Obscure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok! A kertben a vége felé a játknak hogy lehet a kunyhó tetejérõl megszerezni a shotgunt?

grebber

Next PC upgrade: 2022

Csiaki
Tudna nekem valaki dobni 1 linket a crackhez?Nagyon megköszönném.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Mészy
Sikeresen befejeztem.
Jó kis játék. Nekem nagyon bejött. Residentes hangulata volt SH beütéssel.
Asszem hardon is megpróbálom.<#vigyor0>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

grebber
De ez nem netes, õ pedig ugy gondolta szerintem.

hogyne lenne..én egyedül végig se nyomtam, csak haverral!

Cajal:options-ben állítsátok be a 2.player-nek vmi controlt (mi gamepad-del toltuk) aztán az elején mikor a kosaras arccal lemész a pincébe, lesz egy másik srác aki szegény igencsak rosszul néz ki..na ott lesz lehetõséged invite-olni egy másik playert

grebber
A PC-s veziót sehogysem mivel nincs benne.

Szoszi.
Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet a gémet cooperatív módba tolni?
Mészy
köszönöm, sajna akkor folytatom a csapkodást és bízom benne, hogy hamar lesz valami komolyabb fegyverem. <#smile>
Már csak 2-3 valami választ el az alu-baseball ütõtõl..

MerlinW
nem, nincs. csak hadonászni lehet vele

[merlinw.org]

grebber
Komboról személy szerint nem tudok.Szerintem nincsen.
Javítsatok ki ha tévedek.

Mészy
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot, de egy dolgot(egyenlõre :) ) nem vágok:
Lehet a baseball ütõvel valami komolyabb mozgást, ütéskombinációt csinálni? Nekem csak csapkod össze-vissza, de ez így nem valami hatásos...

csak nálam van az, hogy elmennek a hangok? egyszer a lépteket nem hallani, máskor a lövéseket sem, aztán már zenei aláfestés sincs...és végül már csak a környezet zaja hallatszik. de ha kilépek a progiból, meg vissza, akkor visszajönnek...egy darabig<#confused>. ja amúgy hardon már haladok...igaz tölim az nincs, de haladok<#wink>...még jó hogy a special modban van lézer(hamár a töliket kispórolták)...csak senki sem tud vele normálisan célozni<#shakehead>
Ha tetszenek ezek a körülmények, amiket leírtál és fölfedezel magadban egy kis mazo beütést (lehet, hogy másfelé ezt kihívásnak mondanák <#nevetes1>), akkor feltétlenül! <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

császtok!
érdemes végigvinni hardon is? mert eléggé kevés a powerrade, meg eü csomag sincs annyi és eléggé hamar elhaláloznak az embereim.
LezLee
Keresd meg azt a pontot a térképen, amit a 330 és 20 fok jelöl. Mind a két iránytûnek abba az irányba kell állnia, mint a metszéspont, és akkor jó lesz.
Hali!
Én is játszok a játékkal csak sajnos elakadtam benne. Friedman irodájában felrakom az iránytûket a térképre, csak nem tudom, hogyan kell fordítani. Egymásik szobában 330 és 20 fokokat láttam egy másik térképen, de nem történik semmi, akárhogy is fordítom a mutatókat.

Valaki segítsen pls.

sajnos jól tudod... még ;)

Voltan
Ja, igen. Reloaded DVD verzsön.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Segítsetek! Most szereztem meg a cuccot, de nem tudom kicsomagolni az iso file-t, errort ír ki. A CRC teszt hiányolta az r57 -filet, de mindenhol csak 55-ig van meg, sehol sincs 57-es. Valaki tudna segíteni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tep
Az nem szaggatás , az direkt olyan!

\"SLICE of LIFE\"

Üdv!

Elkezdtem én is játszani, de nekem úgy tûnik, hogy a sok mellék zaj elveszi az állandó feszültség-érzetet. Eleinte rámozdultam minden hangra, de mire 3-4 szobát átnéztem, már hozzászoktam.
A könyvtárban, miután beszéltem a tanárral és végetért az átvezetõ animáció jócskán beszaggatott (2,8GHz P4 prescott, 1G ram, G4Ti4200), pedig, addig (és utána is) simán futott... késõbb is volt ilyen. Talán a színházban...
Mindegy, alapvetõan tetszik a játék. Horror-mániás vagyok :)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Én még mindig ugy tudom hogy nem csinálja senki mer tnem lehet.

Na hogy áll a magyarítás? <#bee1>

TommoT

ezt én is néztem, de úgy vettem észre hogy a karakterek külön voltak animálva és úgyl ettek belerakva az ending video -ba úgyhogy nyilván csak az szerepel ott, aki ténylegesen túl is élte a kalandot..

vki mondja már el a videó címét bassza meg

Shep
ha csak 1 ember marad életben a végén akkor a végvideoban csak õ van ott, vagy a video mindíg ugyanaz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hi
valaki tudna adni egy serialt mart sehol nem találok
köszi
na emberek!
extraként a játék végén ugye kapunk 2 music videot, na most engem nem a sum41 hanem annak a másiknak a címe érdeklne, plz ollózza be vki! htx

Üdv!
de régen írtam ide:D
azóta már végigzuztam a gamet normal módban (én egy kicsit több sum41-re számítottam)
a special módban a karakterek kinézetén és a fegyvereken kívül van vmi más extra is?

ThugEdge
köszönöm sikerált,csak hát a billentyûs irányitás ugye,de semmi gondom nincs vele,rendben van az irányítás

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Oldalról menj oda és folyamatosan nyomd a gombot,eltolja az.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

neki kell feszülni és folyamatosan tolni (mint annó az Alone in the Dark-ban)

ThugEdge
hali
most kezdtem,nem rossz,de nem tolja el a tanteremben a szaros szekrényt,vagy hogy kell?a csavarhúzó ott van a szobában,legalábbis a tanár asztalán az volt egy jegyzeten

ki hitte volna hogy az a lényeg..

IMYke2.0.0.0
Persze... <#eplus2>

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Sajna igy sikerült :(
Amugy a falon az irásokat akartam mutatni a képpel <#eplus2>

csak beilleszkedési gondjai voltak...

igen. <#vigyor>

ThugEdge
hali
kicsit lemaradtam
ez miféle gém?olyan lövõs,ügyeskedõs horror fostatós vagy inkább ilyen kalandjáték szerû?érdemes megvenni:)?

szerintem nem csak barátunk nem jól ügyeskedett a painttel

IMYke2.0.0.0
A 2. kép több, mint érdekes. Direkt ilyen?

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

fitutufi
:D

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Köszi!

IMYke2.0.0.0
Obscure végigjátszás

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Jano
Érdekes, a 330°, és a 20° térképen lévõ metszéspontjára állítva a két tût kinyílt a kis genya.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

köfi! <#eljen>

Drukkolok nektek! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

TommoT

még nem nyitottam, majd csak ha lesz értelme... ;)

Az Obscurenak mi? obscurehun.uw.hu? :D

TommoT