631
-
Dimitri #231 de elvileg még meg se jelent (talán márciusba jelenik meg) -
Dimitri #230 egy fájlcserélővel szedtem le. (eMule)
kb egy hét alatt jött le. :S
most elkezdtem szedni egy másikat ami remélem angol. -
#229 Honann szedted le én tok németül valamennyire?? -
Dimitri #228 Letöltöttem ezt a gamet csak van egy kis probléma.
Csak spanyol és német nyelv van benne. (én meg egyiket se vágom nagyon :D)
szóval nem lehetne letölteni valahonnan angol nyelvi fájlt ( angolosítást :D).
előre is kösz a segítséget.
-
#227 PC-n??? Honnan szerezted? -
#226 Huhh hat mi kettesbe toltuk ezt a jatekot es szvsz gyonyoru. Bar kicsit nehez... -
#225 én most nem feltétlen warezra gondoltam. suprnován sincs fent. :/ -
#224 Én sem tudom mi van. Elvileg már tavaly októberben kijött, de mégsincs semmi hír róla, hogy lenne warez belőle. Pedig folyamatosan figyelem az nforce-t, de semmi. Lehet, hogy Starforce-os a kicsike???? -
#223 nemtom mi lehet. én pl. még nem láttam sehol, h leszedhettem volna... :(
pedig szívesen végignyomnám. -
#222 Topikáp.
Mi van már ezzel??? Elvileg régen kijött, nem? Hun van akkor? -
Gabe18 #221 Hát a gamefaqs szerint már megjelent:
Obscure Microids 10/01/04 EU
Obscure Microids TBA NA
-
#220 végre rászántam magam a DEMO legyűrésére, és hát na...
az irányítás mintha konzolon nekem 1 kicsit jobb lett volna. (valószínüleg a joy miatt)
ami még zavart, az az volt, h 5 perc volt a demo. és az évvilágon semmi nem jött le abból, h milyen lehet a játék hosszútávon. mert ha most demo alapján döntenék, akkor nem szerezném be a fullt. -
#219 Nekem az alap sem volt nehéz.
Ez a gamenapra pontosan mikro jön?? -
#218 az SH2-nek tök jó volt az irányítása ha átállítottad... :)
(irány alapúra) -
#217 A demó irányitása nem volt gáz.
Már a Silent Hill-ek és az MGS után nem tudnak nehéz irányitást kitalálni :) -
#216 Láttam kis ingame playt a játékból, és azt kell mondjam nagyon jó lett! Szal ha tudják hozni PC-n a konzolon elért irányítást + hasonlókat, akkor már nyert ügyünk van. Szerintem nagyon jó kis horror gémmel van dolgunk. ^_^ -
#215 Én semmit nem tok sajna,de tényleg jöhetne már ,mert az SH-k unalmasak egy után. -
#214 Mikóóó jelenik mááán meeeeeeg??????
Fakom má bele. Már lassan egy hónapja meg kellett volna, hogy jelenjen, de semmi. Legalább valami hírt kiadhattak volna, hogy csúszik a dolog. De semmi hír.
Nem tud senki semmit, hogy mér késik a game?????????? -
#213 Már bármelyik pillanatban kijöhet a picike :))
ÁÁÁÁ, már alig bírom kivárniiiii. Már percenként frissítgetem az nforce-t :)) -
#212 akkor most el leszek látva gammával!
Silent Hill 4 végre nálam is fent lesz arra már (jelenleg nincs helyem rá ), meg arra már lesz új winyó is, szal akkor már lesz hely ennek az aranyoskának is! :)
jee! ^_^ -
#211 Huhá itt van a nyakunkon! -
#210 HCGamer - ObsCure interjúúú -
#209 UP!
Ha minden igaz, jövő hét elején itt a progi PC-re! Már alig bírom kivárni. A demo alapján fergeteges hangulatban lesz részünk :) -
#208 Feladvány az van benne hentelés is de nem tok többet mert nem toltam vele sokat. -
#207 Én elhiszem, még ki is próbálnám, csak attól tartok hogy nem futna a gépemen, mer nem egy mai darab. Amúgy a mostani SH-ban min van a hangsúly, a hentelésen vagy a kalandelemeken? Mert annak idején pont a hangulat és a kalandelemek miatt tetszett az SH 2. Az SH 3-at már ki sem próbáltam, mert azt mondták, hogy a szörnyhenten van a hangsúly. -
#206 Akkor én most mondom hogy egyátalán nem csalodtam, nagyon zsír game!
Az Obscure is zsír game a rövidke demó alapján. -
#205 ja-ja, kinek mi. majd eldől az egész ha kijött mind a 2. :) -
#204 Lehet, hogy így van, én még nem próbáltam ki a SH-t, de nagyon sokan, akik már régóta várták, azt mondják, hogy csalódtak benne. Úgyhogy ezért mondtam, hogy talán jobb lesz, mint az idei SH. -
#203 hááát. az idei Silent Hill-ben csak a mentés lett elbaszva, minden más szerintem javult az elöző részekhez képest! :)
(na jó, én nem vagyok közelharc párti, és éppen ezért talán a 2. rész ezért jobban bejött) -
#202 Még nem jelent meg. A legtöbb oldal szerint október 1-jén jelenik meg a kicsike :)))
Már alig bírom kivárni. Szerintem jobb lesz, mint az idei Silent Hill. -
M.A.D. #201 Nem hiszek a szememnek! Nforce-on még kint sincs!
OBSCURE PC ESPA?OL 4340 Mb
-
#200 #200! :)
Amúgy jó kis cumónak ígérkezik. A Silent Hill sorozat után érdeklődve várom. Nyamm... -
#199 Csak jöjjön már mert nem tok várni. -
#198 És ez a játék végre egy igazi túlélő horror lesz, ahol nem lesz minden sarkon egy láda lőszer, és nem az lesz a feladatunk, hogy legyakjuk az összes szörnyet. A feladat egyszerű: túlélni! -
blackgamer #197 baromijó játéknak tünik demóilag, remélem az egész gimit be lehet majd járni,
nekem mondjuk szörnyek se kellenének, én megvagyok Max Payne feeling-el is, csak lehessen császkálni sokat -
#196 Igaz, de eddig nem sokan tolakodtak itt a fórumon, tehát kevés a rajongó, vagy kevesen ismerik. -
#195 Mér mondod nekem is bejön. -
#194 HCGamer - ObsCure demóteszt
Azért jó tudni, hogy nem csak nekem jött be nagyon a demó :)) -
#193 Hat az elemlamparol + szornyekrol mostansag ez jut eszembe :) -
#192 aha. gondolom valami misztikus izé, amit jól megmagyaráznak. addig nevezzük sötét trutyinak. :)