631
-
evil 007 #591 pls help:
1. van a játékhoz magyarítás?
2. az iránytűket hogy kell rendezni tudna valaki adni 1 képet mert én próbáltam már mindent a 330 és 20 fokot is
3. egyenlőre annyi -
evil 007 #590 már megvan -
evil 007 #589 tudna valaki adni 1 serialt? -
Gary #588 Az #583-as hozzászólásban van egy link a teljes megoldáshoz.
Itt az onnan ollózott rész:
"Második emelet: A helyiség hátsó falán találunk egy kapcsolószekrényt, melyből hiányoznak a biztosítékok. Menjünk tovább az ajtón és a másik helyiségben találunk egy CD-t, így akár menthetünk is. Itt van egy újabb ajtó, ami a felszolgáló terembe vezet. Itt némi shotgun lőszerre tehetünk szert, majd pedig a túloldalon találunk egy felfeszíthető szekrényt. Nosza, feszítsük is fel (közben halljuk a nővér vészkiáltásait, de egyelőre ne törődjünk vele) és ha megvannak a biztosítékok, spuri vissza a kapcsolószekrényhez." -
#587 köszi :((( -
mike369 #586 tervbe van véve, de jelenleg nincs hozzá megfelelő szerkesztőprogi...
rajtam kívül más fordító meg nem foglalkozik vele. -
Norbu #585 hol vannak biztosítékok a kapcsoló dobozhoz?(ami az ebédlőben található) -
#584 Nem csinált még senki magyarítást ? -
vg #583 Én is most kezdtem el játccani a játekkal! :) Nagyon kiraly! A játék magyar leírása ITT található! :) -
menon #582 sziasztok..Magyarositást merre találok a játékhoz?
-
mochee #581 Szevasztok! A kertben a vége felé a játknak hogy lehet a kunyhó tetejéről megszerezni a shotgunt? -
#580 Parancsolj -
#579 Tudna nekem valaki dobni 1 linket a crackhez?Nagyon megköszönném. -
#578 Sikeresen befejeztem.
Jó kis játék. Nekem nagyon bejött. Residentes hangulata volt SH beütéssel.
Asszem hardon is megpróbálom. -
#577 De ez nem netes, ő pedig ugy gondolta szerintem. -
ZsirosKenyer #576 hogyne lenne..én egyedül végig se nyomtam, csak haverral!
Cajal:options-ben állítsátok be a 2.player-nek vmi controlt (mi gamepad-del toltuk) aztán az elején mikor a kosaras arccal lemész a pincébe, lesz egy másik srác aki szegény igencsak rosszul néz ki..na ott lesz lehetőséged invite-olni egy másik playert -
#575 A PC-s veziót sehogysem mivel nincs benne. -
Cajal #574 Szoszi.
Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet a gémet cooperatív módba tolni? -
#573 köszönöm, sajna akkor folytatom a csapkodást és bízom benne, hogy hamar lesz valami komolyabb fegyverem.
Már csak 2-3 valami választ el az alu-baseball ütőtől..
-
#572 nem, nincs. csak hadonászni lehet vele -
#571 Komboról személy szerint nem tudok.Szerintem nincsen.
Javítsatok ki ha tévedek. -
#570 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot, de egy dolgot(egyenlőre :) ) nem vágok:
Lehet a baseball ütővel valami komolyabb mozgást, ütéskombinációt csinálni? Nekem csak csapkod össze-vissza, de ez így nem valami hatásos... -
zotyka #569 csak nálam van az, hogy elmennek a hangok? egyszer a lépteket nem hallani, máskor a lövéseket sem, aztán már zenei aláfestés sincs...és végül már csak a környezet zaja hallatszik. de ha kilépek a progiból, meg vissza, akkor visszajönnek...egy darabig. ja amúgy hardon már haladok...igaz tölim az nincs, de haladok...még jó hogy a special modban van lézer(hamár a töliket kispórolták)...csak senki sem tud vele normálisan célozni -
Gary #568 Ha tetszenek ezek a körülmények, amiket leírtál és fölfedezel magadban egy kis mazo beütést (lehet, hogy másfelé ezt kihívásnak mondanák ), akkor feltétlenül! -
zotyka #567 császtok!
érdemes végigvinni hardon is? mert eléggé kevés a powerrade, meg eü csomag sincs annyi és eléggé hamar elhaláloznak az embereim. -
#566 Keresd meg azt a pontot a térképen, amit a 330 és 20 fok jelöl. Mind a két iránytűnek abba az irányba kell állnia, mint a metszéspont, és akkor jó lesz. -
mochee #565 Hali!
Én is játszok a játékkal csak sajnos elakadtam benne. Friedman irodájában felrakom az iránytűket a térképre, csak nem tudom, hogyan kell fordítani. Egymásik szobában 330 és 20 fokokat láttam egy másik térképen, de nem történik semmi, akárhogy is fordítom a mutatókat.
Valaki segítsen pls. -
mike369 #564 sajnos jól tudod... még ;) -
#563 Ja, igen. Reloaded DVD verzsön. -
#562 Segítsetek! Most szereztem meg a cuccot, de nem tudom kicsomagolni az iso file-t, errort ír ki. A CRC teszt hiányolta az r57 -filet, de mindenhol csak 55-ig van meg, sehol sincs 57-es. Valaki tudna segíteni? -
#561 Az nem szaggatás , az direkt olyan! -
Gary #560 Üdv!
Elkezdtem én is játszani, de nekem úgy tűnik, hogy a sok mellék zaj elveszi az állandó feszültség-érzetet. Eleinte rámozdultam minden hangra, de mire 3-4 szobát átnéztem, már hozzászoktam.
A könyvtárban, miután beszéltem a tanárral és végetért az átvezető animáció jócskán beszaggatott (2,8GHz P4 prescott, 1G ram, G4Ti4200), pedig, addig (és utána is) simán futott... később is volt ilyen. Talán a színházban...
Mindegy, alapvetőan tetszik a játék. Horror-mániás vagyok :) -
#559 Én még mindig ugy tudom hogy nem csinálja senki mer tnem lehet. -
TommoT #558 Na hogy áll a magyarítás? -
ZsirosKenyer #557 ezt én is néztem, de úgy vettem észre hogy a karakterek külön voltak animálva és úgyl ettek belerakva az ending video -ba úgyhogy nyilván csak az szerepel ott, aki ténylegesen túl is élte a kalandot..
vki mondja már el a videó címét bassza meg -
#556 ha csak 1 ember marad életben a végén akkor a végvideoban csak ő van ott, vagy a video mindíg ugyanaz? -
shenaz #555 hi
valaki tudna adni egy serialt mart sehol nem találok
köszi -
ZsirosKenyer #554 na emberek!
extraként a játék végén ugye kapunk 2 music videot, na most engem nem a sum41 hanem annak a másiknak a címe érdeklne, plz ollózza be vki! htx -
Dimitri #553 Üdv!
de régen írtam ide:D
azóta már végigzuztam a gamet normal módban (én egy kicsit több sum41-re számítottam)
a special módban a karakterek kinézetén és a fegyvereken kívül van vmi más extra is? -
#552 köszönöm sikerált,csak hát a billentyűs irányitás ugye,de semmi gondom nincs vele,rendben van az irányítás