House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit segít mageska?
elindítom kiválasztom másikat ráteszem és felhangosítom. ennyi nem???
vagy valamit még csinálni kell ? 😄DD

Ha nem próbálod ki nem ismered meg 😊 Látod Freezurának is bejön 😊
jaj Mein ne idegenkedj tõle. Próbáld ki és meglátod hogy jó lesz. Szerintem valamit félreértesz. Véleményem szerint kenterbe veri a virtualdj-t. És én is a mixmeister-rõl beszélek. Te döntöd el mit mikor hogy keverjen nem õ találja ki hanem TE! 😊.
Sziasztok!

Keresek Global Underground és Renaissance albumokat!
Csak eredeti, hiánytalan és megkímélt példányok érdekelnek.

Továbbá keresem a következõ albumokat:

Chriss & Moonline - Live
-------------------------
Dj. Budai - Techno-Logic Vol. 1
Dj. Budai - 2002 (CD1 & CD2)
Dj. Budai - Ilovedeep 01
Dj. Sylvie - Progressylvie
Kühl - Liquid Trance - Mix For The Millenium
Slam Jr. - Terra
Slam Jr. - Xtra 1.
Slam Jr. - c.S XXI
--------------------------
Tommyboy - House*Matic Classics
Tommyboy - House*Matic Club Hits Vol. 02
Tommyboy - Roxy*Matic - Volume One
Tommyboy - Boat Party 2000
Tommyboy - Boat Party 2002 / Party CD1 & Love Mix CD2
Tommyboy - JustMusic003
---------------------------

[email protected]

Anti-Hotlink error :-/
Hack attempt?
Egy számomra kellemes zene:
Signum
Öszintén megmondom utánna se jártam, mi lehet az, csak abbol amit irtál róla ezt gondolom.
De mit segít benne? ezt nem értem 😄

Ez az amirõl beszélünk csak nem akartam a szoftver nevét írni 😄
2005 be már a speed és az eplay, fogalom volt. Lehet elírtad ?

😊 Mondtam hogy fasza kis progi, szerintem Mein nem értette a használatát pedig pofonegyszerû. Nem a program dönti el a keverést csak nagyon sokat segít benne.
batan, nekem nem ilyen keveröre van szükségem, ami magátol kever 😄 már mageska is ajánlott valami hasonló szuper teknikát, én megmaradnék a hagyományos (kiválasztom, amikor kedvem van, lehet hirtelen mást akarok feltenni inkább, ) mixelésnél. Erre tökéletes lenne a virtual dj nekem, használom is csak nem tudok fejesen belehallgatni abba amit rátennék.
Ebbe kellene segítség,
Az a prg. amit ti mondtok az nekem tul bonyolult és el is veszne a keverés varázsa, ha egy gép keveri össze 😄

Sziasztok most léptem be és kérdéssel(kéréssel) fordulok hozzátok ,egy komolyabb mennyiségû (min 30db)kazettával rendelkezem a 2005-2009.-ig terjedõ idõszakból (speed,e-play,flört) mind live mix és többnyire dj pultból felvéve! Segítséget szeretnék kérni hogyan tudnám megoldani a digitalizálást és természetesen utána megosztom a fórum tagjainak 😊
(rave nation live speed R-damsky,Steve Mason,stb...) köszi a segítséget.
Egyébként én lemaradtam ehhez a bizonyos bányához hozzá lehet férni? 😊
Mein!
Ha szép mixet akarsz készíteni, nem liveban géppel szórakozni akkor a mixmeistert ajánlom.

Behúzod a zenéket, playlistet variálgatod akkor úgy mixeli össze. A zenék végén és az elején is van egy kurzor és ott beállíthatod egyszerû húzogatással, hogy honnantól keverje rá a következõ zenét, és azt is hogy a következõ zene honnatól induljon rá. Emellett élõben ahogy meg lehet állítgatni az eq-t, ha nem sikerült visszaugrasz és megint csinálod vele, vagy pedig mérnöki precizitással egy vonalat állítgatva is lehet.
Ha nem stimmel a szinkron a mixnél akkor kinyomod a patkó ikont és ránagyitasz és az ekg vonal kicsúcsosodó részeit összeilleszted a másik zene ekg vonalanak kicsúcsosodó részével. Merthogy az az dob a legerõteljesebb hang a zenében. így lehet hogy kinai volt de ha megnézed rájössz tök egyszerû és nagyon profi program.
ezt a Sm😊e is játszotta Mendén anno a Csilla acapellával, még megvan kazin is.
hi
de ugye nem az emanuel top fusionrõl beszéltek, mert az könnyen elérhetõ neten, de ha mégis itt van 😊

http://mp3drug.com/get.php?4214-111992-926aa82ae842-feba65fa548b026a3004990732389549&title=Emmanuel_Top_-_Fusion.mp3&valve=ee26e80e2777854d1c0c1bf182ed5264&time=1296920755
Azt a leborult szivarvégit de kellett már ez a track köszi Andrew köszi Mageska

Na mageska, hamarosan meglesz a Fusion: Idézet a válaszból: "Szia.
Igen én játszottam.
Akkor csináltam még amikor megvolt bakeliten mind a két korong.
Sajnos már nincs meg külön a két zene, de a mash up-ot így oda tudom adni.
Viszont kicsit várnod kell, mert meghalt a laptopom töltõje, és azon van fent.
Amint van új töltõm, vagy fel tudom az aksit tölteni, megy a link.
Remélem jó lesz így.
Sok sikert
Sam"

Szóval hamarosan meglesz!

Egyébként jó a progi, kezdek ismerkedni vele, egy nagy elõnye van, este is tudok akár mixet csinálni fejhallgatón keresztül, nem kell asszonytól
tartanom a hangzavar miatt <#vigyor4><#puszi>
?

nem jönnél msn re v skype ra mert kurva hülye vagyok és szerintem betelne egxy oldal itt azzal hogy értetlenkedek... ?

ProHasca
Várjál felteszem mindjárt a virtual dj magyarosítást és egy pár db. skin-t. Egyébként ez is virtual dj, a lemezjátszó, az csak egy skin benne.

Küld el nekem ezt a virtual dj t ez magyar is az enyém másabb és angol is .. thx

Még a traxxxing ról is high life szedte le nekem a zenét, olyan seg vagyok 😊

Ha átállíto ugy hogy 4 hamgfalból szóljon akkor meg nincs mély 😊 kész vagyok ezektöl a sok hülyeségtöl már, kár hogy ilyen analfa vagyok ezekhez 😊 pedig olyat kevernék....

ez a prg olyan mint a zenefelismerõ prg. az is 😄DDD

mageska köszi de nem teszem fel inkább azt a keverõt amit küldtél, írtad mien és az elég tanulós szerintem. A lényeg hogy én nem tudom elõre eldönteni ien zenéket akarok keverni, az mindig utközbe alakul ki, a másik, én akarom összekeverni, ne a prg tegye azt 😄DD

Most nézem nekem a hangkártyám is más, 5.1 de ezen nem lehet 4.1 t állítani csak ilyeneket hogy stereospeakers , stereoheadphones , quadraphonicspeakers , 5.1 speakers . Ilyenkor mi van ? Az baj hogy hülye vagyok az ilyenekhez. és kedvem sincs sok megtanulni, de viszont azt nagyon szeretném hogy ugyt udjak keverni hogy fejesen hallom mit teszek rá.

Tudom elég kezdõ szinten járok ebben, pedig keverni szeretek nagyon.

Elfogafdom a segítséget pro csak az elsö probléma az hogy az én keverõ prgm nem ilyen mint a képeken amit küldtél. nekem virtual dj van.
ez a keverõ kellene nekem , és akkor beállítanám ahogy mutatod itt a képeken. Ha meglenne neked tedd fel pls . thx

Sziasztok valaki elküldené a bánya kulcsát nekem pm-be ? újratelepítettem a gépemet és nem emlékszem már sajnos. elõre is kk!
techno rob
Rendes nagyon a csávókám!Nagy zene!

ProHasca
Szia tök egyszerû, amire vágysz.
Elõször is szükséged lesz, vagy egy 5.1-es hangkártyára,
vagy akár az alaplapra integrált meglévõ bármilyen hangkártyára és mellé, egy USB-s hangvezérlõre (amit én egyébként 1.200 ft-ért vettem a kínaiaknál, úgy néz ki, mint egy pendrive)
Ha az 1 db 5.1-es hangkártyás változatot használod, akkor át kell állítanod a driver-t 4.1-re.
A Virtual Dj Programban beállítod, ahogy a képeken látod, annak megfelelõen, melyik változatot használod.
Feltöltöttem
ide a képeket, hogy egyszerûbb legyen. Remélem tudtam segíteni, ha nem boldogulsz, szólj nyugodtan.

A progival nem csak élesbe lehet keverni hanem a lényege az, hogy van egy timeline, arra berakosgatod a számokat, amiket már egybõl meg is próbál valahogy beállítani, (összelövi a bpm-et stb) és azt te tudod a szád íze szerint ide oda tologatni, halkítani hangosítani. Ráadásul nem is kell "felvenned" a végén, csak nyomsz egy export playlist to file -at és már ki is köpi neked mp3-ba. Nekem nagyon bejött, bár nem egy vérprofi dolog de el lehet vele szórakozni.
Rendben mageska, tulajdonképpen az a gondom ezzel az egésszel hogy nem tudom hogy csináljam hogy fejhalgatón belehalgassak abba amit ráteszek az éppen futó zenére, hogy ne hangosan keljen kevernem és vakon, ezt hogy lehetne megoldani, erra várok segítséget.
a prg t meg letesztelem mageska és köszi...

Van egy nagyon hasonló változata a faithles - insomnia nak, de ez nem az , ez valami más lesz.

Hát nem tudom most hogy mondod, rá lehetne fogni de nem hiszem. Azért megnézem azokat a remixeket...
RockFm
Átnézem a vinyóm ha lesz 1 kicsit több idõm mert sztem ott lesz,nagyon isemrõs... 😊

Vinyl Forever!

Mein rakok fel neked a bányába egy keverõ progit. Beszarsz annyira egyszerû. Az elején elmagyarázza mit hogy kell csinálni. Nekem bejött, nagyon jó.
kpityu79
Hy. Ez nem valami Faithless - Insomnia remix. Olyasmi hangzása van.

Azaz hozzászólása...

RockFm ez nem ismerõs? : KERESEM1
Áhh végigtúrtam az egész winyómat, mert tudtam hogy megvan ez nekem valahol 😄 Mielõtt még a youtube-on kerestem, még akkor sem volt itt RockFm linkje 😄
Ez is hatalmas találat, tényleg rendes volt endrutol hogy segített neked,
úgyhogy ezt én is leszedtem. thx

Neked is mageska 😄

Nagyon szépen köszönöm RockFm !!!

BAKKER MEGELÕZTEK!! 😄 Szép találat RockFm 😊
RockFm
Szia!
2 Bad Mice - Bombscare (DJ Sneaks Bomb Mix)amit keresel.
Üdv

Vinyl Forever!

Hát srácok ANDREW megint villant: <#worship><#worship><#taps>!!!!!!!!!!KERESEM2!!!!!!!!!!<#taps><#worship><#worship>

Hihetetlen de már csak 2 számra vagyok a tökéletes listámtól, hála Nektek is és Andrew-nak is. KÖSZÖNÖM! Fasza kis szülinap 😊
Nekem az a fusion is jó lenne, én mindig csak abban hallottam E-playben.
Jaj elfelejtettem megköszönni ne haragudj. BIG THX.