Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bammeg, itt bassza a csõrömet ez a reinaldo gyerek, nem tom eladni, és a non eus helyet meg foglalja, és nem tom leigazolni guarint, pedig kéne nagyon egy jobb oldali középpályás... mit csináljak vele, ha még ingyen se kell senkinek? <#mf3>#mf3>
náalm is ez volt de amikor még mokoena fért be volna csak csereként, mert csatárt általában cserélek minden meccsen csak robi volt kéznél beállt 9 perc alatt rúgott kettõt és csodálkoztam gondoltam véletlen köetkezõ meccsen megint mokoenáé volt a szerep de szép lassan eljött robikám ideje és 40 körüli gólt köszönhetek neki 3 é alatt ami igen jó szntem csereként nem egy kupát is többek között ha õ nincs akkor nem nyerem meg a béelt sem sazl ROBI A SZTÁR 😄
BUDA > miskolc.
na, 1 hét múlva kezdõdik a bajnokság, otthon fogadom a tulúzt, azt lenyomom, és megyek aludni, kicsit fáradt vok már :o
nálam leo játszott 4 évig tarcsiba sokat köszönhetek neki hogy zsinórba 5ször lettek bajnokok most asse tom melyk klubban tolja 😄 a köcsög ajaccio meg elitte a fél csapatomat sazlé õk a kis lyon a gém eleji kezdõbõl 4en tolják ott plussz vitték 2 igazolásomat is a rohattak nem csoda h jól tolják :s
BUDA > miskolc.
frankón gondolkoztam rajta, de így is túlkínálat van csatárokból... leigazoltam 3 tehetséges skótot... (Riordan, Brown, Boyd) valszeg sokat nem fognak jáccani, most csak ilyen "ideiglenes" megoldás, majd télen megpróbálom megvenni Tevezt, 2005 nyarán meg ugye jön Kalou
😄
cserének tökéletes. 1 évig õ lesz a kispadon, aztán jön Saja... de leigazoltam Juhászt, Rósát, és Simeket is 😄
cserének tökéletes. 1 évig õ lesz a kispadon, aztán jön Saja... de leigazoltam Juhászt, Rósát, és Simeket is 😄
egyébként meg hogy mered megverni a lyont? 😄
igazold le waltner robit cserének nem bánod meg plzhtx
igazold le waltner robit cserének nem bánod meg plzhtx
BUDA > miskolc.
Szûcs odabasz :oooooo
BUDA > miskolc.
na végre, lejátszottam az elsõ meccsemet! (3 barátságos meccsen 2 cumi, 1x...)
rosszabbra számítottam... össze-vissza vásároltam a csapatot, jött vagy 20 játékos (fiatalok), ahhoz képest jól ment a játék...

rosszabbra számítottam... össze-vissza vásároltam a csapatot, jött vagy 20 játékos (fiatalok), ahhoz képest jól ment a játék...

jócakát!!!!! aludj jól!!!!!szevasz!!!!!!
BUDA > miskolc.
na yo8 léptem a ludni
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sorry Kanál cska beragad a !!!!!!!! billentyûm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sorry Kanál cska beragad a !!!!!!!! billentyûm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
Divatcsapatok OLÉ!
már nem vicces ezzel a gollal meg egy szabadrugás gollal egyenlitett a celta!
Divatcsapatok OLÉ!
Ok semmi probléma..........
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Megpróbálok felkiáltogecó nélkül irni!!!!!!!!!!!!!!De nagyo nehéz!!!!!!!!!!
Sorry Igérem megprobálok rajta változtatni!!!!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Megpróbálok felkiáltogecó nélkül irni!!!!!!!!!!!!!!De nagyo nehéz!!!!!!!!!!
Sorry Igérem megprobálok rajta változtatni!!!!
Divatcsapatok OLÉ!
muszáj úgy írni mint medzsikboj minden után felkiáltójelet rakni! nem beszólok félre ne értsd de engem kiráz ha hideg ha ilyeneket látok!oda is felkilátógecó ahova nem kell! vágod! biztos nem szándékosan tom! 😄DDDDDD és ne vedd magadra plzhtxvlm! =P
BUDA > miskolc.
Nah lépek, holnap délben mennem kell cod bajnokságra, jó8!
nála mcsak most az elsõ meccs után álltunk át a normális edzésre!
de igy h. Tevez a copa american meg a konfödörácios kupán is játszot igy megértem.
helyette majd játszik villa v. fred!
de igy h. Tevez a copa american meg a konfödörácios kupán is játszot igy megértem.
helyette majd játszik villa v. fred!
Divatcsapatok OLÉ!
ugy szoktam használni h. ha ronaldo nem játszik akkor santana jobb oldalt és G. D'agostino bal oldalt!
Divatcsapatok OLÉ!
ha vége a bajnokságnak én az egész csapatot el szoktam küldeni 3 hét szabira
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Balistreri, rohadt szar tulajdonságok, jó játék😄:
okéoké csak gondolom hosszú az idény és rotálod majd õket
szal gondoltam hasznos infõ, hogy santana a jobb oldalon jó
szal gondoltam hasznos infõ, hogy santana a jobb oldalon jó
enm tom most a mallorca elleni nyitomeccsen downing és ronaldo is lõtt egy gólt.
Divatcsapatok OLÉ!
hááááát ha így ránézek so-so
de ezek az olasz fiatalok még sose jötte be úgy igazán
sztem zaki tudja mirõl beszélek
de ezek az olasz fiatalok még sose jötte be úgy igazán
sztem zaki tudja mirõl beszélek
de én bal oldalon használtam. Jobb oldalon meg van c. Ronaldo sztem azért nála nehezen😄
Divatcsapatok OLÉ!
én meg elzaratam mind2 kapusomat (letizi, alonzo). megvettem lastuvkát, õ eddig mindig bevált. jövõre meg jön saja
a mallorca Cudicinit TKPK-nak használja ellenem!<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
Divatcsapatok OLÉ!
megvettem downingot! Kezdetben Santana cseréjének szántam de most Santana a csere!
Divatcsapatok OLÉ!
Enyém=P
Tavaly már vitte volna a Juve, Inter, Roma!
Szerintetek lehet belõle valami?

jó8!