21036
a tema adott:)
  • Mein Kampf
    ahogy igértem, én meg folytatom a zsirost, egy mix és egy válogatás.

ZSIROS-28 side A
    ZSIROS-28 side B
    ZSIROS-28 side C

Zsiros '96 09.

A/
    1. EXOTRON - MIND FUSION*
    2. KADOC - NIGHTRAIN
    3. TOM WILSON - LET YOUR BODY GO
    4. WAVEMEN - THE CHASE
    5. NORMAN.G - SOR OF NORMA
    ITT

B/
    1. MUR - 002
    2. MASSIMO VOLUME IV.
    3. CHERRY BOMB - BLOOD
    4. EMMANUEL TOP - CLIMAX
    ITT

sideA 5. szám :D és a sideB végig, isteni muzsikák.
    Rob megvagy? :D
  • lezli82
    elnézést !!!
    ez a linkje:

fidelity of the acid - underground
  • lezli82
    feltolok egy mixet most csináltam délután.egy kis massimo vivona-s style.ha már szóba került itt a fórumon.

fidelity of the acid-undergound

• Neme.
    :D

http://www.youtube.com/watch?v=9WpBhCkXZpM
    http://www.youtube.com/watch?v=ap_3zD3PrUY
  • Neme.
    Pl. Soylent Green - La Forza Del Destino album... A mai napig nem tudom, hogy melyik szám melyik valójában. :)
  • Neme.
    Itt fordítva vannak a számok. Ez sajna már velem is előfordult, hogy pl. a megvásárolt CD-n össze-vissza voltak feltüntetve. De az is megesett, hogy a webshop-ban voltak rosszul feltöltve... Több forrást is meg kéne nézni.
  • Mein Kampf
    Jaaah guriga ... lesz mindjárt még
  • Mein Kampf
    Köszi lezli, amiket tudsz javítsd ki, bár én azt írtam ami a tokon van, nem baj, most már tudjuk mi az, ez a lényeg :D
  • guriga30
    Mein nagyon komoly a zsíros thx. nagyon várom a sorozat többi részét.....:))tényleg visszajön az arena hangulat:))
  • lezli82
    Akkor feltobtam ezt is!!!

Massimo Vivona - Drop
  • lezli82
    Ja!!!!
    az első track sem jó!!!

Kinetico - Bite

Most nézem azért lehet elírva mert egy baksin jelentek meg.
    Kinetico - Crossfire/Bite - 1996
    Massimo Vivona - Crimewave/Drop - 1996

• lezli82
    Kinetico - Crossfire
  • lezli82
    szevasz!
    Itt a kettes számnak nem jó a címe!!
    Massimo Vivona - Crimewave

itt van a track-be

nekem szinte az összes Massimo. Vivona/Kinetico/Kulprit/ez mind egy cég,meg van.régebben éltem-haltam érte
  • high life
    Egyszerüen tudatosult benned h ami eddig tetszett az most már érdekel is sztem ezzzel (hála istennek) sokan igy vagyunk ezen a forumon enlészem micsoda bulik voltak mikor még fonetikusan énekeltük a számokban hallott szöveget és azt se tudtuk milyen zene is szol a hangfalakbol
  • Mein Kampf
    köszi. Akkoriban nem volt lényeg mi a címe ,sőt csak mixek voltak nekem, nem akartam akkoriban lemezeket venni, csak jó mixeket hallgatni az autoban, otthon :D nem volt tudatos, volt helikopteres szám, volt vonatos, stb :D

• high life
    Igazán szép munka! El se merem képzelni azt a pénzösszeget amibe került volna ez ha egyenesen a forrásbol szerzed
  • techno rob
    Igazán szép jó éjszakát MEIN!Mára tiplizek!És jó munkát a közeljövőre!
  • Mein Kampf
    Igen mappát nyitottam neki én is mert sok lesz belőle, hálistennek :D
  • techno rob
    Szerintem a 26 os 97 es sőt 97 es is,mert a Continuous Cool – Relations a B oldal 2. percétől jön,és az 97 es a discogs szerint!Azon belül passz!
    Várom őket!Gyűjtöm majd őket egy mappába szépen! :-DDDD
  • kat10 #12527
    bazd Mein isteni zenék de rég keresem már őket ahhhh emlékek de jó király vagy EMBEr hogy meg tudtad szerezni őket lefogadom rob ugrál mint én
  • Mein Kampf
    Holnap a zsiros-25 és a zsiros-válogatás-96.09.?. számcímekkel teszem fel.
  • Mein Kampf
    örülök hogy segítek vele közbe nekem is nagy dejavu ez az egész...
  • Mein Kampf
    Rendben van minden nap teszek fel vagy 2-3 felvételt, garantálom hogy fogsz találni, a haverom nagyon jóba volt vele, azokat a zenéket vette fel neki amikre kint polgáron ugráltunk :D és még a címeket is ráírta :D

a 26 os szerinted mikori lehet rob ?
  • techno rob
    Bazd meg!!!!B oldal első Hatalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • techno rob
    Kiugrok a bőrömből azta kurva eget nagyon király!
    Szóhoz se jutok!Na akkor kolléga rajtad van a világ szeme!Hátha meglesznek azok a zenék amiket nagyon de nagyon keresek,keresünk már!
  • Mein Kampf
    ERRŐL BESZÉLTEM, KÜLÖNÖSEN RÁD VOLTAM KIVÁNCSI MIT MONDASZ MAJD : D
    VAN 47 DB KAZI LESZNEK ITT MÉG NAGY MEGLEPETÉSEK, AHOGY MONDTAM 96-97 SZINTE VÉGIG MEGVAN. HAVERI ALAPON KÉSZÜLTEK EZEK A VÁLOGATÁS KAZETTÁK EGY JÓBARÁTOMNAK AKI MOST ELŐKERÍTETTE EZEKET A FELVÉTELEKET...
  • techno rob
  • techno rob
    Úúúúú kolléga hatalmas vagy!HATALMAS VAGY!!!!Érted!!!!!!!
    Nagyon jó ez a hír!Hát ezeket ha megcsinálod ... nem is tudom mit csinálok!És tessék ahogy hallgatom ezt a 96 09 04 et az A oldal 3 zenéjét már mióta keresem!
    Nagy vagy!

• Mein Kampf
    válogatás-zsiros '96 09.04.

'96-09-04
    A /
    1. KINETICO - CROSSFIRE
    2. MASSIMO - DROP
    3. PHASER - UN BALANCED
    4. METRO DADE - TY GUIN
    ITT

B /
    1. BORG - I LOVE IT
    2. HARDFLOOR - STRIKEOUT (RMX)
    3. EQUUS - LAWA FLOW
    4. PEREZ & DOWELL - SOURCE OF DUB
    5. ?
    ITT

biztos talál mindenki megfejtéseket ebben és majd a többi válogatásokon.
  • Mein Kampf
    : ) következőn számok lesznek, címekkel.
  • mono7806
    Nagyon komoly, még ilyet, sok ilyet! :)
  • Mein Kampf
    Elsőnek egy mix, dátum nincs rajta csak annyi, hogy zsiros-26
    Amik mixbe vannak mint ez ahoz sajnos nincs tracklist, de a trackes kazettákon minden lesz cím.

ZSIROS-26 side A
    ZSIROS-26 side B

szerintem 97 be lehetett, nekem a 21 megvolt és az 97 májusi emlékszem(05) :D
  • kat10 #12514
    na ezek jó hírek Mein Kampf már alig várom őket annó polgáron de jó bulik is voltak... :)
  • Mein Kampf
    Mindjárt, velem együtt eddig kettő van kész.
  • guriga30
    mikorra várhat hogy valamit hallhassunk belőle?:))
  • Mein Kampf
    hy hy guriga, hallod szerintem te is dobni fogsz egy két hátast, ezektől a polgári zenéktől, baszod ezeket sehol nem hallottam eddig csak ott kint...
    most digizem a zsíros-26 ost, iszonyat jó zenék, egyébként megnézegettem, vannak zsíros mixek az arénából és vannak zsíros lemezei számonként címekkel dátummal, és nem az agyon hallgatott zenékből, én már két olyan zenének a címét megtudtam amiket sose hittem volna hogy meglessz, és még csak 3 kazit hallgattam át a 47 ből :DDD
    estére felteszek kettőt...
  • guriga30
    Na cimbi ezt örömmel olvasom:)) hogy itt mindig vannak meglepetések:)))!!
  • Mein Kampf
    megvan rob, 96-97 végig 47 db zsíros kazetta, nagyon jó minőségbe és olyan etalon zenéket amiket csak kint polgáron hallottam azóta se, és a legdurvább az egészbe: rá van írva minden szám címe, van esély sok kérdőjeles zenének a megfejtésére, csak azon forgok most ,hogy minden kazi a saját tokjában van e, a számcímek miatt! de ennyi baj legyen, el szórakozok vele...
    van még közte tommyboy aréna mix, találtam a szatyorba egy műsoros schulz live és egy schulz live mix 10 covert, van pár amire sylvania van írva, van amire semmi :D
    amit most hallgatok az zsíros-26, és mindjárt felkell állnom mert nagyon jó zene :DDD
    holnaptól digizem és osztom meg veletek,
    ááá mikor polgári mixeket hallgatok, akkor jövök rá milyen fasza hely volt az, sáránd meg se közelítette..
  • molni81
    http://hotfile.com/dl/115395262/64a6c30/tomy_montana_mistique_special_classics_sessions_2011_04_21.mp3.html
  • Mein Kampf
    Technorob, most szólt a haver hogy mehetek a zsíros sorozatért, amit már említettem és feltettem nektek a 23. részét. Még nem tudom hány darab maradt meg neki(a 20. és a 21. emlékszem nagyon nagy volt), de este közlöm, és holnaptól digizem...
    Nem volt egyszerű dolog felkutatnom ezt az embert akivel 15 éve nem beszéltem és már ő is elajándékozta a kazettákat, de sikerült felkutatnia neki is azt az embert akivel ő is k.... régen nem találkozott stb.
    A lényeg ,hogy meg lett :D