Obscure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
faxa de most nem vok nagyon ráizgulva erre a gamere 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Íme a link: MAGYAR Obscure végigjátszás <#eljen>
Sziasztok!

Megvan az elsõ teljesen MAGYAR Obscure végigjátszás a PC Life-on. ;-)

http://www.pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=280

Jó játékot! 😊
Csak, hogy én is nyomot hagyjak: Cold Fear!!! Méghozzá 1000* 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Hát ez szemétség.

BomBa

fitutufi
hú de rég nem toltam ezzel , meg cold fearral sem, se semmivel, elveszi az idõm a fear 😊) kibaxott jó

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

csak hogy megjelenjen az ellenvélemény is:
nekem meg ez tetszett jobban... <#eljen>

grebber
Hát a kettõ teljesen más.De nekem a Cold Fear jobban bejött,de az Obscure-t se hagyd ki semmiképp.

Next PC upgrade: 2022

EmThor
grebber, Te toltál asszem a Cold Fearrel is... melyik a jobb? 😄

köhike

grebber
Elvileg ki kell onnan jönni ahonnan ledobtad és van két zombi le kell menni az elsõ emeletre és ott asszem az elsõ szoba jobbra ott lesz a széf.
Vagy valahol ekörnyéken már nem tudom pontosan.

BomBa: Ha jól tudom nem magyarositható.

Nincs ehhez magyarosítás? Vagy készülõben valahol?

BomBa

Na megint én! Úgy tûnik ez ma az elakadások napja, most ott akadtam el amikor egy széfet ki kell dobni az ablakon a dormitory-ban, nos ez rendjén meg is volna, de a dormitory körül mikor kijövök, sehol egy árva széf. Vki pls help, lehet hogy nem is a széf a lényeg?

LezLee
Hát ha ez igaz, akkor nagyon rövid sajnos. Eddig kb. 4-5 órát szöszmötöltem vele, pedig nem vagyok az a rohanós fajta, szeretek mindenhol szétnézni, meg gyönyörködni a kilátásba 😊))
Én még nem vittem végig, de szvsz a közepe lehet, ahogy eddig olvastam. Ezután jön majd a színházas rész, ahol egész eddig lámultam, utánna én se tudom még mi van.

LezLee
Köszi, nem gondoltam volna, hogy még kell segédeszköz is 😊))

Amúgy milyen hosszú a játék? Ez a nõvéres rész még nagyon az elején van?
ahol a nõvér spiné sikít van egy kis szekrény balra az ajtótol, nyisd ki stannel (én vele csináltam) és van benne egy kis segédeszköz azzal már megy a biztosíték!

Kössz, mûködött, most lent van az egész banda, sajna abba kell hagynom mert besüt a nap a szobába és bárhogy is sötétítek alig látok vmit a gammából.
De kb 2 óra múlva folyt kov. 😄DDDDDD

LezLee
Na én is belekezdtem nemrég a játékba. Ott akadtam el, hogy amikor a könyvtárban meg kell menteni a nõvér spinét, és gügyögi, hogy addig nem jön ki, amig nem kapcsoljuk fel a villanyt. Na most megtaláltam a biztosítékos szekrényt, de ott akárhogy állítom a kapcsolókat nem gyullad fel a villany. Pedig úgy vannak állítva a kapcsolók, hogy a 3 különbözõ színû vezeték eljusson a szekrény aljából a tetejéig, de mégsem jó. Itt mi a sz.rt kell akkor csinálni?
Elõre is kössz.
grebber
SPOILER!!!!

Azthiszem a vetitõteremben van egy fadeszka azt vidd a lenti lifthez ott alkalmazd kitámasztja a lift ajtaját.Küld fel a liftet.És lám itt lesz egy létra lefele.

Bocsi már megint én, szóval kinyírtam a színház padlásán a dagadékot, és a filmet is megnéztem, majd végigjártam majdnem az egész gimit, de nem tom hogy lehetne továbbjutni, pls vki help!!!!!!!!!!!!!!!!!

kössz már nem kell, csak én vagyok olyan hülye hogy nem nyomom meg a lift hívógombját 😄
Meg a filmhez se kellett felmenni, na mind1.

üdv, nem tudja vki, hogy a színházban mit kell csinálni a felvonóval, a szitut értem hogy nem jön le rendesen a vászon és nem tudják megnézni a filmet, de ott elakadtam, hogy a felvonóval gondolom fel kell menni, és a felvonó meg se akar mozdulni, max berakhatom a blokkolót ennyi, vki megoldást pls, mert már 3 órája ezen tépem a hajam!

tep
Megtetszettek a videók , másis töltöm a gammét 😊

(pláne , ha Thief-ereknek is tetszik)

\"SLICE of LIFE\"

Rakok már ki pár képlinket a játékból...
aki esetleg betéved ide ne gondolja, hogy ez a játék mini-image használatról és krekkelésrõl szól... <#vigyor>

kép 01
kép 02
kép 03
kép 04
kép 05
kép 06
kép 07
kép 08
kép 09
kép 10
kép 11
kép 12
kép 13
kép 14
kép 15

grebber
Nincs crack ahhoz.
Ahhoz is jó a Starforce Nightmare nem kell cd-ket lehuzogatni.

Akkor a D-Dayhez is van crack? <#merges2> Ha van valaki nyomasson már hozzá egy linket. Én nem találok.

BomBa

grebber
Hát már naggyát feltörték rendesen csak a Second Sight van meg a SC3 amirõl tudok.

Amugy megy Starforce Nightmare-el le kell tiltani a meghajtókat.
De ez le van irva az adott game nfo-jba.
Ha mindent ugy csinálsz menni fog.

De én nem konkrétan erre a játékra gondoltam, hanem minden starforce 3-sra. Nincs valami univerzális megoldás ha van mini-image? <#fejvakaras>

BomBa

grebber
Mivel már feltörték normálisan és van crack.

Hogy hogy már nem kell hozzá az Obscuréhez!!!!!
tomsolo
ennél a játéknál már nem kell a mini image....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem lehet a védelmet a starfuckal vagy starforce nightmarel kiütni ebben is? Csak mini-image kell. Nem tud valaki egy módszert starfuckhoz vagy nightmarehez, ami minden játéknál mûködik?

BomBa

Tatyla
o yeah...
sikerült ráhangolni a gamepadot,igy már mindjárt más...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gondolom windowsban már installáltad, vagyh a nem akkor vezérlõpult > játékvezérlõk, ezekután már elvileg fel kell ismenrie a game-nek a cuccot (bemész options>controls> és player2-nek (?) beállítod egyesével a gamepad gombjait..

Tatyla
és elárulnád hogy kell beállitani rá a gamepadot?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nekem támogatja a gamepad-t pedig vmi noname kis szart vettem anno, csekkeld win-ben hátha ott van vmi bug!

igen, van benne coop, de csak egy gépen!
haver klavival, én egy gamepad-del nyomom, és így szerintem jóval nagyobb poén mint neten..

<#vigyor>

EmThor
ez most 5-ös, vagy ennyi nulla? 😄

Értékelés:
==========
Grafika OOOOO
Hangok OOOOO
Kezelhetõség OOO
Játékélmény OOOOO

miért akarsz te még mindig mini image-ezni itten?
kis Mazo Pista... <#nevetes2>

LOL.... nem úgy értettem, hogy ennyi KELL, csak ennyi az, ami simán HASZNÁL6Ó... <#alien>

Valaki legyen olyan rendes és küldje el nekem a mini imagét ha van msn cime!!! cimem:[email protected] de freemailre is jo lesz!!Elõre is köszönöm<#nevetes1>
dardevil
Akkor megsasoljuk.

EmThor
ez is jó állítólag 😄

grebber
Hát a cold Fear jobban tetszett nekem de lehet te majd máshogy vélekedsz.
Beletehették volna igazán a coop-ot a pc-sbe is.

dardevil
Remélem van olyan jó mint a Cold Fear.

grebber
Hát pedig elég game volt amiknél ehhez és a Cold Fearhez hozzá lehetett szokni.

Solid Snake
Vazz, ehhez mi halandók bénák vagyunk csak két kezünk van <#bohoc>
tomsolo
"tökéletesen elegendõ a,s,d,w,f,e,lshift, lctrl, tab, space, nyilak, num0, num1, rctrl, rshift, enter, bspace, ins, del, home, end, pgup, pgdn)"

<#wilting>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo