Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iceman
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
Amúgy mi van ezzel a stadion bõvítéssel? Nem egészen értem hogy hogyan is kéne vagy hogy lehetne bõvíteni...
Iceman
most 2015ben vagyok, és még mindig naggyon jó kapus
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
akkor majd ha sokat fejlõdött eladom robinson õt pedig megtartom <#eljen>#eljen>
TÉHÁIKSZ
Pauleta csak akkor fogja termelni a gólokat,ha egycsatárral játszol.egyébként nagyon szar,lesz 1-2 jó meccse,de ha 1 csatár van akkor megtáltosodik.
Ljuboja-t mennyiért adtad el?ha lehet fontban mondd pls.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
pedig pont most akartam 1 tartalék kapust igazolni

Divatcsapatok OLÉ!
viszont Podolski irányítóként isten! 7 meccs 6 gól 5 assziszt 4 meccs embere
ja és megszereztem Morfeo-t kölcsönbe
Egyik gól szerzõje TÖKÖLIIII Attila!
Divatcsapatok OLÉ!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hogy tudom átállítani a felbontást 1280x1024-re? Elõre is köszi!
www.smart-bus.hu