21036
a tema adott:)
  • Neme.
    Köszi szépen! A 12-esre valami ötlet? :)
  • Mein Kampf
    áááááá ez még a houseosabb lelkű embereket is megfogja érinteni :D
  • Mein Kampf
    Mennem kellene családlátogatásra de digizem a zsiros-25 t de lehetetlen itt hagyni basszod. Ilyen jó zenéket, 1000éve estefele ma is lesz vigyorgás szerintem :DDD
  • Mein Kampf
    ,ugye rigoletto , valaki reméljük tudja majd. Az is lehet itt lesz majd a válogatásokon...
  • Mein Kampf
    Köszi RockFm, örülök hogy segítettem valamiben :
  • rigoletto
    Tényleg, az az érdekes, hogy ezekben a Zsíros mixekben szinte mind teljesen ismeretlen zene, és mégis igen jófajták...Valóban a Zsíros 29 side B-jén, ami 28 percnél van, A Silvio Ecomo - Uprising előtt, mi lehet???
  • Mein Kampf
    Rendben guriga :D örülök hogy tetszenek, egyébként a mixekből ahogy belenyúlok úgy következnek, a válogatásokat viszont sorba szedtem év szerint ott még a 96.11. jön és ott van végig sőt duplán végig a 97 es év címekkel...
  • RockFm
    Mein Kampf,neked meg Minden elismerésem! :)
  • RockFm
    Szia!
    Perjés mix 9. track:Metronomic – In The Name Of Nature
    üdv.
  • guriga30
    Kösz cimbi nagy vagy nagyon!!Nem hittem volna hogy ekkora meglepetések lesznek itt még:))
  • Mein Kampf

és a side B je a ZSIROS-29 nek.
    ITT

28 percnél mi megy? tudja valaki?

holnapi by

• Neme.
    Ezt most vettem D1sc0gs-on. Jó lenne, ha minél több tracket elérhetővé tennének így, ez nagyon leegyszerűsíti a beszerzésüket, és postaköltséget se kell fizetni. :) Hmm, itt az ideje, hogy a beatport-ra is regisztráljak.
  • Neme.
    Nagyon jó!
  • Mein Kampf

Ezek a kazetták régen nagyon sok örömet okoztak egy pár embernek, ez eddig a legjobb szerintem... (dedikált:DDD)

ITT
    a sideB készül

life a tegnapi beszélgetést folytatva, egy mixnek mint ez még mindig jobban örülök mint egy számnak :D
  • Mein Kampf
    Akkor kevertem sry. Ezt a mixet viszont leszedem neme, ez is nagyon jónak igérkezik ahogy olvasom. nagyon köszi
  • Neme.
    Perjés Z-nek! :) A zene pedig ebből a Perjés mixből van (tepes-től kaptam a Discogs-on, remélem, nem bánja, ha megosztom :))... Mix (juventusból van felvéve)

A legdurvább, hogy Tepes ennyire megfejtette a trackeket, és már csak 2 van hátra, és az egyik pont az, amiért fél karomat odaadnám. :D

1. Kamasutra - Waterfront
    2. Code-9 - Atmosphere (Part One)
    3. Scooter - Move Your Ass
    4. Cherry Moon Traxx - The House Of House
    5. L.U.K.E. - Floatpoint
    6. Sven Vath - L'Esperanza (Visions of Shiva Mix)
    7. Signal Response II - Voice Spectrum
    8. N.A.D. - Habibi Hailu
    9. ???
    10. Forthright - You Blow My Mind
    11. Daydream - Voices Of Nepal
    12. ???
    13. F.A.X.E. - I Wanna Fuck
    14. Dyewitness - Hardcore Deejay
  • Mein Kampf
    Most zsiros-29 fele van kész, ez is nagyon súlyos szett, itt már andrew j féle zenék is vannak, nem véletlenül volt rezidense is a helynek , igaz rövid ideig és már túl későn, de adta a nevét hozzá ... :D
    töltöm fel ha megvan,
  • Mein Kampf
    Erdeinek ? :D aztaaa , durva régen ő és jutasi jóbulikat csináltak95be.
  • Neme.
    Az egy másik zene: nagyon keresem. Ezzel kapcsbam már írtam feaky d-nek is fészbúkon, és visszaírta, hogy megnézi, de őszintén szólva nem fűzök hozzá nagy reményeket. De ha tényleg megnézi, beőrülök.
  • Mein Kampf
    Neme ezt a zenét kerested már a multkor is, nagyon súlyos zene:D ha meglenne áruld el. A discogon is ezt keresik amugy ?
  • Mein Kampf
    köszi name az underworld t. megcsinálom szivesen, mert én is gyüjtöm.
  • Mein Kampf

ZSIROS '96 10.

B/
    1. GEORGE DUKE - LIFE AND TIMES (RMX)
    2. STRESSMAN - DR. SNUGGLESS
    3. B WILLIAMS - HARD HOUSE
    4. TULL - ALL I NEED IS
    ITT

ez szerintem 4 böl 4, isten...
  • Neme.
    A 28-as mix első: Underworld - Kittens
    Én is szedem szorgalmasan, kösz a fáradozásért Mein!
  • Mein Kampf
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'96 sideB ezek mekkora isten zenéééék sry
  • Mein Kampf
    a balade racer , a tigrium nagyon tetszenek
  • Mein Kampf
    ez az.
    ZSIROS '96 10.

A/
    1. BLADE RACER - TURKISH BISAR
    2. TIGRINUM - CLASICS
    3. MOVIN MELODIES - PARTY
    4. MIGHTY DUB KATS - CAN GICA
    5. MORY KANTE - YEKE YEKE 96 RMX
    ITT

a side B még megy remélem tetszenek rob és aki szedi :D
  • Mein Kampf
    áááááááá nem bírom abbahagyni, elkezdtem a '96 10.tracklistel digizni, ezek hatalmas zenék emberek ahogy lejár tolom fel!
    a címek aranyat érnek most is majd rob garantlm..... :D
  • Mein Kampf

ZSIROS-27 side B

• Mein Kampf
    áááááááá a 27 sideB utolsó száma huuuuuuuu, azt fejtsük meg majd..
  • kat10 #12557
    Norma G - Jerome
  • Mein Kampf
    a sideA mix , a sideB számok.

ZSIROS-27 side A

sideB még rögzül épp, ha majd erröl ismer valaki számcímet, írja be,mert vannak olyan tokok címekkel amikhez nincs kazetta olyan dátummal, tehát lehet hogy itt van a tokja csak a kazin nics dátumozva, egy próbát megér .
  • Neme.
    Ezt a számot nem ismeri valaki véletlenül? Click
    Nagy segítség lenne. :)
  • Mein Kampf
    Most felteszem a zsiros-27 t és a másik oldala számok, de ehez nincs címek a borítón, én is akkor jöttem rá mikor megfordítottam a B oldalára, hogy ezek meg számok :D
  • techno rob
    Te tudtál valamit!:-)
    De itt is a más a zene címe,mert a bakelit másik címe az!
    Jerome a szám címe!

http://www.discogs.com/Norma-G-Jerome-Son-Of-Norma/release/17983

• Mein Kampf
    Haver biztos nem tudta kiolvasni zsiros művészi írását, és r let az n böl:D valószínű lesz még ilyen... baklövés...
  • Mein Kampf
    Neme megoldotta discog/norma.g
  • Neme.
    Próbáld így: Norma G – Son Of Norma
  • techno rob
    Jó jó elhiszem:-) Csak azért kértem mert a discogs talál egy norman g nevű fickót,de csak egyfajta lemez van tőle 1994 es és azon nincs ez a szám!Na majd nyomozgatok még!
  • Mein Kampf
    rob jol irtam le a sideA 5. címét. itt látható:
  • techno rob
    Isteni vagy barátom!Le a kalappal!Ha minden este ilyen örömet okozol,szervezek neked egy partit az arénában :-)))
    Sajnos már valami raktár lett belőle!
    Jó a mix nagyon!Ezt már lehet hallottam anno,mert a kezdése igen rémlik nekem,na annak is jó lenne tudni a címét!
    És igen!A válogatás is jó,és rá is hibáztál az A 5 ösére,hatalmas zene!
    Sokat hallottam polgáron,csak nézd már meg még egyszer a címét,mert nem találok semmi ehhez hasonlót a discogson!