Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
szasztok managerek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Leandro elképesztõ 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

tyáááááááá <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

Rudee
A madridi kezdõbe többek közt Casillas, Marquez, Pedretti, Fabregas, Sneijder és Adriano is ott volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Mikre lett volna képes a csapatom, ha nincs folymatosan 4-5 hiányzó...

amatõrök rulez <#vigyor1>

BUDA > miskolc.

Ja és kupában 2-0ra vezetek egy elsõ osztályú csapat ellen ollé

BUDA > miskolc.

Rudee
Erõsnek erõs, bár nyáron csak távozók voltak. Igazából most nem akarok velük foglalkozni, erre lesz még alkalmam ha valaha feljutok ezekkel az amatõrökkel 😄

nem csak a ligában van 12 csapat abból 4-5 az én szintemen van magyarul minden második harmadik meccs rangadó 😛 ja és aki játszik bedobna egy képet Gerson Baca-ról?

BUDA > miskolc.

Neked mindenki a riválisod, mi? ;D

nem lesz túl erõs az elõzõ csapatod? (vezetek egy öngóllal a legnagyobb riválisom ellen <#vigyor1>)

BUDA > miskolc.

Rudee
A 2 feljutó közül csak a Komlónak nem volt edzõje, így õket vettem kezelésbe. Az EB után Dánia felkért, de nem fogadtam el. Minden erõmet a komlói csapat benttartására fordítom 😄

4 embert tudtam ingyen igazolni, 16ot meg kölcsönvettem. Fogadóirodák a középmezõnybe várnak, nekem már a 8-10. hely tökéletes lenne.

csõ óll!<#hamm> tyááá asszem összeállt a csapat 2 legnaobb riválisommal játszottam felkészülésit (5-0,3-0) meg norvég ligás csapatokkal igaz 5 meccsbõl 2szer kikaptam, de az egyiknél 1 középpályás volt a kapusom, a másik meccs sima 0-3.

BUDA > miskolc.

Rudee
Danke. Épp most várom hogy vége legyen már ennek az évnek. Május végéig szabadságra mentem, február 29 van most. Fradihoz még visszamegyek, csak kell egy kis pihenés. Utódom egyébként Böõr lett.

Terminátor14
Hát ez nem lehetett túl kellemes 😞 Nekem ilyen sérüléshullám egyetlen egyszer volt, de az sem volt ennyire dúrva. Bár sajnálom, hogy otthagytad a Fradit, de azért sok sikert az nb1/b-s csapatodnál is! 😉

Megj.: Ha vki most kezd el játszni, az féltétlen indítsa el a kolumbiai ligát is! Döbbenetes, hogy mennyi jó játékos van, és némelyik eljön magyar csapatba is.

CSAK a Fradi

Rudee
Lemondtam mindkét posztomról, miután folyamatosan ismétlõdtek a buzi sérülések. Ha egy játékosom 4-5 meccsen át túl jól jáccott, akkor lerúgták. Dinélson lõtt 4 meccsen 5 gólt, aztán 3 hónap pihi. Utánna 3 meccsen 3 gól + 2 gólpassz = 2 hónap pihi. Czvitkovics 6 meccsen 9 gólpassz, Õ is lesérült 5 hónapra. Nem volt olyan játékosom, aki július és január közt nem lett volna sérült minimum egyszer.

Most megvárom míg vége ennek az idénynek, aztán az NB1B egyik újoncához jelentkezek. Remélem normális csapatok jutnak fel.

Terminátor14
ez valami iszonyat dúrva 😉

A Daniel gyerekkel is nagyon jól jártál, mondjuk ha 1 évvel elõbb leigazolod..De így is aranybánya lett a gyerek <#eljen>

CSAK a Fradi

franco

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Pos-ti-ga! Pos-ti-ga! <#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
2014es VB selejtezõire megkaptam a cseh, görög, izraeli, lett és moldáv csapatot. Lehetett volna könnyebb is.

Rudee
Itt a kép a keretrõl:

Általában a Girón, Al-Yagout, Sulcz, Szalai, Vargas, Kuci, Tsotetsi, Imrik, Kanta, Czira, Janelidze és Sanou bandából közül kerülnek ki a cserék. Takács csak 3. számú kapus, akkor rakom a cserék közé, ha a mezõnyjátékosok közt van 5 EUn kívüli. Raj-t most raktam fel a tarcsiból, Õ is csere lesz egyenlõre.

gabber_saviola

oks

Rudee
2011 év vége felé járok most, késõbb rakok be képet.

jah egész jó hazai pályán valszeg tudok pontokat gyûjteni és az sok pénzt jelent egy ilyen kiscsapatnak! nekem most pont szerencsém volt! te melyik évben jársz???? keretet léci mutass

Rudee
Sorsolásra nem panaszkodhatsz, én már a selejtezõben is Inter szintû csapatot kapok <#levele>

a csoportom

nagy csapás árán, a lejobb vkp-m esett ki Habi 3hétre és Sowunmi Tamás is 2hétre kiesett

gabber_saviola
Cseszának:<#vigyor1>

Fateromnak: yo8 Apám<#wave>

gabber_saviola
az a lényeg 😄

<#wave> efemes álmokat

McFrost
yo8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

a visszavágó naon durva lesz , de bízok gabber mester taktikájába, igaz most nem azzal nyomultam hanem sajáttal de kell a visszavágón a kontrajáték...

McFrost
<#eljen><#taps><#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hát azé elég szar,de javulok :-dD

20227!

McFrost
Hail Faterom!😄DD

gabber_saviola
<#wave>

jah sikerült .... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

McFrost
rendben!

Majd jövõre megnyerem még a bl-t is :-))

20227!

McFrost
Szeva vazze! Mi a pálya, visszatérsz?

McFrost
hát öléggé gyengus....
😄DDDDDDDDD

ForRedGlory
Még mindig ilyen randa a fejed? 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Hát így sikerült az elsõ évem...

20227!

McFrost
nem mondok semmit, csak annyit: helló!😄

Szasztok!
Na most remélem hogy sikerül normálisan betennem a képet:

20227!

McFrost

McFrost
Tegnap a konföderációs kupán néztem ki magamnak: