59
a filmek extra lemezeiről.....
-
#59 Nemo Nyomában 2-es lemeze is nagyon jó. -
#58 a The Shawshank Redemption (A remény rabjai) DVD-n tudja valaki hogy lehet előhozni a bakikat azok lennének a rejtett extrák? -
#57 igen, de hát ez nem újdonság az SW extra lemezeknél :( -
winnie #56 ?? mi nem csináltunk hozzá feliratot. -
#55 SW 4. bónusz lemeze szokás szerint qrva jó, bár Lucas megint sajnálta tőlünk a feliratot :( -
#54 nekem DVDfutár + xpress küldi hetente a mail-t :) -
Bad Boys #53 Jó türhető -
#52 Érdemes a hírlevelkre feliratkozni, pl. a netpiac hirlevelére vagyok feliratkozva és onnan rendeltem meg a Kapj el, ha tudszot és a Hulkot 999/db áron. Ez volt szombat este, hétfőn hívtam őket, Hulkból kéne még egy, és már nem volt... -
#51 állítólag kiadóváltás miatt csak 1000 db-ot adtak ki!!! tehát jelenjóleg nincs. asszem az xpress fórumán írnak róla. -
#50 Rákerestem. Az első nemtalál, a másikban meg nincs raktáron.
Eddid már eljutottam párszor... -
#49 lehet, keress rá xpress.hu, dvdfutar.hu, stb -
#48 A vissza a jövőbe trilógiát lehet valahol kapni? (díszdoboz etc).
Amúgy Band of Brothers extráira szavazok! -
#47 de lehet más cégnél van raktáron, nézz be a dvd 4000 alatt topicba -
#46 tudom nekem xpress.hu azt írta 2-3 nap a beszerzés, de mindegy mert én csoportos szállítást kértem Torrente 2-vel ami még meg se jelent. -
OPM #45 azt írják, hogy jelenleg nincs raktáron :( -
#44 Jah, az egyetlen dicabrio film, ami tetszett. -
#43 jó film nagyon -
#42 Ennyire szar a film? -
#41 Kapj el, ha tudsz (2 DVD) 999 HUF -
jetpilot #40 Ákos - Hűség
5.1, változtatható kameraállás, audiókommentár, klipek, felirat
Ákos - Andante
DTS, fotók, werkfilm, gyönyörűszép menü:D
Oroszlánkirály 1. (2 DVD)
erről csak annyit hogy kötelező:D -
#39 Nekem meg az Ördög jobb és bal keze 2, és az is eredeti, űgyhogy ez akkor már nevezhető szabályosságnak. :)
Ez egy pozitívum. Mert egy kicsit tartottam tőle, hogy nincs feltüntetve a szinkron, mikor egy full magyar piaci termék, és még az RTL KLUB logó is ott csücsült rajta. -
#38 Eredetivel. Bár nekem csak a "Kincs, ami nincs" van meg. De gondolom a többin sem Jockey Ewing a szinkronhang, mint a "rötlöklábbon", hanem a Bujtor. -
#37 Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy az új Bud Spencer és Terence Hill, valamint Louis de Funnes filmeket megújító DVD-k az eredeti, régi szinkronnal vannak felvértezve? -
#36 Szinkron hanggal kapcsolatban: Egyik kedvenc filmem a 13.harcos. Ami már pár éve kijött belőle, az halál gagyi kiadás, undorító menük, a legcsúnyább amit eddig láttam és 2.1-es vagy milyen szinkron. Elég bénán is szól szerencsétlen. Aztán most benne volt a T3 magazinban DVD mellékletnek. Full-jó menük, vikingpajzsos cd- korong, design meg minden és 2 magyar hangsáv: 5.1DD és DTS. Állat jól szól. És pont 1/3 volt az ára mint a régi gagyinak. -
#35 és sok szar film jelenik meg jó szinkronnal -
#34 vhogy újrakeverik a hangokat, vagy ilyesmi. nem vágom -
#33 arra lennék még kiváncsi hogy az olyan régi filmekhez mint pl: a Híd a Kwai folyón hogy tudtak tökéletes 5.1-s hangot csinálni. -
#32 tudod mit utálok, mikor kiírják hogy 5.1-s magyar szinkron és utánna konstatálod hogy fogták a 2.1-s magyar szinkront és összevágták az 5.1-s angollal az eredmény pedig siralmas :((( -
#31 igen, sajnos :(
de fordítva is igaz, sok jó film jelenik meg szar szinkronnal -
#30 sok jó szinkronú film jelenik meg csak felirattal. -
#29 kösz. csak dc-n néztem, és csak tv-rip van még csak belőle. de amint látom csak feliratosan lesz kiadva, pedig sztem nagyon jó a szinkronja -
#28 tudom, láttam a filmet nem egyszer -
#27 Gladiátor extrái is jók. (főleg a kihagyott jelenetek...) -
#26 tessek -
#25 meg fog jelenni -
#24 sajnos nem tudok biztosat, de gyüjteményes darab.
borzasztó az a film, nagyon 'szép'.
szivszorongató zenével. -
#23 nem tudja valaki, hogy a schindler listája megjelent-e dvd-n? -
#22 nekem a Vissza a Jövöbe trilógia extrái jöttek be a legjobban....És kivételesen van rajtuk magyar felirat....... -
#21 Ja és még az extrái is királyok!! -
#20 HA meno filmet akartok nézni vegyétek meg a blöfföt!! Megéri!