21036
a tema adott:)
  • high life
    Van egy két Corvin Dalek mix a höskorbol :

Corvin Dalek - Assorted Lovetoys - 2001
    Flesh Prezentuje Corvin Dalek Wet&Hard For Laif Mix - 2000
    Corvin Dalek - Assorted - E For Europe - 1999
    Corvin Dalek - Assorted Stadtansichten - A Journey Through Berlin - 1999
    Corvin Dalek - Hotkunst - 2000

Ha esetleg igény van ráá de most mennem kell ugyanis 1 évvel öregebb lettem meg kell ünnepelnem
  • high life
    Elöször is irj egy listát h miböl lehet csemegézni a fájlformátumokkal kapcsolatban a véleményem annyi h mennyi idöd és mien gyors a neted mer a legmegfelelöbb audiobol szte a FLAC az a legkissebb veszteséggel jéro tömöritési forma viszon nagy a kiterjesztése de sztem a 320 is megfelel
  • mono7806
    Sziasztok Urak!

Kicsit pakolásztam, találtam kb. 40 darab cédét. Mindegyik audio CD formátum, vannak közöttük saját felvételek is (PC-re hangkártyával, aztán audio CD-re lett kiírva), van köztük olyan is, amit biztosan ismertek (mint pl. Budai: Techno-House Classics, Slam Jr. Housematic, stb.), arra gondoltam csinálok belőlük fájl formátumot, aztán megosztanám veletek. Mit ajánlotok, FLAC, vagy 320k-s MP3 legyen? Vagy is-is? :)
    Gondoltam esetleg a "műsoros" CD-ből is jól jöhet néhányotoknak, mert lehet, hogy megvan, de esetleg egy 128k-s MP3-ban, azaz akár jobb minőségű változatot tudnék produkálni nektek.

Lenne igény ilyesmire?
  • high life
    Jo lenne ha meglenne
  • batanfacudo
    Köszi erre én is rájöttem :))) az utána lévő érdekelne
  • Ricardo Snip
    Ultra Nate - Free valamiféle rmx ami szól a Luciano videón !
  • batanfacudo
  • Neme.
    Feltettem egyben ide! Van benne két blackjack compilation is, meg pár szám a King Size albumról. Az Atomic Pop intrójában meg van egy kis összeállítás az azt megelőző munkáiból, valószínűleg mindegyik Deaf'N Dumb Crew zene, pár benne is van a pakkban, de néhányat nem sikerült azonosítanom, pedig nagyon jó zenének tűnnek. Valahogy így következnek:

DNDC - Holiday On Night
    DNDC - Sax Wax (Club Wax)
    DNDC - Eighties Avenue
    ???
    DNDC - Chicayork
    ???
    ???
    DNDC - Stay
  • batanfacudo
    2:30-tól ez nem valami CLASSIC... annyira rémlik ez a track
    Valaki???!!!!
  • djsnaz #13057
    Nagyon jóféle Sterby szett az biztos. Nekem most nagyon bejön ez a Sebastian muzsika, tuti pumpin'! Amik megvannak neked, feltolhatnád a netre, please!
    Én meg Dj Nekbath zenék után akarok kutakodni.
  • biztoshmunkas
    Csőváz emberek!

Szerintem ez lesz az: upsd - upside down
    Ha megvan valakinek engem is érdekelne...
    üdv: biztoshmunkas
  • high life
    Na ezt a tracket máár én is jo ideje vadászom ugyhogy kollegák dologra elővele
  • Neme.
    Ez videó még mindig nagyon jó, és köszönet a megfejtésért! Azt hiszem, kicsit felderítem a discogs-ot Léger ügyben, mert az Atomic Pop albuma meg pár Deaf'N'Dumb Crew-béli alkotása megvan, és azok nagyon nagy favoritjaim. Kár, hogy áttért az elektróra meg a minimalra.
  • batanfacudo
    Megvan, de nem ugrik be. viszont van itt egy új témában benne

• bocika000
    sziasztok..vki nem tudja e íaz elöadot....tommyboy 97 körül játszotta up side down a cime nagyon komoly feldolgozásban...akkoriban ö meg pop simon játszotta..?
  • rabij
    most megy a bányába két '98-as tresor mix.
    Akit érdekel leszedheti (tresor98 és a tresor100-as)
  • djsnaz #13050
    Mekkora buli és milyen jó kis zenék (1993):

Video

Mikor látni ilyet manapság, hogy az emberek leizzadnak a táncolásban?! Az más kérdés, hogy a többség szét van "cuccolva"!
  • Sys32
    Igyekszem még sok ilyen mixet csinálni!
    De élőben is lehet hallgatni hétfőnként!
  • djsnaz #13048
    Frankó mix Sys. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy kérünk még ilyeneket!
  • djsnaz #13047
    Jól mondod tanult kollégám, tényleg az tényleg a Dj Dan track, de valami más remixben.

Más. Anno belinkeltem egy klasszikus retro videot by Sterby (ami mindkettőnknek bejött) és az első tracket sikerült kiderítenem (a mixemben a második zene):

Sébastian Léger - Midnight In Galaxy (Dj Nekbath Mix)
    GRAND PRIX EP
  • djsnaz #13046
    Ez veretős zene (Boris S)!
    Pff, még az első tracket de jó lenne megszerezni valahogy. Ez a Zsíros nem tudom miért ilyen irigy. Miért jó az neki, hogy más nehogy megtudja az adott track címét. Meg azon is jót röhögtem anno, amikor olvastam itt, hogy lesatírozta filctollal a lemez címkéjét. No comment!

Amúgy egyszer kértem anno, a törzshelyemként szolgáló club-ban a rezidens dj-t, hogy írjon már ki nekem pár tracket jópézé'. Mondta ok. Következő héten kérdezem, na megvan a cucc? Erre ő, megpróbálta, de nem indult el az írás. Mondtam is magamban, jól van akkor hagyjuk.

Azért szeretem ezt a fórumot, mert itt nincs irigység.
  • Mein Kampf
    Javítsatok már ki ha nem jól tudom, hogy ezDj Funk - Work Dat Mutha lenne ???
  • Mein Kampf
    Ha egyszer megérkezne a Go Around,:D ne felejts el, szükségem lesz arra a rmx re amit a Dean Wilson tesz fel a Millecenten!
  • Mein Kampf
    Valaki segítene nekem, nem találom a gépemen ezt a számot ,pedig tudom hogy meg volt, ezáltal a címében sem vagyok biztos.
  • Mein Kampf
    thx érte. jutasi ezzel kezdi.
  • Freezura
    Hát Sys, ismét egy remek mixet készítettél! Nagyon tetszett!
  • high life
    és tudja és tudja thx
  • lemongrass
    hi all.
    anno derültünk Johnny Dark névválasztásán... aztán ma FB-n egyszercsak valahonnan felbukkant :D (kicsit öregebben... kissé felhízlalva... :D)

http://www.facebook.com/penda.j.stephen
    http://www.facebook.com/pages/DJ-Johnny-Dark/155020417852429

nagyon nem így rémlik nekem siófokról az öreg Dark :D
  • Neme.
    Quietman - Plastic Gourd
  • Neme.
    Körülnézek majd még. :) A Criminal Element Orchestrát meg megrendeltem, de nem jött meg... a munkahelyi címemet adtam meg, ami lehet hogy rossz döntés volt. Szal most megint megrendelem. :)
  • Neme.
    Dave Clarke - The Compass
  • high life
    A segitségeteket szeretném kérni egy számcim érdekelne az istenért nem akar beugrani pedig rengeteget forgott anno

Ez mi ez?
  • jamekka
    DJ BUDAI live at KER-Buli, Székesfehérvár 1999-05-11
  • Mein Kampf
    Neme, iszonyatosan tetszik a jutasi. Ezer köszönet érte. Ezek a rádiós felvételek amiket megosztasz, nagyon jók(feaky d, meg ez is)!
    Ha van még ilyesmi a birtokodba, ne kímélj vele :D
    Még egyszer köszi...
  • pureclassic
    Jutasi - Space party mix

http://www20.zippyshare.com/v/84194711/file.html#.Te9OrsyuOrc;facebook
  • F Kalifornia
    Mindkét mix Budai 98-ból, 99-ben már egyszer sem zenélt Polgáron.
  • Sys32
    Sys - Mix FM Classics Live039 2011-06-06

Tracklist:

01.Topazz - New Millenium (Freezzy Jam Mix)
    02.Powerhouse - What You Need (Full Intention Power Mix)
    03.High Spies Dlayna - Better Days (Olav Basoski Reconstruction)
    04.K & J - Feel the funk (Klusters Tribute Mix)
    05.Kingsley O - Deeper Soul (Olav Basoski dub)
    06.Elektrochemie LK - Sweet Darling(Olav Basoski Remix)
    07.Madisson Avenue - Everything you need (Olav Basoski Rmx)
    08.Marcel Krieg - Jenney (Olav Basoski Mix)
    09.Supercar - Computer Love (Olav Basoski Remix)
    10.Big Time Charlie - Mr Devil (Olav Basoski Remix)
    11.David Morales - Here I Am (Full Intention remix)

Time: 63min

Letöltés
  • high life
    És folytatodik a sor:

Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey Remix)
    Bedrock_-_Heaven_Scent_Yunus_Guvenen_Remix[/URL]
    [URL=http://www11.zippyshare.com/v/31432573/file.html]Bedrock] Heaven Scent (MODE Remix)

Bedrock - Heaven Scent ( breakbeat mix )
    Bedrock - Heaven Scent (Flashtech Prog Mix)
    Bedrock - Heaven Scent (Evolution Unreleased Mix)

• high life

Nyammm-Nyammm
  • Neme.
    Ismét egy rádiófelvétel 94-ből, ezúttal a space party című műsorból egy acid mix(-ből valszeg egy részlet), azt hiszem Jutasitól származik. Érdekessége, hogy a közepe felé 3 percen keresztül neves DJ-k beszólásait hallgathatjuk, ami így visszahallgatva elég vicces. :)
    Mix

Ja, az első számot keresem.