Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20227!
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Mivel tegnapelõtt majd belehülyültem az elveszett bl-döntõbe,ezért tegnap kezdtem eggyet a holland bajnokságban az AZ Alkmaar csapatával!
Ha valaki játszott velük,vagy aholland bajnoksággal annak számítok a tapasztalatára!!
Egyébként mindjárt kirúgtam vagy 15 semmirekellõt,és vettem legfõképpen ingyé 8 új játékost,a vez. elvárása a középmezõny,de én úgy érzem hogy a 3.-5. hely a reális cél!
Elég gyengén indul 8 forduló után tegnap a 12. helyen állok,de ami érdekes h minden meccsen átlag 3-4 szer annyi a kapuralövésem mint az ellenfeleimnek,úgyhogy nincs veszve semmi,csak alkúl a team..:-)
20227!
BUDA > miskolc.
biztos hogy van elég és elég jó psycho-d?
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
Mekkora öröm, amikor is alap emberek esnek ki hónapokra.
Tiago=2hónap
Fernandes=5hónap
Kallström=2hónap
Kerzhakov=2hónap
Valahogy az az érzésem, hogy kissé nehéz idõszak elé nézek, fõként a BL-ben!<#mf3>#mf3>
\"Never say never!\" W Churchill
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
BUDA > miskolc.
<#õ is kezdi 3 hét és jön a juve az üllõire :o>#õ is kezdi 3 hét és jön a juve az üllõire :o>
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
gondolom volt 1 kis szájkarate(by gabber) #69885- tõl nincsen #69889-ig <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
az tuti hogy crackelni nem kell mert mini image és az arról szól hogy nem kell crackelned!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
fájrekszbrigád 😛 legyetek má normálisak egymáshoz pls
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ezt töltsd, ez biztos jó, aztán update, mini image
ennyi, imaget daemon toolsba kell indítani, remélem azt tod mi?