House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tracklist:

Cd1
01. Richie Hawtin - Orange Minus Oi
02. Dave Clarke - Red 2
03. Laurent Garnier - Wake Up
04. Gaiden - Point Blank (Speedy J Remix)
05. Maurizio - Ploy (Strategic Mix)
06. Umek - Gatex (Original)
07. Aril Brikha - Groove La Chord
08. Underworld - Rez
09. Aphex Twin - Windowlicker

Cd2
01. Green Velvet - Flash
02. Lfo - Freak
03. Ignacio - Virton (Chris Liebing Remix)
04. Dk8 - Murder Was the Bass (Reworked)
05. Emmanuel Top - Acid Phase
06. Secret Cinema - Timeless Altitude
07. Planetary Assault Systems - Booster
08. System 7 - Alphawave (Plastikman Mix)

Cd3
01. Slam - Positive Education
02. Alter Ego - Rocker
03. Dave Angel - Airborne (Carl Craig Remix)
04. Andrew Mclauchlan - Love Story
05. The Subjective - Tremmer
06. Electric Deluxe - Electric Deluxe
07. Renato Cohen - Pontape
08. Nicole - A Small Entrance to A Large Spectrum
09. Plastikman - Spastik

CD1
CD2
CD3

Sorry ha volt már...
Háááj😊 Mi döglik be?
gratulálunk Vinyl! Ön a 10.000-ik látogatónk! Engedje meg, hogy átnyújtsak önnek két MkII lemezjátszót és két Pioneer CDJ-2000 -es CD pörgettyût....... <#circling><#circling><#circling>
Komolyra fordítva a szót jó nagyon a Sysmix!
VinylToy
10000 éjjjeeeennn!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
9999

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Senki nem fog idejönni 10000-ig?

VinylToy
Én azért folytatom tovább a zenék feltöltését (majd)

VinylToy
Van itt valaki?

VinylToy
De lehet hogy tévedek.

VinylToy
A másik dolog is kezd bedögleni úgy látom.

VinylToy
Meglesz hamar.

VinylToy
Úgysem jár ide olyan sok ember.

VinylToy
Kellene egyet tékelni! 😄

VinylToy

VinylToy
Nekem tuti megvan, vagy már hallottam, csak pont a vokál hiányzik, ami következik, mert így meg nem mondom 😄

Hát még 1 keresem -et találtam 😊
VinylToy
Ezt meghallgatjuk, tracklista alapján fincsi lehet! 😄

Sys - Mix FM Classics Live20 2011.01.03. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza

Tracklist:

01.Eddie Amador - House Music (Original Mix)
02.Disco Elements - Music Takes Me High
03.Another Level - I Want You For Myself (Full Intention Mix)
04.Full Intention - Dancin' All Night
05.Smokin Beats - Sensation
06.Black Connection - Give Me Rhythm
07.Scott Brown - Everybody (Club Mix Extended)
08.Supa Shaker - Burning (Original Mix)
09.CZR - Bad Enough
10.Pete Heller - Atlanta
11.Prefab Planet - Gone East

Time: 60min

Letöltés

techno rob
Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jahhhh, a nyitvatartást még sose figyeltem meg, köszi akkor majd késõbb eszek 😄

VinylToy
8-16-ig közétkeztetés van, várj türelemmel. 😄

<#falbav>Zárva van az étterem, nyissa ki valaki<#falbav>

Ahhhhh Vinyl ez szép találat 😄

VinylToy
BlakDoktor - Heaven In Your Eyes (Rub A Dub Dub) esetleg valakinek meg van?

VinylToy
Whitelabel - The Prize-t meghallgatnám?! Ha lehet 😄

hi napi top 5:

1. Jack Mackrel - Battleship
http://www.youtube.com/watch?v=gkwM2J_GzZQ&feature=related
2. Whitelabel - The prize
3. Der Dritte Raum - Hale bopp h
ttp://www.youtube.comwatch?v=kxPA1UaHOqE
4. DJ Misjah - Megaspoon
http://www.youtube.com/watch?v=2FYrOwIyM68
5. Cari Lekebusch - Reverted
http://www.youtube.com/watch?v=2-dFtXiQta8

szép napot
Hu de kopott a cipötalp anno erre a zenére<#vigyor2>

Peach - On My Own (Klubbheads rmx)

Na meg gondoljunk azokra is akik nem járnak étterembe <#whatever>

Dan Von Schultz-In da mix (live in club Shakal 1997)

Hi srácok még mindig kutatom keresem DJ Schultz LP cimü cd-jét

Album cím:LP
Megjelenési dátum 1996.

TRACK LISTA:

1.Jungle Cafe
2.Techno Break
3.Ozone
4.Kings Of The Jungle
5.House
6.Country Feeling
7.Ozone
8.Kings Of The Jungle II.
9.End Of The Universe

Ha véletlenül ott porosodik valakinél ossza meg legyen szives

Hi Vinyl! nagyon jó a TOP 5-öd, már nem is emlékeztem szinte rá, hogy a Geoffrey Williams meg volt bakeliten, pedig igen..... <#circling> nagyon tetszik a többi link is.
Köszi de nem sikerült, nem találom a timeline t, és export sincs. pedig windows movie maker be vagyok. beteszem a zenét ráhuzom a képet, de lehet nem is johelyre huzgálok semmit, mind1 utánna nemcsinál semmit, keresem az export de nemtalálom.

windows movie maker, behúzod a timelinera at mp3-at, keresel valami képet, azt is behúzod, export és már töltheted is <#nevetes1>

roger devlin - scorpion
A Király utcában a "bizományiban" egy decknek aranyára van.
Techincs decket láttam múltkor(nem tudom már milyen) 50rugó volt
Vinyl én meg nem tudom a top5 m megosztani, mert fele nincs fent tube n, mondom feldobom gyorsba, de nekem nem megy, mondjuk lehet az a baj hogy mp3 _? Mert az már nekem bonyolúlt lenne, hogy videot készítsek a számnak, pedig jólenne, de felidegesített: ) Ragaszkodom azokhoz a zenékhez, tudnátok segíteni hogy tegyem fel tube ra ?? thx

Tuti, hogy az, belehallgattam a kazettába. Nem rémlik az a pár lemez visszapörgetés, meg hogy az elsõ keverés mennyire nem sikerült neki? Van rajta electro is, ami nem is igazán illik bele. Én a Funky Drive-ot szarrá hallgattam annó. Ez egy az egyben az, mint ami az én kékemen van.
Ha nálad sehogy sem áll össze a kép, akkor két dolog lehetséges csak: vagy öregszel, vagy valamelyikünket átkúrták. 😄 Lehet, hogy nem ugyanazt kaptuk.
De az eleve gyanús, hogy ez, amit feltettem, ez a Tribal Gathering, egy hivatalos megjelenés, és akkor mit is keres ez egy noname kazettán?

Maga a kazetta meg így néz ki, magyar gyártmány.

Nem ismeri senki azt a zenét, amit a 9956-os hozzászólásnál linkeltem be?

VinylToy
Nem tudom a jövõ hétre hagyni, ez is jóság! 😄

Ismerem mindet de nem a san mixröl .

A 8.9.10.11.12 szám eggyáltalán nem ismerõs nekem 😞 Ez biztos hogy az a bársonytokos amit a képen mutatsz ??? Ennyire nem felejthettem el a számokat. sry

Õ most fénykorát éli ujra, nem kell vele foglalkozni különösebben, had csinálja, én az ilyen uj zenékkel már rég nem törödöm. Nekem az a szinfónikus dolga se jött be. kilencvenes években volt õ nagyszám.

Köszönöm Luzon, én se találtam semmi infót erröl a bársonytokos san rol,még ennyit se mint te. De viszont ezzel a cd vel, nemtalálkoztam még.
Elkezdtem izgulni, hogy áá ez biztos nem az a San mix lesz, de már szól és kurva ismerõsen cseng. Az a tény hogy ott lapul nállad eredetibe a kazi és te tudod hogy ez az a mix,meg is nyugtatott 😄
Az elejének a vége ismét bezavart, de a 3. 4. track megint rémlik. Az a baj hogy keverem az AUDIO vol.2 mixed by cris liebing fekete tokos kazijával, kb eggyidõbe hallgattam anno.
A lényeg hogy NAGYON KÖSZÖNÖM LUZON !!!

VinylToy
Topöt: (el kell mondjam, nálam a sorrend sohasem számít)

Én bírom Jeff Mills-t meg pár trekjét, de szerintem már kicsit túlzás, amit csinál. Oké, lehet kísérletezni mindennel, mert ez viszi elõre a dolgokat, de már túlmisztifikálja ezt a technot, meg többet próbál belebeszélni, mint amennyit valójában elbír. Zeneileg, technikailag totál rendben van a koma, mert 3-4 lemezt figyelni nem kis teljesítmény. De kiállni egy kirakatba is... A hétköznapi ember azt se tudja ki ez és mit csinál. Tuti csúszik már nála az ékszíj. 😄

Decken biztos meg lehet hallgatni. 😊 Sajnos a háztartásban az analóg technika lassan kimerül a konzervnyitóban. Van egy nyugdíjas walkman, de az meg már nem igazán alkalmas a feladatra. Pedig nálam is lenne mit bedigitalizálni. De, mint mondtam, találkoztam már ezzel digitális változatban is, és valahol a neten csak meg is lehet találni. A kazit már úgyis szarrá hallgattam. Egy lemezboltban láttam még 98 környékén a cd-t, meg is néztem, hogy tényleg az-e, de semmi több infó nem volt azon se. Gondoltam, hogy akkor csak nem egy promo cucc, ha már cd-n is kiadták.
Ezért most elindultam ezen a kék bársony vonalon keresni, de hogy sehol egy árva infó errõl a mixrõl, az valami hihetetlen. Szerencsére emlékeztem pár zenére, így nagy nehezen rátaláltam erre. Úgyhogy szerintem valami pult alól nyomott cucc lehetett ez a kék kiadvány.
A szingapúri muffnak ez lehet az elsõ kiadott mixe, a Fine Audio-s az már 98-as, ez meg 96-os.
Na, de a lényeg, hogy betettem a könyvespolcra, ha kell valakinek. 😊

Nekem egyébként egy kicsit Candy Beat-es a dal hangzása, legalábbis a szaxis része, de Candy Beat-tõl nem találtam ilyen számot...
Úgy tûnik, h elég nehéz lesz kitalálni az elõadót meg a címet, mert szerintem ez valószínûleg egy ritka dal, azért reménykedek benne, hogy valaki ismerni fogja!😊

Nem az enyém a dekk... pedig elfogadnám! (Nem én tettem fel youtubera a videót, én is csak úgy találtam, de ez a zene nagyon megtetszett!😊

Én sajnos nem tudom, elég nehéz lesz, mert elég vokálos, de tetszik, fõleg a dekked 😊

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: meg tudná valaki mondani az alábbi 90-es évekbeli house zenének az elõadóját és a címét?

A fiókom videó könyvtárral bõvült e tartalom végett:

Nem tudom, van-e itt valaki, akinek Jeff Mils nem mond semmit, annak ajánlom a 38. percre ugrást, a Bells címû száma alapján talán képbe kerül.
Azaz Luzon 😄 De rég láttam azt a kazit 😞 Megvolt nekem is , de én marha odaajándékoztam valakinek 98 telén, kár volt, mert azóta se hallottam és nem is láttam. Hogy lehetne azt meghallgatni ? 😊