289
Csövesverő csereakció
  • K.András
    ÁÁ szerintem ilyen nincs,ha az ujjad nyujtod a fél karodat bekapják..
  • FREAK
    ilyenről még hallottam, elég komoly

én arról az egyszerű dologról beszélek, hogy ha már az ember megtűri őket a házban, akkor legalább normális állapotban húzzák meg magukat, ne nyakig szarosan és csont részegen

most telt be a pohár nálam
  • K.András
    Egy nö aki nálunk vásárol a következöt mesélte:megy az autoval és a lámpánál odamegy egy csöves kunyerálni,ö persze nem adott neki, erre teljes erövel belerugott az ajtoba ami persze be is horpadt...Egyre pofátlanabbak,persze férfival biztos nem merik ezt megtenni de egy nö nem fog kiszállni az autobol és letépni a fejét,pedig ezekkel azt kellene csinálni..
  • FREAK
    nem értem, hova akarsz kilyukadni

nem Magyarország és kész, nem kell itt politizálni, maradjunk a szomorú tényeknél

sok a csöves, és pofátlanok is
  • Taranov
    No és a Kárpátok miért nem Magyarország? Hát azért, amit leírtam a 77-es üzenetben.
  • FREAK
    a Tisza környékén én egy valamit láttam, a világ legfeketébb cigányait :)

de vadon ott sincs, legalábbis ezt kell mondanom a Kárpátokban szerzett élmények után
  • FREAK
    nem hiba, hiányosság :/
  • Met
    Freak, néhány lehetőség

1. polgárőrséget kihívod, előbb kijönnek mint a zsaruk
    2. becsöngetsz minden lakóhoz (csak akkor ha nem számítasz közellenségnek az állandó fűszag miatt )és megbeszélitek, hogy mit kellene tenni, előtte nem árt ha úgy gondolod, hogy azt a lakót nem érdekli nagyon a dolog az ajtaja elé szarsz
    3. vagy saját kezűleg kutyával járőrözöl

• I.C.ram
    Tapasztalat? :)
  • Dzenu
    Nincs vadon? NINCS VADON???

Úgy tudom jártál már Tisza, s környékén, és nem láttál ilyet? Há ejnye!
    Ajánlom a holtágakat, BAROMI NAGY, és teljesen érintetlen területek vannak.
  • Blasta
    Vigyázz András, mert a végén még Te is kapsz egy DÚVA PRIVÁTÜZIT!!!!!!!! :-DDDDDDDDDD
  • Taranov
    Ez már nem Magyarország hibája, hanem a Trianoni békeszerződésé ugyebár.
  • FREAK
    szépek, csak az a baj, hogy akárhol állsz le pisálni, mindenképpen meglát egy kiránduló család

magyarán mondva : ezek picsányi kis helyek, ebben az országban nincs VADON

utazz 500km-t bármelyik irányba, és olyan erdőket találsz, amikben egy hétre eltévedhetsz
  • Taranov
    Az talán baj?
    Itt van az Alföld, a Pilis, a Bükk, szebbnél szebb helyek.
  • Jony
    Egyébként meg gyengén próbálkozol és idegesitesz is. Vigyázz te se szállj el túlzottan.
  • FREAK
    nem, úgy általában.... itt se egy rendes hegy, se egy komoly erdő, se tengerpart...

Balaton, az van, de meddig?
  • Jony
    Te hallod legalább olvasd el rendesen a beszélgetést és utána pattogjál. Mint kiderült odaszarnak odahugyoznak ezeket szerintem is ütni kéne, a 40-es hozzászólás úgy gondolom nem erről szólt.
  • Voltan
    Azért ez igy nem igaz. Mondjuk nem a Havanna-lakótelepen kell nézelődni...
  • FREAK
    "Jó, mondjuk szépnek tényleg szép"

Háááááááááát..... Az a helyzet, hogy a szomszéd országok közül bármelyik szebb, nekünk csak ez maradt.
  • Voltan
    Kellemes, szép, remek országban élünk, hölgyek, urak.
    (Jó, mondjuk szépnek tényleg szép.)
  • FREAK
    nem is gondoltam, hogy ilyen általános problémát dobok fel :)
  • Crem
    Jony: Mindaddig én is így gondolkodtam, mint te, amíg el nem kezdtek tabláttás bortól maguk alá pisálni... Olyan SZAG volt a negyediken, hogy napi 1 légfrissítőt használtunk el tavaly télen...

Aztán meguntuk, és vettem egy terepszínű spry-t . Azt, pontosan, hogy mi volt benne nem tudom, mert orosz betük voltak rajta!:P
    2 napi intenzív spray használata és a negyediken eltüntek a csövesek...

Szóval...

Bántani se kell őket, de hagyni se, hogy saját kis életterünket tönkretegyék...
  • DJ Skyline
    nálunk is szoktak lenni...lenn a földszinten a radiátornál midíg hugy szag van----
  • Taranov
    Hívd ki a polgárőrséget vagy biztonsági szolgálatot, nehogy már ahhoz haver kelljen.
  • Taranov
    Hiába, azokért ő vállalja a felelősséget.
  • Taranov
    Én rendes házban lakom, ha ide bejön egy csöves, az megy is el. A környékre se jönnek, itt már csak azért sem kapnak semmit a lakóktól, mert még megszokják, hogy jó dolguk van.
  • K.András
    Mondjuk Jony tiz percen belül el probálta adni az embertelenek vagytok szöveget, meg az üssétek öket féle monologot is.Nem kis teljesitmény tiz percen belül határozott álláspontot váltani.
  • Fefe
    XXI.ker
  • Jony
    Hol is laksz pontosan?
  • Fefe
    erről a kapunyitós históriáról meg annyit hogy van egy szervíz kód amely nálunk a 77-7777 na ezzel itt a környéken lévő bármelyik házba bemegyek gond nélkül
  • Jony
    Csak nehogy az legyen, hogy azután is visszajönnek, mert akkor már tényleg nekiállhattok gondolkodni, hogy lehet a rendszer rossz.
  • Jony
    LOL! Nem vágtam hogy ilyen súlyos a helyzet, akkor üssétek őket mint a répát.
  • Fefe
    Ilyen már volt velem is:) Azt hittem,hogy eldobom az agyam
  • Fefe
    Az a baj tudod,hogy szép szóval semmit nem érsz el a többségénél. Azt meg hogy ne lakjanak ott azt egyedül elég nehezen tudnád megakadályozni. Mert kb 1 hét és vissza mennek. Nálunk még a 10-ik emeleten is kégliznek. Feltörték a lift motorhoz vezető ajtót és oda bevermelték magukat,de itt már hívtuk a zsarukat azok elvitték őket. Kb 3 hét múlva ugyanúgy visszajöttek. Ezek után már csak kegyetlenkedéssel érsz el valami mert a többsége nem ért a szép szóból
  • Jony
    Nem sorházba lakok. A múltkor faszán bennült egy cigányasszony a kukában amikor kivittem a szemetet. Ez a nagy fémkuka és ráadásul csukva volt. Jópofa lehetett ahogy illedelmesen ráköszönök. Meg a végén aszt mondja Hagyhassa majd én becsukom.
  • Jony
    Hát akkor honnan tudja hogy nem a szomszédja szart oda. A lényeg a lényeg ha én azt akarnám hogy ne lakjanak a lépcsőházamban csövesek nem laknának. És nem kéne hozzá kegyetlenkedni. Persze lehet elcsattanna pár pofon ha nagyon szükség van rá de nem hiszem hogy lenne.
  • Fefe
    Amúgy te panelba laksz?
  • Fefe
    Itt az elv undórító. Mert az ember nem szólna semmit,hogy bent melegedik a lépcsőházba de legalább ne viselkednének ilyen gusztustalanul
  • Jony
    Egyébként én szivesen segitek neki csak lehet hogy enmcsak a csövest pofozom fel.
  • Fefe
    Ez annyiban hülyeség amit írtál,hogy ha oda szarik valaki a lábtörlödre és te kb 15 perc múlva elmész és épp beletrafálsz akkor a kutya se mondja meg,hogy melyik szart oda így eleve még elkapni se tudod