Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
ezt magyarázom: 5.02-nél nincs jobb!
ha ez a hiba megjelenik, akkor már meglehet baxni az egészet....
akármit csinálsz, nem fog mûxeni....
több helyre kell menteni...én 3 fájlba mentek 2-3-4 meccsenként és egy 4-be félszezonnál...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

akkor mit csináljak hogy jó legyen mert 😞 vagyok😊

Shotogan
Jó reggelt mindenkinek!

Sheva
nekem úgyse jó h 5.0.2 patch utána ráa 5.0.3 patchet majd rá az UPDATET... ez is szar volt 😛

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

szerbusz gabber :o

BUDA > miskolc.

McFrost
már nekem is volt ien hibám(mikor a Shelbourne-el voltam, azóta is sajnálom...)
nincs mit tenni ---> new game
feltettem az 5.02-es peccset és azóta minden király
kop-kop-kop

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

és mit csinálajk? neked is müxik?????????? valami jó tanács please

McFrost
<#eljen><#worship><#taps>

zsír vagy azt is mondhanám hogy büszke vagyok rád 😄DDDDDDDDDD

BUDA > miskolc.

McFrost
Húúúúúúúú, télleg:
Hail All!

mukika
ekkora mákot. az otthoni 0-0 után:

jöhet az elõdöntõ a Villarreal ellen. 😊

Sheva
dettó ugyan ez van nekem is 😞((((((

hali skacok amúgy <#wave>

<átélte élete legszörnyûbb szombatját 😞>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

szega McFrost reggelt

BUDA > miskolc.

te is ezt raktad fel? de így se müxik hogy crackeltem mit csináljak?😞

felrakom újracrackelem és mûködik? nekem nem de miért?

DONGUBA
Ederson honorato ...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
igen mukodik es ugyanez volt a problema ujracrackeltem es muxik

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

és ezt a magic taktikát honnan tudom leszedni?

McFrost
Mimou Azaough(vagy hasonló), Danny

Hegeace
hy! valaki egy olcsó bevált Tkp J-ot írjon
köcce

Heló szia remélem hogy vagy

tehát felrakom az updatet és crackeljem? ezt csináltam de nem jó neked mûködik ez az update?

DONGUBA
crackeld ujra nekem ez bevalt

bocsi a méretezési hibáért😄

mukika
sorry nem, én nem használok ápdéteket.

mukika
nyögvenyelõsen de azért idáig megvagyunk. lassan 3 év alatt azért tényleg nem lehet akkora csodát tenni, de ez is valami. 😮 de ezután majd bizonyíthatunk.

szia te se tudsz segíteni? leszedttem a roby robson féle updatet és mikor tölteném be a játékot mindig kilép mit csináljak?😄

mukika
jaja 😊 thx.

mukika
ja és hi

mukika
uhh, gratz. <#worship>

yó reggelt all

szia nekem is ugyanez a bajom az updatevel ha valaki tud segíten létszives írj egy emailt címem [email protected] elõre is köszi

Jó reggelt mindenkinek letöltöttem a legfrisseb updatet és mikor tölteném be a játékot mindig kilép mit csináljak valaki segítsen😄 thx

franco
...emiatt a kisebbfajta sérüléshullám miatt....

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco

franco
esküszöm srácok, a 2 csatár kivételével ez a full C csapat....

és hogy miért kellett fiatalokkal feltölteni a csapatot?

franco

franco

franco
jól elvoltatok srácok😄

azért nem jöttem mert iszonyatosan toltam a gammát.
meg baszakszik a hálókábelem is, de ez más tészta..

franco
egyetértek, de nem merek már szólni...

zaki
megyek aludni, jó 8

zaki
köszi.

lenyomtam a meccset: hát nem úgy kezdõdött, ahogyan azt elképzeltem: egy 25rõl eleresztett lövés megpattant Gyepesen, gól. de aztán jött Podolski, 30ról llõtt egy akkora bombát, hogy azt öröm volt nézni 😛 kis túlzással 4-5 gólt is lõhetett volna, de "csak" egy szerény mesterhármast vágott 😛

zsír 😄DDDDD én iszont télleg mek tanulni mert má faszom ki van mindennel sok szerencsét tulúz ellen majd dobjad a képet
Waltner robi foreva :o

BUDA > miskolc.

zaki
baze, nem mekhalt a gém a szezonnyitó meccsem elõtt? :c

jó, hogy a szuperkupa döntõ után mentettem...

mint a szél 😄DDD egyébként nem lett belõle nagy pléja akire feltétlen szükségem lenne barszába csak 35-40 meccsett játszott pedig már 6 éve az övék az angolokkal meg játszottam barátságos meccset a brazilokkal ahol kezdõ olt és kapott egy kemény 5öst igaz a meccset nyertünk sima 4-0ra 😄

BUDA > miskolc.

zaki
pázze 😄DD

ja ezt a Kranjcar gyereket is le akarom igazolni, csak most nem tom, mert januárba megy a hajdukhoz...

zaki
eladtad nilmart? pedig szép jövõ vár rá... 1-2 évre elber is jó pléja

íííígy van 😄

<#idiota><#idiota>

BUDA > miskolc.

az szép én nilmart passzoltam el 1 milláért és most 26ot ér 😄 aztán kidobtam elbert így maradt 2 helyem és juni következõ évben kapott franci papírokat szal zsír volt minden :c

BUDA > miskolc.

zaki
értem én 😄

szobrot a robinak :o

gondolom ez érthetõ volt kicsit fáradt vagyok már és csak jönnek a gondolatok az agyamból össze-vissza szal a lényeg hogy róbert akármekkora csicska csereként istenebb mint bármelyk pléjám :o

BUDA > miskolc.