Obscure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én is kipróbáltam a demót, és nekem is kb. azok a meglátásaim, mint grebbernek. A demóban szerintem sem lehet megölni a 2 monsztát, nekem is csak 1-et sikerült, és utána még jön egy rövid múvi a sztori folytatásáról, szóval lehet hogy a full gameben is meg fog halni az a két csávó, akit mi irányítottunk a demóban. A grafika szerintem tûrhetõ, nem is kell jobb, így legalább fut a kissé öregecske gépemen 😊) Egyelõre nekem is az irányítással van bajom, de ha a silent hillben meg tudtam szokni, akkor itt is meg fogom. Szóval szerintem nagyon király játék lesz, ha minden igaz akkor szeptemberben már nyomatjuk ezerrel 😊
Lehet hogy a demóban nem is lehet megölni azt a 2 szörnyet nekem csak 1-et sikerül kinyirni.
Next PC upgrade: 2022
Na kiprobáltam.
Grafika szerintem pont jó a game-hez.Hangulat ahhoz még kevés a demó.Tetszik hogy lehet társam és azzal is tudok lenni.Irányitás kicsit nehézkes de meg lehet szokni.
A bajom azzal van hogy D3 feeling mert olyan sötét.
Nem lehet valami fájéban átirni valamit hogy kicsit világosabb legyen???
Grafika szerintem pont jó a game-hez.Hangulat ahhoz még kevés a demó.Tetszik hogy lehet társam és azzal is tudok lenni.Irányitás kicsit nehézkes de meg lehet szokni.
A bajom azzal van hogy D3 feeling mert olyan sötét.
Nem lehet valami fájéban átirni valamit hogy kicsit világosabb legyen???
Hát én meghaltam annál a két nagy dögnél... Kifogyott a lõszer. De a játék nagyon tetszik! A hangulat is parás lett... Olyansmi mint a Suffering.
Hát nekem még bonyolult a game mert nem tom mit kell csinálni a kosárpályánál.ENTER-el bedobom a labdát másra nem jöttem rá. 😞 HELP!!
a grafika jó, az engine gyors. a víz szépen tükrözõdik, az emberek is reálisan mozognak. kb. 5 percet nyomultam benne, meg csak demo, de elég parás volt, hogy egy tár lõszerrel kellett lelõnöm két bazi nagy monsztát, amik a pofámba ugrottak. 😊
a hangulathoz kicsit még jáccanom kell vele, de most nem vagyok ilyen idegállapotban az olimpia miatt (fazekas) ... 😞
a hangulathoz kicsit még jáccanom kell vele, de most nem vagyok ilyen idegállapotban az olimpia miatt (fazekas) ... 😞
Hát én majd csak holnap tudom leszedni majd irjatok hogy milyen a game!!!!!!!!
Bocsi más szedni valom is van, demajd befejezem valamikor a letöltését ennek.
Lentvan már 1476MB és ilyen fájlok vannak a rar-ban:
Autoplay.exe, Autorun.inf, Config.ini, data.cab, data1.cab,0x0407.ini, 0x040a.ini, 1031.mst, 1034.mst
Lentvan már 1476MB és ilyen fájlok vannak a rar-ban:
Autoplay.exe, Autorun.inf, Config.ini, data.cab, data1.cab,0x0407.ini, 0x040a.ini, 1031.mst, 1034.mst
mivel konzolos, persze, h nem 1ezik a meretuk... 😊
a konzolos mindig kisebb ha jol emlexem (vagy forditva, de az a lenyeg, h nem 1eznek) 😊
a konzolos mindig kisebb ha jol emlexem (vagy forditva, de az a lenyeg, h nem 1eznek) 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Hát most találtam meg a PS2-es verziót is és nem egyezik a méretük, de majd ha leszedtem irok mi az amit leszedtem!
Na elkezdtem szedni majd 3hét múlva kb lent lesz mert bittorentel szedem azt sosemlehet tudni mikorra ér le.
Egyébként 3011MB-os a fájl majd kiderül mi az.
Max nem az azt lehet letörölni😊
Egyébként 3011MB-os a fájl majd kiderül mi az.
Max nem az azt lehet letörölni😊
Akkor az biztos kamu, mert még nem jelent meg a játék.
Szinte mindenhol azt írják, hogy PC-re év vége felé várható.
Szinte mindenhol azt írják, hogy PC-re év vége felé várható.
Ezt találtam egy torrentes oldalon :
Obscure German by bitcity (ohne Crack) 2.8 GB PC
Csak kár hogy crack nélkül van mert ha lenne crack tölteném de lehet hogy így is rászánom magam!
Obscure German by bitcity (ohne Crack) 2.8 GB PC
Csak kár hogy crack nélkül van mert ha lenne crack tölteném de lehet hogy így is rászánom magam!
Obscure: túlélni minden áron
Sogun, 08:21 - Játék: Horror
(Gamers Hell) A Hydravision Entertainment hangulatos képeket küldött túlélõ horror játékából. A PC, PS2 és Xbox platformra készülõ terméket õsz környékén adja ki a MC2-Microids. A trélerje póverbrutális, megtekintése mindenképp ajánlott. A játékban két középiskolás paranormális jelenségek után nyomoz. Kooperatív módban társad irányítja a második szereplõt, akinek irányítását – ha egyedül játszol - a gép veszi át.
info: Hardwired

Hát igen, egy cseppet konzolos beütésû, leginkább az SH sorozatot juttatja eszembe a kinézet, ja és igen, fejlesztik PC-re is.
Viszont rossz hír, hogy az egyik oldalon szeptember 2-ikát írják megjelenési dátumnak, hát az egy csöppet odébb van még sajna 😞((
Viszont rossz hír, hogy az egyik oldalon szeptember 2-ikát írják megjelenési dátumnak, hát az egy csöppet odébb van még sajna 😞((
Ohh..a képek alapján tetszik...de nem csak konzolra lesz ugyi, mert olyan konzolos fílingje van
PSN ID.: Beegabor
Elvileg az oldal szerint 2004 május 26 akkor jöhetne valami demó vagy alpha/béta csak legyen valami!
a fallout körökre osztott harcrendszerü szerepjáték! nekem a kedvencem ebben a stílusban! 😊
Na kérem szépen, megnéztem a hivatalos oldalt. Amennyiben lehet hinni neki (és a franciatudásomnak 😊) akkor a megjelenés dátuma:
2004 MÁJUS 26.
2004 MÁJUS 26.
Jó hát én is várom a STALKERT, de ezt már meg se szoktam említeni, mivel mindenki várja 😊)
De mivel nekem a kedvenc mûfajom a kaland, ezért nálam elsõ a Syberia.
A fallout milyen játék, szerep?
De mivel nekem a kedvenc mûfajom a kaland, ezért nálam elsõ a Syberia.
A fallout milyen játék, szerep?
igen, ezek szerint tetszenek a képek! 😊
bár a No.1 várt játék a STALKER! két 1szerü ok miatt:
1, a környezet nekem a Fallout-ot idézi FPS-ben (s nekem minden vágyam eddig 1 Fallout FPS volt, s ém vmi eszméletlen nagy Fallout fan vagyok, így már a játék rossz nem lehet)
2, a szabad terepek, sok titok, felfedezés, nem között játékmenet, barangolás! ez kell nekem! 😊
bár a No.1 várt játék a STALKER! két 1szerü ok miatt:
1, a környezet nekem a Fallout-ot idézi FPS-ben (s nekem minden vágyam eddig 1 Fallout FPS volt, s ém vmi eszméletlen nagy Fallout fan vagyok, így már a játék rossz nem lehet)
2, a szabad terepek, sok titok, felfedezés, nem között játékmenet, barangolás! ez kell nekem! 😊
Akkor ezek szerint tetszenek a képek? 😊))
Nekem is az egyik legjobban várt játék, nálam elsõ most a Syberia 2.
Nekem is az egyik legjobban várt játék, nálam elsõ most a Syberia 2.

asszem megvan az SH4 mellett a legjobban várt game! 😊
Obscure képek
Igencsak meglepett a tavaly felfedett Obscure. Minden elõzetes felhajtás nélkül robbant be a köztudatba a Hydravision Entertainment játéka: személy szerint nálam maga mögé utasította az idei év összes agyonhypeolt programját. Pedig a képlet egyszerû: végy egy iskolát tele ördögi kreatúrákkal (ismertebb nevén tanárok), akiket az ég kellõ szadizmussal és kísérletezési vággyal áldott meg. Fogj néhány diákot és zárd be õket éjszakára a szörnyektõl hemzsegõ épületbe. Mindezt told meg egy alaposan kidolgozott látványvilággal illetve dramaturgiával. A végeredmény azt hiszem egyértelmû: borzongás a köbön. Mindez képekben:
Forrás: HCGamer
Igencsak meglepett a tavaly felfedett Obscure. Minden elõzetes felhajtás nélkül robbant be a köztudatba a Hydravision Entertainment játéka: személy szerint nálam maga mögé utasította az idei év összes agyonhypeolt programját. Pedig a képlet egyszerû: végy egy iskolát tele ördögi kreatúrákkal (ismertebb nevén tanárok), akiket az ég kellõ szadizmussal és kísérletezési vággyal áldott meg. Fogj néhány diákot és zárd be õket éjszakára a szörnyektõl hemzsegõ épületbe. Mindezt told meg egy alaposan kidolgozott látványvilággal illetve dramaturgiával. A végeredmény azt hiszem egyértelmû: borzongás a köbön. Mindez képekben:
Forrás: HCGamer
ahhoz, hogy verje, nagyon nagyot kell alakítania történetben és hangulatban! de ha nagyon kira lesz az akció és a gondolkodós részek, no meg a helyszínek, akkor nem biztos, hogy lelöki az SH-t a trónról, de az biztos, hogy odamászik a seggébe! de végülis nekem aztán tök mind1 melyik lesz az 1., csak az a lényeg, hogy legyen meg és fusson el rendesen! 😊
Nem tudom, lehet hogy csak én vagyok így vele, de nekem már a képekrõl lejön az a depis, feszültségteli hangulat, ami szerintem jellemezni fogja a játékot. Biztos több lesz ez a játék, mint egyszerû SH klón, még akár azt is verheti.
UP! van valami hír a gameröl a bejelentés és a trailer óta?