House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Björk feldolgozás
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
Ez is a vesszõparipám. Halgassatok sok régi Renaissance-t, mert soha sehol máshol nem hallható hangzások vannak köztük
Vájtfülûeknek ajánlom, legfõképp közüllük:
Anthony Pappa 1998
Ian Ossia And Nigel Dawson - Renaissance Presents... Volume 1
(Ian Ossia régi anyagait amúgy is mindenkinek ajánlom)
Dave Seaman And Ian Ossia - Renaissance - The Mix Collection Part 4
Sasha & John Digweed - Renaissance: The Mix Collection
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part Three: Desire
Deep Dish - Renaissance: Ibiza
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part One: Awakening
Mindegyiket rongyosra hallgattam anno, és most is
Lucetn Foort 2001
Amikor a hardhouse még olyan volt amilyennek lennie kell. Nem a megszokott akkori zenék, pazar hangzás
ha szereted õket, biztos meg van neked is a nálam legklasszikusabbnak tartott
mixét
Nem tudnám megmondani, hányszázszor hallgattam meg
A legutolsó élvezhetõ mixük a 2005-ös Dance Valley-es
a KERESEM-ek közül a 2-es be volt egyedül egy zene ismerõs csak, de abból is gondolom nem erre a SHARP BOYS-ra vagy kíváncsi hanem arra az indiánosra 😊
most így hirtelen nem is tudom melyik az a Sharp Boys zene ami szól a 2esbe, mert azokat valahogy mindig keverem, nem vitték túlzásba a számcím választását 😊
SHarp Boys
De sok mindent nem tudok még ...
Kb 5 percenként üvöltök fel a gép elött a család azt hiszi hogy hülye vagyok, és ez már így megy vagy 3 napja, nagyon ráfeszültem most.....
Pc játékos vagyok, a konzol nekem csak gyerekjáték... 😊
Ezeket befogom tenni a bányába... Miket??? <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1>
Astronuts - The Nasa EP - Voyager
Scooter - Rhapsody in E
Age of Love - Age of Love (Watch out for Stella Mix)
Sven Vath - L'Esperanza (Visions Of Shiva Mix)
DJ Joe T. Vannelli feat. Csilla - Play With The Voice In Germany
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Igen DJ-nek vallanám magam 😊 egy ideje ûzöm ezt a dolgot, de ha véletlenül találnál egy mixet amibe azt a bizonyos "mééééért zõõõd" 😊 zenét játszák Imiék akkor biztos megmondanám mi a címe, így sajnos nem tudok mire következtetni, rengeteg zene volt amit mindegyikõjük játszott.
azt javaslom ha ráakadsz valami mixbe arra a zenére töltsd fel zippyre belehallgatok és már megy is a cím😊
Visszakanyarodva a csajos témához, hogy igen én se nagyon láttam ezen a fórumon csajszikat, de ha partyra elmész akkor meg ugye vannak. vajon miért? hát gondolom azért mert a pasijukkal mennek ki szórakozni, egyedülálló nõket meg ugye ilyen bulikon nem sûrûn lehet találni. az ilyen fórumozást meg sztem unalmasnak találják, de lehet csak olvasgatják és nem akarnak beírogatni.
Mode club meg pecsa....hmmm:-)) havonta én is mindíg oda jártam.
Szép tini emlékek:-))
More Than A Party......kibaszott nagy zene volt:-)))
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Elastic Reality - Casa De X (Deep Dish Does X Mix)
Watergate - Lonely winter (Dubfire's Luv Dub)
Brian Transeau - Relativity (Carl Craig's Urban Affair Dub)
Brian Transeau - Relativity (Deep Dish Remix)
Deep Dish pres Prana - The Dream
87 környékén 11 éves koromban hallottam meg életemben elõször Egy Depeche Mode számot, máig nem felejtem el a (More Than A Party címû szám volt az) és rögtön éreztem, hogy ez a zene meghatározza a további zenei ízlésemet. A középiskolába már fekete bomberdzseki betétes Martens bakancs Levis 501 felnyírt "Dave haj" kombóban jártam, és Kraftwerk,Front242,Nitzer Ebb, és persze Mode zenék mentek a walkmenemben. Nem is volt sok barátom 😄 Egy két hasonló izléstelenségû emberrel barátkoztam csak, szerencsére az egyik osztálytársam is Mode õrült volt így, másolgattuk a kazettákat friss szerzeményeket egymásnak amiket a Metronóm-ban szereztük be a zsebpénzünkbõl. Természetesen Mode klubba és hasonló helyekre is jártunk. A középiskola elvégzése után az elsõ munkahelyemen fertõzött meg a "technoval" az egyik munkatársam, behozta hallgatni Ramirez akkori lemezét amin olyan "slágerek" voltak mint a Terapia, El Gallinero,(ezen a klippen most speciel beszartam a röhögéstõl) a Orgasmico. Akkor kedveltem meg ezt a stílust és kezdtem el partykra járni és tartott mindez 1998-ig amikor megundorodtam a sok drogos, dealer, gengszter faszfejtõl, csalódtam az akkori "barátaimban" akik egy fél Ex-ért eladtak volna, és inkább békésebb vizekre eveztem (vissza). Természetesen nem fordítottam teljesen hátat a technonak, csak annak az életstílusnak. Érdekes módon elkezdtem hallgatni Bonanza illetve akkorra már Ákossá fogyó zenéket amiket addig ki nem állhattam, mert véleményem szerint Ákos egész életében a Depeche Mode-ot utánozta (és ez a mai napig így van) és egész életében ellenkezett az ellen ha összehasonlították õket. Igaz mára már kialakított egy Ákos stílust ami egyedi, csak rá jellemzõ, véleményem szerint az egyetlen olyan IGÉNYES MAGYAR ZENE ami külföldön is megállná(ja) a helyét.
Mivel hatalmas geek vagyok iszonyat sokat játszok játékokkal, és emiatt figyeltem fel egy zenekarra a Quake címû játék zenéjét írta Trent Reznor aki a Nine Inch Nails nevû együttes alapítója, énekese, producere egyszóval Õ a NIN. Azóta a DM és a NIN hol felváltva hol együtt hol egy kis Ákossal fûszerezve édesítik az életem. És persze a feledhetetlen Techno korszakom zenéi. Amiket bõszen keresek a "bányában" több kevesebb sikerrel.
De visszakanyarodva a témához a helyek ahová jártam, (nem idõrendben): Eplay (a nagy szerelem nyitástól addig amíg Budai-Tommyboy rezidentkedett, ma már valami retro geci van a helyén de volt már az Total Car, U2, Bank meg a Jóisten tudja még mi) Speed ( a "futópálya" mindenki körbe körbe futkosott a sok speedtõl😄), Club Acid (a gyárépület a sok basszus hatására majdnem mindig kiesõ üvegtáblájával), Bankok Hilton (volt Kék golyó meg Rács is ma egy CIB bank áll a helyén) , Dark Side sok narkós cigány gengszter lelõhelye, Hysteria (Az elsõ nagy helyek egyike), Fortuna (3csíkos adidas, síp úristen 😊), Colosseum felsõ kisterem (TÉNYLEG kisterem annyi embernek) Patex (6 EX), Bedrock (es-o-es muhaha, gyémántkéz sterby, sylvi , andrew j) Supersonic Technikum (pince gyertyákkal és táncolhatatlan drum&bass teremmel) , Dance Tuning Disco (Kiskunhalas) Korona (Kecel) (Afterafterafterpartyk) és jááj még Küklopszba is jártam szégyenszemre szintén Miklóson 😄 Aztec (Dj Levivel állandóan hullarészegség a tripla Jim Beam+Redbull-tól Dj Jován hullafosfunkyszettjeimindigugyanazokkalazenékkel)Underground Café (kertészet) Calypso (ring) és végezetül Wild West Ami néha tényleg vadnyugattá változott...
Nekem 97-bõl ez az örök favorit Techno zeném! Számomra párja nincs, abszolút no. 1. zene. Kár hogy ettõl az elõadótól csak ez az egy szám van 😞