House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régóta vadásztam rá, ez a legjobb verzio, köszönöm.
pm be megvan a cím ?

Stay Gold eredeti verzió Meinkampf
Hegyaljai Mérgesputtony live at Club Space <#csodalk><#hehe><#hehe> viccet félre rakva én Mauro Picotto Lizard-ját hallom alatta

Udv Sracok!
Meg mindig nem sejtitek melyik Tommyboy classicra gondolok? 96 tajeka, egy nagy kiporges alatt valami "Keep on the wrack, keep on the wrack,..keep on keep on keep on.....jo sokaig, aztan elengedi. Ez nagyon hianyzik, koszonom!!!!

http://www.youtube.com/v/E8jobS2lg-A<6flash>

ProHasca
Sajnos nem 😊

OMG ---> ez egy vicc ?

ProHasca
Sziasztok.
Ennek a felvételnek keresném a címét, lehet hogy megvan, de fogalmam sincs mi ez.

Ömlesztem a Clark t a bányába mageska, jó bányászást 😄

Iszonyú jó ez a stay gold verzio, lehet tudni milyen remix ez batan ? és köszi még egyszer.

Ez is rajta lesz a kitchen tracklisten

Ez rajta van a clark - in the kitchen mixen, és ahoz itt többen is tettek be hozzá tracklistet!!! ha jólemlékszem Vinyl volt az 😄

Köszi kpityu, nagyon jo kis versio ez is , imádom a tört ütemeket, de nem ezt kerestem, de mondom köszi, mert tetszik, és nem volt meg eddig ...

Sziasztok ha vkinek van régi juventus rádiós mixei az feltehetné ide!Nagyon hálás lennék!Ja és még vmi ha valaki járt szigetszentmiklóson a küklopsz diszkóba és vannak felvételei a bulikról legyetek szívesek feltenni!Már nagyon régóta vadászom ezeket!Köszi elõre is!
Köszi!!!! Ezer éve vadásztam rá<#taps>
De de, az lesz az.

Semmi más, csak melódiák

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Sõt nekem van ilyenem:

VSP Vol. 2. - The Sharp Boys Edition (Part One)

Aczess - Do What We Would (Sharp Boys Cyclone Remix)
Casa Royale - We All Need Love (Sharp Remix)
Ce Ce Peniston - Finally (Sharp's System Vocal Mix)
Jump - Funkatarium (Sharp Dtpm Dub)
Madonna - Vogue (Sharp Boys Mix)
Pj - Happy Days (Sharp Funky Mirror Ball Mix)
Shaft - Mambo Italiano (Sharp Floor Rage Mix)
Sybil - Still A Thrill (Sharp Dtpm Dub)
Towa Tei - Congratulations! (Sharp Boys Mix)
Towa Tei - Gbi (The Sharp Boys Deee-Liteful Dub)

Download

VSP Vol. 3. - The Sharp Boys Edition (Part Two)

Artful Doger - Re Rewind (Sharp Vocal Club Mix)
East 57th St. Feat. Donna Allen - Saturday (Sharp Vocal Mix)
East Anglia - Unmanageable (Sharp Raided Dub)
George Michael - Outside (Sharp Boys Unlocked Remix)
Jocelyn Enriquez - A Little Bit Of Ecstasy (Sharp Remix)
Killa Green Budds - Keep Slippin' (Sharp DTPM Remix)
K-klass - Burnin' (Sharp Mix)
Logan Circle - Disco Life (Sharp Gigolo Remix)
O.M.C. - How Bizarre (Sharp Remix)
Partycrashers - Ang' My Pikcha (Sharp Remix)
Sil - Windows (Sharp Remix)
The Tamperer Feat Maya - Feel It (Sharp Remix)
Whiplash - Over Me (Sharp Blasted Dub)

Download

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
A "keresem 6-7" délután megy fel.

techno rob

Nagyon köszönöm batan! A Futuristic drum n bass is felteszed nekem ?

A bányából kibányásztam egy ilyet nem ez az?? Finally (Sharp's Funky Mirror Ball Dub)
És neked megvan talán? 😊
a KERESEM6 nem más mint CeCe Peniston - Finally (Sharp Boys remix)

Semmi más, csak melódiák

lezli82
hanem ezt

lezli82
nem ezt akartam feltenni,elnézést!!

lezli82

lezli82
ami azt illeti ,ham rávenném magam egy ilyen projectre,mint a dj iskola, bíztos sculz-hoz mennék,mert õ tényleg ott volt a kezdetektõl ,anno bakai-tól tanult és mindent tud a zene fejlõdésérõl és a pop-rock kultúra egészérõl és olvastam egyszer egy free-magazinban még '96-ban ,akkor indították az elsõ dj-tamfolyamot,pontosan schulz kezdeményezte ezt az egészet és abban nyilatkozta ,hogy õ meg is követelné ezeket az ismereteket,szóval bíztos keményebben kellene nála küzdeni az elismeréséért,mint másnál.másfelõl hallottam,olyanoktól akik személyesen ismerik,hogy elég link pali,nem véletlen tünt el a köztudatbó sajnos ,bár pályájának utóbbi felénél már nem szerettem annyira,mint azelött.de ami igaz az igaz.õ volt a legjobb a maga idejében ,csak és ismerünk még sok olyat a zenei világban ,akik idõ elött eltûntek a képbõl.ennyi.remélem, és kíváncsi leszek hogy lesz -e ebbõl valami,mármint a facebook-os akciódból.szurkolok neked!
jaaaa!!!!
és ezt nézzétek!!!!!!!
a srácok

A KERESEM 9 könnyû megfejtésnek ígérkezik 😊
Mein ezt is "láttad"??
Tudom onnan bányásztam elõ 😄 De nekem trackben kéne fasza minõségben...
kpityu79
Hello. Ezt hallgasd csak meg:
http://www62.zippyshare.com/v/33438343/file.html

techno rob

Vagy az Alone vagy a Guest be találod, andrew j

Ez megvan nekem egy ezer éves andrew j mixben amit az e play be tól 95 elején 😄DD ez viszont már ott van a bányában

Nekem van sok sok clark mix, holnap beömlesztem a bányába neked :..

És már itt is a KERESEM 8 😄😄
Vinyl sry, mégis csak szükségem lenne a morales sessions rol a criminal element orchestra - go around, ha még nem késön szóltam, köszönöm.

techno rob
Zsíros egy párszor ezzel vezette fel az x connection funky drive ot!

techno rob

techno rob
Tommyboy küldte az Arénában!Rajta is van az egyik mixen ami a polcomon van!

techno rob

Hja a KERESEM 6 szerintem valami Ce Ce Peniston - Finally mix lehet.
Nincs valakinek Dj Clark mixe soksoksok?
Egy kis frissítés..
KERESEM 6!
És tessenek már belehalgatni ebbe is mit is mond az a csajszi egyfolytában?
Majd megátjuk, hogy szavatartó-e.. Shulcz is kicsit olyan, mint a "celeb"-ek... ismert ember, de vannak sztár allûrjei..Sokmindenkinek ígér sokmindent,de mivel "igen elfoglalt" ember sokszor megfeledkezik,arról hogy kinek-mit ígért..De majd meglátjuk..lehet, hogy korrekt pasi lesz. Amúgy kérdeztem tõle azt is, hogy idén indít-e dj sulit..Õ volt az aki 96-97 körül az elsõ dj sulit elindította. Most nem csínál oktatást. Tavaly volt egy tanfolyama, amire teltház volt...sokan jelentkeztek hozzá, pedig nem volt olcsó.. Õk is a mestertõl akartak tanúlni. Én régebben is gondólkoztam a dj sulin, meg tavaj is..de valahogy mégse mentem el. Vagy idõm nem volt, vagy pénzem. Amúgy amatõr dj vagyok és csak a mester iránti tiszteletbõl akartam elmenni a dj sulijába...na sebaj, ha indít még egyszer az életben, akkor el fogok menni. Most már nem fog hátráltatni semmi.
vagy nekem a méééértzõõõld...