Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Havercsávó vagy!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Remélem elég lessz az elõnyöm:

20227!

DONGUBA
bemasolod a tobbi taktika koze es onnan beimportalod

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

HI!megkaptam a taktikát,mit kell csinálnom vele???bemásolás /hova) v megnyitás/mivel)
DONGUBA
nm hasznald a valasz gombot

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

nagyon kösz!!!
Magic Boy
HBD!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
elkuldtem taktikat

[email protected]____nagy tagok vagytok,ha elkülditek nekem a dolgokat.köszi elöre is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DONGUBA
msn vagy emilben

DONGUBA
En megagigaszuperGURU vagyok

franco
sztem Guba is vágja úgy mint én szal guru😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

ok!!!hogy jut el hozzám a taktikád???amugy köszi
DONGUBA
taktikat tudok adni amit mar evek ota hasznalok es nme vagyok guru

HI!guba.nem régota kezdtem a játékkal valo ismerkedést,te már biztos ügyesebb vagy?amugy egy mu-chelsea meccs a valoságban is megtippelhetetlen ,pillanatnyi forma,inkább irj valami jo edzéstervet v valamit amit még nem vágok de fontos lehet,ha ilyen nagy guru vagy.
franco
a beállításoknál ki kellett volna töltened hogy mikor születtél

HI!!!franco-nem tudom hogy kell a fö oldalra kiiratni h szülinapos vagyok,amugy nem is akarnék a fö oldalon nyomulni
franco
HBD

bár a fõoldalon nem írja ki h szülinapod lenne

DONGUBA
ehh en mar conferencessel is megvertem oket nemhogy cselszkivel<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

köszi!!!remélem ledarálom öket igy már,bár csucsformát mutatnak-amugy akkor rövid passz,egyérintö ha jol értelmezem-thanx
franco
nem, attól balrább

köszi,passingot shot-ra?,magyarul van!ez az lehet h közvetlen passz/?
franco
chelseavel vagy? akkor bármilyennel😄
a passingot tedd shortra, enyhén támadj, pipáld ki a kontrákat
4-4-2-t vagy 3-4-3-at ajánlok

Magic Boy
Nem feltétlenül a taktikán mullik!

HI!milyen taktikával tudom megfogni a MU-t otthon,vezeti a bajnokságot én chelsea-vel vagyok.mindent probáltam szinte,mu 442 vel nyomul.HELP thanx
Magic Boy
Grat!

Terminátor14
Ehhe 😊 3-1 lett a vége, volt még 1 kapufánk és 3-4 nagy helyzet...Bayernbe beállt Yakubu és vágott egyet. Nem tudom, hogy miért nem kezdett, 1000szer jobb mint sverkos és Semler.

CSAK a Fradi

Terminátor14
attenzione! Félidõben FTC-FC Bayern 3-0...
Hozzá kell tennem, hogy a Bayern kerete sehol sincs az enyémhez képest, úgyhogy érthetõ az eredmény 😛

CSAK a Fradi

Tono34
Volt egy 38 éves kapusom, egészen jó volt. A baj, hogy visszavonult. Így leigazoltam Szûcsöt ingyen.
Ha el nem felejtem csinálok képet a csapatról.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Magic Boy
<#wave>

Terminátor14
ja és reggelt!

CSAK a Fradi

Terminátor14

Íme 😊

Akik talán ismeretlenek lehetnek:
Kiss Zsolt: 16 éves kapus, nagyon szuper, kapus illetve fizikai tulajdonságainál nincs 11 alatti értéke, és sok a 15 fölötti is 😊

Prince Addai: Közepes képességû védõ. 18as fejellés, 18as szerelés, 14es emberfogás, 24 éves. tartalék

Emeka: Nem rég vettem, nagyon jó 20 éves védõ, valami jelzõje is van, de nem tudom, mi az, mert német 😞 (és lusta átváltani angolra..)

Andrés Rudriguez:
22éves kolumbiai védõ, emberfogás, fejelés, szerelés 20as ;-) Ezen kívül nagyon higgadt, jól helyezkedik...

Hörnyéki Viktor: 20 éves középpályás, 2 darab 10-en aluli értéke van összesen 😊

Marian Kurty: tartalék vkp

Stirbis: el fog menni, xar

Marko Dinjar: 23 éves elég jó középpályás, cserepados

Mochow: Fiatalon vettem, jó érétékei vannak, de nem vált be 😞

John Jairo Romero: szintén kolumbiai, nagyon jó középpályás, cserepados

Horváth Csaba: 20 éves tehetséges középpályás

Vass Péter: 20 éves wonderkid, egy állat (8 meccs 8 gól 3 asszisz 8.18)

Enyo Krastovchev: 25 éves csatár, valami hihetetlen...Elõzõ szezonja ,,szar'' volt (34/24göl/11passz), most javul 😄 (8meccs/15gól/3passz/8.63)

Na, úgyvélem elég részletes voltam ;-)))

CSAK a Fradi

Magic Boy
<#wave>
Grat a szép eredményidhez!

Tono34
Ami viszont még jobb, hogy sikerült új alkatrészeket beszereznem a gépbe.
Most nagyon gyors .....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Szép Napot!
Egy kis betegállomány után újra itt. (Késõbb elolvasom mi volt).
Volt egy kis idõm játszani is 😊
Folytattam Honvédos mentésemet. 3 évadon vagyok túl. 3 MK gyõzelem, 2 Szuper Kupa (a 3. még majd lesz) a bajnokságban 2 3.hely és most végre Bajnoki cím!
Meg kellett dolgozni érte.

Magic Boy
<#wave>

DONGUBA

gabber_saviola
szevasztok managerek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

megvan amit kértél,te is küldj eggyet

20227!

Sikerült vazze,kössssszzzz mindenkinek!!
De nem tökéletes a kép,hogyan tudok változtatni ezen?

20227!

20227!

DONGUBA

Magic Boy
<#kerdes>

DONGUBA
Kis ték

DONGUBA
?

DONGUBA
?

derley
Mocskos LOKI!!!

derley
tee hülye vagy bazdmeg!

derley
nem kell le kicsinyítened mert ez a második link kis képben rakja be, ahogy Gabber is szokta berakni!