House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fincsi! <#eljen>

ha nem hallgattam meg vagy 500 mixet az elmúlt 3-4 hónapban hogy ráleljek a mééértzõõõldre, akkor egyet se...
Áhh sose lesz meg a 2 utolsó zeném 😞
VINYL te kerested ezt a másik gyöngyszemet?

óóó akkor már értem. Így más a leányzó fekvése. Azt hittem ez valami perverzió hogy lassan szereted vagy a másik a cash lett volna de akkor ez így érthetõ 😄
a Danny L felhõs cover mixén volt ez a gyönyörûség.

<#hamm> ez van ha nem vagy premium tag <#nevetes1> de 25 perc alatt összedobhatod a vacsit és mikozben eszegeted halgatod a zenét.<#vigyor2>

<#ejnye1>nem nem ott van egy csomo zeném egy privát könyvtárban ennyi egy vasat se ad <#nemtudom>de van egy premium szálam 2012-ig de majd igyexem feltölteni a zippzárra is

A 3. hiányzik, de szóltam a #11139 be 😄

Neked valami pénzt ad a datahu ha onnan töltenek?<#wink><#wink>
Gratulálok, ez tényleg szép munka sláger számokkal, kár hogy ez nem az én stílusom, elhallgatnám sokáig 😊
köszi!
zippyrõl 2 perc alatt lejött, a másik még mindig tölt!!
Két Frankie Bones mixem flacban van jo ugy?

Na itt Az elsö cd Renaissance-bol tuti jo

cd1

Nem gond csak reklámoztam már egy csomót a zippy-t se regisztráció se email semmi nem kell hozzá, fel is megy 1000el le is megy 1000 el és csak mostanában kezdenek átszokni rá az emberek.
kpityu79
Hy. Az elöfordulhat hogy hiányzik a 2. lemez a 3-ból?

Mageska átdobtam zipys-re az gyorsabb

1. Delerium - Silence (Sanctuary remix)
2. Miro - Paradise (Miro Dub)
3. C.M. - Dream Universe (Original)
4. Three Drives - Greece 2000
5. Energy 52 - Cafe Del Mar (Three & One Remix)
6. Trance Atlantic Air Waves - Crocett S Theme (Killer Lop Mix)
7. Kamaya Painters - Endless Wave
8. Blank & Jones - Cream (Long Version)
9. ATB-9PM (Sequential One Remix)
10.BBE-Seven Days And One Week (Original Club Mix)
11.BBE-Flash (Original Club Mix)
12.Kai Tracid - Liquid Sky (Eternia Audio Lab. Mix)
13.Schiller - Das Glockenspiel (Mike Scandle Remix)
14.Lange - Bieleve

ElClassico Mixed By Hammer 79:55 320kb/sec
ProHasca
Audió-ban nem fontos, megtudnám csinálni ha kellene, de a Tracklist érdekelne, mert nem volt kedvem gondolkodni rajta.

jó estét mindenkinek!
zippy-n kívül honnan tudnék zenéket húzni?csomó dolog nincs fent.

Én csak feldobtam valahova,bocs ha lassú:-)
Kösönömszépen.
ugyanez van audióban is trackekre bontva ha estelge érdekel feldobom valahova traclistel együtt:-)
akkor felteszem ide, de egy kis félreértést tisztázok, ugyanis nem flac hanem mp3, de sajna a cd3 nem találom : )

oksa este az is megy fel a többivel egyetemben

Ja és megleltem Az Acid Attack albumokat is ( 96,97,98...) ha valaki savasodni szeretne <#alien2>az elsö három nagyon szigoru rájuk is ficcentem

a frankie bones meghallgatnám ha megosztod.

oksa bár mostanában a franc se tudja de nem tudok belépni pedig minden ok a tc-m nem kapcsolodik <#falbav>

Rendben beteszem a bányába life.

Felismeri valaki ezt a zenét, meg van valakinek, esetleg tudja a címét ?
http://www26.zippyshare.com/v/47455544/file.html
köszönöm a segítséget.

Na ezt köcce jol jönne nem találom sehol viszont van naon franko Frankie Bones Global House Culture , United DJs Of America szintén töle

Sztem az elsö cd-t nem szinkronizálta a data <#violent><#boxer><#gonosz2> de a másik kettö jo kiprobáltam az elsöt ujra töltöm este bocs srácok

Azert mert ez a The Mix Collection sorozat több futott

Ez miért jó nektek?? Nem értem.
techno rob
Köszi!!!!Hatalmas zene!!<#law>

95-96-97es Eplay mixeket keresek! Budai-Tommyboy Az se baj ha nem Eplay-es 😊
nekem 0 méretû fájlt tölt le 😞
ProHasca
Szia.
Végre egy IGÉNYES ZENÉKBÕL ÁLLÓ TÖKÉLETES MUNKA, TÖKÉLETES MINÕSÉGBEN.
Nem szoktam mixeket megtartani, de ennek megírom a tracklist-jét és ez lesz az, amivel kivételt teszek. Köszönöm. <#taps>

The Mix Collection sorozat 94 es 95 96, a tieid késõbbiek valami 99 vagy 2000 1 .

Sziasztok!
Itt az én classic mixem,time code rendszerben és egy kis bakelites tevékenységben érlelõdött....kellemes hallgatást hozzá

ElClassico
kpityu79
Valószínûleg igazad van 😊

Mert az Renaissance presents volume... amire te gondolsz, de amiket life tesz be azok meg Renaissance The Mix Collection Part... Két külön mix sorozat a Renaissance névvel. Szerintem

kpityu79
Hy srácok. Nem tudom hogy van ez, de nekem a Renaissance pressents volume two van meg amit Anthony Pappa, és Rennie Pilgrem mixelt.
A Rennaisance Pressents Volume One-t meg Ian Ossia és Nigel Dawson mixelte.

Bocsánat a DOM 2szer volt ez a harmadik cd ait keresek.
Heiko M/S/O - Neuhouse - Slightly Different Vol.01

bármien infot megköszönök.

Utána tudnátok nézni 3 db cd nek,? amin szerintem, elég fontos zenék vannak és más válogatásokon mixeken nem szerepelnek amirõl én tudok. Azt, hogy lehet szedni valahonnan, vagy vegyem meg? 😄 Hátha megvan valakinek...

Various - DOM
we proudly present: mail.DOM
Various - House Couture Vol. 1

1997 utolsó 98 as és germán névtelen kiado ::: \

pöpec. jaja a jelszintmérõ led az eléggé hiánycikk sok vezérlõnél!(bár mondjuk a programban látható...szóval.)
végigböngésztem én is pár vezérlõt. YT-on is lesegettem video-kat használat közben. az a numark mixtrack pro még elég barátinak tûnik. használhatóságilag is... meg az ára is bõven a megfizethetõ kategória.
úgyhogy sanszos, h mégse cseszek el majd 3kilót...

mondjuk ezzel a módszerrel áttudnék melózni egy húzós szombat estét 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Köszönöm Phat Smoker ,nem keresem tovább.

lezli82 most nézem a mixed, azonnal érdekes lett ahogy elkezdõdött, az elsö két számnál keveseltem a bpm t de az offshore ra már beállt. Szól a környék örömére, egyszóval tetszik. köszi Tracklist jólenne márcsak a remixek miatt hogy pontos legyen. köszi <#szeret>

life nekem flac ba megvan a part 3 ja, amin Fathers Of Sound tesz fel. Szolj nyugodtan, ha kell felteszem.

Lemon
Reloop Digital Jockey 2-t
Néztem én is, így összegezve az alábbiakat tudom elmondani.
A reloop ugyanúgy a traktor programot használja, bár itt kevesebb a gomb meg csak két csatorna van nem négy, ugyanúgy lehet vele mindent vezérelni, csak sokszor egy gombnak két funkciója van. A második funkciót a shift gombbal lehet aktiválni. Keverni ugyanolyan szépen lehet vele. Hangkártya minõség ugyanaz, mert én a Master Edition-t vettem. A gombok mûanyagok nem gumírozottak.
Alapjában véve ami nekem ténylegesen hátrányos itt a reloopnál:
- Négy csatorna helyett kettõ van
- Filter funkciót, csak a SHIFT gombot lenyomva tartva a csatorna magas potiját tekergetve lehet használni. És a looop ütemhosszúságának kiválasztása is hasonló.
- És a leginkább hiányzik, hogy nincs ledes jelszint a csatornák mellett.

De jön ki a Reloop Digital Jockey 3 ott már lesz jelszint a csatornáknál. (Igazából látod a programban, de nem olyan jó ott nézegetni)

Kb ennyi