Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
basszus, pedig azt hittem ismered a csákót. Épp most akartam kérni vmi szexi logót...😞 Na mind1 😄

CSAK a Fradi

nem tom de rendelnék én is <#vigyor1>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
nem tudom, nem ismerem , nem láttam 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
hol lehet egy brutálisan jó logót igényelni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
munka infók

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
asszem utóbbi, vagy még az elején választod

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hogy lehet jelentkezni egy válogatotthoz???? vagy oda csak felkérhetnek????

McFrost
Ilyen képek vannak benne?

Tazze, nem rossz az a Vincze! 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

McFrost
efem ??? az meg mi a xar???

franco
helósztoksziasztok

reggel majd gondoljatok ráma a detoxban htx<#wave>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sheva
jó lesz holnapra is...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
ja 😄DDDDD

most? mert ha igen akkor leálítom az Ubuntu linuxomat és bekapcsolom a vinfost

JackDaniels
<#wave>Üdv!

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
szép jónapot kívánok önnek!

megrérdezhetem ,hogy Õn játszik az efemmel? mert nem látom estefelé itt mostanában ....... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sheva
gabber tudsz nekem csinálni az FM-hez egy Milanos hátteret???

Terminátor14
Nagyon szívesen.

McFrost: hali!

CSAK a Fradi

McFrost
Hail All!

gabber_saviola
zsír a képbeszúrásod 😄DDDDDDDDDDDD

Sheva
nagyon szépen THX!!!

Terminátor14
a skined könyvtárában van egy graphics mappa, abban egy background abban meg egy dafault.jpg..na ez a háttér 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
baaaz a nézõszám 😊)))
Amúgy használj vmi normális programot, mert painttal úgy látom nem emgy a kép kicsinyítése 😊
Jack: Egyre inkább remélem 😊

CSAK a Fradi

a nézõszám

BUDA > miskolc.

Sheva
hogy tudok berakni hátteret??? .... mint pl terminátornak a fradis háttér!!!!

JackDaniels
Cím védés lesz a dologból?😊))

Na mi A fURCSA?

20227!

Mennymá vazze

20227!

natyon raj vagy <#worship><#taps><#taps>

BUDA > miskolc.

Terminátor14
Sziasztok!
Tök jóóóó, A bl negyeddöntõben a Romát kaptam megint...Idegenben egy parádés meccsem 3-3-at játszottunk, majd jött a hazai meccs...

Igazából nem volt nehéz a továbbjutás, végig partnerek voltunk a játékban is. 2 gólós elõnyre tettünk szert ,majd Roma lõtt egy gólt a 60. percben. Innentõl küzdöttek az újabb gólokért, de nem tudtak betallni, és a 92. percben egy kontrából meg biztosítottuk be a továbbjutást!
Ez fõleg neki köszönhetõ:

Nem rég beraktam róla egy képet 18 évesen is...megfigyelhetõ a fejlõdés.

CSAK a Fradi

Elsõ meccsem a bl.-ben a Celtic ellen otthon 2-2 :-((((

20227!

zyndar
<#wink>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Szép erdmény,grat!

20227!

kösssz

20227!

zyndar
tudom,de szerintem WBA-val nyerni lehetetlen.....

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

JackDaniels
<#wave>Háj!😊
Egész szépen állsz.😊

zyndar
HI all!
Ígí áll a bajnokság:

gabber_saviola
szasz , zsír vagy és a képed is 😄DDDDDDDDDDD

JackDaniels
<#wave>Szasz!😊
Kissé húzós, de semmi sem lehetetlen.😊

Szasztok!
Ezt a csoportot vazzzee!

20227!

gabber_saviola
szegalsz JAck

JackDaniels
Irány a Premier Liga aztán meg a BL döntõ.😊

JackDaniels
Ezanemmindegy!😊) Grat!<#taps><#taps>

JackDaniels
Szegasztok faszikáim.😊)<#wave>

gabber_saviola
<#worship><#eljen><#worship><#eljen>

Rudee
Beszarás:

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tono34
Vagyis az elsõ teljes szezonom. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bászki premier ligás csapatot kaptam 4. fordulóban <#wilting>

BUDA > miskolc.

Tono34
Napot!
Vége felé közeledik az elsõ szezonom a Lutonnal. Az LDV.. kupában a döntõbe jutottunk.
Tabella: a 2. helyezettet sima 3:1-re vertük.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

tsA' gáber <#integet2>

BUDA > miskolc.

kupában elsõ osztály második helyezettje ellen vezetek 2-0ra de megsérült a gólvágóm <#vigyor1>

BUDA > miskolc.