Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurvakirálycsávó Ashton
amugy hy
amugy hy
mult meccsen kezdõ volt, mindenkinek lehetõséget adok
bazzze már válaszoltam a kérdésedre olvass vissza
milyen mackey? ben?
na py all
BUDA > miskolc.
Az a gondom hogy ugy tudom csak megnezni a meccseket ha szabadsagra megyek es utana visszajovok amikor mar vege van a meccsnek, igy elore tudom az eredmenyt, lehet valahogy mashogy is?
ashton miafaszt keres a válogatottba? o.s
BUDA > miskolc.
????????
????????
de mackey nálam játszik 3 meccs 2 gól
BUDA > miskolc.
ez gyors? 😄DD nem annyira
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jóvan holnap estefelé kapsz
BUDA > miskolc.
azdurva nálam Owen nem naon fér be álltalába Ashtonnal váltogattam de most már Owen öregecske és Ashtonnak jobban megy az uccsó 4 az nálam közelibe sincs ahhot hogy válogatottak legyenek
bazki eggyüt érzek<#zavart2>#zavart2><#rolleyes>#rolleyes><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
3 meccsen lõttem 16 gólt (oroszország,ukrajna,Brazília!!) ebbõl az "uccsó 4" 9 gólt hozott össze 20-30 percnyi játékkal
BUDA > miskolc.
Na ennyit errõl!! Mondtam ha egyszer ixelek hazaiban egyszerûen akármilyen is a játékosállpmány nem tok nyerni!!!!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
giga lol nem??? 😄DDDDDDDD
owen,rooney,stead,chopra,mackey,moore
BUDA > miskolc.
miafasz tétmeccsen is ki lehet venni a válogatottból ombrékat???? bazzze Szlovénia ellen nyomulok és King-et kivették a csapatból bazze amikor a legnagyobb szükségem lenne rá nincs másik norm. vkp-m (szopjanak lééé)
Defoe nem fér be??? ombre??? mivanveled? kik vannak neked a csatársorba?
nem spanyol,olasz,német,angol és normál adatbázis
télen egy nigériai csapattal játszottam a klubvilágbajnokságban elõdöntõt, és 30 kaput eltalált lövésbõl 1 gólt tudtam szerezni csak, azt is csak a meccs vége felé. azt hittem szétrobbanok az idegtõl, mikor megnéztem a kapusukat, szar generált tolókocsis kapus, halálbéna értékekkel, védése volt talán a legmagasabb, az is 9-es 😛PP
na ezt a pöcs defoet má behívom én is bár úgy sem fog beférni o.
BUDA > miskolc.
az a legfaszább amikor a generált egyszámjegyes értékekkel teleb@szott kapus kivédi a szemedet (fõleg 03-04)