Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
de ne csajjá

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
ezt a meccset inkább ugy fogalmaznám meg hogy Chievo - ManUtd C

Hali asfa!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
szegény kanál <#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
náluk azt pezseg ám az élet
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kanál: aztagecie <#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Kanál:<#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Tegnap nem tudtam elkezdeni az új játékomat, de ma déután ha lesz idõm elkezdem, elõtte van még bevásárlás, meg bútor összeszerelés és autó takarítás...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
szval yó8

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu<#falbav>#falbav><#mf3>#mf3>
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Én is megyek Jo8 mindenkinek!<#integet2>#integet2>
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress