631
  • BomBa
    Nincs ehhez magyarosítás? Vagy készülőben valahol?
  • Smoke
    Na megint én! Úgy tűnik ez ma az elakadások napja, most ott akadtam el amikor egy széfet ki kell dobni az ablakon a dormitory-ban, nos ez rendjén meg is volna, de a dormitory körül mikor kijövök, sehol egy árva széf. Vki pls help, lehet hogy nem is a széf a lényeg?
  • LezLee
    Hát ha ez igaz, akkor nagyon rövid sajnos. Eddig kb. 4-5 órát szöszmötöltem vele, pedig nem vagyok az a rohanós fajta, szeretek mindenhol szétnézni, meg gyönyörködni a kilátásba :)))
  • Smoke
    Én még nem vittem végig, de szvsz a közepe lehet, ahogy eddig olvastam. Ezután jön majd a színházas rész, ahol egész eddig lámultam, utánna én se tudom még mi van.
  • LezLee
    Köszi, nem gondoltam volna, hogy még kell segédeszköz is :)))

Amúgy milyen hosszú a játék? Ez a nővéres rész még nagyon az elején van?
  • Smoke
    ahol a nővér spiné sikít van egy kis szekrény balra az ajtótol, nyisd ki stannel (én vele csináltam) és van benne egy kis segédeszköz azzal már megy a biztosíték!
  • Smoke
    Kössz, működött, most lent van az egész banda, sajna abba kell hagynom mert besüt a nap a szobába és bárhogy is sötétítek alig látok vmit a gammából.
    De kb 2 óra múlva folyt kov. :DDDDDDD
  • LezLee
    Na én is belekezdtem nemrég a játékba. Ott akadtam el, hogy amikor a könyvtárban meg kell menteni a nővér spinét, és gügyögi, hogy addig nem jön ki, amig nem kapcsoljuk fel a villanyt. Na most megtaláltam a biztosítékos szekrényt, de ott akárhogy állítom a kapcsolókat nem gyullad fel a villany. Pedig úgy vannak állítva a kapcsolók, hogy a 3 különböző színű vezeték eljusson a szekrény aljából a tetejéig, de mégsem jó. Itt mi a sz.rt kell akkor csinálni?
    Előre is kössz.
  • grebber
    SPOILER!!!!

Azthiszem a vetitőteremben van egy fadeszka azt vidd a lenti lifthez ott alkalmazd kitámasztja a lift ajtaját.Küld fel a liftet.És lám itt lesz egy létra lefele.
  • Smoke
    Bocsi már megint én, szóval kinyírtam a színház padlásán a dagadékot, és a filmet is megnéztem, majd végigjártam majdnem az egész gimit, de nem tom hogy lehetne továbbjutni, pls vki help!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Smoke
    kössz már nem kell, csak én vagyok olyan hülye hogy nem nyomom meg a lift hívógombját :D
    Meg a filmhez se kellett felmenni, na mind1.
  • Smoke
    üdv, nem tudja vki, hogy a színházban mit kell csinálni a felvonóval, a szitut értem hogy nem jön le rendesen a vászon és nem tudják megnézni a filmet, de ott elakadtam, hogy a felvonóval gondolom fel kell menni, és a felvonó meg se akar mozdulni, max berakhatom a blokkolót ennyi, vki megoldást pls, mert már 3 órája ezen tépem a hajam!
  • tep
    Megtetszettek a videók , másis töltöm a gammét :)

(pláne , ha Thief-ereknek is tetszik)
  • mike369
    Rakok már ki pár képlinket a játékból...
    aki esetleg betéved ide ne gondolja, hogy ez a játék mini-image használatról és krekkelésről szól...

kép 01
    kép 02
    kép 03
    kép 04
    kép 05
    kép 06
    kép 07
    kép 08
    kép 09
    kép 10
    kép 11
    kép 12
    kép 13
    kép 14
    kép 15
  • grebber
    Nincs crack ahhoz.
    Ahhoz is jó a Starforce Nightmare nem kell cd-ket lehuzogatni.
  • BomBa
    Akkor a D-Dayhez is van crack? Ha van valaki nyomasson már hozzá egy linket. Én nem találok.
  • grebber
    Hát már naggyát feltörték rendesen csak a Second Sight van meg a SC3 amiről tudok.

Amugy megy Starforce Nightmare-el le kell tiltani a meghajtókat.
    De ez le van irva az adott game nfo-jba.
    Ha mindent ugy csinálsz menni fog.
  • BomBa
    De én nem konkrétan erre a játékra gondoltam, hanem minden starforce 3-sra. Nincs valami univerzális megoldás ha van mini-image?
  • grebber
    Mivel már feltörték normálisan és van crack.
  • P3Ty4
    Hogy hogy már nem kell hozzá az Obscuréhez!!!!!
  • tomsolo
    ennél a játéknál már nem kell a mini image....
  • BomBa
    Nem lehet a védelmet a starfuckal vagy starforce nightmarel kiütni ebben is? Csak mini-image kell. Nem tud valaki egy módszert starfuckhoz vagy nightmarehez, ami minden játéknál működik?
  • Tatyla
    o yeah...
    sikerült ráhangolni a gamepadot,igy már mindjárt más...
  • ZsirosKenyer
    gondolom windowsban már installáltad, vagyh a nem akkor vezérlőpult > játékvezérlők, ezekután már elvileg fel kell ismenrie a game-nek a cuccot (bemész options>controls> és player2-nek (?) beállítod egyesével a gamepad gombjait..
  • Tatyla
    és elárulnád hogy kell beállitani rá a gamepadot?
  • ZsirosKenyer
    nekem támogatja a gamepad-t pedig vmi noname kis szart vettem anno, csekkeld win-ben hátha ott van vmi bug!
  • ZsirosKenyer
    igen, van benne coop, de csak egy gépen!
    haver klavival, én egy gamepad-del nyomom, és így szerintem jóval nagyobb poén mint neten..
  • mike369
  • EmThor
    ez most 5-ös, vagy ennyi nulla? :D
  • mike369
    Értékelés:
    ==========
    Grafika OOOOO
    Hangok OOOOO
    Kezelhetőség OOO
    Játékélmény OOOOO
  • mike369
    miért akarsz te még mindig mini image-ezni itten?
    kis Mazo Pista...
  • mike369
    LOL.... nem úgy értettem, hogy ennyi KELL, csak ennyi az, ami simán HASZNÁL6Ó...
  • P3Ty4
    Valaki legyen olyan rendes és küldje el nekem a mini imagét ha van msn cime!!! cimem:[email protected] de freemailre is jo lesz!!Előre is köszönöm
  • dardevil
    Akkor megsasoljuk.
  • EmThor
    ez is jó állítólag :D
  • grebber
    Hát a cold Fear jobban tetszett nekem de lehet te majd máshogy vélekedsz.
    Beletehették volna igazán a coop-ot a pc-sbe is.
  • dardevil
    Remélem van olyan jó mint a Cold Fear.
  • grebber
    Hát pedig elég game volt amiknél ehhez és a Cold Fearhez hozzá lehetett szokni.
  • Solid Snake
    Vazz, ehhez mi halandók bénák vagyunk csak két kezünk van
  • tomsolo
    "tökéletesen elegendő a,s,d,w,f,e,lshift, lctrl, tab, space, nyilak, num0, num1, rctrl, rshift, enter, bspace, ins, del, home, end, pgup, pgdn)"