Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NA odáig eljutottam hogy paint-ban van a kép,segíts tovább elõszõr csinálom

20227!

franco
oks csak nhezen érlek utól benneteket...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
jah hallottam eurosport.comon

Terminátor14
hát szerintem ez most pont nem spam kategória ;-)

CSAK a Fradi

franco
amíg odavoltam 60at spameltetek...

franco
fejlõdik, de a magyaroké nehezen. kellenének a válogatott sikerei is

az király azokat nagyon bírom!

20227!

JackDaniels
Ahhoz azé' kell 1-2 jó edzõ, akik nagyon tudnak bánni a fiatalokkal!

\"Never say never!\" W Churchill

Terminátor14
hogy jönnek majd fel használható ifik 😄

CSAK a Fradi

nekem most csak 8,3m de most növelik az oroszlánbarangomat 22500 fõre,állítolag fél év múlva kész,és addig könyörögtem hogy még az edzéslehetõség javításán is segítenek, de tényleg ez mit jelent pontosan??

20227!

Terminátor14
nincs is szûrõ 😄 Vagy a nézet menüre gondolsz?
vááááá
mekkora barom vagyok 😊 Nem szóltam, megvan...
Köszi Rudee!

CSAK a Fradi

Rudee
Szûrõ nincs átállítva?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nem mondtam hogy egy zseni vagyok,de azért megpróbálom

20227!

Terminátor14
sajnos nekem már nincs a hírek között 😞
Én is csak 3400-at tudok adni 😞 Mennyi pénzed van? Nekem 11millió font

CSAK a Fradi

max 3400/week,a világranglistát én is úgy néztem meg hogy nemrég volt és visszamentem a hirekben..

20227!

gabber_saviola
nah akkor krisztiánó ronáldó a második meccsén már eldöntötte a meccset egy átemeléses csellel 😄 <úgyhiszem jó vétel volt>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Terminátor14
mit akarsz kijelölni? 😊 Lépj be a csapatod keretéhez, és nyomd meg a print sreent...Aztán indítsd el mondjuk a paintot és nyomd meg a ctrl+v-t

CSAK a Fradi

Hát én nyomhatom,de semmi nem történik,nem jelõl ki

20227!

Terminátor14
nyah, valaki segítsen pls...
nem tudom megnézni a klubranglistát, mert ha rámegyek (bl-nél vagy uefa-nál a cont. team ugyebár), akkor csak az elsõ 26-ot mutatja, és nem tudook lejjebb menni 😞

CSAK a Fradi

Terminátor14
ja és én nem szoktam eladogatni a sztárjaim 😄 Pl Vass-ért is sorban állnak, de nem adom el, még 2 éves szerzõdése van, addig talán meggondolja magát, és elkötelezi magát újabb pár évre...Meg mindenkit próbálok megtartani, a pénzzel nincs problémám, csak a fizukkal 😊 Jut eszembe, még nem írtad, hogy Te menyit fizetést tudsz adni..

CSAK a Fradi

Terminátor14
ha megnyomod a print screen-t, akkor a géped vágólapra teszi a képet 😊 Belépsz egy képszerkesztõ progiba (pl paint) és kicsinyíted a képet, majd feltöltöd valahova, és beteszed ide...(törlés alatt jobbbra lent, kép gomb)

CSAK a Fradi

JackDaniels
Nem kellett volna kicsit kitartani az árukat, különösen a 19 éves srácét?? Ha ennyire tolongtak érte, akkor sztem megadták volna a többszörösét is!

Igen ezt én is olvastam,nem tudom hogyan csinálta,de gratula neki!

20227!

Szívesen dobnék képet,de a print screen lenyomására nem reagál a gép,vagy valamit én csinálok szarúl:-(
Egyébként 2010/11-et kezdem pont most,nagyon nagy magyar tehetségeim vannak,úgy vagyok velük hogy nem nagyon erõltetem a hazai sztárokat,mert ha lejár a szerzõdésük faképnél hagynak engem,nem tudom õket megtartani:-((
Így most inkább fiatalokat foglalkoztatok meglátom hogy így mi lessz!
Most adtam el a celticnek 2,8m eu-ért egy 22 éves csatáromat( Orosz),tavaly pedig egy fradi nevelést (Hajnal) 3,2m euért 19 évesen,sorba állás volt érte:real,barca,inter,depor végül a cselszki vitte el:-)))

20227!

JackDaniels
Jóvóna egy képes történelem.😊)

gabber_saviola
az szép ....😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

onlybarca
voltmár magyar!!!! egy srác már megnyerte a szegeddel a bl-t 2021-ben!

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

JackDaniels
Innen ha kitartó vagy, sztem sokra lehetne jutni. Ez a 40. hely már nem olyan rossz.

JackDaniels
Hááát, szurkolok neked! Remélem eccer csak lesz az FM2005-ben is magyar BL gyõztes.

Terminátor14
Melyik szezonban vagy? Dobnál egy képet a keretedrõl? Mennyi fizut tudsz adni?

CSAK a Fradi

Terminátor14
Lehet, hogy taktikus leszek 😊 Bl-ben még nincs túl sok esélyem, ezért talán kicsit rájátszom az uefára 😄 Hátha...
Ha feljönne még egy-két Vass szintû ifi, megoldódnának a gondok..-.

CSAK a Fradi

Most néztem meg a legfrissebb klubranglistát, a 40. helyen van a kispest.Most ez a realitás.

20227!

JackDaniels
Sztem igen. Bár az a 10-15 hely nem olyan eccerû, mint gondolnánk.

Terminátor14
ez most komoly? Akkor kapnék rendes fizetést, mindent? AMúgy a csapat nem rossz, a Reac elleni kupadöntõn 30000 voltak a Puskásban..22000 stadionunkban pedig 14500 volt az álag nézõszám 😊 Akkor még van remény...

CSAK a Fradi

JackDaniels
Minden az anyagiakon múlna. Ha reálisan nézed a mai magyar futballt, akkor sajna ez meglehetõsen reálisan van modellezve a játékban.😞(

Rudee
Június környékén kezd el végignézni a dél-amerikai csapatokat, biztos találsz pár olyan játékost, akik segíthetnek a csapatnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Terminátor14
hát nem tudom...Ugye 2007ben pl feljött egy csatár, aki 10 hónap múlva wonderkid lett! Vagy pl a 15 éves szuperkapus, aki kiszorította Szûcsöt 😄 Meg a sok egyéb játékos, akik bizony elég jók voltak. Szerintem, ha kicsit meg tudnám emelni a fizetéseket, akkor 4 éven belül meglenne a Bl..

CSAK a Fradi

Ez így valóban nem jó,hiszen miért nem lehetne az hogy egy magyar csapat mondjuk 10 év alatt felfejlõdik a többi nagycsapat szintjére??

20227!

JackDaniels
Számít. Ha feljebb tornázod vagy 10-15 helyet, akkor minden szép lenne.

Úgy látom hogy pont ugyanaz a bajunk,így nehéz bl-gyõztes csapatot faragni magyar csapatból.Nekem sem hajlandó senki komoly játékos eljönni ilyen alacson heti pénzért,így túlságosan be vannak a magyar csapatok határolva,mit lehet itt tenni?

20227!

JackDaniels
Ha BL-t tudnál nyerni, az meglehetõsen sokat lökne a reputáción, azé' szinte lehetetlen magyar csapattal a BL elhódítása.

Terminátor14
Vagy pl a játékban közölt klubranglista számít valamit? Azon 30-40 körül vagyok, ha jól emléxem.

CSAK a Fradi

Terminátor14
de figy, ennyi erõvel az sem számítana, ha sorozatban nyernék 2-3 bl-t, nem? Abból a pénzbõl már nem egy sztárjátékost el tudnék tartani...De még így sem jönne el hozzám senki, ez pedig így nem jó 😞

CSAK a Fradi

JackDaniels
Ez csak azé' sikerült, mer' Maradona már nem jáccik.😊))))

gabber_saviola
Boldog szülinapot!

JackDaniels
<#wave>

JackDaniels
Hááááát, az nem lesz túl eccerû, mert a játékban ez meglehetõsen reálisra sikeredett, hogy európai élcsapatot faragjunk egy magyar klubból. De azé' semmi sem lehetetlen.😊)

gabber_saviola
Palermo-Napoli

Terminátor14
bazz, tényleg 😊Bódog szülinapot Magic és Rudee ;-)

CSAK a Fradi

JackDaniels
Hát nem. De legalább meggyött az esze. Kissé lelombozott ez a negatív hír, mert én naon jó focistának tartom ezt a gyereket.