21036
a tema adott:)
-
high life #12506 JOSHUA COLLINS - Phonosynthesis (Orginal Mix) hirtelen ez ugrott be -
molni81 #12505 -
#12504 Ezektől abszolút el vagyok most szállva.
Phuture - Mental Breakdown (Warehouse Mix)
Phuture - Spirit (High On Life Mix)
Valaki ismer még ilyen minimalisztikus, fülbemászó dallamú, überfunky zenét? -
#12503 -
#12502 -
molni81 #12501 -
rigoletto #12500 Íme egy jó kis pörgős techno, bár nem annyira régi, de engem az alapja az NBG - Universal Love-ra emlékeztet..
Marco Carola - Untitled -
#12499 és itt a linkje is ,előkukáztam neked :)
ezaz -
#12498 Nem tudok mást mondani, kurva nagyok vagytok!
köszi szépen -
#12497 Nem hiszem el hogy valaki tudta ezt! juhhéj!
köszi haverom
kb 15 évem ment rá erre -
#12496 Igen, a 4-es mixből is jól jönne egy tracklista. :)
Addig is: In the dog house -
#12495 Ha egyre gondolunk, akkor az "i love the way" ez:
Bruce Wayne & DJ Hanz - In The Dog House
-
#12494 engem meg az a zene érdekelne am ezen a mixen ugyanezen az oldalán dave clarke - southside után kb.25perctől van egy deep-esebb vonal.nem ismered?? -
#12493 Mein K. feldobta az összeset 12367 es hozzászólás -
#12492 szeva
az első alan d. parker - nastiness
a másodikat passzolom haver!! -
pureclassic #12491 nekem pont hiányzik a 4-es schulz, feldobhatnátok valahova :]
sőt igazából az 1-es, 2-es, 4-es hiányzik csak, ha valakinek megvan orvosolhatná a problémámat :] előre is köszi -
#12490 nagymester te jártas vagy az acidben...mi a 4-es Schulz nyitó trekkje? ezt keresem évtizedek óta...
ha már ott vagy, a 2. sem lenne rossz ("I love the way...")
köszi -
#12489 Köszönöm a véleményed!!azon én is elgondolkodtam,sőt meg is próbáltam már összedobni egy finom kis undeground-acid-es mixet.,de nem volt meg a kellő mennyiségü alapanyag.régen nagy acid fanatikus voltam,de a mai napig borsódzok néhány ilyen tipusu zenétől.
-
molni81 #12488 Igazán nincs mit -
Freezura #12487 Köszi molni! Ez az, jaj de jó!!!!!! -
molni81 #12486 http://www6.zippyshare.com/v/49912751/file.html
remélem h ez lesz az -
Freezura #12485 Kellemes volt a mix Lezli, annak hatására és is összedobtam egy mixet, igaz egy kicsit keményebb stílus: acides beütésű.
http://www42.zippyshare.com/v/1002968/file.html
Tracklist:
Xconnection - Funky Drive
Emmanuel Top - Tone
Casseopaya - Carma In An Ocean Of Joy (DJ Misjah Remix)
DJ Misjah - Acidophile
Tesox - Funky Bassline
DJ Misjah & DJ Tim - Purple Road
Winx - Don't Laugh (Live Raw Mix)
Winx - Lumpy Oatmeal
Ha már Tesox, nincs meg valakinek véletlenül a Funky Bassline (Kriss Dior Remix) verzió? Valahol még megvan kazin, de már szerintem silány a minősége.
-
#12484 ejjha!
thanxxxxx -
#12483 Igen ez az nagyon köszi -
high life #12482 Én is dobok még vmit a közösbe
Funky Green Dogs - Album
Mory Kante - Yeke Yeke (remixes)
Dj Supreme-Tha Wildstyle (remixes)
Natural Born Grooves - The Groovebird System (15 track)
-
Mein Kampf #12481 Pár tommyboy mix amiket az elmult 2 napban digiztem ujra, ha valakinek nem lenne meg, vagy rossz a minősége, annak itt lesz...
Tommyboy Club Ibiza Solt 1998 05 16. (House Matic) side A
Tommyboy Club Ibiza Solt 1998 05 16. (House Matic) side B
Tommyboy Club Ibiza Solt 1998 XII.29.side A
Tommyboy Club Ibiza Solt 1998 XII.29.side B
Tommyboy Live House Mix Millecent House Party 1996 VIII.19.
Tommyboy Szelidi tó Fregatt Disco side A
Tommyboy Szelidi tó Fregatt Disco side B -
high life #12480 Én is beszállok a Jaydee dömpingbe mégpedig a Plastic Dreams 13 féle remixével van közte ismert és kevésbé ismert is Enjoy
plasitc dreams 13x -
high life #12479 Nem tudom ki h van ezzel de anno rendesen odavágott ez a music
-
#12478 Nem is beszélve a Good Men-ről meg a 51 Days-ről. :)
Az ő szerzeményeikből is van egy igen jó mix:
A Touché Of Class -
#12477 És ha már Edgar Robin Albers (Jaydee),neki is voltak érdekes formációi!Most találtam egy 96 os lemezt tőle Karnak néven.Nem hallottam még korábban,de ha hallottam volna,akkor most klasszik ként beszélnék róla!
-
#12476 Kösszépen az infót! -
#12475 -
#12474 itt vannak a mixek :
12367 hozzászólás
itt pedíg ,amit kivágdostam belőlük :
12379 hozzászólás -
#12473 Íme egy mixecske tőlem a kedvenc mixkazim ihlette,amit már feltoltam régebben.kissé tech-es,trance-es,de inkább a house domináns.
tessék:
mix
-
#12472 Amúgy a második mellett tetszett az első zene is:
Érdekessége hogy a zenébe benne van a keze a híres Alex Dijksterhuis - nak aki ilyen néven ismert még:jamez,loophole,tatoine, stb...és ilyen formációkkal adott nekünk nagy klasszikusokat mint:Dobre & Jamez,Trancesetters,Tata Box Inhibitors,P.I.M.P.
-
#12471 Ez a mixrészlet egy komplett jeydee mixből van,ami cd-n jelent meg!Valószínű hogy ezt a mixet vetted,vették fel a rádióból!Onnan tudom hogy én is hallottam részletet annó ebből a mixből,és nekem a második zene miatt kellett kiderítenem hogy mi a picsa lehetett ez a mix!És megtaláltam:
First Impression - From Mellow To Trance
-
#12470 Már rég szórakoztam a traktorral, de mivel tegnap találtam egy olyan '94-es zenét, aminek a hallgatását nem bírom abbahagyni, csináltam egy minimixet, így még élvezetesebb. :) A fő attrakció itt az 5-ös zene, a többi csak a körítés. :))
Mix
01. Don Carlos - Alone
02. Sil - Come Together (Let It Come)
03. Le Babar - Movin'
04. Le Knight Club - Mosquito
05. Phuture - Spirit (High On Life Mix)
06. Bob Sinclar - Vision Of Paradise
07. Mike 303 - Right Love (Turbocompressor Mix)
08. Louis Botella - Chinese Pleasures
09. Gene Farris - Good Feeling
-
#12469 Jaydee rajongóknak egy kis érdekesség: Jaydee mix a juventus rádióból, egyenesen 1995-ből. :) Ez ilyen lágyabb house zene Jaydee szerzeményekből. Click
Eddig egy számot sikerült beazonosítanom: Sax 4 Two - Delikatesse (ez is Jaydee). -
#12468 Dan Von Schulz - Live House Mix 9-11
Part1
Part2
Part3
Part4
-
#12467 Csáó!
Jaj de jó!próba cseresznye,hátha fainn lesz hozzánk a májsztró!!!
Nos a mixek lejjebb van pár hozzászólással.Sch. 2-8ig Mein K. allatt ,igazából a vol.2helyett vol.1 van fent,de kedves barátunk,majd pótolja a hiányt azt igérte.
Ami engem illet,azokat a trackeket kivágdostam belinkeltem amik fontosak volnának a mixekböl,azt is megtalálod itt a beszélgetések közt,ott ahol Mein is feltöltötte a mixeket.
Örök hála előre is!!!!