House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A work 6 n is rajta van csak ott a (Gusto's Move The Party Mix) be, de nem az keresem 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ismerem mostmár a (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) is és az sem az.
Azért kellene a vinylröl a többit meghallanom😄 szerintem a baker 7 incs vagy 12 incs lesz az .
Ebben a mixben lesz majd hallható a
David Alvaradó - Dub Plate No.2
Md X-Spress - All Aboard Da Phunk (tha mutik's gettin stronger)
Criminal Element Orchestra - Go Around (? rmix) keresem
Deep Dish - Stay Gold (amibe a nõ nem énekel) keresem
+ a töbivel még nem terhelek senkit...
Go Around (? rmix) thx
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Iszonyu nagy munkával kiderítettem az eggyik nagyon keresem zenének a címét, egy régi Dean Wilson mixbe hallottam és most rájöttem mi a címe, kihangsújoznám, hogy ezt is Vinylnek köszönhetem!!! 😄 köszi
Csak az problémám, hogy sehol nem találom meg, még csak annyira se hogy belehallgassak 😞 Criminal Element Orchestra - Go Around (??? mix)
Aki esetleg találkozna ezzel a lemezzel vagy a remixekkel az nagyon nagyot segítene ebenn a problámámban.
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/18173
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/377909
Valakinek meg van ez ?
Sys - Mix FM Classics Live22 2011.01.17. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza
Tracklist:
01.Onephatdeeva - In And Out Of My Life (Lab Rat's Dark Night In Metropolis Dub)
02.Funky G - K-Sera (Olav Basoski Mix)
03.TDR - Squelch (Olav Basoski Remix)
04.Eddie Amador - Rise (CZR Futuristic Funk Dub)
05.Problem Boy - Self Control (Olav Basoski Remix)
06.The African Dream - All The Same Family (Work Remix)
07.Billy Hendrix - Bodyshine
08.Studio 45 - Pure Honey (Olav Basoski Mix)
09.Silvio Ecomo - Uprising (2 Play Club Mix)
10.Silicone Soul - Chic-o-Laa (H-Foundation Mix)
11.R Factors - Rendez Vous
Time: 60min
Letöltés

House Heroes-Magic Orgasm
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kiderítem mikor lesz a legközelebbi classic és megírom neked.egyébként plastic ,nyomott minden félét,amin csodálkoztam az pl:future breeze - read my limps,,allnighters - black is black ,így hirtelen ezek jutottak eszembe,,de volt még néhány olyan darab,amit én más dj szettjeibe nem hallottam,így az utókorban,mert a én annó nem jártam speed-be ,meg az ahhoz hasonló jónevü klubbokba,mert fiatal voltam,,de rengeteg hanganyagom volt mindenhonnan és már akkor nagy hódolója voltam ennek a müfajnak.amúgy ,ha majd ismét beszélsz schulz papával,akkor a TRACKLISTÁT is említhetnéd neki,mert nekem az nagyon fontos információ lenne.hosszú-hosszú ideje tátongó lyukakat tudnék betömködni vele.
fel is tolok ide most egy számot schulz 2-rõl:
andromeda
http://mixfmnyiregyhaza.blogspot.com/
________
Peace Division - Back 2 Back /1997/ Low Pressings
The Beloved - Satellite (Freedom Dub) /1996/ EastWest
Disco Citizens - Footprint (Infinitive Mix) /1996/ Panic Records
G O D-LIMITED (dark side)chilly records 001 /1995/ G O D
Michelle - Standing Here All Alone (Sharp Dub) /1996/ Positiva
+1
H20 ft Billie - Satisfied (Take Me Higher) /1996/ Atoll Music
moby
ezt a zenét kb. '95-ben hallottam egy tádeusz & titusz - x-ray kazettán.
kemény kis acid-techno ,röpke 20perc az egész.
egyébként ha már moby akkor a GO-t keresem,de nem a szokványos verzióban,ezt már régen is kerestem itt is kérdeztem már,de azóta hátha.nos én már az létezõ összes verziót megszereztem már ,jó szar a többsége,de amit keresnék azt szintén valami õsrégi mixkazin hallottam ,anno bedigiztem ,de már nincs meg,majd felteszem újra valahogy.egyébként talán a woodtick féle verzióra hasonlít , de mégsem az,valahogy más.ha így esetleg van valami elképzelése valakinek,azt adnám!!de majd a digizett anyag többet fog segíteni ,mirõl is makogok itt.
köszönöm
Aki tud esetleg tracket, acapellát mondani azt várom 😉
Igyekszem mihamarabb feltolni, a napokban.
Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Pörgõsebb mix lesz,érdemes lesz csatlakozni!😊
BLOG
TUNE IN

05.John Acqvaviva
http://www40.zippyshare.com/v/44089810/file.html
elöre is köszönöm'
egy jó kis téma mindenkinek 97bõl
ha esetleg a "mester" tényleg felteszi a régi mixeit és te megkapod tõle,akkor feltétlen tedd majd fel valahová,ahonnan elérhetõ lesz a számunkra is.a mennyekbe magasztallak utánna!egyébként a high life -os dj -t plastic -nek hívták ,a studio-ban tavaly áprilisban fellépet 10év után a classic house-on varm up-ban ,utánna tommyboy-sterbinszky és végül budai.nagyon komoly buli volt,én ott voltam és szavamra plastic volt a legnagyobb meglepetés hanganyagilag,de azért tommyboy is nagyot tolt.nagyon -nagy flash ,amikor egy buliba szinte minden zenét felismersz ,már amikor kezdi belehúzni a dj,mert a classic ilyen volt.majd menni kell másikra is.hála az égnek elég sûrûn van ,csak nagyon sokan járnak már.
http://www13.zippyshare.com/v/1432719/file.html
sok szeretettel!
Azok akik nem ismernek ,bemutatkoznék!Lezli vagyok ,régen sokat barangolásztam erre én is ,(kb a kétezer-néhányas hozzászólások körül),de egy jóidõre eltüntem az éterbõl ,erre most nem térnék ki hogy miért.Történt velem ez idõ alatt sok rossz is és sok jó is.De amiért most ujra itt vagyok ,az nem más ,mint amiért Ti is összegyültök itt nap-mint nap.ZENE minden mennyiségben!!!És ami megfejteni valók azok a CLASSZIKUSOK.Van sok olyan ,amit nem tudtam a mai napig beazonosítani,de ezek többnyire régi mixkazettákon fordulnak elõ természetesen,amit majd elõbányászok és bedigizek.Talán valaki emlékszik majd arra amit keresnék.
A másik :Régebben nagyon oda voltam Sculz munkásságaiért és találtam itt egy pár linket ,néhány hozzászólással ezelött,meg is próbáltam õket leszedni,de sajnos már törölték a rendszerbõl.Azt szeretném kérni akinek esetleg megvan és visszatenné,azért nagyon hálás lennek.(fõleg 2-estõl a 6-osig)Többek között azokról a mixekrõl keresek néhány tracket majd.
Egyenlõre ennyi ,majd természetesen én is segítek legjobb tudásom szerint és töltök fel nagy klasszikusokat !!!
Tisztelettel
Lezli
MD X-Spress, The - All Aboard Da Phunk (Tha Muzik's Gettin' Stronger)
Size Queen - Music
Nem tudná valaki feldobni a Sil - Come Together Dub cimû számot nekem valahová.
Elõre is köszi.
move
transit time
Igazábol nincs bajom a második zenével,de mégis elment más irányba!
Én így látom!!!
thx