House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-)
<#email> <#wow1>
<#alien>
Ez se mai csirke:-)
Ez pedig egy kis Calypso ring flash!!!!<#hamm><#hamm><#hamm><#worship><#worship>
Sz.tem ez is a klaszikhoz tartozik!Én csíptem naon régen!Sokat tekertünk a haverokkal ilyen zenékre régen.
Ugyanez

valakinek vmit?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

VinylToy
Nekem 2000 után nincs már klasszik zene.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kpityu79
Hali. Hát igen, lassan már itt járunk, hogy a progressive house zenék között is lesz classic. Én nagyon csipázom ezeket a zenéket, Kecskeméten elég komolyen mentek ezek a zenék 2001-2002 után. Szerintem ide is lehetne fölpakolgatni a kezdeti progressive zenéket.

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy

Heti top 5 a progressive jegyében

1.Hydrogen Rockers - Musica (Hydrogen Vocal)
http://www.youtube.com/watch?v=Uwvlf6zdeMg

2.Lexicon Avenue - Why R U Here (House Heads Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=s422I9nzAzk

3.Cass-Madam Kenjin-Penetration
http://www.youtube.com/watch?v=cOxU1wTIYJs

4.Shuffle Inc - Remember New York (Lexicon Avenue's Hard Dub)
http://www.youtube.com/watch?v=13LWq65CMI4

5.Tilt Feat. Maria Nayler -Headstrong (Relentless Vocal Mix)
http://www.youtube.com/watch?v=9t9iUlb0IuI

<#hawaii><#hawaii><#hawaii>

Friss árút tettem a polcomra 😄

Úgy akarta mondani hogy 7:00-16:00-ig nincs 16:00-07:00-ig van. 😊 Már dolgozok rajta, hogy elérhetõvé tegyem napközbenre is, de még nem értem utol magam...
8-16 ig nincs, 16-8 ig van... 😄

meghottamagát:-(
MI VAN EZZEL AZ FTP-KAPCSAL? TUDJA VALAKI? NEM LEHET KAPCSOLÓDNI😊)
Háát igen rabijnál rejtözött egy jo pár db agyon keresett track big thx érte neki <#worship>na és persze mindenkinek mert ugyebár mindenhol volt vmi kis csemege <#wink>.Én még frissitek csak sajna annyira lassan megy h beleörülök <#guluszem1>

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá rabij rejtegette az egyik KERESEM számot 😄 Régebben említettem hogy keresek egy didgeridoo-s zenét, jelentem megvan : Üvölt épp 😄
Hát nekem nem is lesznek frisseim, én már csak a "KERESEM" zenéimre hajtok hogy meglegyenek. Remélem lesz majd egy nagyonokosaranyostündibündi emberke aki megfejti nekem õket, és ha mind meglesz akkor egy bizonyos szám fog üvölteni 1 hétig az utcánkban, és mindenki azt fogja kérdezni a másiktól hogy mééértzõõõld? Hát nincs itt egy DJ? Imi? Tomi? Valaki???
VinylToy
Nem nagyon jönnek friss áruk!

Tracklist:

Cd1
01. Richie Hawtin - Orange Minus Oi
02. Dave Clarke - Red 2
03. Laurent Garnier - Wake Up
04. Gaiden - Point Blank (Speedy J Remix)
05. Maurizio - Ploy (Strategic Mix)
06. Umek - Gatex (Original)
07. Aril Brikha - Groove La Chord
08. Underworld - Rez
09. Aphex Twin - Windowlicker

Cd2
01. Green Velvet - Flash
02. Lfo - Freak
03. Ignacio - Virton (Chris Liebing Remix)
04. Dk8 - Murder Was the Bass (Reworked)
05. Emmanuel Top - Acid Phase
06. Secret Cinema - Timeless Altitude
07. Planetary Assault Systems - Booster
08. System 7 - Alphawave (Plastikman Mix)

Cd3
01. Slam - Positive Education
02. Alter Ego - Rocker
03. Dave Angel - Airborne (Carl Craig Remix)
04. Andrew Mclauchlan - Love Story
05. The Subjective - Tremmer
06. Electric Deluxe - Electric Deluxe
07. Renato Cohen - Pontape
08. Nicole - A Small Entrance to A Large Spectrum
09. Plastikman - Spastik

CD1
CD2
CD3

Sorry ha volt már...
Háááj😊 Mi döglik be?
gratulálunk Vinyl! Ön a 10.000-ik látogatónk! Engedje meg, hogy átnyújtsak önnek két MkII lemezjátszót és két Pioneer CDJ-2000 -es CD pörgettyût....... <#circling><#circling><#circling>
Komolyra fordítva a szót jó nagyon a Sysmix!
VinylToy
10000 éjjjeeeennn!!!

VinylToy
9999

VinylToy
Senki nem fog idejönni 10000-ig?

VinylToy
Én azért folytatom tovább a zenék feltöltését (majd)

VinylToy
Van itt valaki?

VinylToy
De lehet hogy tévedek.

VinylToy
A másik dolog is kezd bedögleni úgy látom.

VinylToy
Meglesz hamar.

VinylToy
Úgysem jár ide olyan sok ember.

VinylToy
Kellene egyet tékelni! 😄

VinylToy

VinylToy
Nekem tuti megvan, vagy már hallottam, csak pont a vokál hiányzik, ami következik, mert így meg nem mondom 😄

Hát még 1 keresem -et találtam 😊
VinylToy
Ezt meghallgatjuk, tracklista alapján fincsi lehet! 😄

Sys - Mix FM Classics Live20 2011.01.03. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza

Tracklist:

01.Eddie Amador - House Music (Original Mix)
02.Disco Elements - Music Takes Me High
03.Another Level - I Want You For Myself (Full Intention Mix)
04.Full Intention - Dancin' All Night
05.Smokin Beats - Sensation
06.Black Connection - Give Me Rhythm
07.Scott Brown - Everybody (Club Mix Extended)
08.Supa Shaker - Burning (Original Mix)
09.CZR - Bad Enough
10.Pete Heller - Atlanta
11.Prefab Planet - Gone East

Time: 60min

Letöltés

techno rob
Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jahhhh, a nyitvatartást még sose figyeltem meg, köszi akkor majd késõbb eszek 😄

VinylToy
8-16-ig közétkeztetés van, várj türelemmel. 😄

<#falbav>Zárva van az étterem, nyissa ki valaki<#falbav>

Ahhhhh Vinyl ez szép találat 😄

VinylToy
BlakDoktor - Heaven In Your Eyes (Rub A Dub Dub) esetleg valakinek meg van?

VinylToy
Whitelabel - The Prize-t meghallgatnám?! Ha lehet 😄

hi napi top 5:

1. Jack Mackrel - Battleship
http://www.youtube.com/watch?v=gkwM2J_GzZQ&feature=related
2. Whitelabel - The prize
3. Der Dritte Raum - Hale bopp h
ttp://www.youtube.comwatch?v=kxPA1UaHOqE
4. DJ Misjah - Megaspoon
http://www.youtube.com/watch?v=2FYrOwIyM68
5. Cari Lekebusch - Reverted
http://www.youtube.com/watch?v=2-dFtXiQta8

szép napot