21036
a tema adott:)
  • molni81
    Miért tetted ide ezeket a csattogós számokat? Kit érdekel? Szarok nem érdekelenek itt senkit!!!
  • VinylToy #13105
    Mik ezek? Miért ide? Nem vagyunk kíváncsiak rá! Kösz, pá
  • destroyerd
    Bingo Players - Cry (Just A Little) (Original Mix)

http://hulkshare.com/y8pa3bhlpdgu

Rock The Casbah Truelove(Original Mix).

http://hulkshare.com/cz61is29vvtd

John Dahlback - Are You Nervous

http://hulkshare.com/1ga1voirp0y9
  • batanfacudo
    Vélhetőleg azért :) csak én nem tudom hol halottam. Lehet hogy ott.
  • high life
    Talán azért mert 1996-os a zene ? mennyit forgott ez anno E-Play-be atom zene
  • batanfacudo
    És tökéletesen az a hangzás ami a mai minőségibb tech-house vonalon van. Mégis van némi régi íze...
  • batanfacudo
    Én is hálálkodom ezért!!! Nagy találat!!!
  • high life
    A MINDENIT!!!!!! Örök hála ezért neked RockFm ezer éve hajtom ezt a tracket
  • RockFm
    Szia!
    SST - UPSD
    Üdv!
  • needee
    Egy Tolna Megyei postás srác.
    Régebben sokat muzsikált meghívásos bulikon. Ha jól tudom, Flörtben is pörgetett annak idején. Jelenleg meg postás ugyanott.
    Alisca rádióban is csináltak műsorokat.
  • Neme.
    A Sunday Morning nekem tetszik. Ki az a Tofa?

Ez a válogatás nincs meg véletlenül?
    http://www.discogs.com/Various-Form-Function/release/12342

Ezen is hasonlók vannak, mint a Sunday Morningban, jó kis leülős zenék, pl:
    Deep C And Randall Jones - The Show (Sunday Morningban a harmadik)
    The Coastal Commission - Fucked Up Day
    Norken - Southern Soul
  • Mein Kampf
    Ahhhhhhhhhhhh ez tényleg top megfejtés batan. thx nagyon
  • needee
    Na még egy kedvenc.
    Hátha másoknak is tetszik.
    Kérek visszajelzést, hogy keressek még ilyeneket!
    Tofa
  • batanfacudo
    Köszi
  • Neme.
    Nagyon respectful találat, és a B oldali zenék is überjók!
  • destroyerd
    http://hulkshare.com/destroyerd
  • batanfacudo
    ravasz mód a letöltés link ...-tal jelölve
  • batanfacudo
    Top megfejtés:

Selected Houseworks 1 utolsó track
    David Alvarado - Vanilla Thing

....
  • Neme.
    Meglett megint egy általam nagyon keresett zene. És ismét a nagy discogs rengetegében ki más írta be a megfejtést, mint egy magyar kolléga! Nem tudom, mi van a világ többi részével, komolyan mondom.

Andromeda - Renaissance
  • Ricardo Snip
    Itt van még egy érdekes zene, ami kettő egyvelege. Ezzel se találkoztam még sehol a neten, most vettem fel kaziról. hátha valakinek megvan jó minőségbe.

Dj.Quicksilver - Bellissima / I Have A Dream

kurvajól össze van téve.
  • destroyerd
    http://hulkshare.com/gshrtnqgq9oc
  • Ricardo Snip
    és erre hány éve jöttél rá, rigó ? :) tudtam én hogy rossz a cím :) na majd meglesz valahonnan.
  • rigoletto
    Kedves barátom, amit te keresel, ez éesz az pontosabban. Sajna még én sem tudtam megszerezni. De ami késik, nem múlik, a net csodákra képes...
  • needee
    Tofa-Sunday Morning
    Egy kis hazai kedvencem.
    Kicsit karcos,de szuper!Évek óta nyúzom a kocsiban!
  • high life
    Wet'n'Hard Mix for Laif

Assorted Stadtansichten

itt a vége
  • Mein Kampf
    Köszönjük a Hotkunst mixet life. Nekem megvan a többi mixe ez hiányzott, a véleményem ugyanaz mint a többi mixeinél is, nem tudom hogy tetszik vagy nem tetszik, :D idézőjelben új hangzás ez nekem, annak ellenére , hogy tetszenek a zenék 70% kb. A maradék 30%nyi se idegesítően nem tetszik, csak azok semmitmondóan szeletelnek. Egyébként kötelező darabok.
    Nekem az Assorted - E For Europe tetszik az 5 közül, utána a Lovetoys.

Egy '99 es Freee magazinba olvastam, Dalek szex őrültségeiről, 2-3 csajjal a bulik után stb... érdemes utánna olvasgatni.
    thx
  • Ricardo Snip
    ezt a zenét keresem már elég rég óta csak szerintem nem ez a címe mert így nem találom sehol, annak idején amikor felvettük kazettára sok cím nem volt helyesen meg, vagy teljesen más volt helyettük írva :) mint ahogy ennél is történhetett.

szóval:
    Dress Collection - Take Me Higher

hátha valaki innen felismeri mi is ez, és meg is van neki jó minőségbe.
    köszi
  • molni81
  • lezli82
    csáó!
    egy kis Massimo Vivona-s mix,azoknak akik kamázzák ezt a fajta - acid - techno - Psychedelic - Style-t!!!

psy-techno mix
  • high life
    Köszi Kovix . Itt van kettö a többit is szálitom amint idöm engedi. Nekem naon bejön Corvin zenéje van benne lendület.

Assorted - E For Europe

Assorted Lovetoys
  • kovix
    jó kis mix
    ismerem is mindet de azért aki tudja írhatna hozzá 1 tracklistát
  • kovix
    szia High Life

Isten éltessen utólag is

köszi a Hotkunst mixet engem érdekelne a többi is.
    most hallgatom érdekes ez a srác nem emlékszem de lehet hogy hallottam már élőben is mixelni. Mondjuk ez a mix is nekem a közepétől jön be de a vége fele úgy üt hogy csak na.
  • molni81
  • batanfacudo
  • high life
    Thx Mein itt az album amt kértél nagyon jo ajánlom mindenkinek akik szereteik a jo pürgüs energikus zenéket többeközött olyan trackekkel mint ez

Hotkunst

Persze a tgnapi nap se mulhatott el zenélés nélkül és igy visszahalgatva még tetszik is jo talpalávalo
    0612
  • mono7806
    Köszi!

Találtam egy Total Audio MP3 Converter nevű programot, s a nevével ellentétben vagy 15 formátumba képes menteni, CD lemezről is. Nekiálltam begyúrni az összes valamire való CD-n levő hanganyagomat, FLAC és 320k-s MP3-ba is, reggel óta ezt csinálom. Kb. 2/3-ával vagyok meg.
    Sok szerintem megvan nektek is, de mindenesetre ha megvagyok velük, megosztom, hátha valakinek jól jön majd valami.

Tud olyat a GoldWave, hogy CD lemez olvasási sebesség állítgatás, illetve erőltetett olvasás? Sajna ebben a progiban ez nincs, egy lemezemről sajnos az utolsó két tracket nem tudom olvasni :(
  • Mein Kampf
    GoldWave program, nekem bejött.
  • Mein Kampf
    Sokáig élj high life! A Corvin Dalek - Hotkunst - 2000 t megköszönném, az nincs meg nekem. thx
  • mono7806
    Úgy tűnik, megvan a megfelelő konverter, jelentkezem hamarosan az anyagokkal.
  • mono7806
    Ja, igen, félreérthető lehettem, tudom mi a különbség a kettő között, inkább azért kérdeztem, hogy nektek mi lenne jobb, mik a tapasztalatok?
    De úgy dönöttem, hogy mindkét formátumban lementem őket.
    El is kezdtem, nem hallgattam vissza, csak kb. a hetedik lemeznél, majd megőrültem, egy nő kb. 10mp-enként rádumálja a program nevét, amivel konvertáltam. Elcsesztem vagy fél napot :S - jó, az én hülyeségem miatt, visszahallgathattam volna előbb is.

Szóval kérdés: tudtok ajánlani valami programot, ami rendesen tud MP3-ba is és FLAC-ba is CD lemezről grabbelni?