House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nézem nekem a hangkártyám is más, 5.1 de ezen nem lehet 4.1 t állítani csak ilyeneket hogy stereospeakers , stereoheadphones , quadraphonicspeakers , 5.1 speakers . Ilyenkor mi van ? Az baj hogy hülye vagyok az ilyenekhez. és kedvem sincs sok megtanulni, de viszont azt nagyon szeretném hogy ugyt udjak keverni hogy fejesen hallom mit teszek rá.

Tudom elég kezdõ szinten járok ebben, pedig keverni szeretek nagyon.

Elfogafdom a segítséget pro csak az elsö probléma az hogy az én keverõ prgm nem ilyen mint a képeken amit küldtél. nekem virtual dj van.
ez a keverõ kellene nekem , és akkor beállítanám ahogy mutatod itt a képeken. Ha meglenne neked tedd fel pls . thx

Sziasztok valaki elküldené a bánya kulcsát nekem pm-be ? újratelepítettem a gépemet és nem emlékszem már sajnos. elõre is kk!
techno rob
Rendes nagyon a csávókám!Nagy zene!

ProHasca
Szia tök egyszerû, amire vágysz.
Elõször is szükséged lesz, vagy egy 5.1-es hangkártyára,
vagy akár az alaplapra integrált meglévõ bármilyen hangkártyára és mellé, egy USB-s hangvezérlõre (amit én egyébként 1.200 ft-ért vettem a kínaiaknál, úgy néz ki, mint egy pendrive)
Ha az 1 db 5.1-es hangkártyás változatot használod, akkor át kell állítanod a driver-t 4.1-re.
A Virtual Dj Programban beállítod, ahogy a képeken látod, annak megfelelõen, melyik változatot használod.
Feltöltöttem
ide a képeket, hogy egyszerûbb legyen. Remélem tudtam segíteni, ha nem boldogulsz, szólj nyugodtan.

A progival nem csak élesbe lehet keverni hanem a lényege az, hogy van egy timeline, arra berakosgatod a számokat, amiket már egybõl meg is próbál valahogy beállítani, (összelövi a bpm-et stb) és azt te tudod a szád íze szerint ide oda tologatni, halkítani hangosítani. Ráadásul nem is kell "felvenned" a végén, csak nyomsz egy export playlist to file -at és már ki is köpi neked mp3-ba. Nekem nagyon bejött, bár nem egy vérprofi dolog de el lehet vele szórakozni.
Rendben mageska, tulajdonképpen az a gondom ezzel az egésszel hogy nem tudom hogy csináljam hogy fejhalgatón belehalgassak abba amit ráteszek az éppen futó zenére, hogy ne hangosan keljen kevernem és vakon, ezt hogy lehetne megoldani, erra várok segítséget.
a prg t meg letesztelem mageska és köszi...

Van egy nagyon hasonló változata a faithles - insomnia nak, de ez nem az , ez valami más lesz.

Hát nem tudom most hogy mondod, rá lehetne fogni de nem hiszem. Azért megnézem azokat a remixeket...
RockFm
Átnézem a vinyóm ha lesz 1 kicsit több idõm mert sztem ott lesz,nagyon isemrõs... 😊

Vinyl Forever!

Mein rakok fel neked a bányába egy keverõ progit. Beszarsz annyira egyszerû. Az elején elmagyarázza mit hogy kell csinálni. Nekem bejött, nagyon jó.
kpityu79
Hy. Ez nem valami Faithless - Insomnia remix. Olyasmi hangzása van.

Azaz hozzászólása...

RockFm ez nem ismerõs? : KERESEM1
Áhh végigtúrtam az egész winyómat, mert tudtam hogy megvan ez nekem valahol 😄 Mielõtt még a youtube-on kerestem, még akkor sem volt itt RockFm linkje 😄
Ez is hatalmas találat, tényleg rendes volt endrutol hogy segített neked,
úgyhogy ezt én is leszedtem. thx

Neked is mageska 😄

Nagyon szépen köszönöm RockFm !!!

BAKKER MEGELÕZTEK!! 😄 Szép találat RockFm 😊
RockFm
Szia!
2 Bad Mice - Bombscare (DJ Sneaks Bomb Mix)amit keresel.
Üdv

Vinyl Forever!

Hát srácok ANDREW megint villant: <#worship><#worship><#taps>!!!!!!!!!!KERESEM2!!!!!!!!!!<#taps><#worship><#worship>

Hihetetlen de már csak 2 számra vagyok a tökéletes listámtól, hála Nektek is és Andrew-nak is. KÖSZÖNÖM! Fasza kis szülinap 😊
Nekem az a fusion is jó lenne, én mindig csak abban hallottam E-playben.
Jaj elfelejtettem megköszönni ne haragudj. BIG THX.
ProHasca
Szia, feltettem neked a Sono-t, kicsit lejjebb.

Mageska, batanfacudo! Írtam a fellépõknek Facebookon a Csilla ügyben, remélem lesz eredménye, bár szerintem már a Fusionra elõre rákevert verzióba játszhatta (szerintem Vida Sanyi DJ SAM lehetett), de lehet olyan szerencsénk, hogy megvan neki külön csak az Acapella. <#lookaround>
Húúú de szerettem , ezt Zsíros nyomta kõkeményen .
Én is magamévá tenném ha lenne mp3 !!??

THNX ALL !
ennél rosszabb vendég ne legyen! 😉

ez állandó vendég itt a fórumon, bár hozzátenném én voltam az elsõ aki kirakta 😛
fincsi!<#finom>

Jah a Technorobtol tudtam meg hogy a fekete bársonytokos Polgáron az Arénába lett rögzítve. A fehér és a kék az rejtély😞

Az egy klubba lett rögzítve, csak azt nem tudom meikbe, a pontos címe:
Andrew J. - Live In The Club(Blue Velvet Cover) van fehér és fekete bársony része is...

Az hanyadik mixe volt?
Megkérdezhetnéd tõle megvan e neki a sötétkék bársony tokos mixe mp3 ba, és fel tenné e neked , te meg nekem 😄

Ez a gyerek ISTEN! Még el is küldte nekem <#vigyor> Andrew-> <#worship>
Selected Houseworks Vol.2 side Á legutolsó...

Sao Paolo - Be Yourself Be Free (Brazilian Vox)

http://www37.zippyshare.com/v/3734361/file.html
2:38 - 3:10 kiállás veszett jó

Juujjj, hát ez nem tudtam, bár a vokálból lehetett volna sejteni hogy byron stingly - get up, csak hát ilyenkor kinek jut eszébe. Ez valami tommyboy kazin volt sztem. Ez mindenképp nagy felfedezés volt. Köszi 😉
Válaszul én is küldök neked egy hansonló értékekkel bíró muzsikát, tegnap bukkantam rá miközbe nem is ezt kerestem, de ez ált. így van 😄 gondolom nem kell bemutatni, ismerõsen cseng ...

ha meglett volna a címe , ellnézést hogy így beharangoztam,
köszi mégegyszer a frankie bones t

Húú batan maga egy úr!!! Nagyon szépen köszönöm! Nem volt meg a cím. thx

Ez jó 😄DD ide lehet elnézek...

Egész biztos hogy nem megyek el. Ezeket itthon is megtudom hallgatni 😄 de már unom, és manapság csak szarabbul adhatják elõ, bár ez csak az én véleményem. Valahogy nemtudok megbarátkozni ezzel a classic party gondolattal, lehet azért mert olyan zenéket játszanak csak és kizárólag, amiket már halálra untam ???

Ez igen mageska ' gratula 😄 és thx

Freezura

A Csillára már évek óta hajtok 😊
Csillát a myspacen találtam meg, mondta, hogy a Voice In Harmony acapellája ez. Én már mindent átnéztem a neten, de sehol nem találtam. De hamarosan be fogom rendelni discogson. Majd jelentkezem akkor ezügyben 😉
Mein! Ha még nem lenne meg a cím

+ 1 ráadás

a heti top 5