Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
a passingot tedd shortra, enyhén támadj, pipáld ki a kontrákat
4-4-2-t vagy 3-4-3-at ajánlok
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
CSAK a Fradi
Hozzá kell tennem, hogy a Bayern kerete sehol sincs az enyémhez képest, úgyhogy érthetõ az eredmény 😛
CSAK a Fradi
Ha el nem felejtem csinálok képet a csapatról.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Íme 😊
Akik talán ismeretlenek lehetnek:
Kiss Zsolt: 16 éves kapus, nagyon szuper, kapus illetve fizikai tulajdonságainál nincs 11 alatti értéke, és sok a 15 fölötti is 😊
Prince Addai: Közepes képességû védõ. 18as fejellés, 18as szerelés, 14es emberfogás, 24 éves. tartalék
Emeka: Nem rég vettem, nagyon jó 20 éves védõ, valami jelzõje is van, de nem tudom, mi az, mert német 😞 (és lusta átváltani angolra..)
Andrés Rudriguez:
22éves kolumbiai védõ, emberfogás, fejelés, szerelés 20as ;-) Ezen kívül nagyon higgadt, jól helyezkedik...
Hörnyéki Viktor: 20 éves középpályás, 2 darab 10-en aluli értéke van összesen 😊
Marian Kurty: tartalék vkp
Stirbis: el fog menni, xar
Marko Dinjar: 23 éves elég jó középpályás, cserepados
Mochow: Fiatalon vettem, jó érétékei vannak, de nem vált be 😞
John Jairo Romero: szintén kolumbiai, nagyon jó középpályás, cserepados
Horváth Csaba: 20 éves tehetséges középpályás
Vass Péter: 20 éves wonderkid, egy állat (8 meccs 8 gól 3 asszisz 8.18)
Enyo Krastovchev: 25 éves csatár, valami hihetetlen...Elõzõ szezonja ,,szar'' volt (34/24göl/11passz), most javul 😄 (8meccs/15gól/3passz/8.63)
Na, úgyvélem elég részletes voltam ;-)))
CSAK a Fradi
Grat a szép eredményidhez!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Most nagyon gyors .....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy kis betegállomány után újra itt. (Késõbb elolvasom mi volt).
Volt egy kis idõm játszani is 😊
Folytattam Honvédos mentésemet. 3 évadon vagyok túl. 3 MK gyõzelem, 2 Szuper Kupa (a 3. még majd lesz) a bajnokságban 2 3.hely és most végre Bajnoki cím!
Meg kellett dolgozni érte.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
20227!
De nem tökéletes a kép,hogyan tudok változtatni ezen?
20227!