Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ez a hiba megjelenik, akkor már meglehet baxni az egészet....
akármit csinálsz, nem fog mûxeni....
több helyre kell menteni...én 3 fájlba mentek 2-3-4 meccsenként és egy 4-be félszezonnál...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
BUDA > miskolc.
nincs mit tenni ---> new game
feltettem az 5.02-es peccset és azóta minden király
kop-kop-kop
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
Hail All!
hali skacok amúgy <#wave>#wave>
<átélte élete legszörnyûbb szombatját 😞>átélte élete legszörnyûbb szombatját 😞>
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
BUDA > miskolc.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

és hogy miért kellett fiatalokkal feltölteni a csapatot?
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
azért nem jöttem mert iszonyatosan toltam a gammát.
meg baszakszik a hálókábelem is, de ez más tészta..
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
lenyomtam a meccset: hát nem úgy kezdõdött, ahogyan azt elképzeltem: egy 25rõl eleresztett lövés megpattant Gyepesen, gól. de aztán jött Podolski, 30ról llõtt egy akkora bombát, hogy azt öröm volt nézni 😛 kis túlzással 4-5 gólt is lõhetett volna, de "csak" egy szerény mesterhármast vágott 😛

Waltner robi foreva :o
BUDA > miskolc.
jó, hogy a szuperkupa döntõ után mentettem...
BUDA > miskolc.
ja ezt a Kranjcar gyereket is le akarom igazolni, csak most nem tom, mert januárba megy a hajdukhoz...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.