House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OMFG
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Te biztos jól értelmezted azt amit írtam? Mi volt benne az észosztás szerinted? Mi volt neked sértõ abban, hogy azt írtam: Az a nekem 2 új tag? Nekem ti ketten új tagok vagytok, a bányában is új tagok lennétek. Ez sértõ? Igen? Akkor tényleg érzékeny vagy. A szankciók pedig azért vannak mert nem szeretném ha valaki kedvessége miatt elveszítene a fórum megint majdnem 1 terra zenét. Ezért csak feltöltési-letöltési jogot kap mindenki, törlési jogot nem. Azoknak meg minek legyen hozzáférése akik nem kérik? Azokat törlöm akik nem akarják a dolgot ilyen egyszerû. Nem erõltetem a dolgot ha jössz jössz ha nem nem, de ne értelmezzük már félre a dolgokat.
Igazán nem akarom továbbgörgetni a szálat ebben a vitatémában, de -lehet érzékeny vagyok- ez az "az a 2..." nekem kicsit sértõen hangzik, meg ilyen szabályok és szankciók hogy kit törlök kit nem...kösz inkább kihagyom. Vannak itt régi arcok is, akik sztem zokon veszik ezt az észosztó stílust egy viszonylag újabb tagtól.
Aki jön a bányába ne csodálkozzon, valaki törölte az összes könyvtárat, senkit nem gyanúsítgatok, akár külsõ behatoló is lehetett a gyenge jelszavak miatt. MINDENKINEK akinek EDDIG VOLT hozzáférése és még szeretné használni az írjon priviben nekem, mindenki egyéni bivalyerõs password-ot fog kapni. Az a 2 (nekem) új tag is írjon ha kell neki a hely. (batan,pityu) Aki nem ír pár napon belül, annak megszüntetem a hozzáférését. Plusz ezentúl törlési jog nem fog járni a hozzáférés mellé,ez azért lesz bevezetve, hogy több ilyen ne történjen.
http://soundcloud.com/r_co/dj-sneak-signature-sounds-mix
<#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck><#buck>#buck>
szóval ezt akartam
Acapella Heaven full
jelen pillben ezeket leltem
Meg mindenkinek aki még próbálta. Talán a Speedy J. - Pepper, de valami extra ritka verzióban. Nem tudom. Azért köszi a tippet. Speedy J.-tõl például a Pullover nekem igazán csak a Celvin Rotane Remix változatban jön be.
Réges régen ezt a 2 -2 keresett zenét valamilyen válogatás cd-krõl vettem fel kazettára, de fogalmam sincs mik lehettek.
Köszi, mégegyszer.
Azért ha lesz valami újabb tipp, azt szívesen fogadom. <#wave>#wave>
rákerestem az md-xpress music getting strongert még a google se dobja ki semmilyen találatban, info szinten sem. érdekes...
Hát valahol úgy érzem ez már az igazi felfejlõdés jele itt a fórumon. A classic családban már viták is vannak 😄
md-xpress-t
jaspa jones-t
lambada-t
submission woman-t
??
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
1. Írtam neki hogy ha van kedve akkor jöjjön ide fórumozni, írtam hogy vannak közöttünk DJ-k is hátha kedve szotyan jön és megfejti a számaidat, számainkat. DE mivel én szigorúan megígértem ,hogy csak 2 számot kérdezek tõle, úgy érzem NEM TEHETEM MEG hogy jaj de rendes vagy akkor még itt van 20 amit mondj meg. Ha jön jön, ha nem nem.
2. Kb 5 perc egy facebook profilt csinálni ha nincs, és megkérdezheted Te is tõle mint ahogy Én tettem, láttad hogy mennyire jó fej biztos neked is segíteni fog. Bár én most speciel olyan ideg vagyok rád, hogy remélem elküld a picsába.
Teljességgel leszarom, hogy mennyire üres a mappád, vagy hogy egyáltalán van -e. Ha nem használod a bányát hál'isten, akkor majd megkapja a helyedet kpityu. Biztos Te sem fogsz eret vágni magadon, kpityu meg örülni fog.
Tõlem pedig azért nem látsz zenéket fent mert :
1: Elég szûk az a 3 esztendõ 95-96-97 amikor én ezekért a zenékért rajongtam.
2: Amim van azok mind fent vannak a bányában.
Végezetül én azzal, hogy ezt a dolgot a rendelkezésetekre bocsájtottam teljesen ingyen csak "jófejségbõl", úgy érzem tettem annyit itt ezért a közösségért mint BÁRKI beleértve TÉGED is. Úgyhogy ahogy a #11235 ben írtad, most csak kussolj.
md xpress-t régóta kerestem, mostmár tudom
köszönöm
Tracklist:
1. Tangerine Dream - Livemiles intro
2. Underground Baseheads - Bit Of Love
3. Pleasant Chemistry - Sax (Sax Or Snares)
4. MD X-Press - Tha muzik gettin stronger
5. Lighthouse Family - High (High Dub
6. Jaspa Jones & Dj.H.A.N.Z. Present.Decadance - Hot Shuffle
7. Problem Boy - Self Control(Booming Drum Club)
8. Georgy Porgy - Amnesia
9. Schatrax - Giddy Up
10. Size 9 - I'm Ready
11. The African Dream - All The Same Family (Awake In Work Dub)
12. Silvio Ecomo - Overslept
13. Vinny Vincent & Harry Hash - The Siren
14. Plastikman - Spastik
15. Sybill - Still A Thrill (Sharp DTPM Dub)
16. The Good Man - Give It Up
17. Jocelyn Enriquez - A Little Bit Of Ecstasy (Sharp Remix)
18. Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Armand's rmx)
19. Latin Thing - Latinos Del Mundo (Wild Fruits Peter's & Lee Mix)
20. Double 99 - Ripgroove
21. Nuyorican Soul - Runaway (Remix)
22. Lambda - New York
23. Submission women - Beat Their Man (Celvin's Peak rmx)
Link:
http://www.mediafire.com/?jxvmxzddpsgbb2y
Jó hallgatást! <#vigyor2>#vigyor2>
a bányával az a gond, hogy semmi fogalmam sincs róla eddig csak a nevét hallottam, gondolom valami tárhely ahol fel vannak töltve cuccok és lehet feltölteni, de hogy kihez kell fordulni hogy képbe kerüljek nem tudom.
thx
A keresem1 az szerintem Dj Tonka - Radical Noise, csak azt nem tudom milyen remixben.
http://www.youtube.com/watch?v=nTDMgCKb3RI
igazából nem vagyok képben hogy kitõl kell kérni az elérést, ki az aki menedzseli. Bár zárójelben mondanám hogy a mendés mixekbõl pl sok tõlem van ott kint az biztos 😊
Azért jöhet még ... 😊 Köszi
albumok kellenek?
Hát ez minden szarban benne volt annak idején 😄