Obscure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Jó kis játék. Nekem nagyon bejött. Residentes hangulata volt SH beütéssel.
Asszem hardon is megpróbálom.<#vigyor0>#vigyor0>
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Cajal:options-ben állítsátok be a 2.player-nek vmi controlt (mi gamepad-del toltuk) aztán az elején mikor a kosaras arccal lemész a pincébe, lesz egy másik srác aki szegény igencsak rosszul néz ki..na ott lesz lehetõséged invite-olni egy másik playert
Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet a gémet cooperatív módba tolni?
Már csak 2-3 valami választ el az alu-baseball ütõtõl..
Javítsatok ki ha tévedek.
Next PC upgrade: 2022
Nemrég kezdtem el a játékot, de egy dolgot(egyenlõre :) ) nem vágok:
Lehet a baseball ütõvel valami komolyabb mozgást, ütéskombinációt csinálni? Nekem csak csapkod össze-vissza, de ez így nem valami hatásos...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
érdemes végigvinni hardon is? mert eléggé kevés a powerrade, meg eü csomag sincs annyi és eléggé hamar elhaláloznak az embereim.
Én is játszok a játékkal csak sajnos elakadtam benne. Friedman irodájában felrakom az iránytûket a térképre, csak nem tudom, hogyan kell fordítani. Egymásik szobában 330 és 20 fokokat láttam egy másik térképen, de nem történik semmi, akárhogy is fordítom a mutatókat.
Valaki segítsen pls.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Elkezdtem én is játszani, de nekem úgy tûnik, hogy a sok mellék zaj elveszi az állandó feszültség-érzetet. Eleinte rámozdultam minden hangra, de mire 3-4 szobát átnéztem, már hozzászoktam.
A könyvtárban, miután beszéltem a tanárral és végetért az átvezetõ animáció jócskán beszaggatott (2,8GHz P4 prescott, 1G ram, G4Ti4200), pedig, addig (és utána is) simán futott... késõbb is volt ilyen. Talán a színházban...
Mindegy, alapvetõan tetszik a játék. Horror-mániás vagyok :)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
TommoT
vki mondja már el a videó címét bassza meg
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
valaki tudna adni egy serialt mart sehol nem találok
köszi
extraként a játék végén ugye kapunk 2 music videot, na most engem nem a sum41 hanem annak a másiknak a címe érdeklne, plz ollózza be vki! htx
de régen írtam ide:D
azóta már végigzuztam a gamet normal módban (én egy kicsit több sum41-re számítottam)
a special módban a karakterek kinézetén és a fegyvereken kívül van vmi más extra is?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
most kezdtem,nem rossz,de nem tolja el a tanteremben a szaros szekrényt,vagy hogy kell?a csavarhúzó ott van a szobában,legalábbis a tanár asztalán az volt egy jegyzeten
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy a falon az irásokat akartam mutatni a képpel <#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
kicsit lemaradtam
ez miféle gém?olyan lövõs,ügyeskedõs horror fostatós vagy inkább ilyen kalandjáték szerû?érdemes megvenni:)?
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép:
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
TommoT
TommoT