Obscure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thief3hun.uw.hu
doom3hun.uw.hu
vampiregames.uw.hu
bloodraynehq.uw.hu

lassan lehetne egy összevont is... <#vigyor>

Te szoktál magyarosítani? Mi a honlapod címe?

TommoT

próbálkozunk megoldani a dolgot...

Leljebb olvastam hogy nem lehet a játékot magyarosítani. Tuti hogy nem lesz ehhez magyarosítás? Mert szerintem szükség lenne rá ha sok a párbeszéd.

TommoT

mike369 jól tudja, de ha a játék alatt szóló zenéket szeretnéd lehúzni szerintem indíts el egy wav recordert és aztán szép lassan hallgasd végig a 'music' opcióját a játéknak, majd a wav-ot konvertáld mp3ba

Shep
meg van a kulcs az alagsori lejáróhoz, a parkolón kellene keresztülmenni, de hogy jutok oda, mert a fõépületben a romok miatt nem tudok az ajtóhoz menni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ennyit tudok:
titlesong: SUM41 - Still Waiting

Lacc
Nekem baromira tetszik a játék zenéje, nem tudjátok esetleg, le lehet szedni valahonnan? Mert a játékból kiszedni nem igen lehet, és akárhol keresem, még torrenten se találom...
grebber
Hát hogy tuti azt te tudod de én ugy csináltam ahogy leirtam és jó lett.

Next PC upgrade: 2022

Énis végigvitte, többször is, tuti úgy van ahogy én mondom. Egyébként nem ugyanaz a 2, nem ugyanott keresztezi egymást a 2 nyílnak az iránya, nem messze a keresett ponttol, de nem ugyanott.
grebber
Onnan szedjük hogy én már végigvittem és müködött.

Én nem vagyok jó térképészetbõl de te amit mondasz az szerintem full ugyanaz.

a térképesnél nemtudom honnan szeditek hogy az egyik nyílnak 330ra a másiknak 20ra kell mutatnia...
ARRA a pontra kell mutatnia mindkettõnek ami a 330as hosszúsági és a 20 szélességi fokon van.
Jano
Köszi, de egyelõre nem akar. Most elszállt az agyam, majd késõbb megint megpróbálom, köszi. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Shep
hát ez tök jó, tisztára mint a true crimeban ahol nem számított, hogy te nyerted e az adott csatát a történet folytatódott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem számit ha csak te maradsz a végén ugyis vége lesz.

Shep
ja tényleg ha meghal egy emberem, attól még végig lehet vinni a gamet, nem mintha meg akarnám öletni õket, de az nagyon nagy lenne, ha úgy is meg lehetne csinálni, fõleg ha a végén ha van video abban is úgy alakulna a helyzet, de ezt nem hiszem, hogy megcsinálták volna.

Shep
azt tudom, de alig tudnak kiszedni vmelyikbõl, mert a nagy része "használaton kívül"

grebber
Kb 6-7-8 óra a game.

Energia italt feltudsz venni ugyis hogy odamész egy automatához és bezuzod az üvegét és akkor 1-et fel tudsz venni.

Jano: Annak pedig nyilnia kellene.Bal oldali 330°-ra a jobb pedig 20°-ra nézzen.

Jano
Hi
A rohadt iránytûs izé nem nyílik. Próbáltam mindenfélét, fõleg a térképen látott 330°, és 20°-ot, de semmi. <#help>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Shep
Mennyi a game játékideje, kb fél óra játék után a könyvtárban vagyok, ja igen 2 eü csomagom van, honna lehet még hp feltöltést szedni, energiaital nem nagyon van, nincs vmi fix hely ahol ha ott vannak feltöltõdik a hpjuk?

Shep
hé ebben meghalhat vmelyik embered és nincs vége a gamenak? tök jó

grebber
Amiket felveszel cd-ket az invertoryban "akciógomb" rá és onnan már tudni fogod.

hogyan mentek?
nekem is az invázium jutott eszembe róla...
(nem volt rossz, bár mikor a fej megindult a csápjain, akkor egy emberként kaccant fel a moziterem <#hehe>)

LezLee
Fasza a banner vazzzz!!!!
Amúgy a te ötleted volt ez a filmszalag-szerû keret? Mert nagyon bejön, nekem tényleg olyan érzésem van játék közben, mintha egy fasza horrorfilmbe csöppentem volna. Nem tudom mennyien láttátok, nem egy mai film, de engem a game tökre az Inváziumra (Faculty) emlékeztet. Kafa film volt az a maga idejében, meg talán most is.
Solid Snake
Készül a banner vazze!
<#eplus2><#bohoc><#nevetes1>

Solid Snake
Kegyelmezz Mike, én vétkem 😊
fitutufi
<#schmoll2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

erre voltam kíváncsi!
na, akkor sok okostojás, lássuk azokat a csodákat, amiket ti gyártottatok! <#action>
hurkagyurkák, hangemberek! <#bee1>

fitutufi
gyíík 😊))

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Tatyla
olyan semmien...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Ennek a gamenek is lehetne folytatása.Jó lenne.
A Silent Hillnek is jön majd az 5.része.

tep
RÖFF
sehol egy épkézláb szörny?

\"SLICE of LIFE\"

Solid Snake
Hi becsuf a banner <#eplus2>
na azért! <#vigyor5>

grebber
Akkor most ráröffenek. JÓ!<#eljen><#nyes>

a bannerre meg senki rá se röffent, pedig már hetek óta kint van... ez fáj... nagyon fááááj...

<#eplus2><#eljen>

LezLee
Abszolút semmi baj a kameranézettel szerintem. Lehet, hogy egy kicsit szokni kell, de aki nyomult a SH-el, annak nem lehet új a dolog. Néhány résznél mondjuk arra van használva, hogy jól beszarj, de ez nem baaaaaaj.
Mr Manson
ez az elsõ nekem ami nem indul el

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

??? kameranézet totál silent hill-es... meg a gamma is...

serito
Szerintem baszott rossz a kameranézet, ezért élvezhetetlen a game, pedig azt hittem , hogy ez valami Silent Hill felújított és érdekesebb változata lesz.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

grebber
Hát mostanában sokan a 64bites wint használják pedig alig megy rajta pár game.

Mr Manson
franc
win64-bit alatt nem indul el 😞

grebber
Van.Mégpedig itt pl

Full verzió:Torrent

Mr Manson
van demo?

Csak a demóját nyomtam végig, de nagyon megtetszett...

Kérhetnék egy linket ahonnan lekaphatnám (sms nélkülit)
ide kérem: [email protected]

grebber
Végigjátszással már nem is jó.

EmThor
kösz, akkó boncsam tõcsem 😊