Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Jaja remélem stabil kezdõ nálad!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nem,nem kicsinyítettem le,és ne öljön meg úgyhogy áruld el hogy hol kicsinyítsem

20227!

Neem tudom mirõl beszélsz én nem ártottam neked semmit

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ctrl+c aztán vagy ctrl+v vagy fordítva érted??!!!

derley
számtech teremben, ami itt van tõlem 4 méterre!

derley
rákattintasz a linkre és akkor kijelöli az egészet. Akkor megnyomod a Ctrl-t meg a c betût. Aztán bekattintasz a ide ahova írsz és itt meg Ctrl-t meg a v betût nyomod meg!

Remélem lekicsinyítetted a képet különben Gabber megöl

szal nem tom hogyan történik a bemásolása..

20227!

oké 2. link megvan,de hogyan másoljam be? Kijelölöm ,szerkesztem,másolom de hogyan.Bocs az amatõr kérdéseken

20227!

miben?

A bl-t megnyertem (bûn lett voln nem megnyerni)
olyan kemény sorsolásom volt.
Elsõ kiesési kör Barca 3-1 2-0 idegenbeli gollal tovább csusszantam innen sima ügy volt jött a Bayer kikapott jött a Psv a döntõbe meg Aston Villa

derley
Szevasz! Milyen a másik teremben?

derley
szal fel host-toltad, és most ott egy csomó link. Válaszd ki felülrõl a másodikat, és másold be ide, ahova írod a szöveget!

Mióta nem írtam összehoztem egy harmadik majd egy elsõ helyet a bajnokságba

igen,most ott tartok hogy feltõltöttem az imageshack oldalra,ott kijelõltem a direct link melletti szöveggel amit bemásoltam a képre,itt tartok most

20227!

CSács

derley
a képed már fel uploadoltad?

inkább segíts

20227!

derley
mindig😊)

Sõt most már oda jutottam hogy a képet kijelõltem az imageshack oldalára,de a végét még mindíg nem értem,hogy mit csináljak a direct link alatti szöveggel...Továbbra is bénázok,de segítsetek

20227!

derley
Reggelt Csajok!😊)

Jó reggelt!
Na most már eljutottam oda hogy a képet bemásoltam a free.srv.hu oldalra,innen hogyan tovább??

20227!

franco
<#integet2>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

A jpeg-ben elmentett képet hogyan tudom az ingyenes oldalra feltenni? Ez itt a nagy kérdés mert itt akadtam el...Reggel folytatom,legalább is megprobálom felteenni a képet amit ígértem..

20227!

gabber_saviola
nah léptem páj yo8 <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Terminátor14
lááááááááál 😄DDDD
Mivel én a Bl-ben megnyertem a bajnokságot, ezért a bl-ben idnulok, így a kupadöntõs REAC indulhat az uefában..Nos, a Laziot kapták, és idegenben 1-0-ra kaptak ki...A végén még kiverik a liziot 😄

CSAK a Fradi

franco
😄😄😄

gabber_saviola
talán Franco volt, már nem is emlékszem 😄DDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
és ki mondta h veddmeg?😄

Hú, a meccs vége elég izgi volt 😄
gabber_saviola
ez a krisztiánó ronáldó egy álom .......

gabber_saviola

franco
<#wave>

gabber_saviola
yo8 Jack

Terminátor14
jóéjt

CSAK a Fradi

JackDaniels
Nah, Yo8 mindenkinek!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

Terminátor14
akkor kiprószáom, thx 😊

CSAK a Fradi

ehh, a magyar kupa negyeddöntõben nagy harc után estem ki a bajnokaspiráns Sopronnal szemben 😞 (1:0)
franco
ha lehetõség van akkor kontrázik
én 3-4-3 full attackon is kipipálom, lõttem már kontragólt..

Terminátor14
Meg azt szerettem volna kérdezni, hogy ha bepipálom a counter attacktot, akkor a csapat csak kontrára játszik, vagy elsõsorban kontrára?

CSAK a Fradi

Terminátor14
nem játszom védekezõ taktikát, nem méltó a csapatomhoz 😄 Bayern be fogom darálni! Nem szeretem a németeket...Edzést meg elsõ szezonban csináltam, azóta semmit nem változtattam 😄 Bár kicsit túl kemény, sok a sérülés

CSAK a Fradi

JackDaniels
Visszazárás-letámadás edzés használata és a taktika kissé védekezõ, kontrákkal, csodákra képes.😊)

Terminátor14
www.imageshack.us 😊 Ez egy szép kis oldalacska, ahol mindenféle regisztráció nélkül tölthetsz fel képet...

CSAK a Fradi

szal addig sikerült eljutnom hogy jpeg-ben elmentettem,de onnan ki kell lépni a tallózáshoz vagy hol találom?? Bocs...

20227!

Terminátor14
lényeget lehagytam 😊
Csoportom:
FC Bayern, AC Milan, Panathinaikos, Ferencváros 😊 Lehet, hogy nem kell taktikáznom, mert nagyon úgy tûnik, hogy csak a 3. hely lesz meg.

CSAK a Fradi

Terminátor14
nos klikk a kép menüben nyújtás/döntés-re...
a felsõ két érétket állítsd 90%-ra 😊 Aztán mentés másként, itt a jpg formátumot válaszd...Aztán menj a www.imageshack.us oldalra, ahol tallózás gombbal keresd meg az imént elmentett képet és a host it-tel töltsd fel 😊 Ha kész, akkor a direct link szöveg alatt lévõ urlt másold be a kép gomb megnyomása után felugró panelbe..Huhh, nem tudok magyarázni 😛

CSAK a Fradi

JackDaniels
Van a kép menü pontban, hogy nyújtás döntés. Ez legyen olyan 75%, majd a képet töltsd fel ide. Az itt kapott linket rakd be a kép menûpontba a fórumban.

Terminátor14
Most nézem, hogy kiemelt lettem a BL-ben, így csak a 3. selejtezõ-szakaszban kellett bekapcsolódnom 😊 Cupper...Ráadásul Mo.-rõl két csapat is indulhat a Bl-ben..
Íme a meccs, amit a csoportbakerülésért vívtam:

elég sima volt a dolog ;-)
Krastovchev 4 meccs: 9gól/2 gólpassz...

CSAK a Fradi