Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ja meg van olyan valaki akinek müxik a boby robson féle update? ha van akkor írja már meg hogy mit kell csinálni amúgy üdv mindenkinek
Avanti Crociati!
csak tanácsot akartam kérni valakitõl mondjuk msnen 😊 mert itt dög lassú és idegesítõ a frissítgetés 😊
BUDA > miskolc.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Új edzéstervkell???
Edzésnek a Támadást használtam kicsit átírva a csatároknál amúgy meg a kezdõcsapatot. Alapozást is csináltam a játék elején ami 1 hónapig tartott.. Egy edzõt is vettem + 1 gyúrót
kéne egy kis segítség!!!
nem boldogulok ezzel a játékkal, kerestem magamnak egy kis kihívást, és a Westbromal jöttem ki. Na ki is estem szépen...
Vettem 6 új játékost Zurawski, Ricardo Costa, Mukoena vagy Mokoena 😄 vagy tudja a csuda de nem játszik rosszul 😊 na persze más csapatában, de nálam csatárként 10 meccs alatt 3 gólig jutott és átlag 7-es teljesítményig...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
szegény betis
Bayern, Juventus, Brugge, Rapid Wien
B csoport
Arsenal, Ajax, Sparta Praha, FC Thun
C csoport
Barcelona, Panathinaikos, Werder, Udinese
D csoport
Manchester, Villareal, Lille, Benfica
E csoport
Milan, PSV, Schalke, Fenerbahce
F csoport
Real, Lyon, Olympiakos, Rosenborg
G csoport
Liverpool, Chelsea, Anderlecht, Betis
H csoport
Inter, Porto, Rangers, FC Bratislava
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.