21036
a tema adott:)
-
turntable #12466 Szeva. Egyáltalán nem volt semmi bántó az írásodban. Írok Shulcz "Úr" -nak és megpróbálok belőle információkat kérni a számcímekkel kapcsolatban. Mein barátunk hova digizte be a Shulcz kazikat? Letölteném és természetesen hallgatnám a kocsiban, úgy mint 15 éve, amikor készűltek.. Hali -
#12465 Ez mekkora már imádom!!!!
És a másik nagy kedvencem!!! -
molni81 #12464 Sziasztok. Nincs meg valakinek a Hungarian house sorozat? Régóta keresem de nem találtam eddig seholsem.Feltennétek ??? -
Mein Kampf #12463 Hy Tudnátok nekem segíteni, szükségem lenne erre a nem kimondottan techno-house válogatásra, 1999 es magyar kiadvány: Budapest 2000
Budapest 2000
köszönöm -
Mein Kampf #12462 Köszi mono aktuális itt minden, okosabb lettem vele . thx -
Mein Kampf #12461 egészségedre akkor mono neked is . -
mono7806 #12460 Nekem is!
Bakker, az idén kétszer is betettem ide, hogy keresem, kurva nagy zene, köszi!
-
#12459 Sloane Strangers - mind over mather -
high life #12458 Bakker az elözö post neked ment Fatboy Slim -
high life #12457 Lesd meg ezt hátha
Sloane-Strangers-mind-over-matter -
#12456 Én érte gondolnék így hirtelenjében
http://www.discogs.com/label/Not%20On%20Label -
#12455 köszi chiocane-t ismerem, nem az
a 96-os Schulz egyveleg 12. trackje -
high life #12454 szerintem kérdezd meg Lamb Attilát ö járszik ilyen zenének csufolt vmit -
cargame #12453 Valami ilyesmi csak nincs benne duma :) -
cargame #12452 hello!
Tegnap hallottam Billy Jean-t egy rohadt jo valtozatban. Mar 15 perce keresem de nem kapom sehol. A lenyeg, hogy olyan valtozat volt ahol nem volt benne szoveg csak a ritmus de az nagyon profin ossze volt rakva. Esetleg vkinek vmi tipp? -
molni81 #12451
lehet h ezzel most naon mellé lőttem annak amit keresel de ki tudja -
#12450 srácok van egy csomó kérdésem track ügyben, de legelőször egy viszonylag könnyebb:
van egy klasszikus, nagyon sok DJ játszotta, egy igen fülbemászó billenytűjátékon alapuló zene - a a címe valami Mind over Water vagy valami ilyesmi volt...
ismerős? -
#12449 Ha már dj funk akkor egy igazán kedves felvétel számomra,mondjuk egy kicsit lassabb tempóban én ezt jobban kedvelem:
-
mono7806 #12448 Ha még aktuális, M-SKY: Mihálszky Tamás. WEB: http://m-sky.hu/ -
mono7806 #12447 Mein Kampf tette fel ezt a mixet, ismeritek az utolsó számot? Nagyon érdekelne:
http://www20.zippyshare.com/v/51993201/file.html
-
rigoletto #12446 A search 2 címe: Dj. Funk - Fuck-U-Later. Ezt én is üldözöm már egy ideje... -
Freezura #12445 Köszi Mein, ez nagyon gyors volt! Nagyon örülök, már alakul a fejemben a következő mixem zenei anyaga -
Mein Kampf #12444 freezura a Search 1 = The High Tech Child - Tribal Storm
a Search 2 t Technorob fogja neked megmondani :D
A sundence nagy etalonnak számít, még a zx-lab ról ismerős... thx -
Freezura #12443 Sziasztok!
Egy kis help kellene a guruktól Munkábamenet hallgattam egy 98-as Zsíros mixet, és hülyének néztek a buszon, amikor járt a lábam és a fejem, de iszonyat zenéket tolt. Lenne két track, amit szeretnék beszerezni:
Search 1
Search 2
Cserébe, most találtam ezt a tracket, szerintem igen jó felvétel:
Köszönöm előre is, ha valaki be tudja azonosítani!
-
#12442 Érdekesség -
#12441 Ó, tudod hányszor próbálkoztam Schulz-cal? Az is egy nagy dolog hogy válaszol, de teljesen komolytalan, megbízhatatlan, pedig én ismertem Fortunás időszakomból amikor szerda-szombaton jártunk fel -
#12440 The Subjective - Tremmer -
#12439 Kicsi a találati arány, de néha bejön egy-kettő.. :)
Hardfloor - Rosinenbrot
-
#12438 Ez egy flashes weboldal (http://www.midomi.com), nem kell hozzá progi, csak flash player (nem tom, hogy megy-e osx-en). Hát végigfuttattam a zenéidet, sajna nem ismert fel egyet sem, de van egy olyan gyanúm, hogy a felgyorsított számokat nem ismeri fel. Párat megpróbálok lassabban is lejátszani. -
#12437 most igy hirtelen azt se tudom miről beszélsz!! :(
ez egy program gondolom.
nekem nincs meg,de osx en is megy?mert megpróbálnám én is. -
#12436 1.
2.
3.
4. -
#12435 Ahogy Rob írta, miközben megy a zene, rányomsz a "Click and Sing or Hum"-ra. :) Ha be van kapcsolva a stereo mix, akkor bármilyen lejátszóból mehet a zene, az megy a mikrofon inputba is. Olyan zenéket talál meg általában, amik valamilyen complilation-ön rajta vannak. -
#12434 megnéznéd az enyémeket is lécci!!!hátha!! -
#12433 Ilyeneket is kidob! :)
Atom - Love To Heart (Too Hot)
-
#12432 na ne basssz!!!!!
ezt adom!!!!!!
ilyet tud ez az izé???
hogy kell használni???
-
#12431 Ezt most fejtette meg! :)
Woodpeckers - Naked -
#12430 Ez a midomi.com nagyon jó! Nekem is megfejtett párat, persze nem a leglényegesebbeket... Nem kell hozzá mikrofon, csak a sound drivert kell beállítani, hogy mixelje rá a zenét az inputra (nálam a "stereo mix"-et kellett bekapcsolni). -
#12429 szia turn!
remélem nem fedeztél fel semmi bántót a hozzászólásomban,mert nem is annak szántam.szóval kössz,hogy bejelentkeztél ismét!az a helyzet,hogy itt elég szép kis napot tudhatunk magunkévá,mert Mein Kampf barátunk bedigizte az összes régi Schulz kazit és feltolta ide nekünk csemegézni.ami engem illet majdnem teljesen ki lettem elégítve mixek terén,csak az a kis bibi,hogy a tracklisták hiányosak nagyon,ez az amire egetverő szükségem lenne és vagyunk még páran így ezzel!!!
az volna a kérdésem hozzád,hogy kivágdostam néhány track-et ezekből a mixekből és ha te már felvetted Sculzal a contact-ot,"én is gondolkodtam már azon,hogy ráírok facebook-on,de bevallom férfiasan nem volt elég vér a pucámban ehhez,azt se tudjaki fia-borja vagyok és zaklatom a nyavajáimmal",na szóval,talán te beadagolhatnád neki a linkeket,persze ha neked sem kellemetlen ez az egész,hátha arra van ideje a "Mesternek" belekukkantania és csak úgy rávágni a választ 15-16 éve tartó kérdéseinkre!ha ezt megtennéd ,a mennyekbe magasztalna téged a csapat eme része!
bárhogy is alakulnak a dolgok,előre is köszönök mindent és mégegyszer elnézést,ha esetleg tolakodónak vélted a lenti hozzászólásomat!jómagam és a többi fan nevében.
üdv!
-
turntable #12428 Szeva. Olvastam a hozzászólásodat. Én felvettem már kétszer is a kontaktot "Shulcz Mesterrel", de az a tapasztalatom vele kapcsolatban, hogy kissé linkóci figura.. Sokszor ígér olyat,amit elfelejt teljesíteni. Ettől függetlenűl bírom a palit a szakmai dolgai miatt és a "lazasága" miatt is. Megpróbálom majd még egyszer elkérni tőle a Fortunában készűlt "live house" mixeket, de könyörögni nem fogok neki. Egyébkén most indít egy rádió-t.A Facebookos adatlapján fent is vannak a fotók a stúdió építéséről-összerakásáról.. Még Andrew G is szerepel a fotókon, lehet, hogy Ő is részese lesz ennek a projektnek.. Annak idején..jó 15 éve a Juventusz rádión volt állandó péntek esti house élő műsora, az akkoriban az első ilyen jellegű műsor volt a magyar rádiók között. Úgy emlékszem HOUSE JAM FLOOR volt a kétórás műsor neve.. Nagyon jó volt, amikor csak lehetett mindíg hallgattam és vettem fel belőle a jó zenéket és mixeket..de rég volt... -
#12427 (Tall Paul Remix)