Bónusz DVD-k

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
gondoltam... az hány óra kb összesen? 6-7? 😊

Punker
én a 4 lemezes extráit néztem végig

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
gyûrûk ura 1 nekem is megvan (a 2 lemezes változat) eredetiben, de még nem néztem meg az extrákat

Punker
a Star Wars filmek extra lemezei is nagyon jók.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hát igen a Gyûrûk Ura extrái nagyon durvák 2 napig tartot az elsõ rész extráit megnéznem (na jó nem egyben), a Két toronyhoz 3 lemez van az se lehet gyenge....

RangeR
A Shrek extrái jók, igaz csak 1 lemezes, a filmmel együtt van rajta a dvd-n. A Gladiátor bónuszlemeze sem gyenge, érdemes megnézni (persze a 2 lemezes verzióban). És a legesleg: A Gyûrûk Ura és A két torony 2-2 és a 4-4 lemezes változatok!
De többségben nem annyira komolyak ezek a bónusz lemezek, a nagyrészét még nem is láttam azoknak, amik megvanak nekem. A karibi kalózok is megvan, de azonnal kölcsönkérték, még bele sem tudtam nézni...

Punker
túl sok nekem sincs, a legtöbb gyári lemez nekem is újságokból van, de azokon nem nagyon vannak extrák...

zaki
hát nekem sajnos nincs sok eredeti dvd-m, csak pár másolt, meg pár melléklet. nincs nekem zsém erre... 😞

Punker
Ki milyen filmek extráit ajánlja amiket érdemes megnézzni?

Most nézem a Karib-Tenger Kalózai extrákat tartalmazó lemezét és nagyon jó, hasznos infók látványos menük minden ami kell 😊

← ElőzőOldal 2 / 2