Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a vezetõség értékelésében csak annyi volt hogy elégedettek velem
nyerjem meg a bajnokságot.
kaptam 110 milla fontot h elérjem a célomat.
BMW 325 iX Rallye Car :)
össze kell h szokjon a csapat.
Szar Bayern, szar Bayern :)
8. vagyok a ligában 😞 és próbáltam már csomó taktikát, még az edzésterveken is változtattam, aszerint h kinek melyik jo, de semmi remény... Biztos én csinálok vmit rosszúl. 2005 ben Ligába 2. lettem, épphogy! 😊
Iceman
ha ki is rugnának elmennék a barcához.
hát persze😄DDDDDDDDDD ki más
hogy ne legyen off:
velem volt a laptop, egy srác életében elõször kipróbálta az fm-et, 1 meccs erejéig az atleticos mentésemben. 5-0-ra nyert 😛
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nem lehet nyerni ha jo csapatom van?
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
honnan tod?(csak ugy mondtad?:-P)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#wave>#wave>csoki, hello<#wave>#wave>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Játékosok fóruma
- Football Manager 2005 (2207 új üzenet)
hihetetlenek vagytok 😊
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(má irnom kéne , mert annyi kérés van)
portillo a csapat házi gólkirály 21 gollal 29 meccsen.
ronaldo pedig 22 bajnokin 21 gollal lett golkirály.
engem meg majdnem kirugtak mer kiestem a bl selejtezõkben és 3. lettem a bajnokságban
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.