631
-
#191 Aszörnyeket is olyan vette körül. -
#190 valami árnyék izé. de gonolom majd a fullból kiderül. a zseblámpával meg elűztük. asszem. -
#189 Elmondaná valaki hogy amikor lemegyünk a pincébe és ott van egy ajtó a folyosó végén kiirja a game hogy világits az ajtóra és valami piros (vérszerű) akrámi lefoylik elpárolog vagy mit csinál AZ micsoda???? -
#188 Ez még csak a demó, nem tudhatjuk, hogy miért van a csávó éjfélkor a gimiben, de szerintem a full game meg fogja indokolni. De az tényleg kicsit fura, hogy majd a gimiben lépten nyomon fegyverbe fogsz botlani, de gondold el mekkora szívás lenne egyetlen fahusánggal elintézni az összes szörnyet. Mindenesetre nekem nagyon tetszik, rengeteg új ötlet van benne, és a demót játszva nekem tisztára olyan érzésem volt, mintha egy tinihorror-movie-ba csöppentem volna. Remélem nem cseszik el a fullt. -
#187 Ha én a gyerek helyébe lettem volna le nem mentem volna a csatornába :D -
#186 Egyetértek de azért game hogy bármi megtörténhet benne és ez így jó :)) -
#185 Szerintem meg pont jó hogy sötét, nekem a d3-ban is nagyon tetszett ez. Nagyon jó hangulata van már a demonak is, remélem a full is fogja ezt tartani.
Az egy másik dolog hogy ilyen helyzet a világon nem adódik :D (már nem az, hogy jönnek a dögök, hanem hogy a gyerek ott van éjfélkor egyedül egy töksötét gimnáziumban, ahol persze fegyverek vannak elszórva, stb...) -
#184 Mért lenne D3???Jó kis game lesz ez én azt mondom. -
#183 ezeket a kepeket elnezve tiszta doom3 :) -
#182 én 1-et megöltem, aztán kiszaladtam az ajtón (eltoltam az akadályt az útból), de egy másik szörny a következő szobában scriptelt animban széjjel tépett. szóval valszeg csak ennyi a demo, akármi is csinálunk. -
#181 Na én is kipróbáltam a demót, és nekem is kb. azok a meglátásaim, mint grebbernek. A demóban szerintem sem lehet megölni a 2 monsztát, nekem is csak 1-et sikerült, és utána még jön egy rövid múvi a sztori folytatásáról, szóval lehet hogy a full gameben is meg fog halni az a két csávó, akit mi irányítottunk a demóban. A grafika szerintem tűrhető, nem is kell jobb, így legalább fut a kissé öregecske gépemen :)) Egyelőre nekem is az irányítással van bajom, de ha a silent hillben meg tudtam szokni, akkor itt is meg fogom. Szóval szerintem nagyon király játék lesz, ha minden igaz akkor szeptemberben már nyomatjuk ezerrel :) -
#180 Lehet hogy a demóban nem is lehet megölni azt a 2 szörnyet nekem csak 1-et sikerül kinyirni. -
#179 Na kiprobáltam.
Grafika szerintem pont jó a game-hez.Hangulat ahhoz még kevés a demó.Tetszik hogy lehet társam és azzal is tudok lenni.Irányitás kicsit nehézkes de meg lehet szokni.
A bajom azzal van hogy D3 feeling mert olyan sötét.
Nem lehet valami fájéban átirni valamit hogy kicsit világosabb legyen??? -
#178 én is meghaltam ... :P -
#177 Hát én meghaltam annál a két nagy dögnél... Kifogyott a lőszer. De a játék nagyon tetszik! A hangulat is parás lett... Olyansmi mint a Suffering. -
#176 menj be az öltözőbe ... a pályán nem kell semmit csinálni sztem. -
#175 Hát nekem még bonyolult a game mert nem tom mit kell csinálni a kosárpályánál.ENTER-el bedobom a labdát másra nem jöttem rá. :( HELP!! -
#174 a grafika jó, az engine gyors. a víz szépen tükröződik, az emberek is reálisan mozognak. kb. 5 percet nyomultam benne, meg csak demo, de elég parás volt, hogy egy tár lőszerrel kellett lelőnöm két bazi nagy monsztát, amik a pofámba ugrottak. :)
a hangulathoz kicsit még jáccanom kell vele, de most nem vagyok ilyen idegállapotban az olimpia miatt (fazekas) ... :( -
#173 Hangulat ,grafika parás??? -
#172 meglepően jó! kicsit sh-s tényleg, de itt csapat van. sokkal rosszabbra számítottam. -
#171 Hát én majd csak holnap tudom leszedni majd irjatok hogy milyen a game!!!!!!!! -
#170 Már szedem a demót. Remélem nem fogok csalódni. -
#169 kijött a demo -
#168 Bocsi más szedni valom is van, demajd befejezem valamikor a letöltését ennek.
Lentvan már 1476MB és ilyen fájlok vannak a rar-ban:
Autoplay.exe, Autorun.inf, Config.ini, data.cab, data1.cab,0x0407.ini, 0x040a.ini, 1031.mst, 1034.mst
-
#167 mivel konzolos, persze, h nem 1ezik a meretuk... :)
a konzolos mindig kisebb ha jol emlexem (vagy forditva, de az a lenyeg, h nem 1eznek) :) -
#166 Hát most találtam meg a PS2-es verziót is és nem egyezik a méretük, de majd ha leszedtem irok mi az amit leszedtem! -
#165 Hát szerintem bizti nem az, esetleg a ps2-es verzió. -
#164 Na elkezdtem szedni majd 3hét múlva kb lent lesz mert bittorentel szedem azt sosemlehet tudni mikorra ér le.
Egyébként 3011MB-os a fájl majd kiderül mi az.
Max nem az azt lehet letörölni:) -
#163 Akkor az biztos kamu, mert még nem jelent meg a játék.
Szinte mindenhol azt írják, hogy PC-re év vége felé várható. -
#162 Ezt találtam egy torrentes oldalon :
Obscure German by bitcity (ohne Crack) 2.8 GB PC
Csak kár hogy crack nélkül van mert ha lenne crack tölteném de lehet hogy így is rászánom magam! -
#161 Ps2-re már lehet tölteni. -
#160 télleg ütős a trailer:) főleg a hangok fejhallgatóval :) -
Obscure: túlélni minden áron
Sogun, 08:21 - Játék: Horror
(Gamers Hell) A Hydravision Entertainment hangulatos képeket küldött túlélő horror játékából. A PC, PS2 és Xbox platformra készülő terméket ősz környékén adja ki a MC2-Microids. A trélerje póverbrutális, megtekintése mindenképp ajánlott. A játékban két középiskolás paranormális jelenségek után nyomoz. Kooperatív módban társad irányítja a második szereplőt, akinek irányítását – ha egyedül játszol - a gép veszi át.
info: Hardwired
-
#158 Hát igen, egy cseppet konzolos beütésű, leginkább az SH sorozatot juttatja eszembe a kinézet, ja és igen, fejlesztik PC-re is.
Viszont rossz hír, hogy az egyik oldalon szeptember 2-ikát írják megjelenési dátumnak, hát az egy csöppet odébb van még sajna :((( -
#157 Ohh..a képek alapján tetszik...de nem csak konzolra lesz ugyi, mert olyan konzolos fílingje van -
#156 Elvileg az oldal szerint 2004 május 26 akkor jöhetne valami demó vagy alpha/béta csak legyen valami! -
#155 -
#154 elfelejtettem bejönni... :D -
#153 Elég gyorsan reagáltál a jó hírre :)))))
8 nap... :)) -
#152 khirály! :)