House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carl Cox - The Carl Cox / Muzik 5th Birthday Mix CD
Label: Muzik Magazine
Catalog#: MUZIKMAG61 / JUN00
Format: CD, Compilation, Mixed
Country: UK
Released: 2000
Genre: Electronic
Style: House, Techno, Tribal House, Tech House
Tracklist
1 D*Note - The Garden Of Earthly Delights (Ballistic Bario Boom)
2 Paperclip People - Climax
3 Etienne De Crécy - Prix Choc
4 David Alvarado - Klugh
5 Spiller - Batacuda (Elusive's Samba Vocal Mix)
6 808 State - Cubik (Victor Calderone Remix)
7 Green Velvet - The Stalker
8 Destination - Definition Of Love (G Flame Dub)
9 Underworld - Born Slippy (Darren Price Remix)
10 Electroliners - Loose Caboose
11 Golden Girls - Kinetic (Rhythm Masters Remix)
12 Thomas Schumacher - When I Rock (Johannes Heil Remix)
Download
Ui.: Kuss legyen, vagy én hallgatok! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Jbl,😊) ne haragudj, de nem tudom mi a baj azzal hogy megkérdeztem a játékot, amúgy privibe akartam megkérdezni,de véletlenül nem arra klikkeltem hogy privát ,,hanem válasz erre.Teljesen úgy csinálsz mintha belinkeltem volna a metalikától egy számot,Nem kelle ennek ekkora feneket keríteni.Meg nem csak kérni járok ide hanem adok is szívesen ha tudok.
Privátba mindenkinek sokkal tovább tart mit 1x beírja itt és kész. Tul van forogva .
Nemértek vele egyet hogy ez õt annyira zavarta , hogy hangot is adott neki...
mind1
mind1
Ne haragudj Mein Dundidionak igaza van létezik privát levelezés is azt meg h mi mit és mennyit hanyagoljuk nem ez a lényeg hanem a közösség részemröl téma lezárva
Á nem is tudtam hogy õ már nem él 😞 Enyire befásultam a hazaiakkal. Azt viszont sejtettem hogy meleg volt, de az magánügye, zenei ízlése nagyon nagy. Persze hogy gondolom a mixeket, kiváncsi leszek neked mik vannak meg tõle.
Nekem 95 96 97 es mixek mondom kazikról amik promosok.
Nekem 95 96 97 es mixek mondom kazikról amik promosok.
Mindenhol ingerültek az emberek 😄 ?
Ez aztán a meghatározás nekem nagy kedvencem Tony de vit van is tölle jo néhény mix ha majd ugy érzed egyébként a hardhouse nagymestere volt mig élt szegényem meg háát egy kicsit meleg is volt a szivem a Trade -be volt rezidens Dj anno
Figyelj már Ugy kezdem hogy peace!
Guriga olyan zsíros mixeket tett fel ide heteken át folyamatosan, amik párembernek vannak meg , mostmár nekünk is, tehát én úgyérzem guriga mindent elkövetett azért hogy ez a forum éljen.
Azért mert most kért itt egy gamét, kurvára nemtörtént semmi. szerintem
Sokkal inkább zavaró tényezõ az hogy eggyesek olyan zenéket linkelgetnek be sorozatosan, amik már ezerszer bevoltak ide linkelve, ez sokkal jobban rontja a szememet is és a forum külalakját is.
Elvégre egy jó kis közösség ez akikkel egyhullám hosszon vagyunk, akkor miért nem lehet kérdezni a másiktól bármit is??? Ez most olyan mintha te nem tartoznál ebbe a baráti körbe már bocs. Vagy van ilyen szabály hogy itt nem lehet másról beszélgetni?
peace
Guriga olyan zsíros mixeket tett fel ide heteken át folyamatosan, amik párembernek vannak meg , mostmár nekünk is, tehát én úgyérzem guriga mindent elkövetett azért hogy ez a forum éljen.
Azért mert most kért itt egy gamét, kurvára nemtörtént semmi. szerintem
Sokkal inkább zavaró tényezõ az hogy eggyesek olyan zenéket linkelgetnek be sorozatosan, amik már ezerszer bevoltak ide linkelve, ez sokkal jobban rontja a szememet is és a forum külalakját is.
Elvégre egy jó kis közösség ez akikkel egyhullám hosszon vagyunk, akkor miért nem lehet kérdezni a másiktól bármit is??? Ez most olyan mintha te nem tartoznál ebbe a baráti körbe már bocs. Vagy van ilyen szabály hogy itt nem lehet másról beszélgetni?
peace
X-box játékok?????Mi a gané lesz itt még???Kezd korcsosulni ez az egész...<#csodalk>#csodalk>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Én már akartam pedig linkelni az Apache - Indian címú nótát hátha az e 😄
high life természetesen elmondom, nem titkolom, csak biztos akartam lenni benne hogy jól döntöttem. Az a lényeg hogy ismertem már ezelõtt is az illetõ dj t(zeneileg), ami volt tõle mixe az is bejött csak inkább a magyar vonal érdekel, de most valahogy beleakadtam annak az embernek olyan dolgaiba, amikrõl nem is sejtettem hogy léteznek. Azt tudni kell hogy a kazettákat mint régi dolgot nagyon szeretem gyüjteni, és mivel ezek is kazetták ezért a nagy kattanás, de mint mondtam a zene számomra nagyon nagyot adott. Stílusra house és tech-house, ha paraszt akarok lenni azt mondanám olyan mint ha a C2 böl gyorsan átmennél a Club Speed be majd Vissza C2 😄 Komolyra ordítva a szót , igazi eredeti house motivumokkal ellátott még a régi hangzásu és ritmusu house tánczenéktõl, a kopogós instrumentális , fülbecsengõs rövid ismétlõdõ vokálos tech house ig. Tony De Vit röl van szó, akiben most helyre tevõdött hogy az õ nézete szerint mien is Tony, azoknak mondom hogy nem azokról a nagy kiadós mixeiröl beszélek, hanem a promos kazijairól. Erre jó példa Tommyboy promos kazijai is, mert nekem sokkal jobban tetszettek azok a kazijai, mint a nagy kiadós mixei: Club Hits, Millenium, Boat ok.
Délutánra a bányába teszem öket akit érdekel, és ide is teszek fel 1-2 t.
sry
Délutánra a bányába teszem öket akit érdekel, és ide is teszek fel 1-2 t.
sry
Persze hogy nem a Sharp-ot keresem de az mitõl indánios?? 😄 Az énekli benne a csaj ha jól hallom hogy For Your Love! Nem azt hogy ungabunga UFF. 😄
😊
Slick.
Csak a pontosság kedvéért a Tribal storm elõadója a The High Tech Child aki nem más mint Jerome Isma-Ae.
Itt a discogs-os link nézd meg: http://www.discogs.com/artist/High+Tech+Child%2C+The
Csak a pontosság kedvéért a Tribal storm elõadója a The High Tech Child aki nem más mint Jerome Isma-Ae.
Itt a discogs-os link nézd meg: http://www.discogs.com/artist/High+Tech+Child%2C+The
Ez sem mai csirke.De nem rossz!!
Bakker de rég óta keresem ezt a kis ari zenét!!Fanky House? Aki járt Calypso-ba annak ajánlom!!
Ez is volt már?
Nem tudja valaki megmondani mi szól a vidi alatt?http://www.youtube.com/watch?v=UKutBe35MSY&feature=related
😊
Ismét:
Sziasztok! Fel tudná valaki rakni kühl-instant progression címû mixét?
A free magazinban volt melléklet 2005 júniusában.
köszi
A free magazinban volt melléklet 2005 júniusában.
köszi
Szép napot mindenkinek!!!!<#wow1>#wow1>
Mai utolsó javaslatom a különleges hangzású zenékhez:
Björk feldolgozás
Björk feldolgozás
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
AZ összes klasszikus Renaissance itt
Ez is a vesszõparipám. Halgassatok sok régi Renaissance-t, mert soha sehol máshol nem hallható hangzások vannak köztük
Vájtfülûeknek ajánlom, legfõképp közüllük:
Anthony Pappa 1998
Ian Ossia And Nigel Dawson - Renaissance Presents... Volume 1
(Ian Ossia régi anyagait amúgy is mindenkinek ajánlom)
Dave Seaman And Ian Ossia - Renaissance - The Mix Collection Part 4
Sasha & John Digweed - Renaissance: The Mix Collection
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part Three: Desire
Deep Dish - Renaissance: Ibiza
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part One: Awakening
Mindegyiket rongyosra hallgattam anno, és most is
Ez is a vesszõparipám. Halgassatok sok régi Renaissance-t, mert soha sehol máshol nem hallható hangzások vannak köztük
Vájtfülûeknek ajánlom, legfõképp közüllük:
Anthony Pappa 1998
Ian Ossia And Nigel Dawson - Renaissance Presents... Volume 1
(Ian Ossia régi anyagait amúgy is mindenkinek ajánlom)
Dave Seaman And Ian Ossia - Renaissance - The Mix Collection Part 4
Sasha & John Digweed - Renaissance: The Mix Collection
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part Three: Desire
Deep Dish - Renaissance: Ibiza
Dave Seaman - Renaissance - The Masters Series Part One: Awakening
Mindegyiket rongyosra hallgattam anno, és most is
Ha már nagyritkán itt vagyok, még egy mixet szeretnék veletek megosztani az általam olyannyira kedvelt holland iskolából
Lucetn Foort 2001
Amikor a hardhouse még olyan volt amilyennek lennie kell. Nem a megszokott akkori zenék, pazar hangzás
Lucetn Foort 2001
Amikor a hardhouse még olyan volt amilyennek lennie kell. Nem a megszokott akkori zenék, pazar hangzás
Én is rajongtam a Deep Dishért ameddig át nem tértek erre az új szarra.
ha szereted õket, biztos meg van neked is a nálam legklasszikusabbnak tartott
mixét
Nem tudnám megmondani, hányszázszor hallgattam meg
A legutolsó élvezhetõ mixük a 2005-ös Dance Valley-es
ha szereted õket, biztos meg van neked is a nálam legklasszikusabbnak tartott
mixét
Nem tudnám megmondani, hányszázszor hallgattam meg
A legutolsó élvezhetõ mixük a 2005-ös Dance Valley-es
Gratulálok Mein Kampf majd mond el nekünk is hagy osztozzunk az örömödben én személy szerint arra is kiváncsi lennék mi az a stilus h jellmeznéd. Végre ismét megvilágosodott vki yesss<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
hát elég ritkaságokat keresel te is Mageska 😊 de hát ezért van ez a fórum, valaki hátha tudja mi az amit éppen nem tudsz
a KERESEM-ek közül a 2-es be volt egyedül egy zene ismerõs csak, de abból is gondolom nem erre a SHARP BOYS-ra vagy kíváncsi hanem arra az indiánosra 😊
most így hirtelen nem is tudom melyik az a Sharp Boys zene ami szól a 2esbe, mert azokat valahogy mindig keverem, nem vitték túlzásba a számcím választását 😊
SHarp Boys
a KERESEM-ek közül a 2-es be volt egyedül egy zene ismerõs csak, de abból is gondolom nem erre a SHARP BOYS-ra vagy kíváncsi hanem arra az indiánosra 😊
most így hirtelen nem is tudom melyik az a Sharp Boys zene ami szól a 2esbe, mert azokat valahogy mindig keverem, nem vitték túlzásba a számcím választását 😊
SHarp Boys
Nem tudom éreztél már ilyet zenétõl, mint most. Forgunk itt olyan zenéken amik ezekhez képest csak házi feladat 😄
De sok mindent nem tudok még ...
De sok mindent nem tudok még ...
Tulajdonképpen ja, mert örömömben így jött össze most. Rájöttem hogy megtaláltam azt a stílust amit kerestem mindig is a mixekbe, és attól a faszitól megszereztem olyan promo s mix kazettákat, hogy else hiszem. A bányába gyüjtöm öket csak még rendszerezem coverek mappák stb.
Kb 5 percenként üvöltök fel a gép elött a család azt hiszi hogy hülye vagyok, és ez már így megy vagy 3 napja, nagyon ráfeszültem most.....
Kb 5 percenként üvöltök fel a gép elött a család azt hiszi hogy hülye vagyok, és ez már így megy vagy 3 napja, nagyon ráfeszültem most.....
Na látod ez már inkább ide való...
Te most magaddal beszélgetsz?? 😄
ÓÓÓ úgy könnyû lenne ha lenne belõle részlet 😄 De sajna nincs. Viszont visszafelé van 2 KERESEM mindjárt belinkelem újra õket. Ha ezekben tudnál segíteni az is nagy segítség lenne.
Azám! 😊 Még mindig az 😄
Én 6 évig COD 1 eztem hiába jöttek ki az új COD-ok mostanában kezdtem el COD 6 COD 7-tel nyomulni..
Szia!
Pc játékos vagyok, a konzol nekem csak gyerekjáték... 😊
Pc játékos vagyok, a konzol nekem csak gyerekjáték... 😊
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEKKORA ZENE !!!!!!
Ezeket befogom tenni a bányába... Miket??? <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1>
Ezeket befogom tenni a bányába... Miket??? <#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1>
Asszem talán ez is ide való.Most bukkantam rá.
Megvan!Köcke a fáradozásért!!!
a 4. track cime amit keresel A.W.E-X - Our future /Carl cox's ultimate mix/
Srácok!Segítsen nekem v.ki.Az elõbb hallgattam a Budai Techno House Classics videót.És a 4. számot már rég óta szeretném megszerezni de nem vágom az elõadót!!!HELP!!!!!
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#fejvakaras>#fejvakaras>
Uraim azért ne feledkezzünk meg arrol h a forum cime House,techno klasszikusok és nem játék v trance topic <#ejnye1>#ejnye1>.Szép napot mindenkinek
A trance fénykora...
Astronuts - The Nasa EP - Voyager
Scooter - Rhapsody in E
Age of Love - Age of Love (Watch out for Stella Mix)
Sven Vath - L'Esperanza (Visions Of Shiva Mix)
DJ Joe T. Vannelli feat. Csilla - Play With The Voice In Germany
Astronuts - The Nasa EP - Voyager
Scooter - Rhapsody in E
Age of Love - Age of Love (Watch out for Stella Mix)
Sven Vath - L'Esperanza (Visions Of Shiva Mix)
DJ Joe T. Vannelli feat. Csilla - Play With The Voice In Germany
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/