House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinyl sry, mégis csak szükségem lenne a morales sessions rol a criminal element orchestra - go around, ha még nem késön szóltam, köszönöm.

techno rob
Zsíros egy párszor ezzel vezette fel az x connection funky drive ot!

techno rob

techno rob
Tommyboy küldte az Arénában!Rajta is van az egyik mixen ami a polcomon van!

techno rob

Hja a KERESEM 6 szerintem valami Ce Ce Peniston - Finally mix lehet.
Nincs valakinek Dj Clark mixe soksoksok?
Egy kis frissítés..
KERESEM 6!
És tessenek már belehalgatni ebbe is mit is mond az a csajszi egyfolytában?
Majd megátjuk, hogy szavatartó-e.. Shulcz is kicsit olyan, mint a "celeb"-ek... ismert ember, de vannak sztár allûrjei..Sokmindenkinek ígér sokmindent,de mivel "igen elfoglalt" ember sokszor megfeledkezik,arról hogy kinek-mit ígért..De majd meglátjuk..lehet, hogy korrekt pasi lesz. Amúgy kérdeztem tõle azt is, hogy idén indít-e dj sulit..Õ volt az aki 96-97 körül az elsõ dj sulit elindította. Most nem csínál oktatást. Tavaly volt egy tanfolyama, amire teltház volt...sokan jelentkeztek hozzá, pedig nem volt olcsó.. Õk is a mestertõl akartak tanúlni. Én régebben is gondólkoztam a dj sulin, meg tavaj is..de valahogy mégse mentem el. Vagy idõm nem volt, vagy pénzem. Amúgy amatõr dj vagyok és csak a mester iránti tiszteletbõl akartam elmenni a dj sulijába...na sebaj, ha indít még egyszer az életben, akkor el fogok menni. Most már nem fog hátráltatni semmi.
vagy nekem a méééértzõõõld...
Hogy tisztába legyünk mit keresek: Criminal Element Orchestra - Go Around (? rmix)

A work 6 n is rajta van csak ott a (Gusto's Move The Party Mix) be, de nem az keresem 😞

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Köszi Vinyl az megvan nekem is az a (Gusto's Move The Party Mix)7:55 de nem az a verzio.

ismerem mostmár a (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) is és az sem az.

Azért kellene a vinylröl a többit meghallanom😄 szerintem a baker 7 incs vagy 12 incs lesz az .

😄 Életem mixéhez kellene ez a keresett Go Around remix, van még pár zene amit ki kell derítenem majd , és ha mind meglesz, valaki mixbe foglalja nekem.
Ebben a mixben lesz majd hallható a

David Alvaradó - Dub Plate No.2
Md X-Spress - All Aboard Da Phunk (tha mutik's gettin stronger)
Criminal Element Orchestra - Go Around (? rmix) keresem
Deep Dish - Stay Gold (amibe a nõ nem énekel) keresem
+ a töbivel még nem terhelek senkit...

Go Around (? rmix) thx

VinylToy
David Morales - Sessions Sevenezen rajta van "Criminal Element Orchestra - Go Around (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) " ez a verzió, azt fel tudom tölteni, persze nem mixbõl kivágott.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Annyit tudok eddig, hogy nem a (Gusto's Move The Party Mix) és nem is a (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) az amit keresek, hanem a többi közzül valameik.

Hi
Iszonyu nagy munkával kiderítettem az eggyik nagyon keresem zenének a címét, egy régi Dean Wilson mixbe hallottam és most rájöttem mi a címe, kihangsújoznám, hogy ezt is Vinylnek köszönhetem!!! 😄 köszi
Csak az problémám, hogy sehol nem találom meg, még csak annyira se hogy belehallgassak 😞 Criminal Element Orchestra - Go Around (??? mix)
Aki esetleg találkozna ezzel a lemezzel vagy a remixekkel az nagyon nagyot segítene ebenn a problámámban.
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/18173
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/377909

Valakinek meg van ez ?

A tegnap esti Mix FM Classics Live.

Sys - Mix FM Classics Live22 2011.01.17. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza

Tracklist:

01.Onephatdeeva - In And Out Of My Life (Lab Rat's Dark Night In Metropolis Dub)
02.Funky G - K-Sera (Olav Basoski Mix)
03.TDR - Squelch (Olav Basoski Remix)
04.Eddie Amador - Rise (CZR Futuristic Funk Dub)
05.Problem Boy - Self Control (Olav Basoski Remix)
06.The African Dream - All The Same Family (Work Remix)
07.Billy Hendrix - Bodyshine
08.Studio 45 - Pure Honey (Olav Basoski Mix)
09.Silvio Ecomo - Uprising (2 Play Club Mix)
10.Silicone Soul - Chic-o-Laa (H-Foundation Mix)
11.R Factors - Rendez Vous

Time: 60min

Letöltés

hát bárcsak segíthetnék szívesen tenném😊) de nincsen meg nekem sajnos..........
http://www.youtube.com/watch?v=XObP4Xmm
Bárcsak nekem is ilyen hamar menne DJ Shulcz-LP c (1996) albuma vagy anno (96-97)azE-Playban sokat forgott upside down (Tommyboy által) remixe <#rinya><#help>

Lehet, hogy szar de probálkozni lehet
húú köszike ezt kerestem😊)
VinylToy

meglehet,neked nincsen meg?
House Heroes - Magic Orgasm sztem ezt keresed

mono álltal feltett clark mixben hallottam a 20:00-nál kezdõdik kellene nekem nagyon jó minõségben az a zene szerintem az lehet a szám címe hogy Magic .In The Kitchen - Mixed by Clark (Part 😎.mp3
Üdv mindenkinek,keresek egy tracket,azt nem tudom mi a címe de ez szól benne hogy (Magic- Ogáz) és ismétlõdik ez sokáig.. ha valaki tudja ki és mi tegye már fel valahová! thx
akarom mondani toppos <#wink>
hi ma reggeli zopos hangulatom:

1. DJ Rob Little - Pulsate (HMC Remix)
youtube
2. Awex - Back On Plastic
youtube
3.Thomas Krome - Corbonator Ep - - youtube
4. Marco Carola - Peak '99 youtube
5.Cari Lekebusch - Enter the Dragon EP - (B2) Return youtube<#alien2>
lezli82
csáó!
kiderítem mikor lesz a legközelebbi classic és megírom neked.egyébként plastic ,nyomott minden félét,amin csodálkoztam az pl:future breeze - read my limps,,allnighters - black is black ,így hirtelen ezek jutottak eszembe,,de volt még néhány olyan darab,amit én más dj szettjeibe nem hallottam,így az utókorban,mert a én annó nem jártam speed-be ,meg az ahhoz hasonló jónevü klubbokba,mert fiatal voltam,,de rengeteg hanganyagom volt mindenhonnan és már akkor nagy hódolója voltam ennek a müfajnak.amúgy ,ha majd ismét beszélsz schulz papával,akkor a TRACKLISTÁT is említhetnéd neki,mert nekem az nagyon fontos információ lenne.hosszú-hosszú ideje tátongó lyukakat tudnék betömködni vele.
fel is tolok ide most egy számot schulz 2-rõl:

andromeda

Hát ha betartja az ígéretét, akkor neked is elküldöm a mixeket, vagy a "fellelhetõségi" helyüket. De majd meglátjuk, hogy lesz-e belõle valami..Shulcz jó dj, de elég "laza" fickó..nembiztos,hogy eszébe fog jutni, amit ígért. De azért majd a Facebookon majd megkeresem pár hét múlva../ Õ kérte így / Dj Plastic...igen, most már beugrott a neve. Sokat táncikáltam a mixeire a High Life-ben. "Jól húzta a hegedût" akkoriban. Milyen mixet tólt a classic warm up-ja ként? Azon a classic bulin nem tudtam sajna ott lennei. Viszont a Club Speed classic-on ott voltam tavaj május 15.-én a Club Play-ben. Nagyon király volt, elkoptattama a sok táncolásban a cipõim sarkát..Nem tudod véletlenû, hogy mikor lesz a legközelebbi classic? Nem csodálkozom rajta, hogy sokan mennek ezekre a partikra, a régi "öregebb" parti generáció még nem felejtette el, hogy mire tombólt 10-15 éve.. Azóta sokan családosok lettünk és ritkán megyünk el szórakozni, de az ilyen rendezvényekre muszály elmenni. A régi dj-k is észrevették, hogy érdemes ilyen bulikat csínálni alkalmanként. Karácsonykor volt a Flört-ben is egy nagyon komoly classic.. Budai-Tommyboy..úgy,mint a régi szép idõkben. Az is "odavágós buli" lehetett..sajna oda se tudtam lejutni. De régebben voltam párszor. Hali.
lehet csatlakozni 10-tõl.
http://mixfmnyiregyhaza.blogspot.com/

Kösz Vinyl

lezli82
erre akadtam a minap .
moby
ezt a zenét kb. '95-ben hallottam egy tádeusz & titusz - x-ray kazettán.
kemény kis acid-techno ,röpke 20perc az egész.
egyébként ha már moby akkor a GO-t keresem,de nem a szokványos verzióban,ezt már régen is kerestem itt is kérdeztem már,de azóta hátha.nos én már az létezõ összes verziót megszereztem már ,jó szar a többsége,de amit keresnék azt szintén valami õsrégi mixkazin hallottam ,anno bedigiztem ,de már nincs meg,majd felteszem újra valahogy.egyébként talán a woodtick féle verzióra hasonlít , de mégsem az,valahogy más.ha így esetleg van valami elképzelése valakinek,azt adnám!!de majd a digizett anyag többet fog segíteni ,mirõl is makogok itt.

batanfacudo köszönöm a visszajelzést a futuristic drum n bass el kapcsolatban, senki nem tudott eddig ebben segíteni, megköszönöm ha a napokban felteszed. Annyit megtudnál így elöre mondani róla, hogy ez a vol.1 vagy a vol.2 (narancssárga vagy zöld)?

köszönöm

Annyira nem volt menõ itthon, de anno a Claudio Coccoluto-t nagyon bírtam, ami volt két mixem tõle. Most néztem ezt, hát itt is kijön az egyedi stílusa, jó houseok meg nagyon extra tribal groove-ok..
Aki tud esetleg tracket, acapellát mondani azt várom 😉

Köszi az üdvölést.... 😊
Igyekszem mihamarabb feltolni, a napokban.

Helló mindenkinek!

Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Pörgõsebb mix lesz,érdemes lesz csatlakozni!😊

BLOG
TUNE IN

VinylToy
Nagy mágus vagy, de egyenlõre nem tudom a címet megfejteni :C

VinylToy
Top5:

Esetleg ha még nincs megfejtés a Sexo-matic vol.2 A oldal tracklist.
05.John Acqvaviva
http://www40.zippyshare.com/v/44089810/file.html
Hy batanfacudo, vártam mikor kerülsz ujra elõ, nem beszéltünk még, sak vissza olvasva a forumon, láttam neked megva a futuristic drum n bass mixed by tommyboy mix. Kb 5 honapja várom hogy felbukkanj erre : D, meglehetne veled beszélni, hogy feltöltsd nekem azt a mixet? Senki másba nem reménykedhetem már csak benned, tehát ha nem lenne tul nagy kérés, megoldható lenne?
elöre is köszönöm'

VinylToy
Sexomatic Vol.1 A oldal utolsó elõtti.

VinylToy

Üdv, újra itt...

egy jó kis téma mindenkinek 97bõl

lezli82
csáó!
ha esetleg a "mester" tényleg felteszi a régi mixeit és te megkapod tõle,akkor feltétlen tedd majd fel valahová,ahonnan elérhetõ lesz a számunkra is.a mennyekbe magasztallak utánna!egyébként a high life -os dj -t plastic -nek hívták ,a studio-ban tavaly áprilisban fellépet 10év után a classic house-on varm up-ban ,utánna tommyboy-sterbinszky és végül budai.nagyon komoly buli volt,én ott voltam és szavamra plastic volt a legnagyobb meglepetés hanganyagilag,de azért tommyboy is nagyot tolt.nagyon -nagy flash ,amikor egy buliba szinte minden zenét felismersz ,már amikor kezdi belehúzni a dj,mert a classic ilyen volt.majd menni kell másikra is.hála az égnek elég sûrûn van ,csak nagyon sokan járnak már.