631
  • Boroskóla
    Oldalról menj oda és folyamatosan nyomd a gombot,eltolja az.
  • mike369
    neki kell feszülni és folyamatosan tolni (mint annó az Alone in the Dark-ban)
  • ThugEdge
    hali
    most kezdtem,nem rossz,de nem tolja el a tanteremben a szaros szekrényt,vagy hogy kell?a csavarhúzó ott van a szobában,legalábbis a tanár asztalán az volt egy jegyzeten
  • ZsirosKenyer
    ki hitte volna hogy az a lényeg..
  • IMYke2.0.0.0
    Persze...

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• grebber
    Sajna igy sikerült :(
    Amugy a falon az irásokat akartam mutatni a képpel
  • mike369
    csak beilleszkedési gondjai voltak...
  • mike369
    igen.
  • ThugEdge
    hali
    kicsit lemaradtam
    ez miféle gém?olyan lövős,ügyeskedős horror fostatós vagy inkább ilyen kalandjáték szerű?érdemes megvenni:)?
  • ZsirosKenyer
    szerintem nem csak barátunk nem jól ügyeskedett a painttel
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. kép több, mint érdekes. Direkt ilyen?
    [Nem, nem a bugyi-nézegetésre gondoltam!]

Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
    Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• grebber
    shot1
    shot2
  • fitutufi
    :D
  • mike369
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Obscure végigjátszás

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
  • Jano
    Érdekes, a 330°, és a 20° térképen lévő metszéspontjára állítva a két tűt kinyílt a kis genya.
  • mike369
    köfi!
  • TommoT
    Drukkolok nektek!
  • mike369
    még nem nyitottam, majd csak ha lesz értelme... ;)
  • TommoT
    Az Obscurenak mi? obscurehun.uw.hu? :D
  • mike369
    thief3hun.uw.hu
    doom3hun.uw.hu
    vampiregames.uw.hu
    bloodraynehq.uw.hu

lassan lehetne egy összevont is...
  • TommoT
    Te szoktál magyarosítani? Mi a honlapod címe?
  • mike369
    próbálkozunk megoldani a dolgot...
  • TommoT
    Leljebb olvastam hogy nem lehet a játékot magyarosítani. Tuti hogy nem lesz ehhez magyarosítás? Mert szerintem szükség lenne rá ha sok a párbeszéd.
  • ZsirosKenyer
    mike369 jól tudja, de ha a játék alatt szóló zenéket szeretnéd lehúzni szerintem indíts el egy wav recordert és aztán szép lassan hallgasd végig a 'music' opcióját a játéknak, majd a wav-ot konvertáld mp3ba
  • Shep
    meg van a kulcs az alagsori lejáróhoz, a parkolón kellene keresztülmenni, de hogy jutok oda, mert a főépületben a romok miatt nem tudok az ajtóhoz menni.
  • mike369
    ennyit tudok:
    titlesong: SUM41 - Still Waiting
  • Lacc
    Nekem baromira tetszik a játék zenéje, nem tudjátok esetleg, le lehet szedni valahonnan? Mert a játékból kiszedni nem igen lehet, és akárhol keresem, még torrenten se találom...
  • grebber
    Hát hogy tuti azt te tudod de én ugy csináltam ahogy leirtam és jó lett.
  • Hedgeh0g
    Énis végigvitte, többször is, tuti úgy van ahogy én mondom. Egyébként nem ugyanaz a 2, nem ugyanott keresztezi egymást a 2 nyílnak az iránya, nem messze a keresett ponttol, de nem ugyanott.
  • grebber
    Onnan szedjük hogy én már végigvittem és müködött.

Én nem vagyok jó térképészetből de te amit mondasz az szerintem full ugyanaz.
  • Hedgeh0g
    a térképesnél nemtudom honnan szeditek hogy az egyik nyílnak 330ra a másiknak 20ra kell mutatnia...
    ARRA a pontra kell mutatnia mindkettőnek ami a 330as hosszúsági és a 20 szélességi fokon van.
  • Jano
    Köszi, de egyelőre nem akar. Most elszállt az agyam, majd később megint megpróbálom, köszi. :)
  • Shep
    hát ez tök jó, tisztára mint a true crimeban ahol nem számított, hogy te nyerted e az adott csatát a történet folytatódott.
  • grebber
    Nem számit ha csak te maradsz a végén ugyis vége lesz.
  • Shep
    ja tényleg ha meghal egy emberem, attól még végig lehet vinni a gamet, nem mintha meg akarnám öletni őket, de az nagyon nagy lenne, ha úgy is meg lehetne csinálni, főleg ha a végén ha van video abban is úgy alakulna a helyzet, de ezt nem hiszem, hogy megcsinálták volna.
  • Shep
    azt tudom, de alig tudnak kiszedni vmelyikből, mert a nagy része "használaton kívül"
  • grebber
    Kb 6-7-8 óra a game.

Energia italt feltudsz venni ugyis hogy odamész egy automatához és bezuzod az üvegét és akkor 1-et fel tudsz venni.

Jano: Annak pedig nyilnia kellene.Bal oldali 330°-ra a jobb pedig 20°-ra nézzen.
  • Jano
    Hi
    A rohadt iránytűs izé nem nyílik. Próbáltam mindenfélét, főleg a térképen látott 330°, és 20°-ot, de semmi.
  • Shep
    Mennyi a game játékideje, kb fél óra játék után a könyvtárban vagyok, ja igen 2 eü csomagom van, honna lehet még hp feltöltést szedni, energiaital nem nagyon van, nincs vmi fix hely ahol ha ott vannak feltöltődik a hpjuk?