Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
20227!
20227!
20227!
olyan kemény sorsolásom volt.
Elsõ kiesési kör Barca 3-1 2-0 idegenbeli gollal tovább csusszantam innen sima ügy volt jött a Bayer kikapott jött a Psv a döntõbe meg Aston Villa
20227!
20227!
20227!
Na most már eljutottam oda hogy a képet bemásoltam a free.srv.hu oldalra,innen hogyan tovább??
20227!
20227!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mivel én a Bl-ben megnyertem a bajnokságot, ezért a bl-ben idnulok, így a kupadöntõs REAC indulhat az uefában..Nos, a Laziot kapták, és idegenben 1-0-ra kaptak ki...A végén még kiverik a liziot 😄
CSAK a Fradi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
én 3-4-3 full attackon is kipipálom, lõttem már kontragólt..
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
\"Never say never!\" W Churchill
CSAK a Fradi
20227!
Csoportom:
FC Bayern, AC Milan, Panathinaikos, Ferencváros 😊 Lehet, hogy nem kell taktikáznom, mert nagyon úgy tûnik, hogy csak a 3. hely lesz meg.
CSAK a Fradi
a felsõ két érétket állítsd 90%-ra 😊 Aztán mentés másként, itt a jpg formátumot válaszd...Aztán menj a www.imageshack.us oldalra, ahol tallózás gombbal keresd meg az imént elmentett képet és a host it-tel töltsd fel 😊 Ha kész, akkor a direct link szöveg alatt lévõ urlt másold be a kép gomb megnyomása után felugró panelbe..Huhh, nem tudok magyarázni 😛
CSAK a Fradi
\"Never say never!\" W Churchill