House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hu de kopott a cipötalp anno erre a zenére<#vigyor2>

Peach - On My Own (Klubbheads rmx)

Na meg gondoljunk azokra is akik nem járnak étterembe <#whatever>

Dan Von Schultz-In da mix (live in club Shakal 1997)

Hi srácok még mindig kutatom keresem DJ Schultz LP cimü cd-jét

Album cím:LP
Megjelenési dátum 1996.

TRACK LISTA:

1.Jungle Cafe
2.Techno Break
3.Ozone
4.Kings Of The Jungle
5.House
6.Country Feeling
7.Ozone
8.Kings Of The Jungle II.
9.End Of The Universe

Ha véletlenül ott porosodik valakinél ossza meg legyen szives

Hi Vinyl! nagyon jó a TOP 5-öd, már nem is emlékeztem szinte rá, hogy a Geoffrey Williams meg volt bakeliten, pedig igen..... <#circling> nagyon tetszik a többi link is.
Köszi de nem sikerült, nem találom a timeline t, és export sincs. pedig windows movie maker be vagyok. beteszem a zenét ráhuzom a képet, de lehet nem is johelyre huzgálok semmit, mind1 utánna nemcsinál semmit, keresem az export de nemtalálom.

windows movie maker, behúzod a timelinera at mp3-at, keresel valami képet, azt is behúzod, export és már töltheted is <#nevetes1>

roger devlin - scorpion
A Király utcában a "bizományiban" egy decknek aranyára van.
Techincs decket láttam múltkor(nem tudom már milyen) 50rugó volt
Vinyl én meg nem tudom a top5 m megosztani, mert fele nincs fent tube n, mondom feldobom gyorsba, de nekem nem megy, mondjuk lehet az a baj hogy mp3 _? Mert az már nekem bonyolúlt lenne, hogy videot készítsek a számnak, pedig jólenne, de felidegesített: ) Ragaszkodom azokhoz a zenékhez, tudnátok segíteni hogy tegyem fel tube ra ?? thx

Tuti, hogy az, belehallgattam a kazettába. Nem rémlik az a pár lemez visszapörgetés, meg hogy az elsõ keverés mennyire nem sikerült neki? Van rajta electro is, ami nem is igazán illik bele. Én a Funky Drive-ot szarrá hallgattam annó. Ez egy az egyben az, mint ami az én kékemen van.
Ha nálad sehogy sem áll össze a kép, akkor két dolog lehetséges csak: vagy öregszel, vagy valamelyikünket átkúrták. 😄 Lehet, hogy nem ugyanazt kaptuk.
De az eleve gyanús, hogy ez, amit feltettem, ez a Tribal Gathering, egy hivatalos megjelenés, és akkor mit is keres ez egy noname kazettán?

Maga a kazetta meg így néz ki, magyar gyártmány.

Nem ismeri senki azt a zenét, amit a 9956-os hozzászólásnál linkeltem be?

VinylToy
Nem tudom a jövõ hétre hagyni, ez is jóság! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ismerem mindet de nem a san mixröl .

A 8.9.10.11.12 szám eggyáltalán nem ismerõs nekem 😞 Ez biztos hogy az a bársonytokos amit a képen mutatsz ??? Ennyire nem felejthettem el a számokat. sry

Õ most fénykorát éli ujra, nem kell vele foglalkozni különösebben, had csinálja, én az ilyen uj zenékkel már rég nem törödöm. Nekem az a szinfónikus dolga se jött be. kilencvenes években volt õ nagyszám.

Köszönöm Luzon, én se találtam semmi infót erröl a bársonytokos san rol,még ennyit se mint te. De viszont ezzel a cd vel, nemtalálkoztam még.
Elkezdtem izgulni, hogy áá ez biztos nem az a San mix lesz, de már szól és kurva ismerõsen cseng. Az a tény hogy ott lapul nállad eredetibe a kazi és te tudod hogy ez az a mix,meg is nyugtatott 😄
Az elejének a vége ismét bezavart, de a 3. 4. track megint rémlik. Az a baj hogy keverem az AUDIO vol.2 mixed by cris liebing fekete tokos kazijával, kb eggyidõbe hallgattam anno.
A lényeg hogy NAGYON KÖSZÖNÖM LUZON !!!

VinylToy
Topöt: (el kell mondjam, nálam a sorrend sohasem számít)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Én bírom Jeff Mills-t meg pár trekjét, de szerintem már kicsit túlzás, amit csinál. Oké, lehet kísérletezni mindennel, mert ez viszi elõre a dolgokat, de már túlmisztifikálja ezt a technot, meg többet próbál belebeszélni, mint amennyit valójában elbír. Zeneileg, technikailag totál rendben van a koma, mert 3-4 lemezt figyelni nem kis teljesítmény. De kiállni egy kirakatba is... A hétköznapi ember azt se tudja ki ez és mit csinál. Tuti csúszik már nála az ékszíj. 😄

Decken biztos meg lehet hallgatni. 😊 Sajnos a háztartásban az analóg technika lassan kimerül a konzervnyitóban. Van egy nyugdíjas walkman, de az meg már nem igazán alkalmas a feladatra. Pedig nálam is lenne mit bedigitalizálni. De, mint mondtam, találkoztam már ezzel digitális változatban is, és valahol a neten csak meg is lehet találni. A kazit már úgyis szarrá hallgattam. Egy lemezboltban láttam még 98 környékén a cd-t, meg is néztem, hogy tényleg az-e, de semmi több infó nem volt azon se. Gondoltam, hogy akkor csak nem egy promo cucc, ha már cd-n is kiadták.
Ezért most elindultam ezen a kék bársony vonalon keresni, de hogy sehol egy árva infó errõl a mixrõl, az valami hihetetlen. Szerencsére emlékeztem pár zenére, így nagy nehezen rátaláltam erre. Úgyhogy szerintem valami pult alól nyomott cucc lehetett ez a kék kiadvány.
A szingapúri muffnak ez lehet az elsõ kiadott mixe, a Fine Audio-s az már 98-as, ez meg 96-os.
Na, de a lényeg, hogy betettem a könyvespolcra, ha kell valakinek. 😊

Nekem egyébként egy kicsit Candy Beat-es a dal hangzása, legalábbis a szaxis része, de Candy Beat-tõl nem találtam ilyen számot...
Úgy tûnik, h elég nehéz lesz kitalálni az elõadót meg a címet, mert szerintem ez valószínûleg egy ritka dal, azért reménykedek benne, hogy valaki ismerni fogja!😊

Nem az enyém a dekk... pedig elfogadnám! (Nem én tettem fel youtubera a videót, én is csak úgy találtam, de ez a zene nagyon megtetszett!😊

Én sajnos nem tudom, elég nehéz lesz, mert elég vokálos, de tetszik, fõleg a dekked 😊

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: meg tudná valaki mondani az alábbi 90-es évekbeli house zenének az elõadóját és a címét?

A fiókom videó könyvtárral bõvült e tartalom végett:

Nem tudom, van-e itt valaki, akinek Jeff Mils nem mond semmit, annak ajánlom a 38. percre ugrást, a Bells címû száma alapján talán képbe kerül.
Azaz Luzon 😄 De rég láttam azt a kazit 😞 Megvolt nekem is , de én marha odaajándékoztam valakinek 98 telén, kár volt, mert azóta se hallottam és nem is láttam. Hogy lehetne azt meghallgatni ? 😊

Mikor elõször meghallgattam a kazit, azt hittem, hogy dobok egy hátast az elsõ keverésnél, hogy ez nem lehet ennyire szar. Aztán nem volt több lódobogás, odatett rendesen. Azóta bírom a csajt. Egyszer a sing-ben is volt szerencsém "megcsodálni". 😄
Felesleges digizni, mert ha jók az emlékeim, akkor már futottam vele össze cd-s kivitelben is. De mindjárt utánanézek, hogy mi is ez pontosan.

'94 hollandia a földi paradicsom :....

Na ezt igen nagy örömmel olvasom! 😊

Kicsit megkésve ugyan, de én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendõt!
monoo!!! ez a mix clark - in the kitchen\In The Kitchen - Mixed by Clark (Pa annyira elkapott hogy totál úgy érzem magam mintha kész lennék😊)) thx!!!!!!!
Kinyomoztam, nem a dj mix series vol.1 mert az monika kruse.
Nyitott maradt ez a kérdés is : (

Ez a kékbársony tokos Gayle San szerintem a series vol.1. De nem biztos, mert a kazira semmi nem volt írva csak hogy gayle san, és ez is elég húzós mix volt ....

Hello!

Gayle San Dj Mix Series Vol.7
Live @ La Real/Spain
nekem ez van meg.😊

kpityu79
Hy, nekem Gayle San csak a Dj Mix Series vol2. van, ne meg egy 2001-es More Favorite Tools rész, amit ö mixelt. Elég zúzós kis mix.

Tényleg, Gayle San !
Megvan valakinek San kisaszonynak a sötétkék bársonytokos mix kazija valakinek ??? 1998vagy97?

Én ezeket a mixeket grabbeltem be eredeti lemezrõl.
Sterbinszky - Hits From klub E-Play
Budai - Techno House Classic 93-96
Budai - The Dj mix vol 2
Junior - Ibiza mix 98

és lesznek még
kpityu79
Boldog új évet mindenkinek. Az elsõ kettõt kár digizni, nekem megvan eredetiben, ha kell akkor feltöltöm õket. Kicsit szétnézek mert szerintem a Gayle San is megvan, igaz az nem eredetiben.

De szeretem ..
Jutasi ezzel kezdi talán valahol ..

köszi
Mindenkinek köszönöm az önzetlen nagylelkûségét a múlt évre , hogy ellátott bennünket minden jó csemegével a nosztalgia korszakból !!!
Kívánom hogy legyen a 2011. év sikeres és örömteli mindenkinek!És bátorítok másokat is, hogy csatlakozzanak és ne rejtsék el a klasszikus csemegéket amik otthon porosodnak , hanem tegyétek közzé !

BUÉK !
Elõkerült végre néhány kazi . nem tudom melyik lehet érdekes hogy be digizd . Ha érdekes , és nekünk való akkor viszem neked jövõ héten
-Dj Budai-Techno-Logic vol 1
-Dj Budai-The dj mix vol.2
-Dj Budai-Live m47 '99.12.24.
-Gayle San Dj mix series vol.2
-Tommyboy & Norman Austin
-Tommyboy-Hosematic Classic
- 3 db ismeretlen

Csákó!
VinylToy
Boldog új évet kívánok én is! Zene most nincs, bár Phat Smokeré nekem is tetszik 😄

<#fejvakaras><#hamm>
BUÉK mindenkinek!
nah erre gondoltam konkrétan,szóval BUÉK:-DDD
nah nem ezzel,nem tudom ez hogy került ide:-DD
Én ezzel kívánok BUÉK-ot mindenkinek
BUÉK mindenkinek <#bohoc>
Boldog új évet kívánok minden classic zene szeretõnek.
ÉS EZZEL A ZENÉVEL NYITOM MEG A 2011 ET! ÁÁÁÁ IMÁDOM

HI ALL <#szeret> EZZEL AZ ÖRÖK NÓTÁVAL SZERETNÉK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI.

B.U.É.K! <#pias>

Hát valószínüleg ebben az évben már nem lesz meg a mééértzõõõld. Talán jövõre 😊 Buék mindenkinek!
Én hát 😊