289
Csövesverő csereakció
  • FREAK
    tény

de látod Kína már szabályozza a népesedést, és kurva jól is teszik. Csak épp most meg idejönnek szaporodni... 50 év múlva a bolygót átnevezhetjük Kínának...
  • davos80
    Ez meg egy másik probléma, mármint a túlnépesedés.Akkor azt kéne megoldani, hogy ne legyen annyi ember.Ha szép lassan visszagöngyölnénk a fonalat, oda jutnánk, hogy az egész emberiséget ki kéne írtani a földről...Az biztos megoldás lenne.MINDENRE
  • FREAK
    el hát :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • K.András
    "Én sem tudom a megoldást de biztos van."

Biztos lehet fénysebességel utazni,igaz mi nem tudjuk hogyan kell,de azért elvárnánk a nasatol hogy fénysebességel repüljön???
  • FREAK
    "de a problémát akkor sem fogod megoldani.Csak te leszel nyugodtabb"

Nekem ennyi tökéletesen elég lenne. Csak a szomszéd lépcsőházban rohadjanak, ne itt.
  • davos80
    Nem erre gondoltam.Nem kell segély nekik mint a cigóknak.Én sem tudom a megoldást de biztos van.Idézem magam: "megszokták ezt az életmódot, és nem akarnak mást"
    Innentől kezdve el lehet az egészen gondolkodni.
  • FREAK
    nincs megoldás, mert túlnépesedés van

eszméletlen mennyiségű pénz időlegesen enyhítené a helyzetet, de 10 éven belül még többen lennénk, és megint nem lenne elég munkahely és lakóhely

ez egy olyan probléma, ami mostantól konstans, és csak kezelni lehet

én személy szerint azt csinálnám, hogy kijelölök jó nagy elkerített helyeket, odaküldeném a hajléktalanokat, és az összes építkezésből meg mindenféle gyártásokból megmaradt anyagok felajánlanám nekik, hozzák létre a saját kis bűzölgő társadalmukat
  • K.András
    Na de hogy oldod meg másként mint az adofizetök pénzéböl???
    Az én adomat meg ne arra költsék hogy iszákos embereknek lakhatást biztositsanak,inkább forditsák a fiatalokra az öregekre,persze van abban valami amit mondasz ugy volna a jo ha meg lehetne oldani,de itt nem arrol van szo hogy nem akarják megoldani hanem arrol hogy nem lehet,nemrég olvastam egy tanulmányt és kb 60 ezer hajléktalan van,ez egy gyöngyös méretü város...
  • Fefe
    Azt nem de legalább nem szarnak az ajtaja elé és már megoldótta a gondját ezzel kapcs.
  • davos80
    Nem szeretem az erőszakot.Biztos van valami "normális" megoldás.
  • Fefe
    De a csöveseknek a 95%-nak a meló is büdös,nehogy már én meg a többi rendesen dolgozó emberke tartsa el.
  • davos80
    Aszt hiszed, ha szétvered megoldod a dolgot?Pár csövest megverhetsz, aki a te lakásod elé pisál, de a problémát akkor sem fogod megoldani.Csak te leszel nyugodtabb.Az összes pesti csövest nem verheted szét!
  • davos80
    Ez a dunás tiszás duma elég gáz...
    K.András : nem eltartani kell őket, hanem megoldani azt, hogy ilyen NE legyen!Ez alatt akármit érthetsz.Ha akarnák megoldanák, de szarnak rá.Ez már egy rég elbaszott dolog...
  • Fefe
    Nagyon kevés az olyan hajléktalan mint a Laci Papa. Legtöbbje az olyan mint amiről besz.
  • FREAK
    nagyon sajnáljuk Laci bácsit, őt én sem bántanám, de itt most nem erről van szó
  • Calver
    tudom miről szól a topic, le is írtam hogy én mire értem...
  • K.András
    Te nem érted én miröl beszélek,mutasd már meg te szerencsétlen hol irtam én olyat hogy jo az ha összeversz valakit aki nem tett semmit???Mutasd ne a pofád jártasd!!!
    Hja hogy ilyet nem tudsz mutatni???Akkor meg mi a faszrol beszélsz te???
  • FREAK
    "mi jó van abban hogy összeversz valakit aki semmit nem tett ellened?"

Bazmeg, olvass már mielőtt pofázol, ITT MOST NINCS ERRŐL SZÓ.
  • FREAK
    és akkor még nem is beszéltünk a BKV lakóiról... télen nem lehet hátul meglenni a 9-esen vagy a 7-esen mert pár büdös görény kibérelte a helyeket

az ellenőrök szarnak rájuk, bezzeg ha egy rendes embernél nincs bérlet, akkor jön a bünti.... valakinek oda kell csapni, mert ez így nem fog megoldódni
  • Calver
    van egy olyan gyanum te még mindig nem érted miről beszélek csak járatod a nagy pofádat.
    mi jó van abban hogy összeversz valakit aki semmit nem tett ellened? Laci Papa nem szart senkinem az ajtaja elé, nem hányta össze a lépcsőházat, pusztán aludni akart - erre válaszul szétverte valami patkány. ha már tesz is érte valamit az illető, az akkor már más, ellenben akkor sem összeverni kell, hanem max kidobni és befenyíteni. ennyi. felfogtad végre?
  • FREAK
    lehet

de itt nem erről van szó, nekem nem lenne élvezet ilyen szarzsákokat püfölni, de eldurran az agyam néha
  • Fefe
    Pontosan
  • K.András
    És az értelmetlen ha azért pofán vágsz valakit mert az ajtod elé szarik???Ha nem akkor vagy nem olvastad el a topicot, vagy nem illik ide...
  • Fefe
    Az egy dolog,hogy lehetek én vagy bárki más de akkor se szarok a másik ajtaja elé stb... Vannak normális hajléktalanok is aki nem a piára költi az aznapi kis pénzét hanem élelemre és megprobál kulturált modon viselkedni. nekem nem azzal van a bajom,hogy éjszakára bejön a lépcsőházba melegedni hanem a kulturálatlanságával.
  • Calver
    csak az a baj hogy itt az illető viszont teljesen értelmetlenül tette a dolgot egy maximálisan jólelkű emberrel, és nagyon valószínű hogy pusztán azért hogy megmutassa milyen fasza csávó...
  • FREAK
    "Lehetsz még TE is a helyükben!"

Soha. Előbb kezdenék lopni, csalni, de ilyen patkány szintre nem süllyedek. Ha nincs más kiút, ott a Duna. (egyeseknek a Tisza)
  • K.András
    Azért azt szögezzük le,ha az állam a hibás ezzel azt mondod hogy az államnak el kéne öket látni,tehát lakást kéne biztositani,csunyán is néznék valaki az én adombol másnak lakást tartana fent.Lehet te még nem dolgozol meg a pénzedért,ugy könnyü az államra mutogatni...
  • Calver
    na itt van ez az idióta is észt osztani, minő öröm.
    nem, a srác nem keveri a dolgot, spec végigolvastam a fórumot mielött beírtam. viszont ugy éreztem ez a hozzászólás ideillik hogy az ilyen férgek mint te is elolvassák. baj?
  • davos80
    Részben szerintem is az állam hibája a probléma.De részben a csöveseké.Akarat kérdése, hogy talál-e munkát ( a legtöbbnél).Utcaseprő akárki lehet.Az a baj, hogy megszokták ezt az életmódot, és nem akarnak mást.Azért ütni őket szerintem sem megoldás!Lehetsz még TE is a helyükben!
  • K.András
    Öszinte leszek én ölni tudnék ha más szarát hugyát kéne szagolnom,igenis szarrá verném amelyiket rajtakapom,azonban a srác keveri a dolgot,azt hiszi itt arrol megy a disputa hogy poénbol verjünk meg csöveseket...Benézte nagyon durván :)))
  • Fefe
    Igen itt valóban nem a félholtra való verésről van szó
  • Fefe
    Ez egyáltalán nem menőzés.Itt pont az a lényeg,hogy hiába dobod ki visszajön és ugyanúgy folytatja,ilyenkor már nem használ a szép szó.
  • FREAK
    tegnap ideges voltam, de akkor sem kell szó szerint venni a verést

nyilván egy agresszív fellépésről van szó, aminél nem kizárt egy-két füles, ha nem kooperálnak az illetők
  • MIMACSKA
    És ha legközelebb is megtörténik???
  • Blasta
    TABLÓ
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Freak bazmeg, hogy te mekkora suttyú vagy! Nem ismered a "vidéki tabló" kifejezést??????
    Pfffffff :-DDDDDDDDDD
  • Calver
    lehet hogy bedühödnék, de akkor sem nekiesnék és szétverném, hanem kiraknám és közölném vele hogy legközelebb ha ilyet merészel csinálni nem ussza meg ennyivel - viszont amit ez a figura csinált ez a legundorítobb dolog amit ember tehet. hogy süllyedhet ember ilyen kibaszottul mélyre, hogy ezzel akar menőzni? az ilyen nálam mehet tűzrevalónak, bár lehet még azt sem érdemli meg hogy a lángok martalékává váljon...
  • MIMACSKA
    De ha Laci papa az ajtód elé szarna már biztos nem lenne ennyire jóarc...

Én is szoktam néhány csövesnek adni pénzt vagy veszek tőlük újságot, de azt rühelleném ha odapisilnének a lakásom elé.
    Szerencsére én is családi házban lakom de én értem a problémát.
    A verés dúrva szerintem de nem tudom mivel lehetne mással megoldani.
  • Fefe
    ez mind oké,de gondolom Laci Papa nem issza magát segg részegre nem szarik a lépcsőházba és gondolom ért a szép szóból.Az azért megint más és biztos vagyok benne,hogy neked is elborulna az agyad ha arra mész haza,hogy tele van hugyozva,szarva a lépcsőház stb... Amúgy én is ismerek hasonló kaliberű hajléktalant mint a Laci Papa.
  • FREAK
    jobbulást Laci papának!

de ne jöjjön ide pisálni/szarni, ha egy mód van rá, van még egy rakás hely az aluljárókban
  • Calver
    na csövesverő férgek!
    elmesélnék nektek egy kedves kis történetet! itt Szegeden történt, kb egy órája beszéltem az áldozattal...
    na szóval, van itt nálunk nagyon jó arc hajléktalan, egy bizonyos Laci Papa, én ha találkozok vele mindig adok neki pénzt mert egész egyszerűen talán a legjólelkűbb ember ebben az egész kurva városban, senkinek nem akar rosszat, iszonyatosan birom a fejét, ő maximálisan megérdemli - és vele történt minap hogy valami rohadt lélektelen állat egész egyszerűen poénból összeverte! nem megütötte, nem megpofozta, félholtra verte! mindkét szeme alatt monokli, orrát eltörte, lábát majdnem eltörte, fejét elöl betörte, első 4 fogát kiverte, és egyéb aranyos dolgok... remélem olvassa az a rohadt geci aki ezt merte tenni most a fórumot (bár erre igencsak kevés esély van), ezennel üzenném neki hogy reménykedjen benne hogy csak pár cigány találja meg - mert ugye ők is keresik, mivel Laci Papát itt szinte mindenki szereti - mert ők csak félholtra verik... ha esetleg én találnék rá, vagy valami hozzám hasonló rendes ember, akkor onnantól kezdve van egy olyan érzésem hogy vakon és süketen élné le az életéből hátralévő kevéske időt. és mit tett ezért Laci Papa? bent aludt a figura lépcsőházában! nem összeszarta, nem részegeskedett, semmit nem csinált, pusztán meleg helyen akart aludni - erre válaszul a figura félholtra verte! annyi lett volna a dolga hogy megkéri menjen ki de nem, összeverte és kidobta az ajtón, félájultan, vérző fejjel, és talán ha nincs ott pár taxis akik segítenek neki és beviszik a korházba, Laci Papa már nem is élne!
    remélem ezen kis iromány legalább egy félcsöppet felnyitotta Freak és a hozzá hasonló lélektelen állatok szemét - ha nem akkor asszem jobb lenne azt kiszurni, legalább ez meggátolná őket ilyen undoríto tettek elkövetésében.

Calver voltam