Obscure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
lol virtuális valósággal first person ban 😄

Sadun Tryst
én még arra leszek kiváncsi, hogy a hösöknek milyen lelki állapotunk lesz a game alatt. remélem belesznek kettyózva majd 1-2en... 😊 para, idegbaj, és totális összeomlás, majd érdektelenség... csak állni, mint 1 sóbálvány, bevárni értetlenül a halált... 😊 imádom ezek a gammákat! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

LezLee
Hát remélem is. Ahogy látom grafikában az SH-t próbálják "utánozni" (ez nagyon csúnya szó), remélem a történetben nem fogják.
Serpa
talán a 4.ben !

Gfreiter
Remélem még nyár elõtt kijön. Nincs demo?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Még azt megnézném, csak sok az az 5 CD.. Szal mikorra várható ez a game?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

LezLee
Hát egyelõre még nem tudni megjelenési dátumot, de szerintem a trailer alapján nem lehet már olyan messze.
Gfreiter
Jaja, én is... Ez amolyan sablon, azért mondtam, hogy aszittem. De örülök, hogy titokzatosabbak. Biztos valami jó sztorit költenek hozzá.

LezLee
Silent Hill. Amúgy engem is arra emlékeztet, ahogy azt már írtam az 1., bocsánat a 3. hozzászólásban 😊)
Serpa
Silent Hill

Gfreiter
LOL 😄 Majd jól odaképzeled magad, mi? Egyébként ez sztem télleg jó ötlet. Csak utálok várni (ráadásul hogy nem is tom meddig kell) egy játékra, aminek kira trailere... 😞

LezLee
Hát remélem ennél eredetibb sztorit találnak ki 😊))
Gfreiter
SH?

Adam5
sztem király hangulata lessz hogy nem egy felfegyverzett kigyurt álattal megyünk, hanem egy gyerekkel akinek csak egy zseblápmája lessz

Sadun Tryst
nagyon jól néz ki a gamma! nekem kicsit a képi világ miatt az SH sorozat jut eszembe (ami csak pozitívumot jelent)! reméljük a game leaglább oölyan jó lesz, mint a képek! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Kandurex
jó a trailer, hangulatos, mikor is lesz full?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gfreiter
Én elõször arra gondoltam, hogy valami bolond kémiatanár titkos kísérlete kudarcba fúl, és ezáltal szaporodnak el a lények, vagy valami ilyesmi.

LezLee
Hát arra én is kíváncsi leszek. Részemrõl ötletem sincs, hogy hogyan magyarázzák meg a szörnyeket a suliban, és éppen ezért hiszem, hogy eredeti lesz a sztori, és az már fél siker.
Gfreiter
Megnéztem. Nem rossz. Kíváncsi vagyok, mit találnak ki, honnan jönnek a szörnyek.

LezLee
Az hogy lehet? Én is ugyaninnen töltöttem le, és nekem jó volt. Amúgy kíváncsi leszek a véleményetekre, miután megnéztétek a trailert. Nem semmi.
Serpa
shit !

grebber
Letöltöttem a trailert a véleményem: Hibás a zip letöltöm mégegyszer! 😄

Next PC upgrade: 2022

LezLee
Hát a trailer alapján parában nem lesz hiány. Engem valamiért az Invázium c. filmre emlékeztet. Jó kis játék lesz ez (legalábbis remélem).
grebber
a képek alapján amiket betettem jó lesz most szedem a trailert!

LezLee
Hát egyelõre még nem tudni, de a trailer alapján szerintem még idén 😊))
zaki
a bûvös kérdés: mikor? 😊

LezLee
Amúgy mindenesetre az bíztató, hogy a játék alapsztorija elég egyedi, nem sok játék készült még azzal a történettel, hogy mi történik ha egy iskolában leszáll az est, és kezdetét veszi a pokol. Egy ilyen játéknál szerintem a grafikán túl a sztori a legfontosabb. Nekem a trailer alapján nagyon bejött.
grebber

grebber

LezLee
"Lassan egy éve, hogy a Microids bejelentette az Obscure: Learn about Fear-t. Mindeddig semmilyen mozgóképet nem kaptunk belõle, ám most megtört a jég. Két és fél perc betekintést nyerhetünk ebbe a túlélõ horrorba. Még idén megjelenik a teljes játék, csak azt nem tudni, hogy pontosan mikor. "
GAMESTAR

Eléggé hasonlít a Silent Hill sorozatra, úgyhogy abból ítélve biztos nem lesz rossz. Van már egy trailer is, szerintem nagy hangulata lesz, de majd elválik.trailer