21036
a tema adott:)
-
molni81 #13106 Miért tetted ide ezeket a csattogós számokat? Kit érdekel? Szarok nem érdekelenek itt senkit!!! -
#13105 Mik ezek? Miért ide? Nem vagyunk kíváncsiak rá! Kösz, pá -
destroyerd #13104 Bingo Players - Cry (Just A Little) (Original Mix)
http://hulkshare.com/y8pa3bhlpdgu
Rock The Casbah Truelove(Original Mix).
http://hulkshare.com/cz61is29vvtd
John Dahlback - Are You Nervous
http://hulkshare.com/1ga1voirp0y9 -
batanfacudo #13103 Vélhetőleg azért :) csak én nem tudom hol halottam. Lehet hogy ott. -
high life #13102 Talán azért mert 1996-os a zene ? mennyit forgott ez anno E-Play-be atom zene -
batanfacudo #13101 És tökéletesen az a hangzás ami a mai minőségibb tech-house vonalon van. Mégis van némi régi íze... -
batanfacudo #13100 Én is hálálkodom ezért!!! Nagy találat!!! -
high life #13099 A MINDENIT!!!!!! Örök hála ezért neked RockFm ezer éve hajtom ezt a tracket -
#13098 Szia!
SST - UPSD
Üdv! -
#13097 Egy Tolna Megyei postás srác.
Régebben sokat muzsikált meghívásos bulikon. Ha jól tudom, Flörtben is pörgetett annak idején. Jelenleg meg postás ugyanott.
Alisca rádióban is csináltak műsorokat. -
#13096 A Sunday Morning nekem tetszik. Ki az a Tofa?
Ez a válogatás nincs meg véletlenül?
http://www.discogs.com/Various-Form-Function/release/12342
Ezen is hasonlók vannak, mint a Sunday Morningban, jó kis leülős zenék, pl:
Deep C And Randall Jones - The Show (Sunday Morningban a harmadik)
The Coastal Commission - Fucked Up Day
Norken - Southern Soul
-
Mein Kampf #13095 Ahhhhhhhhhhhh ez tényleg top megfejtés batan. thx nagyon -
#13094 Na még egy kedvenc.
Hátha másoknak is tetszik.
Kérek visszajelzést, hogy keressek még ilyeneket!
Tofa -
batanfacudo #13093 Köszi -
#13092 Nagyon respectful találat, és a B oldali zenék is überjók! -
destroyerd #13091 http://hulkshare.com/destroyerd -
batanfacudo #13090 ravasz mód a letöltés link ...-tal jelölve -
batanfacudo #13089 Top megfejtés:
Selected Houseworks 1 utolsó track
David Alvarado - Vanilla Thing
.... -
#13088 Meglett megint egy általam nagyon keresett zene. És ismét a nagy discogs rengetegében ki más írta be a megfejtést, mint egy magyar kolléga! Nem tudom, mi van a világ többi részével, komolyan mondom.
Andromeda - Renaissance
-
Ricardo Snip #13087 Itt van még egy érdekes zene, ami kettő egyvelege. Ezzel se találkoztam még sehol a neten, most vettem fel kaziról. hátha valakinek megvan jó minőségbe.
Dj.Quicksilver - Bellissima / I Have A Dream
kurvajól össze van téve. -
destroyerd #13086 http://hulkshare.com/gshrtnqgq9oc -
Ricardo Snip #13085 és erre hány éve jöttél rá, rigó ? :) tudtam én hogy rossz a cím :) na majd meglesz valahonnan. -
rigoletto #13084 Kedves barátom, amit te keresel, ez éesz az pontosabban. Sajna még én sem tudtam megszerezni. De ami késik, nem múlik, a net csodákra képes... -
#13083 Tofa-Sunday Morning
Egy kis hazai kedvencem.
Kicsit karcos,de szuper!Évek óta nyúzom a kocsiban! -
high life #13082 Wet'n'Hard Mix for Laif
Assorted Stadtansichten
itt a vége -
Mein Kampf #13081 Köszönjük a Hotkunst mixet life. Nekem megvan a többi mixe ez hiányzott, a véleményem ugyanaz mint a többi mixeinél is, nem tudom hogy tetszik vagy nem tetszik, :D idézőjelben új hangzás ez nekem, annak ellenére , hogy tetszenek a zenék 70% kb. A maradék 30%nyi se idegesítően nem tetszik, csak azok semmitmondóan szeletelnek. Egyébként kötelező darabok.
Nekem az Assorted - E For Europe tetszik az 5 közül, utána a Lovetoys.
Egy '99 es Freee magazinba olvastam, Dalek szex őrültségeiről, 2-3 csajjal a bulik után stb... érdemes utánna olvasgatni.
thx -
Ricardo Snip #13080 ezt a zenét keresem már elég rég óta csak szerintem nem ez a címe mert így nem találom sehol, annak idején amikor felvettük kazettára sok cím nem volt helyesen meg, vagy teljesen más volt helyettük írva :) mint ahogy ennél is történhetett.
szóval:
Dress Collection - Take Me Higher
hátha valaki innen felismeri mi is ez, és meg is van neki jó minőségbe.
köszi -
molni81 #13079 -
#13078 csáó!
egy kis Massimo Vivona-s mix,azoknak akik kamázzák ezt a fajta - acid - techno - Psychedelic - Style-t!!!
psy-techno mix
-
high life #13077 Köszi Kovix . Itt van kettö a többit is szálitom amint idöm engedi. Nekem naon bejön Corvin zenéje van benne lendület.
Assorted - E For Europe
Assorted Lovetoys -
kovix #13076 jó kis mix
ismerem is mindet de azért aki tudja írhatna hozzá 1 tracklistát -
kovix #13075 szia High Life
Isten éltessen utólag is
köszi a Hotkunst mixet engem érdekelne a többi is.
most hallgatom érdekes ez a srác nem emlékszem de lehet hogy hallottam már élőben is mixelni. Mondjuk ez a mix is nekem a közepétől jön be de a vége fele úgy üt hogy csak na. -
molni81 #13074 -
batanfacudo #13073 -
high life #13072 Thx Mein itt az album amt kértél nagyon jo ajánlom mindenkinek akik szereteik a jo pürgüs energikus zenéket többeközött olyan trackekkel mint ez
Hotkunst
Persze a tgnapi nap se mulhatott el zenélés nélkül és igy visszahalgatva még tetszik is jo talpalávalo
0612 -
mono7806 #13071 Köszi!
Találtam egy Total Audio MP3 Converter nevű programot, s a nevével ellentétben vagy 15 formátumba képes menteni, CD lemezről is. Nekiálltam begyúrni az összes valamire való CD-n levő hanganyagomat, FLAC és 320k-s MP3-ba is, reggel óta ezt csinálom. Kb. 2/3-ával vagyok meg.
Sok szerintem megvan nektek is, de mindenesetre ha megvagyok velük, megosztom, hátha valakinek jól jön majd valami.
Tud olyat a GoldWave, hogy CD lemez olvasási sebesség állítgatás, illetve erőltetett olvasás? Sajna ebben a progiban ez nincs, egy lemezemről sajnos az utolsó két tracket nem tudom olvasni :(
-
Mein Kampf #13070 GoldWave program, nekem bejött. -
Mein Kampf #13069 Sokáig élj high life! A Corvin Dalek - Hotkunst - 2000 t megköszönném, az nincs meg nekem. thx -
mono7806 #13068 Úgy tűnik, megvan a megfelelő konverter, jelentkezem hamarosan az anyagokkal. -
mono7806 #13067 Ja, igen, félreérthető lehettem, tudom mi a különbség a kettő között, inkább azért kérdeztem, hogy nektek mi lenne jobb, mik a tapasztalatok?
De úgy dönöttem, hogy mindkét formátumban lementem őket.
El is kezdtem, nem hallgattam vissza, csak kb. a hetedik lemeznél, majd megőrültem, egy nő kb. 10mp-enként rádumálja a program nevét, amivel konvertáltam. Elcsesztem vagy fél napot :S - jó, az én hülyeségem miatt, visszahallgathattam volna előbb is.
Szóval kérdés: tudtok ajánlani valami programot, ami rendesen tud MP3-ba is és FLAC-ba is CD lemezről grabbelni?