Pár zavaró csöves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Igen itt valóban nem a félholtra való verésrõl van szó

Fefe
Ez egyáltalán nem menõzés.Itt pont az a lényeg,hogy hiába dobod ki visszajön és ugyanúgy folytatja,ilyenkor már nem használ a szép szó.

FREAK
tegnap ideges voltam, de akkor sem kell szó szerint venni a verést

nyilván egy agresszív fellépésrõl van szó, aminél nem kizárt egy-két füles, ha nem kooperálnak az illetõk

Riszpekk

MIMACSKA
És ha legközelebb is megtörténik???

www.extragyongy.hu

Blasta
TABLÓ
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Freak bazmeg, hogy te mekkora suttyú vagy! Nem ismered a "vidéki tabló" kifejezést??????
Pfffffff :-DDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Calver
lehet hogy bedühödnék, de akkor sem nekiesnék és szétverném, hanem kiraknám és közölném vele hogy legközelebb ha ilyet merészel csinálni nem ussza meg ennyivel - viszont amit ez a figura csinált ez a legundorítobb dolog amit ember tehet. hogy süllyedhet ember ilyen kibaszottul mélyre, hogy ezzel akar menõzni? az ilyen nálam mehet tûzrevalónak, bár lehet még azt sem érdemli meg hogy a lángok martalékává váljon...

"The trees move. Do you not see it?"

MIMACSKA
De ha Laci papa az ajtód elé szarna már biztos nem lenne ennyire jóarc...

Én is szoktam néhány csövesnek adni pénzt vagy veszek tõlük újságot, de azt rühelleném ha odapisilnének a lakásom elé.
Szerencsére én is családi házban lakom de én értem a problémát.
A verés dúrva szerintem de nem tudom mivel lehetne mással megoldani.

www.extragyongy.hu

Fefe
ez mind oké,de gondolom Laci Papa nem issza magát segg részegre nem szarik a lépcsõházba és gondolom ért a szép szóból.Az azért megint más és biztos vagyok benne,hogy neked is elborulna az agyad ha arra mész haza,hogy tele van hugyozva,szarva a lépcsõház stb... Amúgy én is ismerek hasonló kaliberû hajléktalant mint a Laci Papa.

FREAK
jobbulást Laci papának!

de ne jöjjön ide pisálni/szarni, ha egy mód van rá, van még egy rakás hely az aluljárókban

Riszpekk

Calver
na csövesverõ férgek!
elmesélnék nektek egy kedves kis történetet! itt Szegeden történt, kb egy órája beszéltem az áldozattal...
na szóval, van itt nálunk nagyon jó arc hajléktalan, egy bizonyos Laci Papa, én ha találkozok vele mindig adok neki pénzt mert egész egyszerûen talán a legjólelkûbb ember ebben az egész kurva városban, senkinek nem akar rosszat, iszonyatosan birom a fejét, õ maximálisan megérdemli - és vele történt minap hogy valami rohadt lélektelen állat egész egyszerûen poénból összeverte! nem megütötte, nem megpofozta, félholtra verte! mindkét szeme alatt monokli, orrát eltörte, lábát majdnem eltörte, fejét elöl betörte, elsõ 4 fogát kiverte, és egyéb aranyos dolgok... remélem olvassa az a rohadt geci aki ezt merte tenni most a fórumot (bár erre igencsak kevés esély van), ezennel üzenném neki hogy reménykedjen benne hogy csak pár cigány találja meg - mert ugye õk is keresik, mivel Laci Papát itt szinte mindenki szereti - mert õk csak félholtra verik... ha esetleg én találnék rá, vagy valami hozzám hasonló rendes ember, akkor onnantól kezdve van egy olyan érzésem hogy vakon és süketen élné le az életébõl hátralévõ kevéske idõt. és mit tett ezért Laci Papa? bent aludt a figura lépcsõházában! nem összeszarta, nem részegeskedett, semmit nem csinált, pusztán meleg helyen akart aludni - erre válaszul a figura félholtra verte! annyi lett volna a dolga hogy megkéri menjen ki de nem, összeverte és kidobta az ajtón, félájultan, vérzõ fejjel, és talán ha nincs ott pár taxis akik segítenek neki és beviszik a korházba, Laci Papa már nem is élne!
remélem ezen kis iromány legalább egy félcsöppet felnyitotta Freak és a hozzá hasonló lélektelen állatok szemét - ha nem akkor asszem jobb lenne azt kiszurni, legalább ez meggátolná õket ilyen undoríto tettek elkövetésében.

Calver voltam

"The trees move. Do you not see it?"

CSOCSO
de tenyleg freak.. nyomtass az emberrol par fekete feher kepet es tedd ki a haz kornyekere hogy keressuk ezt az embert aztan a csako csak beparazik hogy hupsz keresi ot a rendorseg vagy mittomen😊
CSOCSO
jno a trabi most mas dolog volt😊) de amugy ja😊
CSOCSO
szep lehetne ha az allam arra koltene hogy kifesse a belvarost... no de minek ha ket nap mulva osszefirkaljak ..bar fustos ugyse lenne 10 ev alatt.. de lenyegtelen...nekem rohadtul tetszett mikor a margit hidnal meglattam egy narancssarga regi hazat!!!! kurvaszep volt!!!
MIMACSKA
Szerencség, hogy nem túl hosszú ez a topic....

www.extragyongy.hu

K.András
Nade legyen már tartásunk,tehát ha tiz perce azt mondod nektek dodge van akkor rá tiz percre ne változzon már át trabira 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CSOCSO
v agy oltozzen be zsarunak es ilyesszen ra valami kemeny dumaval hogy legkozelebb a konyekre se merjen jonni.. vagy fenykepezze le a csavot es tegye ki a haz kornyekere vmi brutal ragasztoval hogy keressuk ezt az embert😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CSOCSO
csitt😊 nem akart anyazast😊))
MIMACSKA
zápojózsi

www.extragyongy.hu

CSOCSO
looooooool
CSOCSO
LOAAAAAAAL GECC😊))))))))))
CSOCSO
nektek mi van? wartburg?
http://emoticons4u.informationalot.com/cool/609.gif hi ha ho!(nincs ekezetem😞
CSOCSO
😊)mondom dodge😊
CSOCSO
majd ha az orrod ala szarnak akkor dumalj.. amugy elverni tenyleg nem szep dolog oket.. de fenyegetni azt lehet. e sha nem hallgatnak johet a pofozkodas.. amugy a csovesek 80% meg reszeg non stop.. inkabb nem eszik de az osszekunyeralt 200 ft bol vesz akocsmaban 1 pohar felest...ppff..
MIMACSKA
Nekiment a trabitoknak???
LOL

www.extragyongy.hu

CSOCSO
szerintem nem...
CSOCSO
faszok😊)))))))))))))))
MIMACSKA
Legfejebb egy pesti..

www.extragyongy.hu

CSOCSO
"különben is minden harmadik rendõr 160 centi alatti nõ újabban, tök nevetséges" vazz😊 kihivtuk egy rendort mert vki nekiment a dodgeunknak.. aki kijott csavo .. motoros zsaru.. vazz akkora volt mint a rendorakademiabol a Tover😊)))!!!!! nagyon kemeny volt a csakesz..
Met
Freak, Te egy tablófejû vagy😄

az összes csövest le kellene önteni benzinnel és meggyújtani ne fázzanak

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mukika
igaz! 100%-osan! A vidéki tablónál nincs jobb!

FREAK
pontosan így történhetett 😄

Riszpekk

MIMACSKA
Lehet, hogy tablóképre gondolt.
Jobb egy vidéki tablókép mint egy bp-ti bunkó

www.extragyongy.hu

mukika
😄DDDDDD LOÁL!!!!!! 😛PPPPPPPPPPPP EÜÁ!!!!!!!!!!!! HAHAHAH! TABLÓ VIDÉKI! 😄

FREAK
tabló bazmeg, ez nagyon lol 😄DDDDDDD

Riszpekk

K.András
Na menjél szépen alukálni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Punker
akkor ezt frankón megbeszéltétek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vik1984
jobb a vidéki tabló, mint a Budapesti bunkó

Néha összeszavakat a keverem

FREAK
nem tudom, milyen a tipikus budapesti, de te tipikus vidéki tapló vagy

Riszpekk

Vik1984
keveset láthattál...
sztem te tipikus Budapesti vagy... ilyen hozzáállással

FREAK
Ja, és hogy ki a paraszt.... "Hallgató" az két L, "fiam". A kérdõjelet meg majd a következõ órán vesszük...

Riszpekk

FREAK
hát bazzeg, ha egyszer ezt láttam, akkor ezt láttam

akinek nem inge..... ki is mondta?

Riszpekk

Vik1984
Csak egy kicsit felmegy a víz, hogy senki nem lát ki a Bp.i szarból. Amúgy akinek nem inge, ne vegye magára

Punker
na ez most hogy van õ a paraszt te pofázol?????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vik1984
Paraszt vagy, fiam. Voltál-e már a Gemencben. Ha én oda beküldelek, decemberig ki nem jössz.

Az ilyen f@sz Budapesti köcsögökkel van tele a búrám.

mukika
azaz! 😊 mindig kiröhögöm... 😄 rögögjük....

FREAK
megvolt, Népstadionnál 😊

Riszpekk

mukika
Kedvenc csövesem, vagy kéregetõm. Nem is tudom melyik, de mind1, az Örsön és a Keletibe szokott lenni. Szövege: "Tessenek segíteni, éhen halok!" De mikor a nõci kaját akart adni neki, leugatta hogy nekem pénz kell vazze!

Tuvok
a csövesek egyébként minek vannak ? hasznot nem csinálnak senkinek, nem dolgoznak, nem fizetnek, csak isznak, esznek és bûzlenek...

FREAK
hát úgy tûnik

Riszpekk