289
Csövesverő csereakció
-
#128 de tenyleg freak.. nyomtass az emberrol par fekete feher kepet es tedd ki a haz kornyekere hogy keressuk ezt az embert aztan a csako csak beparazik hogy hupsz keresi ot a rendorseg vagy mittomen:) -
#127 jno a trabi most mas dolog volt:)) de amugy ja:) -
#126 szep lehetne ha az allam arra koltene hogy kifesse a belvarost... no de minek ha ket nap mulva osszefirkaljak ..bar fustos ugyse lenne 10 ev alatt.. de lenyegtelen...nekem rohadtul tetszett mikor a margit hidnal meglattam egy narancssarga regi hazat!!!! kurvaszep volt!!! -
#125 Szerencség, hogy nem túl hosszú ez a topic....
-
K.András #124 Nade legyen már tartásunk,tehát ha tiz perce azt mondod nektek dodge van akkor rá tiz percre ne változzon már át trabira :))) -
#123 v agy oltozzen be zsarunak es ilyesszen ra valami kemeny dumaval hogy legkozelebb a konyekre se merjen jonni.. vagy fenykepezze le a csavot es tegye ki a haz kornyekere vmi brutal ragasztoval hogy keressuk ezt az embert:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#122 -
#121 csitt:) nem akart anyazast:))) -
#120 zápojózsi -
#119 looooooool -
#118 LOAAAAAAAL GECC:))))))))))) -
#117 nektek mi van? wartburg?
http://emoticons4u.informationalot.com/cool/609.gif hi ha ho!(nincs ekezetem:( -
#116 :))mondom dodge:) -
#115 majd ha az orrod ala szarnak akkor dumalj.. amugy elverni tenyleg nem szep dolog oket.. de fenyegetni azt lehet. e sha nem hallgatnak johet a pofozkodas.. amugy a csovesek 80% meg reszeg non stop.. inkabb nem eszik de az osszekunyeralt 200 ft bol vesz akocsmaban 1 pohar felest...ppff.. -
#114 Nekiment a trabitoknak???
LOL -
#113 szerintem nem... -
#112 faszok:)))))))))))))))) -
#111 Legfejebb egy pesti..
-
#110 "különben is minden harmadik rendőr 160 centi alatti nő újabban, tök nevetséges" vazz:) kihivtuk egy rendort mert vki nekiment a dodgeunknak.. aki kijott csavo .. motoros zsaru.. vazz akkora volt mint a rendorakademiabol a Tover:))))!!!!! nagyon kemeny volt a csakesz.. -
#109 Freak, Te egy tablófejű vagy:D
az összes csövest le kellene önteni benzinnel és meggyújtani ne fázzanak -
#108 igaz! 100%-osan! A vidéki tablónál nincs jobb! -
#107 pontosan így történhetett :D -
#106 Lehet, hogy tablóképre gondolt.
Jobb egy vidéki tablókép mint egy bp-ti bunkó
-
#105 :DDDDDDD LOÁL!!!!!! :PPPPPPPPPPPPP EÜÁ!!!!!!!!!!!! HAHAHAH! TABLÓ VIDÉKI! :D -
#104 tabló bazmeg, ez nagyon lol :DDDDDDDD -
K.András #103 Na menjél szépen alukálni... -
#102 akkor ezt frankón megbeszéltétek..... -
#101 jobb a vidéki tabló, mint a Budapesti bunkó -
#100 nem tudom, milyen a tipikus budapesti, de te tipikus vidéki tapló vagy -
#99 keveset láthattál...
sztem te tipikus Budapesti vagy... ilyen hozzáállással -
#98 Ja, és hogy ki a paraszt.... "Hallgató" az két L, "fiam". A kérdőjelet meg majd a következő órán vesszük... -
#97 hát bazzeg, ha egyszer ezt láttam, akkor ezt láttam
akinek nem inge..... ki is mondta? -
#96 Csak egy kicsit felmegy a víz, hogy senki nem lát ki a Bp.i szarból. Amúgy akinek nem inge, ne vegye magára -
#95 na ez most hogy van ő a paraszt te pofázol????? -
#94 Paraszt vagy, fiam. Voltál-e már a Gemencben. Ha én oda beküldelek, decemberig ki nem jössz.
Az ilyen f@sz Budapesti köcsögökkel van tele a búrám. -
#93 azaz! :) mindig kiröhögöm... :D rögögjük.... -
#92 megvolt, Népstadionnál :) -
#91 Kedvenc csövesem, vagy kéregetőm. Nem is tudom melyik, de mind1, az Örsön és a Keletibe szokott lenni. Szövege: "Tessenek segíteni, éhen halok!" De mikor a nőci kaját akart adni neki, leugatta hogy nekem pénz kell vazze! -
#90 a csövesek egyébként minek vannak ? hasznot nem csinálnak senkinek, nem dolgoznak, nem fizetnek, csak isznak, esznek és bűzlenek... -
#89 hát úgy tűnik