg van arról a lemezrõl és símán össze lehet keverni úgy ahogy õ akkor. Viszont Sterbinszky mixein elkondolkoztam, mert ott viszont vágások vannak a mixeknél. Ezt onnan tudom, hogy szinte minden meg van az õ lemezeirõl is. Ettõl fért bele 80 percbe.
Egyébként mindjárt hozom a mixeket csak elég lassan tud fel menni... 😞

VinylToy
"Akkoriban érdekes idõk jártak, mert ádáz harc folyt a HD Recorderen készült mixek ellen, holott az nem a mûvész tudatlansága miatt készült ezen megoldással, hanem a jobb hangminõség miatt."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ennyire tökéletesen nem lehet a két basszust áthúzni.....

Én úgy tudom,hogy PC-vel csinálta és sok kritikát is kapott ezért anno.

Én is hallottam már ezt a teóriát. Igazság szerint az elején érdekesek a keverések, hiszen eléggé kihallatszik, hogy két basszus meg egyszerre, majd szétrobban tõle a hangfal. Ez szerintem akkor nem fordulhatna elõ, ha live-ban tekerget, hiszen ott mindenki figyel erre az alapvetõ dologra. Állítólag azért volt PC-s rásegítés, hogy jobb legyen az anyag hangminõsége (gondolom ahol tudták leszedték a sercegést). Ez nem 100%-os info, de én így tudom a dolgot.

Semmi más, csak melódiák

Köszi! Igen nagyra tartottam abban az idõben! Az elsõ 3-4 mixlemeze nekem mái napig a kedvencem!
Jó kis mixet raktál össze. Mintha az tükrözõdne a tracklistából, hogy Sterbinszky munkásságát nagyra tartod...<#eplus2><#eplus2>
VinylToy
Szerintetek mi igaz abból hogy Imre azt a lemezt számítógép segítségével készítette? Régen hallottam ezt a verziót, és kíváncsi lennék ki mennyire tartja igaznak, vagy nem igaznak.

Kiváncsivá tettél. Ha felteszed le is tesztelem. A Budai féle mix úgy tökéletes ahogy van (leszámítva a keveréseknél a dupla basszust), jól ismerem minden másodpercét, hisz annyiszor meghallgattam már, éppen ezért vagyok kiváncsi a te verziódra.

Semmi más, csak melódiák

Szivesen máskor is. A kisdobos ott segít ahol tud <#wave>

Semmi más, csak melódiák

Sziasztok!

Ime egy Classic House Mix tõlem, még 2006-ban csináltam. Várom a véleményeket. A link az jó teszteltem, ha elsõre hibát ír ki próbáld mégegyszer vagy simán nyomsz egy vissza nyilat és akkor tuti jó, de a legjobb, ha bejön az oldal egybõl nyomsz a downlode-ra és el is kezdi tölteni.
Jó szórakozást hozzá!

Classic House Mix - mixed by Wildhemp Jr. (2006)

http://www20.zippyshare.com/v/70946910/file.html

Tracklist

01.Avant Garde - Get Down (Original Mix)
02.Sterbinszky - Discography (Original Mix)
03.Sterbinszky - Dj! Play The Music (Original Mix)
04.Olav Basoski - Blackmail
05.Dj.Survival Kit - Superfly Slick (Olav Basoski Vocal Mix)
06.Tuff Twins - Dirty Disco
07.Dj.Disco - Dirty Disco Dubs
08.Dj.Newl feat.Budai - Blue Nights are Beautiful (Studio 48 Mix)
09.Rhythmkillaz - Wack Ass (Payback Dirty Mix)
10.Sterbinszky - Discography II (Extended Mix)
11.Energy 52 - Café Del Mar`98 (Three n' One Mix)
12.Buzzy Bus - You Don'T Stop (Only 4 Housefloors Mix)
13.SM-Trax - Is Calling (Olav Basoski Mix)
14.United Dj`S - Funky Groove
15.Yomanda - Synth & Strings (Original Mix)
16.Three Drives - Greece 2000 (Original Mix)
Fatboy Slim
checked
élnek
köszi a közremûködésed

Tracklist:

01. id
02. Delerium - Innocente (Deep Dish Gladiator Mix)
03. Terry Lee Brown Jr - Impact State (Next Generation)
04. Green Velvet - Land Of The Lost
05. Playboy - In Da Jungle
06. id
07. The Sharp Boys - Sharp Tools Vol 2. (Part II)
08. Ismerõs, de most meg nem mondom. 😄
09. Carl Craig Presents Paperclip People - Throw
Remélem a linkeket még nem törölték.

Semmi más, csak melódiák

Igen, elég zárt fórum a globalnoises, de azért nem lehetetlen elérni a hozzáféréshez szükséges hsz-számot. Persze ehhez idõ kell, s mivel gondolom Tetsuo már nagyon meg akarod szerezni, így segítek az album elérhetõségében.

Itt lesznek a kért albumhoz tartozó linkek.

Part1
Part2
Part 3
Part4

Semmi más, csak melódiák

Tetsuo
Koszi, regisztraltam, csak 100 hsz. utan enged hozzaferni, viszont hozzaszolni sem lehet semmihez.. :S
Majd meg kitalalok vmit.

Köszi
Fatboy Slim
tetsuo, én láttam fent az albumot a Global Nosies-en tuttira
Sajnos elfelejttem a jelszavam, de a lényeg, hogy reggelj be és szólj hozzá és megnyílik a link

Fatboy Slim
Hú, az már az igazi oldskool kategória
nagyokat szökdeltem arra a zenére

Köszi!!!
ProHasca
Rendben, ha hazaérek este, felteszem mind a 2-t.

Oké!

Bocsi, nem akartalak megvádolni remélem nem vetted magadra csak kérdés volt. Amúgy a Sterbinszky mixre kiváncsi vagyok tõled mert nekem az a lemez a kedvencem és meghalgatnám Te, hogy tetted õssze.

Az elezõ mixeid is tetszettek, majd Én is felrakok egy általam készített classic house mixet még a mai nap folyamán.
Majd kiváncsi vagyok a véleményedre és persze másokéra is.
Tetsuo
True People: The Detroit Techno Album <1996>.

Ezt keresem egre-foldre.. ha vkinek esetleg megvan, irjon mar, pls!
Koszonom.

ProHasca
Erre a sorsra jutott STERBINSZKY KÁROLY is
a "Hits From Club E-Play" 1998-as mixével kapcsolatban.
Jóval hosszabbak a számok, mint az általa kiadott cd-n.

ProHasca
Hivatalosan a Budai kiadta ezt a mixlemezt.
Természetesen ez a mix nem az övé (20 percel hosszabb), tõle csak a tracklista maradt meg.
Igyekeztem másképp csinálni, nehogy támadás érjen a mix valódiságát illetõen.

Sypho
Szia! Valami nem stimmel a linkkel! <#zavart2>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

Fatboy: Vinyl már linkelte az új blogomat, ott tevékenykedünk a srácokkal, inkább a saját dolgainkat pakolgatjuk. Köszi mindenkinek az elismerõ szavakat. Sys: azért majd kisegítelek egy-egy mixszel, ha jön a kosárszezon.

Rigoletto: Itt az unmixed verzió az egyvelegembõl

Semmi más, csak melódiák

Ez most a Te mixed? Mert a Te neved után látom a címet és tudomásom szerint ez Budai mixe.
ProHasca
Mit szóltok? Ez jöhet? 😊
ProHasca - Techno House Classics Of '93-'96

Tracklist:

1. C Groove Dj - Hypnotiko 3 (MBG Aural Intro)
2. Quench - Dreams (Extended Mix)
3. Emmanuel Top - Acid Phase
4. A.W.e.X. - Our Future (Carl Cox's Ultimate Mix)
5. Dj Misjah & Dj Tim - Access
6. Dave Clarke - Wisdom To The Wise (Original Mix)
7. Sven Väth - L'Esperanza (Visions Of Shiva's Hope Will Move Mountains Mix)
8. Steve Mason - Looks Like Another Fine Day
9. Terry Lee Brown Jr. - Impact State
10. Shandrew - I Want You
11. DJ Franco - Traxx Bizarres
12. The Ethics - To The Beat Of The Drum (La Luna)
13. Mark N-R-G - Brain Is The Weapon
14. Mori Kanté - Yeke Yeke (Hardfloor Dub)
15. Underground Baseheads - Bit Of Love
16. Green Velvet - Flash
17. Jimmy Sommerville - Heartbeat (Armand Van Helden's Cardiac Mix)
18. Jam & Spoon - Stella
19. O.T. Quartet - Hold That Sucker Down (Builds Like A Sky Scraper Mix)

ProHasca
Van egy pár CLASSIC TRANCE mixem is, de mielõtt feltölteném, gondoltam szólok, hogy EZ SEM TECHNO-HOUSE!
(Viszont én is töltöttem már innen trance zenét)
(De belinkelhetem a "90-es évek zenéi"-re is, bár van közte 2000 körüli is)

RockFm

Vinyl Forever!

Ez igen jó belõle (ami nekem nincsen meg) "Groove Brothers - Work", ezt valaki fel tudná tolni? Köszi!