Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
melyik peccs van fent?

olympus
nézz körül itt:fm
vagy itt:itt2

Divatcsapatok OLÉ!

webibebi
csá!nincs valakinek 1 jó arsenalos skine?

msn:[email protected] bárki felvehet

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

akkor ne gyere de fontos lenne nagyon megköszöném ha jönnél mert nemsokára megyek legalább vegyél fel

olympus
Na hez Poda napja volt!

Divatcsapatok OLÉ!

fernando torres
okok <#eljen><#eljen>

nem jössz?😞

gyere létszives msn re valamit kérdezni szeretnék ok? a címem [email protected] thx

DONGUBA
aha jo player lesz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

olympus
belõle lehet vki?

Divatcsapatok OLÉ!

gabber_saviola
C:\Documents and Settings\ami usert használsz\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2005\tactics\

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mukika
ÁÁÁ! importál be a taktikánál a játékon belül... <#duma>

DONGUBA
gabber gyere lecci msn egy picit

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Shotogan
így is továbbjutottam a BL-ben és így is a Bayernt kaptam...
legalább Santanat nem állították ki

és hova rakjam ezeket a taktikát hogy mûködjön is?

olympus
én is velük kezdenék.! rendezzünk házi bajnokságot! melyikünk lesz sikeresebb 3 év alatt!😄 na?

Divatcsapatok OLÉ!

és a legfrisseb adatbázis ha jó neked akkor szólj ahol már pl julio baptista a realba van köszike

fernando torres
gabber csinálnám nekem 1 tottenham -os hátteret, mert velük kezdek 1 újat
elõre is téháiksz <#vigyor1>

gabber_saviola
itt van 3 tuti taktika LINK

Sheva
na leszedem a cracket a gamecopyról és megpróbálom az updatet úgy...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

nem tudom hogy honnan szedjem le a taktikát mi a másik magyar oldal?😄

gabber_saviola
Szeva Torres! Forza Palermo

fernando torres
hali all !!<#wave>

gabber_saviola
Leszedtem az offos szöveget a topikbol, lesz*rom hogy megy-e az off a topikban.....
Ha Taki megint bemószerol akkor lemondok a házigizda jogomrol...ennyi

neked se müxik a új adatbázis frissítés?:

asfa
thx

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
www.gamecopyworld.com

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
www.gamecopyworld.com

asfa
hy all honnan tudok leszedni egy cracket a 5.02-es peccshez?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
az biztos

Shotogan
Hála az égnek,a mentésamnek semmi baja,de azt a 3 meccset újra kell játszanom.az elsõbõl jobban jöttem ki mindenképpen:

nem tudja senki hogy milyen oldalról tudom leszedni a taktikákat?

nekem itt egy kemény zsíros 4 millás összeg van a 82 milla helyett 😄DDDDDDDD

BUDA > miskolc.

McFrost

és a magic taktikát honnan tudom letölteni?

ok majd kitalálok valamit😄

McFrost
van ám nézõcsúcs az Üllõin....

McFrost
1-0-ra nyertek! Kibaxott nehezen!
Benne vagyok a tunerezésben...

McFrost
hát pl. a tavalyi Stuttgart erõsebb mint a mostani szvsz...
amúgy 5.02 az igazi! nekem, meg pár másik amigonál is...
madridba meg megveszed a mostaniakat Baptista és Robinho ér valamit, ott van még Samuel és esetleg beszerzed Gravesen-t...
így kihúzod af FM 2006-ig....
vagy kezdesz egyet a Bohamians-al...

szerbusz megint gabber. Én már csak reménykedni tudok :s

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
hi all! <#wave>

Apa: meccs után beállítjuk a tunert

DONGUBA
igen ezt es muxik

bocsika😊

mér akarsz ennyire a stuttgartal lenni amikor még le sem tudod írni a csapat nevét helyesen? :o

BUDA > miskolc.

ok nekem az 5.05 ös patchem van fent de a real madriddal akarok vagy a stutgartal kezdeni a friis igazolássokal azért kellene nekem az hogy mûködjön

McFrost
nem értelek vazze!
miért akarsz mindenáron update-ni?
hagyd a faxba, max 2 év után úgyis össze-vissza lesz mindenki!
5.02 patch--->5.02 crack

akkor rakjam fel a 5.02-es pachet és rá a Roby Robson féle updatet és utána crack? és akkor jó lessz?

ja és a Magic taktikát honnan tudom leszedni?