House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valakinek Dj Clark mixe soksoksok?
KERESEM 6!
És tessenek már belehalgatni ebbe is mit is mond az a csajszi egyfolytában?
A work 6 n is rajta van csak ott a (Gusto's Move The Party Mix) be, de nem az keresem 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ismerem mostmár a (X-Press 2 Way 2 Deep Mix) is és az sem az.
Azért kellene a vinylröl a többit meghallanom😄 szerintem a baker 7 incs vagy 12 incs lesz az .
Ebben a mixben lesz majd hallható a
David Alvaradó - Dub Plate No.2
Md X-Spress - All Aboard Da Phunk (tha mutik's gettin stronger)
Criminal Element Orchestra - Go Around (? rmix) keresem
Deep Dish - Stay Gold (amibe a nõ nem énekel) keresem
+ a töbivel még nem terhelek senkit...
Go Around (? rmix) thx
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Iszonyu nagy munkával kiderítettem az eggyik nagyon keresem zenének a címét, egy régi Dean Wilson mixbe hallottam és most rájöttem mi a címe, kihangsújoznám, hogy ezt is Vinylnek köszönhetem!!! 😄 köszi
Csak az problémám, hogy sehol nem találom meg, még csak annyira se hogy belehallgassak 😞 Criminal Element Orchestra - Go Around (??? mix)
Aki esetleg találkozna ezzel a lemezzel vagy a remixekkel az nagyon nagyot segítene ebenn a problámámban.
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/18173
http://www.discogs.com/Criminal-Element-Orchestra-Go-Around/release/377909
Valakinek meg van ez ?
Sys - Mix FM Classics Live22 2011.01.17. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza
Tracklist:
01.Onephatdeeva - In And Out Of My Life (Lab Rat's Dark Night In Metropolis Dub)
02.Funky G - K-Sera (Olav Basoski Mix)
03.TDR - Squelch (Olav Basoski Remix)
04.Eddie Amador - Rise (CZR Futuristic Funk Dub)
05.Problem Boy - Self Control (Olav Basoski Remix)
06.The African Dream - All The Same Family (Work Remix)
07.Billy Hendrix - Bodyshine
08.Studio 45 - Pure Honey (Olav Basoski Mix)
09.Silvio Ecomo - Uprising (2 Play Club Mix)
10.Silicone Soul - Chic-o-Laa (H-Foundation Mix)
11.R Factors - Rendez Vous
Time: 60min
Letöltés

House Heroes-Magic Orgasm
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kiderítem mikor lesz a legközelebbi classic és megírom neked.egyébként plastic ,nyomott minden félét,amin csodálkoztam az pl:future breeze - read my limps,,allnighters - black is black ,így hirtelen ezek jutottak eszembe,,de volt még néhány olyan darab,amit én más dj szettjeibe nem hallottam,így az utókorban,mert a én annó nem jártam speed-be ,meg az ahhoz hasonló jónevü klubbokba,mert fiatal voltam,,de rengeteg hanganyagom volt mindenhonnan és már akkor nagy hódolója voltam ennek a müfajnak.amúgy ,ha majd ismét beszélsz schulz papával,akkor a TRACKLISTÁT is említhetnéd neki,mert nekem az nagyon fontos információ lenne.hosszú-hosszú ideje tátongó lyukakat tudnék betömködni vele.
fel is tolok ide most egy számot schulz 2-rõl:
andromeda
http://mixfmnyiregyhaza.blogspot.com/
________
Peace Division - Back 2 Back /1997/ Low Pressings
The Beloved - Satellite (Freedom Dub) /1996/ EastWest
Disco Citizens - Footprint (Infinitive Mix) /1996/ Panic Records
G O D-LIMITED (dark side)chilly records 001 /1995/ G O D
Michelle - Standing Here All Alone (Sharp Dub) /1996/ Positiva
+1
H20 ft Billie - Satisfied (Take Me Higher) /1996/ Atoll Music
moby
ezt a zenét kb. '95-ben hallottam egy tádeusz & titusz - x-ray kazettán.
kemény kis acid-techno ,röpke 20perc az egész.
egyébként ha már moby akkor a GO-t keresem,de nem a szokványos verzióban,ezt már régen is kerestem itt is kérdeztem már,de azóta hátha.nos én már az létezõ összes verziót megszereztem már ,jó szar a többsége,de amit keresnék azt szintén valami õsrégi mixkazin hallottam ,anno bedigiztem ,de már nincs meg,majd felteszem újra valahogy.egyébként talán a woodtick féle verzióra hasonlít , de mégsem az,valahogy más.ha így esetleg van valami elképzelése valakinek,azt adnám!!de majd a digizett anyag többet fog segíteni ,mirõl is makogok itt.
köszönöm
Aki tud esetleg tracket, acapellát mondani azt várom 😉
Igyekszem mihamarabb feltolni, a napokban.
Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Pörgõsebb mix lesz,érdemes lesz csatlakozni!😊
BLOG
TUNE IN

05.John Acqvaviva
http://www40.zippyshare.com/v/44089810/file.html
elöre is köszönöm'
egy jó kis téma mindenkinek 97bõl
ha esetleg a "mester" tényleg felteszi a régi mixeit és te megkapod tõle,akkor feltétlen tedd majd fel valahová,ahonnan elérhetõ lesz a számunkra is.a mennyekbe magasztallak utánna!egyébként a high life -os dj -t plastic -nek hívták ,a studio-ban tavaly áprilisban fellépet 10év után a classic house-on varm up-ban ,utánna tommyboy-sterbinszky és végül budai.nagyon komoly buli volt,én ott voltam és szavamra plastic volt a legnagyobb meglepetés hanganyagilag,de azért tommyboy is nagyot tolt.nagyon -nagy flash ,amikor egy buliba szinte minden zenét felismersz ,már amikor kezdi belehúzni a dj,mert a classic ilyen volt.majd menni kell másikra is.hála az égnek elég sûrûn van ,csak nagyon sokan járnak már.