House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BLUNT FUNKERS - Move Around
sajna jobb minöségbe kéne de ez is halgathato de hát: CES'T LA VIE
Aurora Borealis - The Milky Way
letöltés
vazze aki ezt kitalálta háát nem egy altato dal az tuti
asszem elöszedem ezeket a trackeket jo ujra hallani öket
címû számot keresgélem nyakra-fõre, de egyszerûen nem járok sikerrel. Nem tudom, lehet még bármit remélni ezzel kapcsolatban? <#help>#help>
Title: Voices In Harmony (Remixes)
Label: Sorted Records
Cat#:
Date: 1995
Source: Vinyl
Quality: 320 Kbps
Tracks / Comments
1. Voices In Harmony (Progression Remix)
2. Voices In Harmony (Csilla In Wonderland Rmx)
Download
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Spensane - Soul Power ez viszont még mindig aktuális mert szerintem ez egy nagyon keresett zene lesz, mondom arany selected side A utolsó elõtti(9.) zene, a (8. Father & The Professor - Housematic (Superdisco Mix)) utánni.
Ez se rossz, ugyanez van az Olav Basoski - Got a Man -ben. Itt van acapellája. De lehet meg kell ezeket rendelnem bakeliten 😊)
Égen földön keresek régóta két tracket, de nincs youtube-on se, de hátha valaki talál:
ez az Andrew J - 4th kazin van rajta
Joe T. Vannelli ft. Csilla - Voice In Harmony Acapellas (discogs)
Ez az acapella végig magyar szöveg, Sm😊e játszotta Mendén anno. "Elsõ versszak helyett, inkább bulizzunk, ugyan már minden rendben, hisz együtt vagyunk...."
Shampale Cartier - I'm Talkin To You (Bitch) (95 North Vocal Mix)
ez az Andrew J - 4th kazin van rajta
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Czr - Chicago Southside (Roadkill Mix)
Czr - Chicago Southside (Paul Johnson Mix)
Summer Junkies - I'm Gonna Luv You (Funkie Junkie Beats)
Újra segítséget szeretnék kérni, három számot sehogyan sem tudok megszerezni :
Rhythm Masters - La cocaina (Fulla flava grooves e.p.)
Groove Connektion - 2 (a lemezrõl a b1 és b2)
Segítségeket elõre is köszönöm : biztoshmunkas
ez a három ige az. nem tudom meik remix kellene de te szerintem rájössz meiket keressük
Spensane - Soul Power /ez az arany selected A oldal utolso vagy utolso elötije csak jó rmix kell
CZR - Chicago Southside
Summer Junkies - I'm gonna luv you
a másik kettõ is valahonnan ismerõs csak a jó rmix be kell meghallanom. 😄 thx