Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 meccs volt 1-2-0 arány. egy 1-1 és 2-2 után most egy 4-1!
török föl mint a talajviz!
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
na vége lett a bajnokságnak...
Bogdanovics lett a gólkirály 23 találattal!
A legjobb játékosom Sándor Tamás volt 😊
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BMW 325 iX Rallye Car :)
sztem simán hozod a 6-ik helyet még bl-be is bejutsz!Sztem

2,5 milla fontér vettem strellert és bowyert és még így is van 100 milla font játéskosra.
nekem perez nem vett senkit pedig mingyá vége a szezonnak.
igaz megvettem bowyert és strellert de õket a b csapatba.
de mivel nem sok pénz leigazolom
csak azok a fizikai tulajdonságok<#szomoru1>#szomoru1>
Avanti Crociati!
proba cseresznye. csak figyelj mert gyorsan fáradt nagyon. meg nincs ereje és igy könnyen elmennek mellete
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mongyuk a fejelés az csak akkor naon fontos ha végõnet fogod jáácani
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
megjegyzés: megérdemelt gyõzelem volt mivel amit õk rugtak a 86, percben az 1 hatalmas potyagól vot, ugyhogy megérdemeltem azt a 11est 😛