Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis elköthetem a 65 millió fontot miközben az egyelegem csak 10millió font anélkül hogy csõdbe mennék??<#nemtudom>#nemtudom>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
otvan Cruz,Adriano,Martins,Recoba,Robinho (most)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jön még : bl elõdöntõ idegenben inter, meg még 4 meccs a szezonból
Fred-et 7,5M-ér? aki 24éves
---------vagy-------------
Luís Fabiano-t 21M-ér? aki 27éves
nem lesz valami hasznos játékos az én tapasztalataim szerint
még sokat is ajánlottak érte sztem
add el
megérdemelted
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
meg eladtam a Cselzinek Wes Brown-t és cserébe jött helyette Glen Johnson mert jövõre lesz G.Neville 34éves és lejár a szerzõdése és az ö helyére vettem
jah meg jött még Lastuvka 4milkáé és elment Howard 15milkáé
te mennyiben jársz?Én 2008 közepe
azon gondolkodom hogy lehet hogy kezdek egy ujjat csak nemtom kivel
azapoén hogy még kiserúgtak 😛PP
és a meccs után azt irták hogy nagyon elégedettek az eb nyújtott csapat teljesítményével
BUDA > miskolc.
érdekes, hogy nálam még ilyen probléma sosem volt
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.