Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ezen átsiklottam pedig kivételesen végigiolvastam tegnap óta az összes hozzáaszólást!
Mégegyszer bocs!
Ne haragudj,ha valakit akkor téged nemakartalak megbántani!
majdnem egy büntipontomba került ... 😄DDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha egy kicsit olvasnál. De legközelebb legfeljebb nem tépem a szám.
\"Never say never!\" W Churchill
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nézelõdtem a játékosok között, bepipáltam az asszisztens szûrje ki az irreális ajánlatokat, erre egy szabad játékos maradt bent...Technikai értékeinél van 1 9es, a többi 1-es 😄DDDD
CSAK a Fradi
Alfreton, Ashton, Bradford PA, Droylsden, Gainsborough, Hinckley, Hucknall, Lancaster, Moor Green, Redditch, Runcorn, Vauxhall és Worksop
Franco: Nekem is bejött a nevük, de az indexen nagyon sokan nyommják velük, úgyhogy inkább hanyagoltam õket 😊
CSAK a Fradi
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Sz'al monnyatok valamit 😊
Rudee:
Én egyelõre nem kiesõjelöltet szeretnék, még nem játszottam ilyen gyenge csapattal.
CSAK a Fradi
Ancona
én is kezdek egyet júl. táján
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
tenksz
CSAK a Fradi
Rajtad és Gaber-en kívül senkinek se jutott eszébe!
Mondjuk amennyire csípik a fejem itt a fórumon nem is csodálom!
Jövõre remélem sikerül megerõsíteni a keretet, jó lenne 2-3 éven belül feljutni.