House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tracklist:
Cd1
01. Richie Hawtin - Orange Minus Oi
02. Dave Clarke - Red 2
03. Laurent Garnier - Wake Up
04. Gaiden - Point Blank (Speedy J Remix)
05. Maurizio - Ploy (Strategic Mix)
06. Umek - Gatex (Original)
07. Aril Brikha - Groove La Chord
08. Underworld - Rez
09. Aphex Twin - Windowlicker
Cd2
01. Green Velvet - Flash
02. Lfo - Freak
03. Ignacio - Virton (Chris Liebing Remix)
04. Dk8 - Murder Was the Bass (Reworked)
05. Emmanuel Top - Acid Phase
06. Secret Cinema - Timeless Altitude
07. Planetary Assault Systems - Booster
08. System 7 - Alphawave (Plastikman Mix)
Cd3
01. Slam - Positive Education
02. Alter Ego - Rocker
03. Dave Angel - Airborne (Carl Craig Remix)
04. Andrew Mclauchlan - Love Story
05. The Subjective - Tremmer
06. Electric Deluxe - Electric Deluxe
07. Renato Cohen - Pontape
08. Nicole - A Small Entrance to A Large Spectrum
09. Plastikman - Spastik
CD1
CD2
CD3
Sorry ha volt már...
Komolyra fordítva a szót jó nagyon a Sysmix!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
_______
G Strings - The Land Of Dreams /1990/ G Strings
Drivetrain - Soundtrack /1993/ Soiree Records International
Shiver--Oiled Love /1994/ Shiver Records
Choice - Acid Eiffel /1993/ Fragile Records
As One - Mihara /1994/ New Electronica
Tracklist:
01.Eddie Amador - House Music (Original Mix)
02.Disco Elements - Music Takes Me High
03.Another Level - I Want You For Myself (Full Intention Mix)
04.Full Intention - Dancin' All Night
05.Smokin Beats - Sensation
06.Black Connection - Give Me Rhythm
07.Scott Brown - Everybody (Club Mix Extended)
08.Supa Shaker - Burning (Original Mix)
09.CZR - Bad Enough
10.Pete Heller - Atlanta
11.Prefab Planet - Gone East
Time: 60min
Letöltés

1. Jack Mackrel - Battleship
http://www.youtube.com/watch?v=gkwM2J_GzZQ&feature=related
2. Whitelabel - The prize
3. Der Dritte Raum - Hale bopp h
ttp://www.youtube.comwatch?v=kxPA1UaHOqE
4. DJ Misjah - Megaspoon
http://www.youtube.com/watch?v=2FYrOwIyM68
5. Cari Lekebusch - Reverted
http://www.youtube.com/watch?v=2-dFtXiQta8
szép napot
Peach - On My Own (Klubbheads rmx)
Na meg gondoljunk azokra is akik nem járnak étterembe <#whatever>#whatever>
Dan Von Schultz-In da mix (live in club Shakal 1997)
Album cím:LP
Megjelenési dátum 1996.
TRACK LISTA:
1.Jungle Cafe
2.Techno Break
3.Ozone
4.Kings Of The Jungle
5.House
6.Country Feeling
7.Ozone
8.Kings Of The Jungle II.
9.End Of The Universe
Ha véletlenül ott porosodik valakinél ossza meg legyen szives
roger devlin - scorpion
Techincs decket láttam múltkor(nem tudom már milyen) 50rugó volt
Ha nálad sehogy sem áll össze a kép, akkor két dolog lehetséges csak: vagy öregszel, vagy valamelyikünket átkúrták. 😄 Lehet, hogy nem ugyanazt kaptuk.
De az eleve gyanús, hogy ez, amit feltettem, ez a Tribal Gathering, egy hivatalos megjelenés, és akkor mit is keres ez egy noname kazettán?
Maga a kazetta meg így néz ki, magyar gyártmány.
Elkezdtem izgulni, hogy áá ez biztos nem az a San mix lesz, de már szól és kurva ismerõsen cseng. Az a tény hogy ott lapul nállad eredetibe a kazi és te tudod hogy ez az a mix,meg is nyugtatott 😄
Az elejének a vége ismét bezavart, de a 3. 4. track megint rémlik. Az a baj hogy keverem az AUDIO vol.2 mixed by cris liebing fekete tokos kazijával, kb eggyidõbe hallgattam anno.
A lényeg hogy NAGYON KÖSZÖNÖM LUZON !!!
Ezért most elindultam ezen a kék bársony vonalon keresni, de hogy sehol egy árva infó errõl a mixrõl, az valami hihetetlen. Szerencsére emlékeztem pár zenére, így nagy nehezen rátaláltam erre. Úgyhogy szerintem valami pult alól nyomott cucc lehetett ez a kék kiadvány.
A szingapúri muffnak ez lehet az elsõ kiadott mixe, a Fine Audio-s az már 98-as, ez meg 96-os.
Na, de a lényeg, hogy betettem a könyvespolcra, ha kell valakinek. 😊
Úgy tûnik, h elég nehéz lesz kitalálni az elõadót meg a címet, mert szerintem ez valószínûleg egy ritka dal, azért reménykedek benne, hogy valaki ismerni fogja!😊
Lenne egy kérdésem: meg tudná valaki mondani az alábbi 90-es évekbeli house zenének az elõadóját és a címét?
Nem tudom, van-e itt valaki, akinek Jeff Mils nem mond semmit, annak ajánlom a 38. percre ugrást, a Bells címû száma alapján talán képbe kerül.