21036
a tema adott:)
  • high life
    Megvan! Moby - Go (Woodtick Mix Radio Edit) cs a bpm szám egy kicsit gyorsabb a mixben de ez az
  • Fatboy Slim
  • high life
    Ehez jo lenne tudni melyik remixeket töltötted már le egy kicsit a funk master remixre hasonlit de van ott még vmi :)
  • lezli82
    segíts kérlek kideríteni nekem azt a moby - go! A oldal 42:30 tól kb.verzíót!!!!!
    nagyon kéne!!
    belehalok ha nem szerzem meg!kam!azt azért nem ,de ki vagyok borulva teljesen,hogy tudom mi az előadó és a track cím,le is szedtem már vagy 20féle remixben és mégsem találtam meg.hihetetlen
  • high life
    ez igen jövök egyel !
  • Fatboy Slim
    Hello Arcok!

Volt egy pár nagyon jó mixben részem mstanában, természetesen a régi nyomvonalon mozogva.
    Ajánlom:
    Judge Jules + Pete Tong - Clubber's Guide To... Ibiza 98
    Ministry Magazine Presents The Clubland Collective 1 és 2
    Jeremy Healy - Ministry Presents Jeremy Healy's Clockwork Orange Mix
    Nick Warren - The SOund of Homelands - ez utóbbit nagyon ajánlom
  • Fatboy Slim
    Hát ezek ismerősek. Ezeket küldtem el a mi közös itteni barátunknak, amelyik féreg módra soha nem jelentkezett
    Mein, nem neked szól, csak szar volt viszont látni olyanokat, amelyeket én közel 20 éve saját kezemmel vettem egyes klubokban a ruhatáros néniktől...
    Nem cseréltem, nem bolhapiacon vettem....
  • lezli82
    szevasz!
    kössz az értékelést.azt a zenét amit kereselén is azóta kerestem mióta ez a kazetta a bírtokomba került még annó 96 körül.de megtaláltam!:)
    és itt te is megtalálhatod
    amit keresel
  • high life
    Nagyon jo kis kazi thx érte laikusként Calypso vagy CLub Speed-re hajaznék ott mentek akkoriban ilyenstilusu zenék és a két stilust is gyakran játszották együtt elöadora nem mernék tippelni,viszont nekem is lenne egy keresem ( végre!! :D ) az A oldal 0:15:18-nál kezdödik valami olyasmit ismételget h "turn in out+ vagy "terminal" :S ezt keresm már egy ideje Calypsoba játszották rengeteget Rrobiék
  • lezli82
    B oldal 32-nél the african dream után ,?????nagyon kéne tudnom!!
  • lezli82
    A segítséget előre is Köszönöm!!
  • lezli82
    mixtape '96 Side A

mixtape '96 side B
  • lezli82
    Uraim!
    feltötöttem egy nagyon régi mixkazettát ,szerintem a világon legkomolyabb classic trance - house zenék vannak rajtay.az évjárat kb. '96, hogy ki mixelte és hol ,arról semmit sem tudok.
    Szeretném kérni hogy ha valaki felismer rajta valamit az ossza meg velem a titkát!
    Főleg az A oldal végefelé van egy MOBY - Go! verzió,amit azóta sem találltam meg,pedíg a létező összes remixet letöltöttem már és egyik sem.
    sok zenének tudom róla a track ét ,ha kell majd valakinek!

• Mein Kampf
    Ja most számolt be a Fókusz is róla.
  • techno rob
    Szomorú hír! :-(

Sok örömet szereztek nekünk régebben!De még szerintem ma is megállták a helyüket!
  • molni81
    http://hotfile.com/dl/111313767/9420617/tommyboy_studio_music_club_street_classic_house_2011_03_14.mp3.html
  • Mein Kampf
    IGEN IGEN A RROBI ÖSSZES SZÁMCÍMÉT SZERETNÉM MEGTUDNI .
  • Mein Kampf
    Elnézést hogy beharangoztam a calypso mixeket és eltüntem 2 napra :D sry, kutyáztam és nem maradt semmire időm. De most elkészült a felvétel, sokáig kellett hallgatnom mire kitisztult az egész, a Rrobit kazit szét kellett szednem mert szorult, stb... kész van és, garantálom hogy jó minőségű lett. A zenéről csak annyit hagy igaz trance house mix, de szerintem súrolja csak a trance t inkább house fele tendál, számomra nagyon nagy (kirándulós,utazós) zenékkel van tele, a Mario az egy kicsit betrenszesíti talán de a sm:)e és a rrobi hihetetlen jó. Mondjuk rrobi tól még nem hallottam szart...
    A rosz hír az egészbe az hogy a Rrobi side B első 15 perce hullámzik:( , de 16 tól hibátlanul szól, sajnos nem tudtam megoldani jobban, esetleg ha sokat hallgatom kisimul a szalag...
    RARE az egészbe az hogy Marlon Xtravaganza néha belebeszél a sm:)e és a rrobiba is, mint mc.

DEMO ONLY:

CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side A
    CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - Mixed by Dj Smile Mc Marlon Xtravaganza (DEMO ONLY) side B

DEMO ONLY:

CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side A
    CALYPSO CLUB SZÜLETÉSNAPI TRANCE&HOUSE MIX - MIXED BY DJ RROBI MC MARLON XTRAVAGANZA (DEMO ONLY) side B

_______a rrobi tracklistát megkellene fejteni_____

CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side A
    CALYPSO CLUB születésnapi trance mix Mixed by Mario side B

Kellemes emlékeket hozzá :D

• techno rob
    Te jó isten!!!Nézegetem a yút,keresgéltem régi zenéket,főleg laidback luke classic okat,és rátaláltam erre:

http://www.youtube.com/watch?v=l4OyM6j6HGk

Csak erős idegzetűeknek!!!

Hogy tönkre ment a srác zeneileg!Ebbe nőnek fel a fiatalok,hát jó hogy az ilyeneket szeretik!És egy elég neves embertől kapják mind ezt!Szörnyű!!!!
  • VinylToy #12127
    Dan Von Schulz – Live @ Studio, Budapest Classic House Party (2011-03-14)
  • rigoletto
    Megtöröm a csendet, ezzel: RMB - Break The Silence
  • molni81
    http://hotfile.com/dl/110358624/080e7dd/tommyboy_party_mania_radio_show_2011_03_12.mp3.html

Aki szereti TommyBoy-t annak kötelező!!!
  • Norbee80
    Speedyboy2 ha meg lenne elöre is köcce!!!
  • Norbee80
    Az All The Villa poeple érdekelne maxiban. Ha esetleg megvan. Nagyon megköszönném. Pá Norbee
  • Ricardo Snip
    hello fórumozók!

elkészítettem az én kis nosztalgia mixemet, kíváncsian várom majd a véleményeket róla. nem éppen az örökzöld zenéket tartalmazza, de miért is csináltam volna olyat ha olyan már van nagyon sok embertől.

íme a tracklista:

Ricardo Snip - Space Cruising (2011.03.17.)

1. Sharpside - Space Cruising
    2. Playboy - In Da Jungle (Original Version)
    3. Submission Women - Beat Their Man (Celvin's Peak Hour Dub)
    4. Silvio Ecomo - Standing (Original Mix)
    5. Chris Liebing - Dandu Groove
    6. Mad Funny Dogs - Angel
    7. Supreme Truth - The Supreme Truth (Blood Mix)
    8. Fusionmen vs. Christian Smith - Tri-Phase (Phase 1)
    9. Drop Out - Secret Studio
    10. Autonomous Soul - Our Time (Peace Division Dub)
    11. Billy Hendrix - Body Shine (Sharam's New Club Mix)
    12. Dave Angel - Fever
    13. Trisco - Musak (Wonderland Avenue Mix)

Play Time: 58:51
    File Size: 141 Mb
    Bitrate: 320 kbps

Letöltés:
    http://www.ricardo-snip.info/letoltes.php

Facebook Fan Page:
    http://www.facebook.com/djricardosnip

jó töltögetést ! :)
  • speedyboy2
  • speedyboy2
    Nagyon mókás a a nap szemüveges figura a hangfal mellett!Eléggé együtt érző a muzsikussal.
  • speedyboy2
    Jó pofa.Hangulatos kis helynek tűnik!És a zenész is jól húzza nekik:D Elég vidáman is táncolnak a klipben a kollégák!!!!!
  • Mein Kampf
    speedyke :D ezt küldöm vissza helyette, ha már túllépted a megengedett évszámhatárt, ez se classic de azért 1000 szer kulturáltabb :DDD

vagy ezt:

• speedyboy2
    Kinyitja a szemeidet:
    and see it the finger world!
  • speedyboy2
  • speedyboy2
    Üdv:
  • caniso
    Sziasztok.
    Ezer éve keresek egy számot (illetve 3-at)
    itt olvastam a fórumon, hogy valakinek megvan.
    chris cowie - therapy (part one), (part two), (part three)

Tudna nekem ebben valaki segíteni? előre is kösz.

• techno rob
    Király!!!
  • Sys32
    Üdv.

Feltoltam FTP-re a Trancemasters Collection vol. 1-6007
    Lehet töltögetni!:)

• Phat Smoker
    ...mindenkinek aki szereti! ;)
  • speedyboy2
    Akkor még 1et:
  • lezli82
    ezen a mixen az első zenét nem tudod mi?vagy bárki más nem tudja?meg ami 16:30 nál jön be és kb. 23 valameddig tart egy kis acid interferenciás kemény vonal,de rég vadászom már ezt a zenét is!!!!valaki??tudja mi lehet??

• lezli82
    szevasztok!
    volt valaki a house classic-on a studioban hétfőn??mert én igen.annyit had mondjak el erről az éjszakáról,hogy életem egyik Legnagyobb bulija volt.minden klaffolt!azok a zenék csúcs minőségben szóltak,hihetetlen,Mitha a Club Speed-ben lettem volna,egy csepp '90-es évek közepe feeling.nem reklámozom a helyet,mert már voltam ilyen bulin ugyan, és hanganyagból ott sem szenvettem hiányt ,viszont utána egy hétig zugott a fülem és alig hallottam,ami már buli közben is kijött,hogy tulságosan üvöltött a zene.na jolvan,visszatérve az eredeti témára,tommyboy sterbinszky és schulz lépett fel.szinte az elejétől jelen voltam,tommy jo zenékből válogatott,viszont most nem cifrázta nagyon.sterby jól kezdett egy nyár a flörtben track-kel ,de aztán jöttek a tipikus nyálas sterby darabkák(elnézést a fanjaitól!)és már - már elúszni látszott számomra az este,,alig vártam már hogy schulz bácsi"akiben nagyon bíztam",leváltsa kollégáját.ez be is következett,és innentől lett nekem felejthetettlen az egész.amit ott művelt sculz,az intro:underground sound of lisbon - so get up introja,majd rögtön faithless insomnia (monster mix) -s igy tovább,mégegyszer kiemelném a minőséget és azt amilyen show-t csinált eköré schulz az fantasztikus volt,még mindíg a hatása alatt vagyok ,a legközelebbire is biztos hogy elmegyek és ha már itt mindannyian ezért gyűlünk össze nap mint nap,hogy ezeket a régi himnuszokat megosszuk,mindenkinek nagyon ajánlom ezt a rendezvényt!!!!!
  • speedyboy2
    :) szépen cseng:)Elég jó muzsikusok voltak a srácok!! :)Jól húzták a vonót:)