631
-
#311 Kapásból az első (torrent link) -
#310 A mini image tökéletes.
Csak úgy lehet menteni a cd-kkel.De nyugi van belölük bőven ha nem akarsz minden kinyirt lény után menteni.
Nekem állandóan 4-5-6 cd-m van nem mentek sokat. -
BomBa #309 Akkor egyelőre még nem tökéletes a mini-image hogy nem lehet menteni, vagy valójában sem lehet menteni a menüben, csak ezekkel a "cd-kkel"? -
BomBa #308 Vagy hol lehet egyáltalán Mo-n megvenni? -
BomBa #307 DC-n nincs fennt, honlapokon sem, torrenten sem találtam eddig, valaki segítsen már honnan lehet leszedni!!!! -
#306 Na már továbbjutottam.Mostmeg a 120GB-os Seagate vinyom ugynéz ki behal és persze a game azon van (volt). :( -
#305 majd ha kijön hivatalosan :) -
#304 Elakadtam.
Szedjétek gyorsan hogy tudjatok segíteni. -
#303 cool.
asszem akkor eljött az idő, h leszedjem magamnak a full verziót -
#302 Már lentebb irtam angol. -
#301 Neked milyen nyelvű verzió van meg? -
#300 A gameben a menűben nem lehet menteni, elszórva vannak cd-k azokat kell felvenni és azokon "akciogomb" és akkor ment.
Ahány cd-t szereztél annyiszor menthetsz. -
#299 KÖSZ!!!!!
MÜKÖDIK!!!!
Na mentem is vissza tolni. -
#298 Felhivták a figyelmem hogy a gamecopyworld-ön van egy mini image nemrég pakolták fel.
Igaz az a német verzióhoz van,de mint ő is mondta egy probát megér.
Majd tesztelem. -
#297 A MiR progival csinált mini imageel + lehuzohgatással nem megy kiirja hogy olvasási hiba történt. -
#296 Kiváncsi leszek Reloaded koma hozzátud-e majd szólni a gamehez.
Remélem igen. -
#295 Na küldöd akkor??
BomBa: mini image az nagyon kellene tényleg, mert sima lehuzogatással image nélkül semmi. -
BomBa #294 A StarFuck progi és a mini-image lehet megoldja. Érdemes lenne kipróbálni! -
#293 OKÉ küldök privit. -
#292 Elküldöm ha gondolod! -
#291 MiR?Nem halottam róla de kiprobálhatom.
Csak megkell keresni. -
#290 Most szedek egy négy gigásat torrentel!! Mini imaget ebböl a versionböl is lehet csinálni!!! Ha jó maga az image!! Kell hozzá a MiR-nevü progi!! Amúgy valaki leszedte már??? -
BomBa #289 new zealandon már van pc-re
http://www.gpstore.co.nz/Games/1466142.html
vagy ez csak előrendelés? amúgy szerintem a márc 29. az az európai megjelenés, a februári az az amerikai volt -
BomBa #288 vagy jó crack -
BomBa #287 kell mini-image csak az nincs
amúgy ha az angol nem akkor melyik verzió jelent meg?
állítólag februárban kellett volna megjelennie. vagy az csak az xbox meg ps2 volt? -
#286 Az angol még nem csak van belöle warez ami crack hiányában nem megy.
De érdekes a védelme mert dvd lehuzogatással sem megy. -
#285 From: GameSTAR
Obscure - GOLD!
[2005-03-24 @ 09:17 - sHadeS]
A Worthplaying büszkén jelenti, hogy elkészült az Obscure, ez az iskolás köntösbe bújtatott túlélőhorror. A játékban öt ifjú amerikai titán kalandjait követhetjük nyomon, amikor is kisderül, hogy szeretett iskolájuk tobbé nem csak a tanulás borzalmaival szeretne kedveskedni, hisz csúnya gonosz monszták lepnek el mindent. Megjelenés Március hó 29-én.
Ez miez?? Nem megjelent már???
-
BomBa #284 Ha létezik, akkor elég szépen eltüntetik. -
#283 Ahhoz előbb megkéne találni a Deviance cracket, amit találtam már irtam a demo exeje volt benne. -
BomBa #282 Nah működik a crack? -
#281 Majd ha meglesz feltétlenük kiprobálom a cracket.
Igen csak az 1.1-van. -
#280 DC-n külföldi hubokon. -
BomBa #279 Szerintem azért azt a cracket is próbáld, hátha...
Amúgy eddig hány patch jött ki a játékhoz? Csak az 1.1? -
BomBa #278 Te hol keresed ezeket a crackeket? Mert gamecopyworldon nincs.
Ahogy látom ismered torrentes oldalakat, szerinted melyik keresőt érdemes használni? -
#277 A gamet egy torrentes oldalról szedtem le már nem emlékszem honnan.
A crack az nagy átbaszás volt mert az tény hogy volt benne 1.1-es patch de az exe az a demó exeje volt. :(
Van egy Deviance crack is de azt nem tudtam még leszedni de szerintem az is kamu. -
BomBa #276 Jah én végül elkezdtem keresni a neten a játékot, hátha nem drága is rászánok egy kis pénzt, de még megvenni sem lehet, hát milyen játék az ilyen?!? Aztán én vagyok a hibás ha letöltöm. Bár itt azt sem lehet. Arsenal te honnan szedted le? A cracket már kipróbáltad? Mert ha jól olvasom még nem. :P -
#275 Elvileg van crack csak azt a tetves obscure.gui-t emlegeti ami az én általam leszedett verzióban nincs is.
Más verziót meg nem találtam.
-
#274 Preview -
#273 Köcsög SF3 egy jó gametől foszt meg mindket.
Ez eddig a legdurvább cd lehuzogatással sem megy :(
jöjjön már valami mini image mert megörülök. -
#272 Nekem csak valami crack kéne,de sehol semmi. :(