House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor elõször meghallgattam a kazit, azt hittem, hogy dobok egy hátast az elsõ keverésnél, hogy ez nem lehet ennyire szar. Aztán nem volt több lódobogás, odatett rendesen. Azóta bírom a csajt. Egyszer a sing-ben is volt szerencsém "megcsodálni". 😄
Felesleges digizni, mert ha jók az emlékeim, akkor már futottam vele össze cd-s kivitelben is. De mindjárt utánanézek, hogy mi is ez pontosan.
'94 hollandia a földi paradicsom :....
Na ezt igen nagy örömmel olvasom! 😊
Kicsit megkésve ugyan, de én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendõt!
Kicsit megkésve ugyan, de én is kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendõt!
monoo!!! ez a mix clark - in the kitchen\In The Kitchen - Mixed by Clark (Pa annyira elkapott hogy totál úgy érzem magam mintha kész lennék😊)) thx!!!!!!!
Kinyomoztam, nem a dj mix series vol.1 mert az monika kruse.
Nyitott maradt ez a kérdés is : (
Nyitott maradt ez a kérdés is : (
Ez a kékbársony tokos Gayle San szerintem a series vol.1. De nem biztos, mert a kazira semmi nem volt írva csak hogy gayle san, és ez is elég húzós mix volt ....
Hello!
Gayle San Dj Mix Series Vol.7
Live @ La Real/Spain
nekem ez van meg.😊
Gayle San Dj Mix Series Vol.7
Live @ La Real/Spain
nekem ez van meg.😊
Hy, nekem Gayle San csak a Dj Mix Series vol2. van, ne meg egy 2001-es More Favorite Tools rész, amit ö mixelt. Elég zúzós kis mix.
Tényleg, Gayle San !
Megvan valakinek San kisaszonynak a sötétkék bársonytokos mix kazija valakinek ??? 1998vagy97?
Megvan valakinek San kisaszonynak a sötétkék bársonytokos mix kazija valakinek ??? 1998vagy97?
Én ezeket a mixeket grabbeltem be eredeti lemezrõl.
Sterbinszky - Hits From klub E-Play
Budai - Techno House Classic 93-96
Budai - The Dj mix vol 2
Junior - Ibiza mix 98
és lesznek még
Sterbinszky - Hits From klub E-Play
Budai - Techno House Classic 93-96
Budai - The Dj mix vol 2
Junior - Ibiza mix 98
és lesznek még
Boldog új évet mindenkinek. Az elsõ kettõt kár digizni, nekem megvan eredetiben, ha kell akkor feltöltöm õket. Kicsit szétnézek mert szerintem a Gayle San is megvan, igaz az nem eredetiben.
De szeretem ..
Jutasi ezzel kezdi talán valahol ..
köszi
Jutasi ezzel kezdi talán valahol ..
köszi
Mindenkinek köszönöm az önzetlen nagylelkûségét a múlt évre , hogy ellátott bennünket minden jó csemegével a nosztalgia korszakból !!!
Kívánom hogy legyen a 2011. év sikeres és örömteli mindenkinek!És bátorítok másokat is, hogy csatlakozzanak és ne rejtsék el a klasszikus csemegéket amik otthon porosodnak , hanem tegyétek közzé !
BUÉK !
Kívánom hogy legyen a 2011. év sikeres és örömteli mindenkinek!És bátorítok másokat is, hogy csatlakozzanak és ne rejtsék el a klasszikus csemegéket amik otthon porosodnak , hanem tegyétek közzé !
BUÉK !
Elõkerült végre néhány kazi . nem tudom melyik lehet érdekes hogy be digizd . Ha érdekes , és nekünk való akkor viszem neked jövõ héten
-Dj Budai-Techno-Logic vol 1
-Dj Budai-The dj mix vol.2
-Dj Budai-Live m47 '99.12.24.
-Gayle San Dj mix series vol.2
-Tommyboy & Norman Austin
-Tommyboy-Hosematic Classic
- 3 db ismeretlen
Csákó!
-Dj Budai-Techno-Logic vol 1
-Dj Budai-The dj mix vol.2
-Dj Budai-Live m47 '99.12.24.
-Gayle San Dj mix series vol.2
-Tommyboy & Norman Austin
-Tommyboy-Hosematic Classic
- 3 db ismeretlen
Csákó!
Boldog új évet kívánok én is! Zene most nincs, bár Phat Smokeré nekem is tetszik 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
<#fejvakaras>#fejvakaras><#hamm>#hamm>
BUÉK mindenkinek!
BUÉK mindenkinek!
nah erre gondoltam konkrétan,szóval BUÉK:-DDD
nah nem ezzel,nem tudom ez hogy került ide:-DD
Én ezzel kívánok BUÉK-ot mindenkinek
BUÉK mindenkinek <#bohoc>#bohoc>
Boldog új évet kívánok minden classic zene szeretõnek.
ÉS EZZEL A ZENÉVEL NYITOM MEG A 2011 ET! ÁÁÁÁ IMÁDOM
HI ALL <#szeret>#szeret> EZZEL AZ ÖRÖK NÓTÁVAL SZERETNÉK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI.
B.U.É.K! <#pias>#pias>
Hát valószínüleg ebben az évben már nem lesz meg a mééértzõõõld. Talán jövõre 😊 Buék mindenkinek!
Én hát 😊
ó a jó kis Junior Vasquez Live 1-rõl ismertem meg ezt a zenét! azóta is nagyon nagy fav!!! (mint a hozzászólás is mutatta 😄 -> #9512)
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Ultra jó. A Sterby part2-ben lévõ zenébõl jöhet minden mennyiségben. Slap that bass! 😊 BÚÉK.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Tetszetõs zenék, ráállok ezek letöltésére. Ez a hangzásvilág már classic, sztem.
"Retro" Party videók 1999-2000-bõl, éremes megnézi õket mert nagyon jó zenék mennek, Sterbi sem az agyonjátszott zenéit nyomja:
NewL - Live at Skin Disco
Sterby - Live at Skin Disco (2000) p1
Sterby - live at Skin Disco (2000) p2
Joe Nathan - Live at Skin Disco (1999)
"Retro" Party videók 1999-2000-bõl, éremes megnézi õket mert nagyon jó zenék mennek, Sterbi sem az agyonjátszott zenéit nyomja:
NewL - Live at Skin Disco
Sterby - Live at Skin Disco (2000) p1
Sterby - live at Skin Disco (2000) p2
Joe Nathan - Live at Skin Disco (1999)
És akkor még egy nagy kedvencem annak, aki a jófajta trance-et kedveli, utoljára ez éven:
Én is szeretnék minden kedves kollégának boldog új évet kívánni!! Legalább ennyi classic zenét 2011-re is...
Nekem ez a zene ugrott be, amely bármelyik buliban egybõl felkorbácsolja a kedélyeket:
<#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nekem ez a zene ugrott be, amely bármelyik buliban egybõl felkorbácsolja a kedélyeket:
<#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Sasold csak ezt be remélem ez az bár a szivdobogás elmarad viszont a férfi hang fáradhatatlanul nyomja az exees-t <#buck>#buck>
exess
exess
Tudom miröl beszélsz cs az elöado nem ugrok be vmi remix lesz sztem Dj misjah-acess-ének vmlik változata
Boldog újévet és sok klasszikusban gazdag új évet kívánok én is mindenkinek ezzel a számomra igazán kedves zenével!
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Boldog Új Évet mindenkinek <#mf1>#mf1>Én meg megyek melozni <#falbav>#falbav>
Kívánok mindenkinek sikerekben és jó zenékben gazdag boldog új évet! Aki még érzi a bugit, annak jó szórakozást is az estére.
Mein, bõvûlt, a zsíros mappa 13db mixxel, majd folytatom még..
Minden fórumtagnak egészségben,gazdagságban,és szeretetben gazdag boldog új évet kívánok.....BUÉK!!!!!!!
Minden fórumtagnak egészségben,gazdagságban,és szeretetben gazdag boldog új évet kívánok.....BUÉK!!!!!!!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok! <#lama>#lama>
Köszi csegenyand az Exotront, azaz a magyar DJ Misjah és DJ Timet! <#vigyor>#vigyor>
Köszi csegenyand az Exotront, azaz a magyar DJ Misjah és DJ Timet! <#vigyor>#vigyor>
szivesen
Talán!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csak erre tudok gondolni, bár szívdobogás itt nincs: Jam & Spoon - Say Yes To Another Excess
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Hi.Az elsõ szám amit fel linkeltél!!!!!!!!!!Hát az valami CSODA!!!!!Hatalmas emlékek!!!!!!!!!!KÖSZKE!!!!!!!!!!!!BUÉK!!!!!!!!!!!