Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõzõ szezonban 11.lettem
és egyébként is magyarország és igy legalább nem magáznak
amúgy nem Szabolcs Csehnek kéne lenni? :Ð
de én most azt mondtam, hogy full milyen pléja lesz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
igaz nem engem kérdeztél de igy okosnak érzem magam 😄DDDDDDDDD
volna egy kérdésem: Hogyan,honnan lehet megtudni ha egy játékos fejlõdik? és mennyivel? mer gondolom pl. Adu fog fejlõdni 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nembaj, majd megszokjuk 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BUDA > miskolc.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
még fél ha után,5:30-kor még nagyba efemeztem 😄
Nem csoda ha most keltél ha fél 4-kor aludtál el...:-DD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hello magicboy jó munkát!
Azért kapok sok gólt,mert az újj kapusaim közül egyik se elég stabil!
Megpróbálom a tavaji kapusommal!
Most megyek melózni,de holnap jövök!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Kanál bá'-nak igaza van,go Albánia
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi