21036
a tema adott:)
-
high life #13066 Van egy két Corvin Dalek mix a höskorbol :
Corvin Dalek - Assorted Lovetoys - 2001
Flesh Prezentuje Corvin Dalek Wet&Hard For Laif Mix - 2000
Corvin Dalek - Assorted - E For Europe - 1999
Corvin Dalek - Assorted Stadtansichten - A Journey Through Berlin - 1999
Corvin Dalek - Hotkunst - 2000
Ha esetleg igény van ráá de most mennem kell ugyanis 1 évvel öregebb lettem meg kell ünnepelnem
-
high life #13065 Elöször is irj egy listát h miböl lehet csemegézni a fájlformátumokkal kapcsolatban a véleményem annyi h mennyi idöd és mien gyors a neted mer a legmegfelelöbb audiobol szte a FLAC az a legkissebb veszteséggel jéro tömöritési forma viszon nagy a kiterjesztése de sztem a 320 is megfelel -
mono7806 #13064 Sziasztok Urak!
Kicsit pakolásztam, találtam kb. 40 darab cédét. Mindegyik audio CD formátum, vannak közöttük saját felvételek is (PC-re hangkártyával, aztán audio CD-re lett kiírva), van köztük olyan is, amit biztosan ismertek (mint pl. Budai: Techno-House Classics, Slam Jr. Housematic, stb.), arra gondoltam csinálok belőlük fájl formátumot, aztán megosztanám veletek. Mit ajánlotok, FLAC, vagy 320k-s MP3 legyen? Vagy is-is? :)
Gondoltam esetleg a "műsoros" CD-ből is jól jöhet néhányotoknak, mert lehet, hogy megvan, de esetleg egy 128k-s MP3-ban, azaz akár jobb minőségű változatot tudnék produkálni nektek.
Lenne igény ilyesmire?
-
high life #13063 Jo lenne ha meglenne -
batanfacudo #13062 Köszi erre én is rájöttem :))) az utána lévő érdekelne -
Ricardo Snip #13061 Ultra Nate - Free valamiféle rmx ami szól a Luciano videón ! -
batanfacudo #13060 -
#13059 Feltettem egyben ide! Van benne két blackjack compilation is, meg pár szám a King Size albumról. Az Atomic Pop intrójában meg van egy kis összeállítás az azt megelőző munkáiból, valószínűleg mindegyik Deaf'N Dumb Crew zene, pár benne is van a pakkban, de néhányat nem sikerült azonosítanom, pedig nagyon jó zenének tűnnek. Valahogy így következnek:
DNDC - Holiday On Night
DNDC - Sax Wax (Club Wax)
DNDC - Eighties Avenue
???
DNDC - Chicayork
???
???
DNDC - Stay
-
batanfacudo #13058 2:30-tól ez nem valami CLASSIC... annyira rémlik ez a track
Valaki???!!!!
-
#13057 Nagyon jóféle Sterby szett az biztos. Nekem most nagyon bejön ez a Sebastian muzsika, tuti pumpin'! Amik megvannak neked, feltolhatnád a netre, please!
Én meg Dj Nekbath zenék után akarok kutakodni.
-
biztoshmunkas #13056 Csőváz emberek!
Szerintem ez lesz az: upsd - upside down
Ha megvan valakinek engem is érdekelne...
üdv: biztoshmunkas -
high life #13055 Na ezt a tracket máár én is jo ideje vadászom ugyhogy kollegák dologra elővele -
#13054 Ez videó még mindig nagyon jó, és köszönet a megfejtésért! Azt hiszem, kicsit felderítem a discogs-ot Léger ügyben, mert az Atomic Pop albuma meg pár Deaf'N'Dumb Crew-béli alkotása megvan, és azok nagyon nagy favoritjaim. Kár, hogy áttért az elektróra meg a minimalra. -
batanfacudo #13053 Megvan, de nem ugrik be. viszont van itt egy új témában benne
-
bocika000 #13052 sziasztok..vki nem tudja e íaz elöadot....tommyboy 97 körül játszotta up side down a cime nagyon komoly feldolgozásban...akkoriban ö meg pop simon játszotta..? -
rabij #13051 most megy a bányába két '98-as tresor mix.
Akit érdekel leszedheti (tresor98 és a tresor100-as) -
#13050 Mekkora buli és milyen jó kis zenék (1993):
Video
Mikor látni ilyet manapság, hogy az emberek leizzadnak a táncolásban?! Az más kérdés, hogy a többség szét van "cuccolva"!
-
Sys32 #13049 Igyekszem még sok ilyen mixet csinálni!
De élőben is lehet hallgatni hétfőnként! -
#13048 Frankó mix Sys. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy kérünk még ilyeneket! -
#13047 Jól mondod tanult kollégám, tényleg az tényleg a Dj Dan track, de valami más remixben.
Más. Anno belinkeltem egy klasszikus retro videot by Sterby (ami mindkettőnknek bejött) és az első tracket sikerült kiderítenem (a mixemben a második zene):
Sébastian Léger - Midnight In Galaxy (Dj Nekbath Mix)
GRAND PRIX EP -
#13046 Ez veretős zene (Boris S)!
Pff, még az első tracket de jó lenne megszerezni valahogy. Ez a Zsíros nem tudom miért ilyen irigy. Miért jó az neki, hogy más nehogy megtudja az adott track címét. Meg azon is jót röhögtem anno, amikor olvastam itt, hogy lesatírozta filctollal a lemez címkéjét. No comment!
Amúgy egyszer kértem anno, a törzshelyemként szolgáló club-ban a rezidens dj-t, hogy írjon már ki nekem pár tracket jópézé'. Mondta ok. Következő héten kérdezem, na megvan a cucc? Erre ő, megpróbálta, de nem indult el az írás. Mondtam is magamban, jól van akkor hagyjuk.
Azért szeretem ezt a fórumot, mert itt nincs irigység. -
Mein Kampf #13045 Javítsatok már ki ha nem jól tudom, hogy ezDj Funk - Work Dat Mutha lenne ??? -
Mein Kampf #13044 Ha egyszer megérkezne a Go Around,:D ne felejts el, szükségem lesz arra a rmx re amit a Dean Wilson tesz fel a Millecenten! -
Mein Kampf #13043 Valaki segítene nekem, nem találom a gépemen ezt a számot ,pedig tudom hogy meg volt, ezáltal a címében sem vagyok biztos. -
Mein Kampf #13042 thx érte. jutasi ezzel kezdi. -
Freezura #13041 Hát Sys, ismét egy remek mixet készítettél! Nagyon tetszett! -
high life #13040 és tudja és tudja thx -
#13039 hi all.
anno derültünk Johnny Dark névválasztásán... aztán ma FB-n egyszercsak valahonnan felbukkant :D (kicsit öregebben... kissé felhízlalva... :D)
http://www.facebook.com/penda.j.stephen
http://www.facebook.com/pages/DJ-Johnny-Dark/155020417852429
nagyon nem így rémlik nekem siófokról az öreg Dark :D -
#13038 Quietman - Plastic Gourd -
#13037 Körülnézek majd még. :) A Criminal Element Orchestrát meg megrendeltem, de nem jött meg... a munkahelyi címemet adtam meg, ami lehet hogy rossz döntés volt. Szal most megint megrendelem. :) -
#13036 Dave Clarke - The Compass -
high life #13035 A segitségeteket szeretném kérni egy számcim érdekelne az istenért nem akar beugrani pedig rengeteget forgott anno
Ez mi ez? -
#13034 DJ BUDAI live at KER-Buli, Székesfehérvár 1999-05-11
-
Mein Kampf #13033 Neme, iszonyatosan tetszik a jutasi. Ezer köszönet érte. Ezek a rádiós felvételek amiket megosztasz, nagyon jók(feaky d, meg ez is)!
Ha van még ilyesmi a birtokodba, ne kímélj vele :D
Még egyszer köszi... -
pureclassic #13032 Jutasi - Space party mix
http://www20.zippyshare.com/v/84194711/file.html#.Te9OrsyuOrc;facebook -
F Kalifornia #13031 Mindkét mix Budai 98-ból, 99-ben már egyszer sem zenélt Polgáron. -
Sys32 #13030 Sys - Mix FM Classics Live039 2011-06-06
Tracklist:
01.Topazz - New Millenium (Freezzy Jam Mix)
02.Powerhouse - What You Need (Full Intention Power Mix)
03.High Spies Dlayna - Better Days (Olav Basoski Reconstruction)
04.K & J - Feel the funk (Klusters Tribute Mix)
05.Kingsley O - Deeper Soul (Olav Basoski dub)
06.Elektrochemie LK - Sweet Darling(Olav Basoski Remix)
07.Madisson Avenue - Everything you need (Olav Basoski Rmx)
08.Marcel Krieg - Jenney (Olav Basoski Mix)
09.Supercar - Computer Love (Olav Basoski Remix)
10.Big Time Charlie - Mr Devil (Olav Basoski Remix)
11.David Morales - Here I Am (Full Intention remix)
Time: 63min
Letöltés -
high life #13029 És folytatodik a sor:
Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey Remix)
Bedrock_-_Heaven_Scent_Yunus_Guvenen_Remix[/URL]
[URL=http://www11.zippyshare.com/v/31432573/file.html]Bedrock] Heaven Scent (MODE Remix)
Bedrock - Heaven Scent ( breakbeat mix )
Bedrock - Heaven Scent (Flashtech Prog Mix)
Bedrock - Heaven Scent (Evolution Unreleased Mix)
-
high life #13028
Nyammm-Nyammm -
#13027 Ismét egy rádiófelvétel 94-ből, ezúttal a space party című műsorból egy acid mix(-ből valszeg egy részlet), azt hiszem Jutasitól származik. Érdekessége, hogy a közepe felé 3 percen keresztül neves DJ-k beszólásait hallgathatjuk, ami így visszahallgatva elég vicces. :)
Mix
Ja, az első számot keresem.