Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
\"Never say never!\" W Churchill
20227!
20227!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

as2 max fizu, max aláíráspénz, tegyél be max gól és asszisztpénzt, évi 25%-os bérnövekményt, elengedési záradékot lehetõleg alacsonyat
ha ekkor i elhajt, nincs mit tenni, a játékos reputációja jóval magasabb a klubénál...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Volna 1 kérdésem már megint.Mit lehet tenni azokkal a játékosokkal akiknek lejár a szerzõdésük,én megadnék nekik mindent de semmi nem elég nekik, menni akarnak! Hogyan tudnám ezt megakadályozni,gondolok itt olyanra hogy amikor leigazolom akkor elkötelezzem magamhoz egy életre.Van valamilyen megoldás erre?
Így ugyanis nagyon nehéz csapatot építeni a magyar bajnokságba ha a kulcsjátékosaim egy része szezon végén lelép:-(( help<#conf>#conf>
20227!
Jó8 mindenkinek!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Majd apró gólokkal megzavarom õket.😊)