Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Tenkjú 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Terminátor14
de én európai csapatokhoz szeretném mérni 😊 2009-ben járok, többször 16 között voltam a bl-ben, uefa-kupa gyõztes vagyok, minden bajnokságot, egy híján az öszs magyar kupát nyertem, de szinte semmi változás 😞 Kasszában vagy 15millió font, de a fizetés ugyanúgy 3600/w 😞

CSAK a Fradi

JackDaniels
Ezt fõleg ott veszed észre, hogy már valamire tartott játékosok is hajlandóak hozzád igazolni. Végülis ebben van jelentõssége.

\"Never say never!\" W Churchill

robotnyk
ma bocsánatot kért... biztos volt már benne valami turbósító, bár úgy sem szép dolog.
JackDaniels
Hopp! Ezt nem is hallottam. Akkor nem csak a magyarok ilyen faxok?

Szép sikereim vannak,zsinorban 4 bajnokság,bl 16,uefa legjobb 4,tehát gondolom hogy csak feljebb ment a reputáciom,bár egyszer már mondtátok,de hol tudom ezt megnézni??

20227!

JackDaniels
A Fradinak induláskor sem olyan rossz, de ha többször bajnok leszel, meg esetleg eljutsz a 2. kieséses körig a BL-ben, nem is egyszer, akkor már alakulhat. Mármint ezt ne európai csapatok mércéjével mérd.

robotnyk
a Barca ünneplése alatt köcsög Madridozott úgy 5-6szor
soha <#hehe>
Terminátor14
És mikor lesz elfogadható reputációja mondjuk a Fradinak?

CSAK a Fradi

JackDaniels
Miért is? Ebben nem vagyok képben.

JackDaniels
Naggyából pontosan.😊))

JackDaniels
Ha sikereket érsz el nemzetközi kupákban, UEFA, BL, meg többször bajnok leszel, akkor fejlõdik.

robotnyk
közben off: Eto'o bocsánatot kért.
olyan diósgyõr szint, nem? 😄
Ez a reputacios dolog ez fejlõdik klubcsapatnál vagy állandóan fix?

20227!

JackDaniels
Hopp a fenébe! Ezen meg én siklottam át! Rudee barátunknak is heppibörszdéj!! Ha kicsit megkésve is!

JackDaniels
AZé' a lilákkal is lehet szép sikereket elérni, bár finoman fogamlmazva is "vért fogsz huggyozni" velük.😊) Erre mongyák, hogy ez kissé mazochizmus??😊) De én is ezeket szeressem.😊)

JackDaniels
Itt van ez a srác. Saját nevelés, nincsenek egy egetverõ értékei, mégis az egyik leghasznosabb tagja a csapatnak már a harmad' osztály óta.

nem baj, most a békéssel nyomulunk 😄
JackDaniels
Q***ra sajnálom, hogy meghalt a mentésed.😞( Eddig talán ez a leghálásabb csapatom.😊)...illetve a Diósgyõr után.😊)

JackDaniels
Thx! Naon kellemes ez ám!😊) Ilyenkor jó managernek lenni.😊)

JackDaniels
Igyekszem, igyekszem.😊)

ez kifejezetten szép😊
gabber_saviola
az igen....grat Jack

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
nem is oly rossz<#eljen>

😄😄😄:

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

JackDaniels
Ez most a kegyetlenn valóság. Eddig asszem nem valottunk szégyent, bár, eléggé sok van még hátra.😊)

franco
ad1 ne játssz magyar bajnoksággal...
as2 max fizu, max aláíráspénz, tegyél be max gól és asszisztpénzt, évi 25%-os bérnövekményt, elengedési záradékot lehetõleg alacsonyat
ha ekkor i elhajt, nincs mit tenni, a játékos reputációja jóval magasabb a klubénál...

gabber_saviola
hála ilyen nincs , ha valaki menni akar akkor ...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szasztok!
Volna 1 kérdésem már megint.Mit lehet tenni azokkal a játékosokkal akiknek lejár a szerzõdésük,én megadnék nekik mindent de semmi nem elég nekik, menni akarnak! Hogyan tudnám ezt megakadályozni,gondolok itt olyanra hogy amikor leigazolom akkor elkötelezzem magamhoz egy életre.Van valamilyen megoldás erre?
Így ugyanis nagyon nehéz csapatot építeni a magyar bajnokságba ha a kulcsjátékosaim egy része szezon végén lelép:-(( help<#conf>

20227!

franco
pfff...

gabber_saviola
takezó kérdezte .........

teee, láttam, hogy valami Droakármi, csak el van kicsit mosódva 😊
franco
ez meg sry akart lenni😄

franco
így helyes:

a képen csak 2 helyrõl derül ki

franco
seyak akárki:d

JackDaniels
Jóvóna.😊)
Yo8!<#wave>

gabber_saviola
Jankulovszki 15 milla angol fontért ment mencseszterbe Krisztiánó Ronáldó meg 20m. -ért jött Palermóba 😄DDDDDDDD

franco
<#wave>

gabber_saviola
yo8

lááál, én már nem tudom mennyire kaptam ki, de asszem nagyon 4-5 😄
Magic Boy
Na megyek aludni!
Jó8 mindenkinek!<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ha azokbol az apró gólokbol egyel több lessz,mit a Barca góljaibolr akkor biztos sikeres lessz a <#ravasz1>zavarás!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JackDaniels
2-3al én is naon beérném.😊)...mármint rúgottal.😊)

azok is elegek 😄😄😄
JackDaniels
Én azé' szeretnék meglepetést okozni, de azé' nem fogom visszatölteni a gammát eccerse.😊))))
Majd apró gólokkal megzavarom õket.😊)

lál, én hõsiesen kikaptam anno 😄😄😄
JackDaniels
Inkább mongyá' valami okosat, mer' nemsoká a Barkelónával jáccok idegenbe.😊 Oszt ha nem sütök ki valami okosat, akkor nagyon xarrá kenik a pofácskámat.😊

corri 😄
Rudee
#37616ra és #37618ra:
Droylsden (Conference North)

Szar Bayern, szar Bayern :)