631
-
#151 a fallout körökre osztott harcrendszerü szerepjáték! nekem a kedvencem ebben a stílusban! :) -
#150 Na kérem szépen, megnéztem a hivatalos oldalt. Amennyiben lehet hinni neki (és a franciatudásomnak :)) akkor a megjelenés dátuma:
2004 MÁJUS 26.
-
#149 Az lehet, mivel én még életemben egyszer sem játszottam rpg-vel. -
#148 Még mindig nincs megjelenési dátum? -
#147 Fallout minden idők legjobb CRPGje - legalábbis nálam :) -
#146 Jó hát én is várom a STALKERT, de ezt már meg se szoktam említeni, mivel mindenki várja :))
De mivel nekem a kedvenc műfajom a kaland, ezért nálam első a Syberia.
A fallout milyen játék, szerep? -
#145 igen, ezek szerint tetszenek a képek! :)
bár a No.1 várt játék a STALKER! két 1szerü ok miatt:
1, a környezet nekem a Fallout-ot idézi FPS-ben (s nekem minden vágyam eddig 1 Fallout FPS volt, s ém vmi eszméletlen nagy Fallout fan vagyok, így már a játék rossz nem lehet)
2, a szabad terepek, sok titok, felfedezés, nem között játékmenet, barangolás! ez kell nekem! :) -
#144 Akkor ezek szerint tetszenek a képek? :)))
Nekem is az egyik legjobban várt játék, nálam első most a Syberia 2. -
asszem megvan az SH4 mellett a legjobban várt game! :) -
#142 Hát, a képek magukért beszélnek :)))) -
#141 Na mégegyszer a 2-ikat:
-
#140 Obscure képek
Igencsak meglepett a tavaly felfedett Obscure. Minden előzetes felhajtás nélkül robbant be a köztudatba a Hydravision Entertainment játéka: személy szerint nálam maga mögé utasította az idei év összes agyonhypeolt programját. Pedig a képlet egyszerű: végy egy iskolát tele ördögi kreatúrákkal (ismertebb nevén tanárok), akiket az ég kellő szadizmussal és kísérletezési vággyal áldott meg. Fogj néhány diákot és zárd be őket éjszakára a szörnyektől hemzsegő épületbe. Mindezt told meg egy alaposan kidolgozott látványvilággal illetve dramaturgiával. A végeredmény azt hiszem egyértelmű: borzongás a köbön. Mindez képekben:
Forrás: HCGamer -
#139 -
#138 Ja hasonloan vélekedek én is!! :D -
#137 ahhoz, hogy verje, nagyon nagyot kell alakítania történetben és hangulatban! de ha nagyon kira lesz az akció és a gondolkodós részek, no meg a helyszínek, akkor nem biztos, hogy lelöki az SH-t a trónról, de az biztos, hogy odamászik a seggébe! de végülis nekem aztán tök mind1 melyik lesz az 1., csak az a lényeg, hogy legyen meg és fusson el rendesen! :) -
#136 Nem tudom, lehet hogy csak én vagyok így vele, de nekem már a képekről lejön az a depis, feszültségteli hangulat, ami szerintem jellemezni fogja a játékot. Biztos több lesz ez a játék, mint egyszerű SH klón, még akár azt is verheti. -
#135 nem voltak! nagy fullosak! :) -
#134 Talán pár új kép, de lehet, hogy már voltak:
-
#133 UP! van valami hír a gameröl a bejelentés és a trailer óta? -
#132 jah. bár mondjuk én arra gondoltam, hogy a játékban a történet nem halott feleség, saját büneink nyomasztanak, hanem itt "csak" a spontán félelem gyötör minket... :) -
#131 Hát remélem nem csak egyszerű szörnyhent lesz ez a játék. Mindenesetre a neten fellelhető információmorzsák és interjúk alapján ebben is inkább a lelki terroron, a stresszen, a feszültségkeltésen lesz a hangsúly, és kalandelemekben sem fog szűkölködni a project. -
#130 szerintem békében meg lesza két game egymás mellett. az 1ik lelki terror (tehát meghalt feleséged kísért), míg a másik csak szörnyírtós. ha úgy vesszük akkor ez nem SH "klón", hanem Resident Evil... -
#129 "Vérbeli horrorjáték van készülőben! A francia illetőségű Hydravision berkeiben fortyogó Obscure a tegnap este kiadott mozgóképes anyag láttán akár klasszikussá is válhat - reszkess Silent Hill! Para a köbön, melyet nem csak az undorítóra sikeredett monsztáknak köszönhetünk, hanem a mesteri dramaturgiának s a főszereplőnek - kiknek rettegése mesterien átjön mozdulataikból, ilyet eleddig számítógépes játékokban nemigen láthattunk. A középpontban egy szörnyektől hemzsegő iskola áll, melyben három nebuló rekedt. Együtes erővel próbálnak kijutni a gonosz fészkéből, miközben elveszett társaikat keresve saját életükért küzdenek. Brutális grafikai körítésre is számíthatunk, mely végre szakít az "ide egy asztal, oda egy szék és kész a szoba" sematikus pályaszerkesztési metódussal: ez kérem szépen egy élő, lélegző építmény, mintha csak a való életből emelték volna ki. Megjelenés valamikor ez évben - NAGYON várjuk, lessétek meg az alig 16 megát nyomó trailert, BÜNTET! " - HCGamer
Ezt akár én is írhattam volna :)))
Tehát már biztos, hogy idén jön a nagy borzongás, de konkrétum sajnos még mindig nincs. Silent Hill reszkess!!! -
#128 Elképzelhető! -
#127 Ugye, ugye. Mondom én :))
Ha azokat hozni tudják, amiket a weboldalukon írnak, akkor még a Silent Hill-t is ütni fogja a game. -
#126 VÉGRE sikerült letöltenem máshonnan a trailert nagyon súlyos game lesz az egyzser biztos! -
#125 sajna még semmi konkrét tudtommal... :( -
#124 Én is várom már ezerrel!
Pontos megjelenési infó nincs? -
#123 húúú de fasza lesz ez a game! már nagyon várom! -
-
-
#120 Hmmm, ahogy látom zombikban nem lesz hiány :))) -
-
#118 rpg maker 2000? ehh, látogasson el akit érdekel a !JÁTÉK PROJECTEK! nevü topicba.
off vége... -
#117 "There will be a team of five adolescents to complete the adventure. Lights and volumetric shadows will serve as an important interaction between the characters and the surrounding world to strengthen the atmosphere. There will also be a ‘black aura’ baptismal that will modify visually, real time, auras around creatures that will increase the stress of the player and warn him of imminent danger. " Microïds describes the plot of this survival-horror action/adventure game with the following synopsis: “Strange events arise within an American school as students are disappearing and the abnormal behavior of certain professors is cause for concern. Five curious teenagers decide to investigate further and instead uncover a terrible secret which will put them all in danger."
There is currently no information available on a North American release date. This is certainly a game that will appeal to fans of the Silent Hill and Resident Evil Series. Just Adventure will continue to bring you more exclusive information and screenshots on Obscure as it becomes available." - Microids
Na ezek alapján olyasmi lesz amire gondoltunk. Para, stressz, félelem stb. A Silent Hill-t és a Resident Evil-t fogja ötvözni, szóval rossz már nem lehet :)))
Még két kép:
-
#116 én is megyek
bye all -
#115 ugye ugye :D -
#114 Na én befejeztem mára, jó 8. -
#113 Húú az én videókártyám már kevés ehhez a grafikához :))))))))) -
#112 innen le
töltheted
itt 1kép harc közben: