House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spensane - Soul Power ez viszont még mindig aktuális mert szerintem ez egy nagyon keresett zene lesz, mondom arany selected side A utolsó elõtti(9.) zene, a (8. Father & The Professor - Housematic (Superdisco Mix)) utánni.
Ez se rossz, ugyanez van az Olav Basoski - Got a Man -ben. Itt van acapellája. De lehet meg kell ezeket rendelnem bakeliten 😊)
Égen földön keresek régóta két tracket, de nincs youtube-on se, de hátha valaki talál:
ez az Andrew J - 4th kazin van rajta
Joe T. Vannelli ft. Csilla - Voice In Harmony Acapellas (discogs)
Ez az acapella végig magyar szöveg, Sm😊e játszotta Mendén anno. "Elsõ versszak helyett, inkább bulizzunk, ugyan már minden rendben, hisz együtt vagyunk...."
Shampale Cartier - I'm Talkin To You (Bitch) (95 North Vocal Mix)
ez az Andrew J - 4th kazin van rajta
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Czr - Chicago Southside (Roadkill Mix)
Czr - Chicago Southside (Paul Johnson Mix)
Summer Junkies - I'm Gonna Luv You (Funkie Junkie Beats)
Újra segítséget szeretnék kérni, három számot sehogyan sem tudok megszerezni :
Rhythm Masters - La cocaina (Fulla flava grooves e.p.)
Groove Connektion - 2 (a lemezrõl a b1 és b2)
Segítségeket elõre is köszönöm : biztoshmunkas
ez a három ige az. nem tudom meik remix kellene de te szerintem rájössz meiket keressük
Spensane - Soul Power /ez az arany selected A oldal utolso vagy utolso elötije csak jó rmix kell
CZR - Chicago Southside
Summer Junkies - I'm gonna luv you
a másik kettõ is valahonnan ismerõs csak a jó rmix be kell meghallanom. 😄 thx
ma jó napom van !!!
kühl tette fel többször
lauer fiestája
HU de imádom ennek a számnak a kiállását oda vág!
Egy régi mix a Cool vibes Dj Kühl-tõl nagy kedvencem, de nem találtam sehol tracklistet. Jópár számot sikerült elõhalásznom, de van még így is amit nem ismerek róla. Nagy segítség lenne, ha valaki még ismerne valamit róla.
Az általam ismert számok (majdnem sorrendben) :
Alex Neri - Planet funk 2
3 dubbs in a sleeve - Un-da-ground
Ian Pooley - Higgledy Piggledy!
Fulla Flava Grooves - Murder tune
Daft Punk - Revolution 909
Thomas Bangalter - Spinal beats
Daft Punk - Burnin'
Daft Punk - Phoenix
Nuyorican Soul - Runaway
The Artist - Belo Hotizoni
Party Crashers - Ang my pikcha
Sharp Boys - Sharp tools vol2 part3
Queer - Get up, stand up
Energy 52 - Cafe del mar
Nagyon bejött zeneileg ez az idõszak, sokat hallgattam ezeket a zenéket. Most mennem kell holnap megyek két tárgyból vizsgázni, de délután (vagy inkább este), ha kell linkeket is teszek a zenékhez, bár három kivétellel fellelhetõek a youtube-on is.
A segítségeteket elõre is köszönöm: biztoshmunkas
Egyébként - nem azt mondom, hogy nem esik jól - nem tetszik, hogy mesternek hívtok, én ennél szerényebb vagyok, maradjunk az egyszerûbb formánál.
deep flight
Ezek abszolút klasszikusak szerintem 😄
Mekkora induló 😄DD
tyûûûûûûûûûû meg is hallgatom a mixbe tommytol ..
Re-Vibe-Al - The Feeling (Feelin' The Dub Mix)
Global Communication- The Way (Secret Ingredients mix)
Még ezek vannak rajta ha kell vmik:
Saint Etienne - Only Love Can Break Your Heart
Way Out West - The Gift
The Wiseguys - Ooh la la
Faze Action - In The Trees
Slam - Eterna
Christopher Just - I'm A Disco Dancer (And A Sweet Romancer)
Sandy B - Love Makes The World Go Round (Deep Dish Vocal Mix)
Basement Jaxx - Eu Não
CLS - Can You Feel It (Original Mix)
React 2 Rhythm - Intoxication (Leftfield's Clubfield Mix)
The Tamperer - Feel It (Blunt Edit)
The Fog - Been A Long Time