Obscure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
doom3hun.uw.hu
vampiregames.uw.hu
bloodraynehq.uw.hu
lassan lehetne egy összevont is... <#vigyor>#vigyor>
TommoT
TommoT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
titlesong: SUM41 - Still Waiting
Én nem vagyok jó térképészetbõl de te amit mondasz az szerintem full ugyanaz.
Next PC upgrade: 2022
ARRA a pontra kell mutatnia mindkettõnek ami a 330as hosszúsági és a 20 szélességi fokon van.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Energia italt feltudsz venni ugyis hogy odamész egy automatához és bezuzod az üvegét és akkor 1-et fel tudsz venni.
Jano: Annak pedig nyilnia kellene.Bal oldali 330°-ra a jobb pedig 20°-ra nézzen.
A rohadt iránytûs izé nem nyílik. Próbáltam mindenfélét, fõleg a térképen látott 330°, és 20°-ot, de semmi. <#help>#help>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
(nem volt rossz, bár mikor a fej megindult a csápjain, akkor egy emberként kaccant fel a moziterem <#hehe>#hehe>)
Amúgy a te ötleted volt ez a filmszalag-szerû keret? Mert nagyon bejön, nekem tényleg olyan érzésem van játék közben, mintha egy fasza horrorfilmbe csöppentem volna. Nem tudom mennyien láttátok, nem egy mai film, de engem a game tökre az Inváziumra (Faculty) emlékeztet. Kafa film volt az a maga idejében, meg talán most is.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
na, akkor sok okostojás, lássuk azokat a csodákat, amiket ti gyártottatok! <#action>#action>
hurkagyurkák, hangemberek! <#bee1>#bee1>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Silent Hillnek is jön majd az 5.része.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
win64-bit alatt nem indul el 😞
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csak a demóját nyomtam végig, de nagyon megtetszett...
Kérhetnék egy linket ahonnan lekaphatnám (sms nélkülit)
ide kérem: [email protected]
Készül a banner vazze!