Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mai elsõ meccsemen sérüléshullám után mesterhármas

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BMW 325 iX Rallye Car :)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Ezt az irrealitást nem lehet valamivel javítani??
BUDA > miskolc.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
BUDA > miskolc.
mellesleg énis sok golt kaptam és te mondogattad hogy erõsiccsem meg a védelmem pár igazolással
hát akkor teis tedd ezt sztem
Avanti Crociati!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Grat!<#eljen>#eljen>
nem haragszol ugye ha megkérdezem hogy kijafaszom vagy?😄😄😄😄😄 nah csak vicc nem kell megharagudni ám<#wave>#wave>
Avanti Crociati!
nah ezt fejezzük abba mert szpemelünk😄
Avanti Crociati!
Nem vetelek észre mert fm-zem és csak néha jövök ki
Különben hello:-D<#integet2>#integet2>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de ha zavar akkor szia<#wave>#wave>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nah mind1 csak én vagyok ilyen érzékeny erre
-------------------------------
fsgh jó az alap edzésterv csak minden játéshoz állitsd be hogy az edzés-feladatok nál hogy mejik védekezõ edzést csináljon és mejik támadót
Avanti Crociati!
portillot beraktam a b csapatba de csak a bajnokságba nevezés után hívtam vissza kölcsönbõl és most nem játszhat a b-ben.mit tegyek?

Jó Reggelt mindenkinek!:-)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/